Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλυτερα να μιλανε 2-3-4 ατομα παρα να μπαινει ο καθενας μεσα και να γραφει οτι του κατεβει.ο τιτλος του τοπικ ειναι μια χαρα ακριβως για αυτο το λογο.αν εβαζα γενικως hobby θα γινοταν πανικος και θα γραφαν οτι νανε.τωρα με τις καταδυσεις δεν ασχολειται ο κοσμος να μπει να γραψει διαφορες βλακειες.

βεβαια αν συμφωνει και ο Fotis βαζουμε και το canyoning μεσα

• Like 1
Δημοσ.

Το 340  ειναι τελικα  που εβγαλε η santi ,ειναι αναμεσα στο 190  που εχω εγω  και στο πιο χοντρο ,επισης ειναι  και ευελικτο γιατι βγαζεις βαζεις το μπουφαν του .Αυτο το τελευταιο δεν το πολυκαταλαβ για να ειμαι ειλικρινης .

Για τα ελληνικα νερα με καλυπτει το 190 ,για πιο κρυα ομως δεν κανει .

Δημοσ.

Το 340  ειναι τελικα  που εβγαλε η santi ,ειναι αναμεσα στο 190  που εχω εγω  και στο πιο χοντρο ,επισης ειναι  και ευελικτο γιατι βγαζεις βαζεις το μπουφαν του .Αυτο το τελευταιο δεν το πολυκαταλαβ για να ειμαι ειλικρινης .

Για τα ελληνικα νερα με καλυπτει το 190 ,για πιο κρυα ομως δεν κανει .

360 οχι 340:P.το ειδα χτες στο site.στην ουσια το θεωρουν καλυτερο απο το 400 αρι διοτι εχει Primaloft απο μεσα(την ιδια εχει και το north face plasma jacket Που εχω).οπως το καταλαβα ειναι σαν στολη καταδυσης δυο κομματια.ενα κομματι σαν long john και ενα κομματι απο πανω.και τα πουλανε ξεχωριστα.δεν θα θελα να μαθω την τιμη.αμα ειναι να παρεις αυτο καλυτερα να παρεις ενα με Heating system να τελειωνουμε

Δημοσ.

Ναι 360 ,καλα δεν σκεφτομαι να το παρω .

Για το ice diving  δεν κανει  ετσι και αλλιως ,το επομενο που θα παρω  θα ειναι ρυθμιστης και  φιαλη  stage   για το  οξυγονο  που πρεπει να ειναι dedicated  μονο για αυτο .

Δημοσ.

Ναι 360 ,καλα δεν σκεφτομαι να το παρω .

Για το ice diving δεν κανει ετσι και αλλιως ,το επομενο που θα παρω θα ειναι ρυθμιστης και φιαλη stage για το οξυγονο που πρεπει να ειναι dedicated μονο για αυτο .

α.για μικρες βουτιες δεν νομιζω οτι εχεις θεμα με το 360.αλλωστε υπαρχει και η λυση ειτε να παρεις undergarment με heating system ειτε να εχεις οποιο undergarment εχεις η θα παρεις και να φορας απλα ενα heating vest οταν χρειαστει
Δημοσ.

Μου σηκωθηκε ,δεν θα πω ψεμματα .

Που ειναι ?

Εχω 2 παρατηρησεις  ,γιατι εχει γυμνα χερια? Γιατι πιανει το βραχακι ?

Δημοσ.

φωτη μηπως ειναι ωρα να πας προς orda cave russia?

Καλα ειναι πανεμορφα εκει ειναι στοχος .

Αλλα προτιμω πρωτα να παω Mexico  kai cenotes .H  χωρα συνδυαζει τα παντα ,ζωη, ενδιαφερουσα ενδοχωρα , απιστευτες παραλιες ,surf  ,γκομενες  και για σπηλαιοδυτη  ειναι επιγειος παραδεισος .

Φωτη εδω λενε διαφορα αλλα δεν θα τα εμπιστευόμουν :P

https://www.reddit.com/r/gifs/comments/5gtf4w/the_moment_cave_divers_discovered_a_perfectly/

Εχω πολλες αμφιβολιες για αν ειναι οντως δοχειο των Μaya  ,μαλλον για μουφα φαινεται λες και το πηρε απο  υπαιθριο πωλητη με πηλινα  .Αλλα οκ  την στιγμη που δειχνει την τρυπα  ειναι να μην θες να μπεις μεσα ?  και μεταφορικα και κυριολεκτικα :)

Δημοσ.

Καλα το δοχειο μαλλον ειναι των Jumbo! 2000 χρονια δεν μενει τιποτα στην ιδια θεση 

Αυτό το αγγείο σίγουρα δεν είναι αρχαίο?Γιατί νομίζω στον βυθό διατηρούνται για χιλιάδες χρόνια σε καλή κατάσταση

Δημοσ.

Αυτό το αγγείο σίγουρα δεν είναι αρχαίο?Γιατί νομίζω στον βυθό διατηρούνται για χιλιάδες χρόνια σε καλή κατάσταση

Ρε συ blue  εδω εσυ  νομιζες πως βρηκαν και τον ταφο του Αλεξανδρου...

Αστο  ελα να μιλησουμε για κατι αλλο ,γιορτες  που θα πας ? Ο βυθος σε ελκυει θες να γινεις δυτης ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...