Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα ναι το video μονο του δεν δειχνει τιποτα.επισης ο πυλος πανω θα πιασει ζωη.ειναι απο τα υλικα που ειναι αρκετα φιλικο.σε Project που ειχε γινει και ειχαν μπει τουβλα μεσα στο νερο σε λιγοτερο απο μηνα τα τουβλα ειχαν πιασει πανω ζωη.ακομα και γλυκο να ειναι το νερο αργα ή γρηγορα κατι θα πιασει πανω.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλη χρονια everybody.

Φωτη ενα μικρο update.

a.Εστειλα πολωνια για να ρωτησω για Ice diving και η απαντηση ηταν

Centrum Nurkowe Pijawka

Hi, Alexandros. Yes we do teach ice-diving specialty from time to time. But it depends if there are good ice conditions in Poland. And unfortunately winters are not very frosty recently. We are unable to predict if there will be enough ice this year and when this will happen. It is too wam at the moment. We can send you a message if weather will change and we will be planning a course. Have a good dives in New Year! (Jakub)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

β.Σουηδια ακομα κοιταω μπας και βγει καμια ανακοινωση.

γ.Εκει που μπορουμε να παμε αλλα πονανε τα αεροπορικα ειναι ισλανδια.

δ.Ο rudolf μου φερε και ενα Santi Extreme BZ400X Undersuit.

Δημοσ.

Καλη χρονια everybody.

Φωτη ενα μικρο update.

a.Εστειλα πολωνια για να ρωτησω για Ice diving και η απαντηση ηταν

Centrum Nurkowe Pijawka

Hi, Alexandros. Yes we do teach ice-diving specialty from time to time. But it depends if there are good ice conditions in Poland. And unfortunately winters are not very frosty recently. We are unable to predict if there will be enough ice this year and when this will happen. It is too wam at the moment. We can send you a message if weather will change and we will be planning a course. Have a good dives in New Year! (Jakub)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

β.Σουηδια ακομα κοιταω μπας και βγει καμια ανακοινωση.

γ.Εκει που μπορουμε να παμε αλλα πονανε τα αεροπορικα ειναι ισλανδια.

δ.Ο rudolf μου φερε και ενα Santi Extreme BZ400X Undersuit.

Οπ τωρα το ειδα πουλινε .

Ναι Πολωνια καταλαβαινεις απο το απαντητικο mail  πως δεν παιζει να κανουε ice diving .

Iσλανδια  σιγουρα θα μπορουμε  Σουηδια ,Φιλανδια ,Νορβγηγια αυτα παιζουν για να κανουμε.

οοοο με γεια πολυ καλη επιλογη σε καλυπτει για τα παντα .δεν θα χρειαζεται καν να βαλεις αλλο base layer μεσα  για το 99% των περιπτωσεων .

Ποσο το πηρες ?

• Like 1
Δημοσ.

ναι και εγω αυτο καταλαβα εκτος αν ξαφνικα παγωσουν τα παντα που αυτο το κοβω σε αλλη ζωη.

σουηδια θελω να στειλω Ocean tech να δω αν θα κανονισουν κατι.

Φιλανδια νορβηγια δεν εχω ψαξει.Ισλανδια καλη λυση αλλα πολλα τα λεφτα για τα αεροπορικα εκτος αν παιζει τιποτε αλλο που δεν το γνωριζω για πιο φτηνη μεταβαση).οι τιμες εκει ειναι πολυ νορμαλ οπως ειδα.

ναι το δινουν απο 0 εως 7 βαθμους οποτε δεν νομιζω και εγω να χρειαστει καν τιποτα απο μεσα τουλαχιστον για νορμαλ βουτιες.στην ελλαδα παιζει βεβαια να εισαι αρκετα ζεστα ακομα και το χειμωνα  με το 400 αρι εκτος αν πας κανα σιντζι cave που οκ ειναι πιο χαμηλα η θερμοκρασια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νταξει και χειμωνα εδω σε θαλασσα δεν εχεις προβλημα το βαζεις ρε ,εκτος αν ζεσταινεσαι γενικοτερα πολυ,μονο τοτε θα εχεις θεμα .

Παραδειγμα το  δικο μου το  flex 190 παντα το βαζω με base layer   λιγο σε deco meta to μισαωρο την ψιλοακουω  αλλα  σε ανεκτο επιπεδο .Με το δικο σου θα εισαι ανετος ανεξαρτητα χρονικου διαστηματος .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

Νταξει και χειμωνα εδω σε θαλασσα δεν εχεις προβλημα το βαζεις ρε ,εκτος αν ζεσταινεσαι γενικοτερα πολυ,μονο τοτε θα εχεις θεμα .

Παραδειγμα το  δικο μου το  flex 190 παντα το βαζω με base layer   λιγο σε deco meta to μισαωρο την ψιλοακουω  αλλα  σε ανεκτο επιπεδο .Με το δικο σου θα εισαι ανετος ανεξαρτητα χρονικου διαστηματος .

σουηδια λενε προς τελος του μηνα και Φεβρουαριο για Ice diving.to 190 Δεν το εχω δοκιμασει.τοσο καιρο φορουσα ενα χοντρο Fleece απο πανω οπως και ενα θερμοεσωρουχο απο μεσα και απο κατω Θερμοεσωρουχο + Powerstretch οποτε δεν ξερω ποσο καλο ειναι το 190 που εχεις σε θεμα θερμομονωσης .γενικως με το κρυο την παλευω αρκετα χωρις να σημαινει οτι μου ειναι ευχαριστο.μετα ειναι και αυτο που ειπες .εξαρτατε την βουτια.αν ειναι βουτια χωρις deco που δεν θα σταματησεις ναι το 400 αρι ειναι λιγο πολυ.αν ομως πας για μια trimix βουτια που θα εχεις deco αλλα και θα εχεις και το ηλιο τοτε το 400 αρι ναι θα σε κανει να εισαι ζεστα.βεβαια εχω κανει και Deco που δεν ημουν τελειως ακινητος και απλα ηρεμα ηρεμα χαλαρα χαλαρα χαζευα δεξια αριστερα και ταυτοχρονα γυρνουσα προς τα πισω.το επομενο πρεπει να ειναι μια καλη στεγανη γιατι αυτη που εχω ειναι για πεταμα.τις μισες φορες ολο και καπου ειχα παρει νερο οποτε το κρυο το ενιωθα πιο γρηγορα.ειναι περαν οποιασδηποτε επισκευης πλεον :P

μια φορα ειπα να παρω κατι μεταχειρισμενο και το σκυλο μετανιωσα.

Δημοσ.

Τελικα Πουλινε δεν εχουμε αναγκη να  παμε Βορεια Ευρωπη για icediving  .Εχω πληροφοριες απο λιμνη Δοξας ετοιμη ειναι και μας περιμενει .

Αλυσοπριονα θελουμε μονο  για να κοψουμε τον παγο :P

• Like 1
Δημοσ.

και δρακολιμνη δεν ειναι μια στην βορεια ελλαδα που θα εχει παγωσει και ειναι και σε υψομετρο

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%BD%CE%B7

Τελικα Πουλινε δεν εχουμε αναγκη να  παμε Βορεια Ευρωπη για icediving  .Εχω πληροφοριες απο λιμνη Δοξας ετοιμη ειναι και μας περιμενει .

Αλυσοπριονα θελουμε μονο  για να κοψουμε τον παγο :P

αν παγωσε και η λιμνη δοξας respect

Δημοσ.

και δρακολιμνη δεν ειναι μια στην βορεια ελλαδα που θα εχει παγωσει και ειναι και σε υψομετρο

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%BD%CE%B7

αν παγωσε και η λιμνη δοξας respect

Nαι αλλα σε αυτες εχουμε και την παραμετρο του υψομετρου που πρεπει να υπολογισουμε στον καταδυτικο προγραμματισμο συν ta  logistics  .Ενω εκει θα τα βρουμε ολα ετοιμα χαχαχα.

• Like 1
Δημοσ.

Nαι αλλα σε αυτες εχουμε και την παραμετρο του υψομετρου που πρεπει να υπολογισουμε στον καταδυτικο προγραμματισμο συν ta  logistics  .Ενω εκει θα τα βρουμε ολα ετοιμα χαχαχα.

το υψομετρο το υπολογιζεις αλλωστε δεν ειναι βαθια η λιμνη.το θεμα ειναι να κουβαλησεις τα πραγματα μεχρι εκει.

ενας εκπαιδευτης μας λειπει μονο για το ice στην λιμνη δοξα.το καλο ειναι οτι εκει φτανεις με το αμαξι ακριβως διπλα.any news με φιλανδια?απο σουηδια θα ανεβασουν soon το προγραμμα.

Δημοσ.

ocake.ενημερωνω και εγω οτι μου πουν απο sweeden ή αν απαντησουν τιποτα αλλο απο πολωνια ή και εσθονια νομιζω που εχω στειλει.

Οχι ρε γμτ  δεν εχω νεα απο Martin  ,θα του στειλω mail παντως για τον  Φεβρουαριο συζηταγαμε.

Δημοσ.

παραθετω απαντηση απο πολωνια

Hi Alexandros, we are organising an ice-diving course next weekend (21-22.01.2017). Please let us know if you are interested in participating. The price of the course is 550 polish zloty. We also have all the equipment if you need to rent anything. The course will take place on a lake ca. 180 km form Warsaw, but we can organize transport form Warsaw and back. The price of the hotel on the diving site (1 night) is 60 zloty and 55 zloty for meals (breakfast, dinner, supper). Please remember you need to be at least 18 y.o. and Advanced Open Water Diver to enter the course. (Jakub)

Δημοσ.

παραθετω απαντηση απο πολωνια

Hi Alexandros, we are organising an ice-diving course next weekend (21-22.01.2017). Please let us know if you are interested in participating. The price of the course is 550 polish zloty. We also have all the equipment if you need to rent anything. The course will take place on a lake ca. 180 km form Warsaw, but we can organize transport form Warsaw and back. The price of the hotel on the diving site (1 night) is 60 zloty and 55 zloty for meals (breakfast, dinner, supper). Please remember you need to be at least 18 y.o. and Advanced Open Water Diver to enter the course. (Jakub)

Η τιμη ειναι καλη πουλινε και φαινονται οργανωμενοι  αλλα εγω δεν μπορω σε αυτες τις ημερομηνιες λογω δουλέιας.

Τους ειπες για τις πιστοποιησεις που εχουμε  ?

• Like 1
Δημοσ.

δεν τους ειπα κατι ακομα. Βεβαια μπορει να ειναι και ατομα που δεν εχουν κανει tech ποτε οποτε και υποχρεωτικα η ειδικοτητα να γινει σε χαλαρες καταστασεις.σε καθε περιπτωση δεν με χαλαει.αλλωστε το να παμε σε ενα χ μερος δεν μας εμποδιζει να παμε και σε αλλο μερος αργοτερα ,πχ σουηδια,φιλανδια που ειπες.απλα επειδη εχω παρα πολυ αδεια δεν με χαλαει και ενα ταξιδακι μεχρι εκει.

οι τιμες γενικα πολωνια ειναι πολυ καλες.ryan air 70 ευρω πηγαινε ελα:P

η σχολη ειναι Centrum Nurkowe Pijawka

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...