Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

αμα πατε σουηδια-φιλανδια παρτε με μαζι, θα κανω βολτες στα μαγαζια και θα τρωω οσο ειστε κατω απο το νερο. B) :mrgreen: :mrgreen:

Ελπιζω να εχεις καρτα με αρκετα λεφτα μεσα για Σουηδια - Φιλανδια ( Που το Ελσινκι ειναι απαισιο :P)

• Like 1
Δημοσ.

Ελπιζω να εχεις καρτα με αρκετα λεφτα μεσα για Σουηδια - Φιλανδια ( Που το Ελσινκι ειναι απαισιο :P)

με δυο αντρες θα παω μαζι, τι θα καταδεχτουν να πληρωνω??? :P :P

(δε ξαναπεταγομαι μη με βρισετε :P )

• Like 1
Δημοσ.

αμα πατε σουηδια-φιλανδια παρτε με μαζι, θα κανω βολτες στα μαγαζια και θα τρωω οσο ειστε κατω απο το νερο. B) :mrgreen: :mrgreen:

Να πας σε τετοιες χωρες για τα μαγαζια παει χαθηκε η μαγεία.ειναι εν τω μεταξυ κατι που δεν μπορω να το καταλαβω να πηγαινει καποιος σε μια ξενη χωρα για διακοπες και να πηγαινει για shopping σε 200 μαγαζια. Το μονο μαγαζι που αξιζει καποιος να επισκεφτει στο εξωτερικο και να παρει τιποτα αμα βρει ειναι καταστημα με ορειβατικα :P

Ελπιζω να εχεις καρτα με αρκετα λεφτα μεσα για Σουηδια - Φιλανδια ( Που το Ελσινκι ειναι απαισιο )

τα μαγαζια θελει και εμεις την παγοκαταδυση οποτε και απαισιο να ειναι δεν μας πειραζει :P.

Κοιταγα και εσθονια για παγοκαταδυση αλλα νομιζω πρεπει να ηταν αυτοι που δεν μου απαντησαν καν.

με δυο αντρες θα παω μαζι, τι θα καταδεχτουν να πληρωνω???

(δε ξαναπεταγομαι μη με βρισετε )

θα πρεπει πρωτα  να κανεις discover scuba με dry suit ή μια απλη βουτια κατω απο τον παγο :P με κανονικα ρουχα . :P

εναλλακτικα μπορουμε να πληρωνουμε εμεις .... με την δικια σου πιστωτικη:P

• Moderators
Δημοσ.

Κοιταγα και εσθονια για παγοκαταδυση αλλα νομιζω πρεπει να ηταν αυτοι που δεν μου απαντησαν καν.

Λογικα ειχες δει για Rummu? Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι παγωμενη η λιμνη τωρα γιατι γενικα δεν εχει κρυο οσο ειμαι εδω τουλαχιστον και σε λιγες μερες δινει 1-2 βαθμους. Αλλα απο την εμπειρια μου εδω οσο οργανωμενοι ειναι σε καποια πραγματα και τεχνολογικα μπροστα σε πολλους τομεις αλλα τοσο ειναι πισω στο θεμα επικοινωνιας,μαρκετινκ κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

(Εννοειται οτι δεν αξιζει να χαλασεις χρονο σε μαγαζια, εκτος αν θες κατι πολυ ιδιαιτερο που δε το βρισκεις στη χωρα σου. Για πλακα το ανεφερα , προφανως θα περναγα απειρες ωρες σε τοπια, μνημεια κλπ κλπ )

• Like 1
Δημοσ.

(Εννοειται οτι δεν αξιζει να χαλασεις χρονο σε μαγαζια, εκτος αν θες κατι πολυ ιδιαιτερο που δε το βρισκεις στη χωρα σου. Για πλακα το ανεφερα , προφανως θα περναγα απειρες ωρες σε τοπια, μνημεια κλπ κλπ )

και ομως το κανουν αρκετα ατομα απλα συνηθως μεγαλυτερης ηλικιας που γυρνανε και με 20 τσαντες επιπλεον.

• Moderators
Δημοσ.

Εντωμεταξυ η λιμνη εχει απιστευτα καθαρα νερα -και υπερβολικα κρυα-

Μην πας ελσινκι για αυτο δεν εχει τιποτα ωραιο. Μονο κατι Φιλανδες

• Like 1
Δημοσ.

Λογικα ειχες δει για Rummu? Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι παγωμενη η λιμνη τωρα γιατι γενικα δεν εχει κρυο οσο ειμαι εδω τουλαχιστον και σε λιγες μερες δινει 1-2 βαθμους. Αλλα απο την εμπειρια μου εδω οσο οργανωμενοι ειναι σε καποια πραγματα και τεχνολογικα μπροστα σε πολλους τομεις αλλα τοσο ειναι πισω στο θεμα επικοινωνιας,μαρκετινκ κτλ.

