Fotis13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Α ναι ρε τι λεω αφου ειχες παει για ice diving . Ε ενταξει εχεις στο προγραμμα αρκετα εμεις μλκ αμα κατσουμε σε αδρανεια θα πεθανουμε ,απλα δεν γινεται αχχαχα. 1
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Α ναι ρε τι λεω αφου ειχες παει για ice diving . Ε ενταξει εχεις στο προγραμμα αρκετα εμεις μλκ αμα κατσουμε σε αδρανεια θα πεθανουμε ,απλα δεν γινεται αχχαχα. ηδη εχω λιγο καιρο σε αδρανεια και κατι δεν παει καλα με μενα.αστα να πανε.ευτυχως που μεσα στο σκ εκανα ενα μικρο tour 450 km με την μηχανη αλλιως θα ειχα πεσει απο κανα γκρεμο χωρις σκοινια. αθηνα - αργος-τριπολη-νεμεα-κιατο-αθηνα και με καποιους ενδιαμεσους προορισμους 1
wizzy Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Σπήλαιο Πηγή Κόρφου Κορινθίας https://www.youtube.com/watch?v=spV3FG16mAY&t Εάν θέλετε, ρίξτε και ματιά στα υπόλοιπα videos του Βασίλη, έχει κάνει καλή δουλειά. 3
Fotis13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Σπήλαιο Πηγή Κόρφου Κορινθίας https://www.youtube.com/watch?v=spV3FG16mAY&t Εάν θέλετε, ρίξτε και ματιά στα υπόλοιπα videos του Βασίλη, έχει κάνει καλή δουλειά.wizzy Wizzy δεν θα μπορουσες να εχεις καλυτερο timing ,αυτο ειναι το επομενο σπηλαιο που θα κανω περιμενω απλα να οργανωθει απο το καταδυτικο μου γιατι θελει "βαρκαρη". Πουλινε το εχεις κανει ? 1
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Wizzy δεν θα μπορουσες να εχεις καλυτερο timing ,αυτο ειναι το επομενο σπηλαιο που θα κανω περιμενω απλα να οργανωθει απο το καταδυτικο μου γιατι θελει "βαρκαρη". Πουλινε το εχεις κανει ? nope.ωραιο φαινεται και οτι εξοδο για να βγεις και να δεις το υπολοιπο σπηλαιο το κανει ακομα πιο ωραιο.
wizzy Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Wizzy δεν θα μπορουσες να εχεις καλυτερο timing ,αυτο ειναι το επομενο σπηλαιο που θα κανω περιμενω απλα να οργανωθει απο το καταδυτικο μου γιατι θελει "βαρκαρη". Πουλινε το εχεις κανει ? Πω, φίλε, "ψώνιο" θα είναι! Άντε, καλή "βόλτα" και περιμένουμε εντυπώσεις!
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 μερικες χαζοφωτογραφιες απο το σχολειο διασωσης σε ορμητικα νερα που ειχε γινει εδω και μερικες εβδομαδες 4
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 απο χτες πεζοπορια απο τα καλαβρυτα μεχρι το διακοφτο απο τις γραμμες του οδοντωτου.ωραια διαδρομη.22 και κατι χιλιομετρα.λιγο κουραστικη λογω οτι εχει πολυ πετρα λογω των γραμμων. 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Λογικα καποιος απο εσας θα ξερει. ΜΙκρο Παπιγκο - Δρακολιμνη ποση ωρα ειναι? διαβασα οτι ειναι περιπου 4 ωρες αλλα αν εχει παει καποιος να πει με μεγαλυτερη σιγουρια 1
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δεν εχω παει αλλα συνηθως οταν βλεπω διαδρομες να λενε χ ωρες το θεωρουν με λιγο αργο ρυθμο ή με νορμαλ ρυθμο παρα με γρηγορο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Και γω αυτο πιστευω. Σκεφτομαι να φυγω Σαββατο απο κερκυρα να ανεβω Δρακολιμνη να μεινω σε σκηνη και την αλλη μερα να ξυπνησω να κατεβω και να φυγω για Αθηνα 1
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Και πιο αργα να το πας οι 4 ωρες να γινουν 5?παραπανω με τιποτα εκτος αν ειναι κανα μπερδεμα με την περιοχη
Fotis13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Λογικα καποιος απο εσας θα ξερει. ΜΙκρο Παπιγκο - Δρακολιμνη ποση ωρα ειναι? διαβασα οτι ειναι περιπου 4 ωρες αλλα αν εχει παει καποιος να πει με μεγαλυτερη σιγουρια Δεν το εχω κανει αλλα Παντα βαζουν με αργο ρυθμο ,εσυ το πας ανετα πιο κατω αλλα δεν ειναι αυτος ο σκοπος ρε συ . 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Απλά λογικά η ώρα αναβάσης θα είναι κατά τις 2 οπότε θα φτάσω στην χειρότερη 7 βάζω σκηνή και μετά άραγμα. Κατάβαση θα ναι κομπλέ και μετά ταξίδι όλη μέρα. Υπέροχα 1
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Απλά λογικά η ώρα αναβάσης θα είναι κατά τις 2 οπότε θα φτάσω στην χειρότερη 7 βάζω σκηνή και μετά άραγμα. Κατάβαση θα ναι κομπλέ και μετά ταξίδι όλη μέρα. Υπέροχαπιο πολυ κουραση θα ειναι το υπολοιπο ταξιδι παρα η αναβαση και η καταβαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα