Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

πιο πολυ κουραση θα ειναι το υπολοιπο ταξιδι παρα η αναβαση και η καταβαση

I know αλλα θελω καιρο να το κανω και τωρα θα κατσει μια χαρα απλα οταν φτασω αθηνα θα κοιμαμαι για δυο μερες :P

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

I know αλλα θελω καιρο να το κανω και τωρα θα κατσει μια χαρα απλα οταν φτασω αθηνα θα κοιμαμαι για δυο μερες :P

αυτα ειναι που αξιζουν.ξερεις ποσες φορες λεω να παρω αδεια για να μην κανω τιποτα αλλα καταληγω στο να περνω αδεια για να κανω κατι.αστα να πανε
  • Moderators
Δημοσ.

Ενω εγω απο την αλλη εχω χρονο και τον παιζω ολη μερα γιατι ειμαι σε περιεργη φαση αυτη τη περιοδο. Θελω να κανω τοσα πραγματα, εχω λεφτα και χρονο αλλα δεν μπορω να επενδυσω στην παρουσα φαση γιατι ολα ειναι πολυ ρευστα. 

Δημοσ.

τι εννοεις να επενδυσεις?δεν θες να κανονισεις κατι που μετα μπορει να θες να το ακυρωσεις?

Ενω εγω απο την αλλη εχω χρονο και τον παιζω ολη μερα γιατι ειμαι σε περιεργη φαση αυτη τη περιοδο. Θελω να κανω τοσα πραγματα, εχω λεφτα και χρονο αλλα δεν μπορω να επενδυσω στην παρουσα φαση γιατι ολα ειναι πολυ ρευστα. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

http://www.advendure.com/index.php/diafora/flash-news/item/5076-everest-ta-teleytaia-nea#.WSKuA9J97Gg

Ενημέρωση 22/5 12:10 - Έκανε κορφή ο Kilian, σταμάτησε κατά την επιστροφή στο Advanced Basecamp (6.500m). Πρόωρο τέλος στην προσπάθεια επιστροφής του Kilian στο Rongbuk από όπου είχε ξεκινήσει στις 22:00 τοπική ώρα το Σάββατο το βράδυ. Έτσι κι αλλιώς όμως αυτό που κατάφερε μέχρι εκεί είναι μοναδικό! Κατάφερε να πατήσει στην κορφή τα μεσάνυχτα απόψε, 21 προς 22 Μαΐου χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, χωρίς σέρπα, σταθερά σχοινιά ή βοηθητικό οξυγόνο μέσα σε 26 ώρες από την έναρξη της προσπάθειάς του! 12 ώρες αργότερα και αφού είχε κλείσει 38 ώρες συνολικά σε αφιλόξενα υψόμετρα, επέστρεψε στην προωθημένη κατασκήνωση βάση στα 6.500 μέτρα υψόμετρο όπου αποφάσισε να σταματήσει εκεί την προσπάθειά του: "Μέχρι τα 7.700μ όλα κυλούσαν ρολόι και βάσει σχεδίου. Εκεί ήταν που άρχισα να έχω πολύ πόνο στο στομάχι, μάλλον από κάποια ίωση. Από εκεί συνέχισα αργά και σταματούσα κάθε λίγα βήματα για να ανακάμψω δυνάμεις. Παρόλα αυτά κατάφερα να ανέβω στην κορφή τα μεσάνυχτα" ανέφερε ο απίστευτος Καταλανός στο http://blog.summitsofmylife.com/. Bravo Kilian!

• Like 2
Δημοσ.

http://www.advendure.com/index.php/diafora/flash-news/item/5076-everest-ta-teleytaia-nea#.WSKuA9J97Gg

Ενημέρωση 22/5 12:10 - Έκανε κορφή ο Kilian, σταμάτησε κατά την επιστροφή στο Advanced Basecamp (6.500m). Πρόωρο τέλος στην προσπάθεια επιστροφής του Kilian στο Rongbuk από όπου είχε ξεκινήσει στις 22:00 τοπική ώρα το Σάββατο το βράδυ. Έτσι κι αλλιώς όμως αυτό που κατάφερε μέχρι εκεί είναι μοναδικό! Κατάφερε να πατήσει στην κορφή τα μεσάνυχτα απόψε, 21 προς 22 Μαΐου χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, χωρίς σέρπα, σταθερά σχοινιά ή βοηθητικό οξυγόνο μέσα σε 26 ώρες από την έναρξη της προσπάθειάς του! 12 ώρες αργότερα και αφού είχε κλείσει 38 ώρες συνολικά σε αφιλόξενα υψόμετρα, επέστρεψε στην προωθημένη κατασκήνωση βάση στα 6.500 μέτρα υψόμετρο όπου αποφάσισε να σταματήσει εκεί την προσπάθειά του: "Μέχρι τα 7.700μ όλα κυλούσαν ρολόι και βάσει σχεδίου. Εκεί ήταν που άρχισα να έχω πολύ πόνο στο στομάχι, μάλλον από κάποια ίωση. Από εκεί συνέχισα αργά και σταματούσα κάθε λίγα βήματα για να ανακάμψω δυνάμεις. Παρόλα αυτά κατάφερα να ανέβω στην κορφή τα μεσάνυχτα" ανέφερε ο απίστευτος Καταλανός στο http://blog.summitsofmylife.com/. Bravo Kilian!

Ναι ειμαι ενημερος σε ολα αυτα το παρακολουθω το θεμα πολυ στενα .

Επισης πατησαν κορυφη οι 2 Ελληνες  Συκαρης-Ευμορφιδης και εχουμε σε εκκρεμοτητα την πρωτη γυναικα Ελληνιδα αν τα καταφερει την Κικη .

Πουλινε εχεις κανει  μπλε σπηλαιο Χαλκιδα ?

rec dive einai 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ειμαι ενημερος σε ολα αυτα το παρακολουθω το θεμα πολυ στενα .

Επισης πατησαν κορυφη οι 2 Ελληνες Συκαρης-Ευμορφιδης και εχουμε σε εκκρεμοτητα την πρωτη γυναικα Ελληνιδα αν τα καταφερει την Κικη .

Πουλινε εχεις κανει μπλε σπηλαιο Χαλκιδα ?

rec dive einai

nope.χαλκιδα μονο το eurobulker εχω κανει.και απεξω αλλα εχω μπει με μιτο σε μηχανοστασιο και σε καποια αλλα σημεια passthrough.
  • Like 1
Δημοσ.

1-2-3 και jumppppppppp 

--------------------------------------[

εχω καιρο να παω σε φαραγγι και μου εχει λειψει.προς τελος αυγουστου θα γινει σπηλαιολογικη βαλκανικη συναντηση με καταβασεις σε μεγαλα σπηλαια πχ προπαντες με 280 μετρα καταβαση Pit και το σπηλαιο του σκορπιου κτλ.

Δημοσ.

1-2-3 και jumppppppppp 

--------------------------------------[

εχω καιρο να παω σε φαραγγι και μου εχει λειψει.προς τελος αυγουστου θα γινει σπηλαιολογικη βαλκανικη συναντηση με καταβασεις σε μεγαλα σπηλαια πχ προπαντες με 280 μετρα καταβαση Pit και το σπηλαιο του σκορπιου κτλ.

Ελα ρε   τοσο πολυ 280  μετρα? 

Μεσα Αυγουστου  θα ειμαι Σαμοθρακη θα κανω ολα τα μεγαλα φαραγγια εκει .

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ελα ρε   τοσο πολυ 280  μετρα? 

Μεσα Αυγουστου  θα ειμαι Σαμοθρακη θα κανω ολα τα μεγαλα φαραγγια εκει .

The “Propantes” shaft Class 4. The vertical cave “Propantes”, located in the area of Paleochori, is 360 meters deep. It is a test for a caver’s stamina and technique. A unique experience for all cavers, thanks to an impressive pit of 280m (the 2nd deepest in Greece). The cave will be rigged down to 360m. Temperature: 12 °C. A very good knowledge of single rope technique is needed.

Και του σκορπιου που ειχα παει.

- The “Scorpions” shaft Class 4. Located in the area of Leonidio, it is 210 m deep, consisting of two pits. The most impressive part of the shaft is a pit about 150 m deep. Temperature: 12-14 °C. Knowledge of single rope techn

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...