Οσο θυμαμαι το site δεν ειχε καν αγγλικα .βεβαια και με την πολωνια το ιδιο.δεν θυμαμαι καν μερος.προσπαθω παντα να βρω και μερος κοντα στο capital οσο γινεται γιατι το να πρεπει να παρεις και δευτερο αεροπλανο αρχιζει και μπλεκει.πχ φιλανδια νομιζω που κοιταγα εκαναν κατι παγοκαταδυσεις στην αλλη πλευρα της χωρας.αμα ειναι να φυγουν τρελα λεφτα να παμε  καμια ανταρκτικη/αρκτικη (μετα δεν θα θελω να φυγω απο εκει.μονο μια δουλεια θα μου λειπει σε καναν ερευνητικο σταθμο).

Εντωμεταξυ η λιμνη εχει απιστευτα καθαρα νερα -και υπερβολικα κρυα-

youtube.com/watch?v=nJQNJCpA7FQ

youtube.com/watch?v=8VESopBnubk

Μην πας ελσινκι για αυτο δεν εχει τιποτα ωραιο. Μονο κατι Φιλανδες

nice τα video:)

Δημοσ.

Ναι Μαργαριτα ευκολα .

Τα video  θα τα δω αυριο ειμαι εξω .

Δημοσ.

πεμπτη flying το βαρσοβια :) weekend ειναι η λιμνη(το course)

Ναι Μαργαριτα ευκολα .

Τα video  θα τα δω αυριο ειμαι εξω .

δεν ειπε τιποτα για πολωνια.θα χασει την λιμνη:P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πεμπτη flying το βαρσοβια :) weekend ειναι η λιμνη(το course)

δεν ειπε τιποτα για πολωνια.θα χασει την λιμνη :P

Εκλεισες ρε ? Θα πας τελικα Πολωνια?

Ωραια τα videakia  αλλα δεν μπορω  να βλεπω το μονομπουκαλο σε τετοιου ειδους καταδυσεις ξενερωνω .Το δευτερο ειναι πιο "pro ".

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

Εκλεισες ρε ? Θα πας τελικα Πολωνια?

Ωραια τα videakia  αλλα δεν μπορω  να βλεπω το μονομπουκαλο σε τετοιου ειδους καταδυσεις ξενερωνω .Το δευτερο ειναι πιο "pro ".

ναι κανονιστηκαν ολα.φευγω πεμπτη το weekend ειναι οι καταδυσεις.

β.γενικως το μονομπουκαλο ειναι  :( δεν ξερω ποσο καιρο εχω να βαλω και ουτε ξαναθελω να πω την αληθεια

Δημοσ.

ναι κανονιστηκαν ολα.φευγω πεμπτη το weekend ειναι οι καταδυσεις.

β.γενικως το μονομπουκαλο ειναι  :( δεν ξερω ποσο καιρο εχω να βαλω και ουτε ξαναθελω να πω την αληθεια

Ωραια have fun  και φερε υλικο  να δουμε ,να επιμεινεις σε αυτο στο καταδυτικο γιατι ειναι βασικο  και μπορει να  μην το εχουν με το θεμα .

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και τυπικα καποια λογια για καποιον αλλον που μπορει να διαβασει το θεμα.

Οι φωτογραφιες ειναι απο την ειδικοτητα padi ice diving στην πολωνια.

Συνολικα ειναι 3 καταδυσεις η ειδικοτητα.Το βαθος δεν ξεπερασε τα 13 μετρα.Σκοπος δεν ειναι να πας βαθια αλλα να δεις πως ειναι κατω απο τον παγο οπως και καποια drills.

Οι καταδυσεις εγιναν στην λιμνη kulka .Εδω ειναι ενα site απο το facebook που αναφερει το nemo που ειναι σαν σαλε

https://www.facebook.com/OsrodekNemo/

το καταδυτικο ηταν το Centrum Nurkowe Pijawka

Η ορατοτητα ηταν στα 2 μετρα.Μεσα στην λιμνη υπαρχουν αμαξια πλατφορμες και διαφορα πραγματα "πεταμενα" μεσα για να γινει πιο ενδιαφερουσα η καταδυση στην λιμνη.

αν ξεχασα κατι εδω ειμαι

Η αφασια φωτο ειναι αυτη που περπαταμε αναποδα στον παγο.

Το ισοθερμικο ηταν ενα santi bz400x και η στολη ηταν στεγανη νεοπρεν .η νεοπρεν εχει ηδη μονωση απο μονη της οποτε μαζι με το bz400x ηταν πολυ καλα. δυστυχως δεν εγινε η καταδυση με double tanks αλλα δεν πειραζει.next time

image-0-02-05-c0e9ea3a5c9111b49322b21c3351f0c429e25ccd9d05813fabf2de78d1180b7a-V.jpg

20170121_104806.jpg

DSC01666.jpg

DSC01678.jpg

DSC01687.jpg

DSC01692.jpg

DSC01702.jpg

DSC01706.jpg

DSC01714.jpg

DSC01753.jpg

DSC01755.jpg

DSC01757.jpg

20170121_125504.jpg

limni.jpg

image-0-02-05-8701ccc22f81887de7351ca483b1c4a50b21c4d65261d9f9ebbd6ae968a8de1d-V.jpg

16251852_1377559678933351_2815045569902237373_o.jpg

• Like 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...