Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hταν αρκετα ζεστες οταν τις πηρα παντως .

Δεν ειναι ανακοινωσιμο ακομα Πουλινε .

Στα πυρηναια το trekking αν λες το El camino  που ξεκινησε ως προσκυνηματικη οδος  ειναι πολυ γνωστο το εχει κανει ενας γνωστος μου ειναι καλη εμπειρια αλλα να το κανεις ολο .Υπαρχει και σχετικη ταινια το The Way  η οποια ειναι εξαιρετικη ,δες την ειναι εμπνευση απο μονη της .

Το annapurna apo την αλλη ειναι απο τα δυσκολοτερα trekking ston κοσμο  .Oτι και να κανεις απο τα 2 μετρα αν μπορεις να διαλεξεις κανε annapurna  ,το el camino to κανεις και μεγαλος .

• Like 1
Δημοσ.

Hταν αρκετα ζεστες οταν τις πηρα παντως .

Δεν ειναι ανακοινωσιμο ακομα Πουλινε .

Στα πυρηναια το trekking αν λες το El camino  που ξεκινησε ως προσκυνηματικη οδος  ειναι πολυ γνωστο το εχει κανει ενας γνωστος μου ειναι καλη εμπειρια αλλα να το κανεις ολο .Υπαρχει και σχετικη ταινια το The Way  η οποια ειναι εξαιρετικη ,δες την ειναι εμπνευση απο μονη της .

Το annapurna apo την αλλη ειναι απο τα δυσκολοτερα trekking ston κοσμο  .Oτι και να κανεις απο τα 2 μετρα αν μπορεις να διαλεξεις κανε annapurna  ,το el camino to κανεις και μεγαλος .

αν ειναι κανα μεγαλο compressor και γεμιζε μονο την δικια σου λογικο να ζεσταθει αρκετα.αν ομως ειναι κανα νορμαλ και εχει βαλει 2-3 διπλα να γεμισουν ή και παραπανω εκει προλαβαινει λιγο να πεσει η θερμοκρασια.εχει τυχει ας πουμε να βαλω 2-3 διπλα 12αρια να γεμιζουν οποτε εκει επειδη θελει πολυ χρονο να γεμισουν και τα 3 ταυτοχρονα πεφτει λιγο η θερμοκρασια.

αυτο που λεω ειναι αυτο 

https://www.facebook.com/events/590597791126167/ εκτος αν λες καποιο αλλο εσυ.γιατι εγω το βλεπω οτι το εχουν ποσταρει.δεν το εχω διαβασει ακομα απλα το ανοιξα και εκανα ενα scroll.το να το κανω ολο δεν εχω θεμα αλλα ειναι ενα θεμα να μου δωσουν 30 μερες αδεια.ναι μεν εχω τοσες μερες και με το παραπανω αλλα αντε να σε αφησουν να την παρεις συνεχομενη.θα την δω την ταινια δεν το ηξερα.μια που λεμε για ταινιες ειδα το black sea.εχει και λιγο απο Commercial diving και γενικως σαν ταινια ειναι ωραια οποτε μπορει να σου αρεσει.

δεν θα ειχα θεμα να κανω τα πυρηναια τωρα που εσκασαν και του χρονου πχ να κανω την annapurna.το θεμα με την annapurna Που με χαλαει ειναι οτι θα ηθελα να την κανω με συλλογο και οχι με Nepal trekking και τετοια.δεν θα με νοιαζε να πηγαιναμε και 3 ατομα αρκει να ηταν παρεα και οχι απο γραφειο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι μεγαλος ο αερσυμπιεστης ναι  και γεμιζε μονο την δικη μου ,τεσπα τον εκραξα  την επομενη   θα τις αφηνω μια μερα να τις ξαναπρεσαρει ,30 bar einai πολυ  και για cave  απαραδεκτο .

Αυτο που λες εσυ ειναι αλλο  ειναι η υψηλη διαδρομη των πυρηναιων  που κανει περασμα και απο κορυφες  πολυ καλο ειναι και αυτο πιο αθλητικο το αλλο ειναι πιο endurance kai  ταξιδιωτικη εμπειρια .

Οι μερες της αδειας ειναι πολλες το καταλαβαινω δεν ειναι ευκολο να τις παρεις μαζεμενα.Το black sea  το εχω δει ρε συ ειναι καλο οντως .

Τετοια εποχη για να βρεις ατομα απο Ελλαδα να  ερθουν μαζι σου   Νεπαλ ειναι δυσκολο  ,ρεαλιστικα κανονισε το να πας  μονο σου   θα γνωριστεις εκει θα ειναι ατομα απο ολο τον κοσμο δυτικοι συνηθως  δεν παιζει να μην περασεις καλα .

Βγηκε και ενα προγραμμα για Ζηνοβια αρχες Ιουνη αλλα εχω παει ηδη 2 φορες και αν δεν κανονιστει tec βουτια να το τρυπησουμε δεν θα παω .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

τοτε λογικο που επεσε πιο χαμηλα.εχω δει ατομο να την γεμιζει λιγο παραπανω ωστε μετα να ειναι πιο κοντα σε αυτο που θες αλλιως ναι την ξαναγεμιζεις λιγο το πρωι.απο 220 να εισαι 187 ναι ειναι θεματακι.
βεβαια ειχες και το stage.
θα μαθω  με το καλο πιο πολλες πληροφοριες για τα πυρηναια.πιστευω οτι το 20 ημερο λογικα θα μου το εγκρινουν σαν αδεια για να παω αλλα και 10 να ειναι παλι θα παω.
βεβαια εγω σκεφτομαι για την αδεια να τους πω ενα μηνα και αμα κατσει εκατσε.
ναι για annapurna μονο τα αεροπορικα ειναι κατι 500 600 ευρω οποτε οπως ειπες δυσκολο να βρεις ατομο.μονος μου τελειως ναι με κολλαει λιγο.αν ηταν και αλλο ενα ατομο μαζι ασχετα με αυτους που θα γνωρισουμε θα ηταν καλυτερα.
αμα θες ναυαγιο να μπεις υπαρχει και κοντα χαλκιδα το eurobulker αρκει να μην το πετυχεις με θολα νερα.απο φιλανδια
σου ειπε τιποτα ο αλλος?

χτες ειδα και το the way.περιμενα να δω κατι για βουνο αλλα οκ σαν ιδεα ηταν ωραια.2 ωρες ταινια.

τελικα αντι να δω το the way του 2010 ειδα το the way BACK του 2010 το οποιο απλα λεει για καποιους που διενυσαν μια αποσταση τεραστια με τα ποδια απο ερημο και βουνα στην σιβηρια και λεω αυτην θα εννοει ο φωτης που απλα οπως και το black sea ετσι και αυτο εχει λιγα πραγματακια.και μετα σημερα δηλαδη καταλαβα οτι εσυ εννοουσες το τηε way που λεει για το el camino και ειναι για βουνα.θα το δω σημερα αυτο και αυριο λεω εντυπωσεις.και το the way back ωραιο ηταν αλλα δειχνει πολυ λιγο βουνο και απλα δειχνει και απο σιβηρια επισης λιγο.

Δημοσ.

Και λιγα λες νομιζω για τα αεροπορικα  ειναι παραπανω για Κατμαντου εκτος αν βρεις καμμια τρελη προσφορα μηνες πριν ξερω εγω .Εγω παντως θα πηγαινα και μονος μου δεν  εχω προβλημα σε αυτα γιατι αν περιμενεις να βρεις ατομο απο εδω δεν θα πας ποτε ...

Το eurobulker   το εχω χασει 2 φορες  που εχει βγει σαν βουτια στο καταδυτικο αλλα και σε εκεινο της Χαλκιδας γιατι δεν μπορουσα λογω δουλειας .

Θα το κανω ομως σιγουρα θεμα χρονου ειναι.

Nαι ρε συ  to the way δες το ειναι must  σου λεω .

Πηγa  canyoning  χτες στο Μεγα Ρεμα  ξεπαγιασαμε ρε ,το εχω κανει 3-4 φορες αλλα ποτε με τοσο νερο και ηταν και παγος στο μεταξυ  εστησα πολλα ρελε και ημουν στατικος ξερεις με 2 χιλιοστα νεοπρεν μονο απο πανω λιγο πριν την υποθερμια βγηκα .

• Like 1
Δημοσ.

ενα δυο μηνες πιο πριν ειχα βαλει.συν οτι παιζει με ανταποκρισεις και ειναι ενα θεμα.αυτο που λες να παω μονος μου στο τελος βλεπω να γινεται.επισης ναι δεν περιμενω να βρω αλλο ατομο οπως ειπες γιατι θα περιμενω χρονια.αυτο ισχυει σε ολα τα Hobby και το λεω σε ολους.αν περιμενεις απο αλλους για να κανεις κατι δεν θα το κανεις ποτε.και οτι Hobby εκανα απλα το ξεκιναγα μονος και αμα εβρισκα εκει καποιο ατομο.

eurobulker το εχω κανει 2-3 φορες και την μια ειχαμε μπει μεσα (sidemount) λογω της ειδικοτητας(advanced tec wreck sidemount).

απλα το βασικο ειναι να μην το πετυχεις με θολουρα.και το νερο θα δεις οτι ειναι λιγο σαν λαδιλα(πετρελαιο).

καταλαθος ειδα την λαθος ταινια οπως σου ειπα.χτες δεν προλαβα να το δω οποτε λογικα παει ειτε για σημερα ειτε το πιο πιθανο αυριο να το δω.

για το μεγα ρεμα φορα και γενικα για αυτην την περιοδο και εσυ με 2mm νεοπρεν και να στηνεις και ρελε?να ελεγα να μην στηνεις ρελε  ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΑΜΟΝΗ να σου πω οκ πηγαινε με 2 που και παλι λιγο ειναι.αλλα να ξερεις οτι θα φας αναμονη και να εισαι με 2 χιλιοαστα ε ενταξει ειναι αστα να πανε.μετα λες εμενα για το σιντζι που πηγαινα με fleece:P

Δημοσ.

χαχαχα  εκανα μαλακια στο  canyoning   kai  το πληρωσα .

Για  eurobulker to θυμαμαι αυτο μου το ειχες πει για αυτο και  οταν παω θα κανονισω με της Χαλκιδας που τα ξερουν τα νερα εκει ποτε θα ειναι καταλληλα .

Ρελε φιλε για standard ξεπαγιασμα 

post-237837-0-09157900-1489406757_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελα πουλινε μολις ηρθε  straight from U.K 

5 ωρες θελει να φορτισει ...

post-237837-0-01505600-1489488797_thumb.jpg

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

Ελα πουλινε μολις ηρθε  straight from U.K 

5 ωρες θελει να φορτισει ...

attachicon.gif17273741_847258008748961_1700114717_o.jpg

μικρο κανιστρο και κραταει και τοσες ωρες.που να ειχε κανα μεγαλο κανιστρο.

χαχαχα  εκανα μαλακια στο  canyoning   kai  το πληρωσα .

Για  eurobulker to θυμαμαι αυτο μου το ειχες πει για αυτο και  οταν παω θα κανονισω με της Χαλκιδας που τα ξερουν τα νερα εκει ποτε θα ειναι καταλληλα .

Ρελε φιλε για standard ξεπαγιασμα 

ο αλλος με το κοντομανικο απο πανω.χαχα.αμα εισαι σε χαλια ρελε τρως και λιγο τα νερα ή τα ποδια σου ειναι μεσα στο κρυο νερο ..... και αν εχεις να κατεβασεις και πολλα ατομα αστα να πανε.

Δημοσ.

Ειναι πολυ ποιοτικο φαναρι ρε βγαζει τρελο beam .

O αλλος αστον ειναι pro  o  καλυτερος στην Ελλαδα στο canyoning  ,αυτος που εφερε το σπορ στην Ελλαδα επισης φοραει 3 νεοπρεν λεπτα απο μεσα χαχαχα .

Γυρισα απο Γαλλικες Αλπεις που ειχα παει φαγαμε ενα ξυλο στα 3400 γιατι πεσαμε σε καταιγιδα με 75 χιλιομετρα αερα αλλο πακετο πουλινε  παγωσαμε μεχρι το κοκκαλο χαχαα 

post-237837-0-61017300-1490111416_thumb.jpg

post-237837-0-49296500-1490111459_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Ειναι πολυ ποιοτικο φαναρι ρε βγαζει τρελο beam .

O αλλος αστον ειναι pro  o  καλυτερος στην Ελλαδα στο canyoning  ,αυτος που εφερε το σπορ στην Ελλαδα επισης φοραει 3 νεοπρεν λεπτα απο μεσα χαχαχα .

Γυρισα απο Γαλλικες Αλπεις που ειχα παει φαγαμε ενα ξυλο στα 3400 γιατι πεσαμε σε καταιγιδα με 75 χιλιομετρα αερα αλλο πακετο πουλινε  παγωσαμε μεχρι το κοκκαλο χαχαα 

attachicon.gif17454946_851880531620042_609728903_o.jpg

attachicon.gif17342025_850337015107727_1435424921_o.jpg

καλες καταδυσεις ή μαλλον σπηλαιοκαταδυσεις,ναυαγιοκαταδυσεις με τον φακο.Pro ή οχι σε τοσο κρυο νερο με το καλοκαιρινο εστω και αν φορας 3 νεοπρεν ειναι λιγακι....

θα μου πεις το σωμα θες να ζεστανεις τα ακρα δεν σε νοιαζουν τοσο αλλα παλι ενα μακρυμανικο θα ηταν καλυτερα.για αυτο πηγαινες στα σκαλακια για προπονηση για τις αλπεις ε? οι φωτο ολα τα λεφτα.επισης για την δευτερη φωτο :( ειδα το μπουφαν το Millet.ειχα παρει και εγω ενα πριν παρα πολλα χρονια και μου το εκλεψαν και εψαχνα να βρω το ιδιο αλλα που τετοια τυχη.ηταν windstopper που το ειχα παρει το 1998 περιπου.snif.

παντως σε κατι τετοιες συνθηκες με χαλια καιρο πανω στο βουνο ειναι που απο την μια νιωθεις το μεγαλειο της φυσης και απο την αλλη οτι εισαι απλα ενα τιποτα.αλλα ειναι μοναδικες στιγμες.το σχολειο χειμερινου βουνου ήταν απο τα πιο ωραια σχολεια που ειχα κανει ποτε σαν εμπειρια.

Δημοσ.

Οχι δεν πηγαινα γι αυτο σκαλακια  για τις Αλπεις,  εκει πηγα για να βγαλω ενα συγκεκριμενο σχολειο που ειναι  διασχιση και τεχνικες διασωσεις σε παγετωνα  και να κανω προπονηση -εξομειωση σε πραγματικες συνθηκες ,τα καλυτερα ερχονται πουλινε !

Ελεος ρε πως στο εκλεψαν?

Η  Millet  ειναι απο τις αγαπημενες μου μαρκες το συγκεκριμενο ειναι επετειακη σειρα η Trilogy  εχω ολο το σετ παντελονι ,soft shell  ,πηρα τωρα που ημουν Chamonix  και ενα γαμηστερο  gore tex και τα εκανα σετακι .Τιποτα ρε ειμαστε πολυ μικροι μπορει να μας διαλυσει μεσα σε 10 λεπτα αν θελει ,τα σπαει το χειμερινο βουνο ναι .

post-237837-0-38447600-1490284883_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

ειτε για τις αλπεις ειτε για κατι αλλο προπονηση ειναι ετσι και αλλιως.
το μπουφαν ηταν οπως ειπα ενα παλιο windstopper απλα αντιανεμικο.ακριβο τοτε πλεον οκ nothing serious.απο αμαξι το εκλεψαν.
δεν φαινοταν ακριβο απλα το κλασσικο ο αλλος παιρνει οτι βρει χωρις να ξερει τι ειναι.δεν ειναι οτι δεν βρισκω αλλο
απλα δεν μαρεσει να χανω/πεταω ορειβατικα ρουχα.
ωραια τα goretex αλλα οι τιμες πονανε.δεν εχω κατι σε goretex εκτος απο παπουτσια.θα ηταν και λιγο overkill για τις χρησεις που τους κανω.
σε χειμερινο βουνο ειχα πετυχει λιγο χαλια καιρο σε στυλ ομιχλης κτλ (καμια σχεση με αυτα που περασες) και μου αρεσε.
μεσα στο χιονι με συννεφα απο πανω και αερα και να νιωθεις το δεος.ωραιο παντελονι τα σπαει και το χρωμα του ακομα.

Δημοσ.

To να  χανω πραγματα γενικα οχι μονο ορειβατικα ειναι το χειροτερο μου αρρωσταινω .

Πουλινε ποσο καιρο εχεις να βουτηξεις ?

• Like 1
Δημοσ.

To να χανω πραγματα γενικα οχι μονο ορειβατικα ειναι το χειροτερο μου αρρωσταινω .

Πουλινε ποσο καιρο εχεις να βουτηξεις ?

ουτε εμενα μαρεσει να χανω πραγματα αλλα με τα απλα πραγματα το ξεπερναω γρηγορα.αλλα με τα ορειβατικα ναι αστα να πανε.καποια στιγμη ειχα δει καποιον να φοραει σαν αυτο το μπουφαν που εχασα και ετοιμος ημουν να του πω αν το πουλαει.δεν ειναι το κοστος ειναι το γαμωτο.εχω να κανω καταδυση απο την πολωνια.δεν εχω στεγανη.πηγε σκουπιδια η παλια.εμπαζε απο παντου.στην παρουσα φαση σαν φετινα σχεδια εχω βαλει τα παρακατω.ice diving που το εκανα.σχολη διασωσης ορμητικων νερων που ειναι επομενο σκ και θα παω.μετα στα πυρηναια για οσες μερες μπορεσω αναλογως την αδεια που θα μου δωσουν.επισης θελω να δω για annapurna μηπως κατσει προς σεπτεμβη οκτωβρη.ταυτοχρονα μπορει να δω για κανα σχολειο canoe kayak μηπως κατσει και μεσα σε αυτα πρεπει να στρωθω στο διαβασμα να παω για το ccna.τωρα θα δω τι θα καταφερω απο ολα αυτα.οι προηγουμενες χρονιες πηγαν πολυ καλα γιατι εκανα ολα αυτα που ηθελα καταδυσεις rebreather κτλ κτλ και ταυτοχρονα αρκετα σχολεια,σεμιναρια με σελλας σε canyoning και σπηλαιολογια.γενικως φετος πιο πολυ θελω trekking για αλλαγη.ταυτοχρονα προσπαθω με gym και διατροφη να βελτιωθω οσο μπορω(κατεβασω ποσοστο λιπους).οτι μπορεσουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...