stelios18120 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Εγω λεω να ονομαστει το τοπικ σε Το τοπικ της αυτονομης καταδυσης του poulinos-fotis13
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 καλυτερα να μιλανε 2-3-4 ατομα παρα να μπαινει ο καθενας μεσα και να γραφει οτι του κατεβει.ο τιτλος του τοπικ ειναι μια χαρα ακριβως για αυτο το λογο.αν εβαζα γενικως hobby θα γινοταν πανικος και θα γραφαν οτι νανε.τωρα με τις καταδυσεις δεν ασχολειται ο κοσμος να μπει να γραψει διαφορες βλακειες. βεβαια αν συμφωνει και ο Fotis βαζουμε και το canyoning μεσα 1
Fotis13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Το 340 ειναι τελικα που εβγαλε η santi ,ειναι αναμεσα στο 190 που εχω εγω και στο πιο χοντρο ,επισης ειναι και ευελικτο γιατι βγαζεις βαζεις το μπουφαν του .Αυτο το τελευταιο δεν το πολυκαταλαβ για να ειμαι ειλικρινης . Για τα ελληνικα νερα με καλυπτει το 190 ,για πιο κρυα ομως δεν κανει .
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Το 340 ειναι τελικα που εβγαλε η santi ,ειναι αναμεσα στο 190 που εχω εγω και στο πιο χοντρο ,επισης ειναι και ευελικτο γιατι βγαζεις βαζεις το μπουφαν του .Αυτο το τελευταιο δεν το πολυκαταλαβ για να ειμαι ειλικρινης . Για τα ελληνικα νερα με καλυπτει το 190 ,για πιο κρυα ομως δεν κανει . 360 οχι 340:P.το ειδα χτες στο site.στην ουσια το θεωρουν καλυτερο απο το 400 αρι διοτι εχει Primaloft απο μεσα(την ιδια εχει και το north face plasma jacket Που εχω).οπως το καταλαβα ειναι σαν στολη καταδυσης δυο κομματια.ενα κομματι σαν long john και ενα κομματι απο πανω.και τα πουλανε ξεχωριστα.δεν θα θελα να μαθω την τιμη.αμα ειναι να παρεις αυτο καλυτερα να παρεις ενα με Heating system να τελειωνουμε
Fotis13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ναι 360 ,καλα δεν σκεφτομαι να το παρω . Για το ice diving δεν κανει ετσι και αλλιως ,το επομενο που θα παρω θα ειναι ρυθμιστης και φιαλη stage για το οξυγονο που πρεπει να ειναι dedicated μονο για αυτο .
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ναι 360 ,καλα δεν σκεφτομαι να το παρω . Για το ice diving δεν κανει ετσι και αλλιως ,το επομενο που θα παρω θα ειναι ρυθμιστης και φιαλη stage για το οξυγονο που πρεπει να ειναι dedicated μονο για αυτο . α.για μικρες βουτιες δεν νομιζω οτι εχεις θεμα με το 360.αλλωστε υπαρχει και η λυση ειτε να παρεις undergarment με heating system ειτε να εχεις οποιο undergarment εχεις η θα παρεις και να φορας απλα ενα heating vest οταν χρειαστει
Fotis13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μου σηκωθηκε ,δεν θα πω ψεμματα . Που ειναι ? Εχω 2 παρατηρησεις ,γιατι εχει γυμνα χερια? Γιατι πιανει το βραχακι ?
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 φωτη μηπως ειναι ωρα να πας προς orda cave russia?
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Φωτη εδω λενε διαφορα αλλα δεν θα τα εμπιστευόμουν https://www.reddit.com/r/gifs/comments/5gtf4w/the_moment_cave_divers_discovered_a_perfectly/
Fotis13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 φωτη μηπως ειναι ωρα να πας προς orda cave russia? Καλα ειναι πανεμορφα εκει ειναι στοχος . Αλλα προτιμω πρωτα να παω Mexico kai cenotes .H χωρα συνδυαζει τα παντα ,ζωη, ενδιαφερουσα ενδοχωρα , απιστευτες παραλιες ,surf ,γκομενες και για σπηλαιοδυτη ειναι επιγειος παραδεισος . Φωτη εδω λενε διαφορα αλλα δεν θα τα εμπιστευόμουν https://www.reddit.com/r/gifs/comments/5gtf4w/the_moment_cave_divers_discovered_a_perfectly/ Εχω πολλες αμφιβολιες για αν ειναι οντως δοχειο των Μaya ,μαλλον για μουφα φαινεται λες και το πηρε απο υπαιθριο πωλητη με πηλινα .Αλλα οκ την στιγμη που δειχνει την τρυπα ειναι να μην θες να μπεις μεσα ? και μεταφορικα και κυριολεκτικα
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Καλα το δοχειο μαλλον ειναι των Jumbo! 2000 χρονια δεν μενει τιποτα στην ιδια θεση
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Καλα το δοχειο μαλλον ειναι των Jumbo! 2000 χρονια δεν μενει τιποτα στην ιδια θεση Αυτό το αγγείο σίγουρα δεν είναι αρχαίο?Γιατί νομίζω στον βυθό διατηρούνται για χιλιάδες χρόνια σε καλή κατάσταση
Fotis13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό το αγγείο σίγουρα δεν είναι αρχαίο?Γιατί νομίζω στον βυθό διατηρούνται για χιλιάδες χρόνια σε καλή κατάσταση Ρε συ blue εδω εσυ νομιζες πως βρηκαν και τον ταφο του Αλεξανδρου... Αστο ελα να μιλησουμε για κατι αλλο ,γιορτες που θα πας ? Ο βυθος σε ελκυει θες να γινεις δυτης ?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Πουθενα εδω σπίτι μου. Βυθό μπά φοβάμαι τα πιρανχας και τους καρχαρίες.πλακίτσα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα