poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 και η πεζοπορια ( πυρηναια ορη) ξεκιναει.ενα μηνα περιπου στο βουνο.παρακατω ειναι το προγραμμα που θα ακολουθησουμε. 2
Λόρδος Wasted Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Και ναι ξανά εδώ ένα χρόνο μετά . Χθες τελείωσα το OWD και σήμερα έκανα το Deep και PPB του advanced και μπορώ να πω πως ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου . Αύριο navigation και Σάββατο θα κάνω Nitrox και Night που πιστεύω θα με απογειώσουν . Γενικά με πάντα με χαλάρωνε το snorkeling και περίμενα το ίδιο και για τις καταδύσεις , αλλά όχι σε αυτό το βαθμό . 2
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Και ναι ξανά εδώ ένα χρόνο μετά . Χθες τελείωσα το OWD και σήμερα έκανα το Deep και PPB του advanced και μπορώ να πω πως ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου . Αύριο navigation και Σάββατο θα κάνω Nitrox και Night που πιστεύω θα με απογειώσουν . Γενικά με πάντα με χαλάρωνε το snorkeling και περίμενα το ίδιο και για τις καταδύσεις , αλλά όχι σε αυτό το βαθμό . πραγματι ειναι τελειως διαφορετικο το snorkelling απο την επιφανεια και το να κανεις καταδυση.το deep στο aowd ειναι απο τις πολυ ωραιες βουτιες οπως και η Night.επισης μεσα ειναι ωραια και η ειδικοτητα deep και η wrech και το βασικο το cavern. ολη η μαγεια για μενα προσωπικα ηρθε οταν ξεκινησα technical diving tec 40 δηλαδη και πανω.to trimix το cave diving και καποια αλλα ηταν οτι καλυτερο ειχα κανει.εχει πολλα πραγματα να κανεις ακομα αν το θελησεις απλα υπομονη και μπολικες βουτιες.καποια στιγμη ειναι Must και η dry suit για να χαρεις το χειμωνα και το technical diving γενικοτερα. Off topic γυρισα και εγω απο τα πυρηναια.453 km περιπου περπατημα.188 ωρες περπατημα.υψομετρικη που ανεβηκαμε συνολικα ολο τον μηνα ηταν 31.000 μετρα και κατεβηκαμε 30.000 μετρα.μειον 3 κιλα παροτι ετρωγα τα παντα..βαρος backpack απο 17 εως 20 Kg περιπου αναλογως την ημερα. 1
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 και μερικες φωτογραφιες στην κορυφη του pico aneto. κεραυνος κατα την αναβαση στο Pico aneto ενας γαιδαρος απο το καταφυγιο rainy day καταφυγιο εκτακτου αναγκης και τελευταια η θερμοκρασια το βραδι επεσε λιγο χαμηλα 6
Fotis13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Και ναι ξανά εδώ ένα χρόνο μετά . Χθες τελείωσα το OWD και σήμερα έκανα το Deep και PPB του advanced και μπορώ να πω πως ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου . Αύριο navigation και Σάββατο θα κάνω Nitrox και Night που πιστεύω θα με απογειώσουν . Γενικά με πάντα με χαλάρωνε το snorkeling και περίμενα το ίδιο και για τις καταδύσεις , αλλά όχι σε αυτό το βαθμό . Kαλως ηρθες ξανα .Το PPB toy advanced τι ειναι ? Εχω ξενερωσει γιατι την μερα που ειχα προγραμματισμενη διπλη καταδυση στην Σαμοθρακη με καταδυτικο απο Αλεξανδρουπολη καθως το τοπικο εχει κλεισει εδω και χρονια ,εβγαλε πολυ αερα και αναβληθηκε . Ηταν να πεσουμε στην πισω πλευρα του νησιου που εχει ενα ναυαγιο Ρουμανικου φορτηγου που μετεφερε ξυλεια αλλα τελικα ΔΕΝ . Kαι μερικες φωτος απο canyoning στην Σαμοθρακη : 3
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Kαλως ηρθες ξανα .Το PPB toy advanced τι ειναι ? Εχω ξενερωσει γιατι την μερα που ειχα προγραμματισμενη διπλη καταδυση στην Σαμοθρακη με καταδυτικο απο Αλεξανδρουπολη καθως το τοπικο εχει κλεισει εδω και χρονια ,εβγαλε πολυ αερα και αναβληθηκε . Ηταν να πεσουμε στην πισω πλευρα του νησιου που εχει ενα ναυαγιο Ρουμανικου φορτηγου που μετεφερε ξυλεια αλλα τελικα ΔΕΝ . Kαι μερικες φωτος απο canyoning στην Σαμοθρακη : to ppb stands for Peak Performance Buoyancy
Fotis13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 to ppb stands for Peak Performance Buoyancy Δεν θυμαμαι στο AOW της padi να ειχε τετοιο κομματι για την πλευστοτητα ,νομιζα πως ηταν ξεχωριστη πιστοποιηση . Trimix θακανω φετος Πουλινε με τον Van πριν λιγο μιλαγα με το καταδυτικο μου .Γενικα φετος επειδη δεν θα εχω βουνο και προπονηση γιατι αυτο που μου τρωει ολο τον ελευθερο μου χρονο θα παιξει πολυ καταδυση και canyoning .
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δεν θυμαμαι στο AOW της padi να ειχε τετοιο κομματι για την πλευστοτητα ,νομιζα πως ηταν ξεχωριστη πιστοποιηση . Trimix θακανω φετος Πουλινε με τον Van πριν λιγο μιλαγα με το καταδυτικο μου .Γενικα φετος επειδη δεν θα εχω βουνο και προπονηση για αυτο που μου τρωει ολο τον ελευθερο μου χρονο θα παιξει πολυ καταδυση και canyoning . oi 5 βουτιες που κανεις στο advanced open water diver ειναι η πρωτη βουτια απο 5 ειδικοτητες. πχ η πρωτη βουτια του Night, η πρωτη βουτια του wreck diver,η πρωτη βουτια του deep.απλα απο τις 5 βουτιες οι 2 ειναι υποχρεωτικες να ειναι η deep και το underwater navigation ενω τις αλλες 3 μπορεις να τις διαλεξεις εσυ με βαση το τι θα θελες να ακολουθησεις (πχ wreck,ppb,dry suit,night,underwater photography,underwater videography). Θα σου αρεσει πολυ το trimix.ελπιζω να πατε και απο στερνα μερια.
Fotis13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 oi 5 βουτιες που κανεις στο advanced open water diver ειναι η πρωτη βουτια απο 5 ειδικοτητες. πχ η πρωτη βουτια του Night, η πρωτη βουτια του wreck diver,η πρωτη βουτια του deep.απλα απο τις 5 βουτιες οι 2 ειναι υποχρεωτικες να ειναι η deep και το underwater navigation ενω τις αλλες 3 μπορεις να τις διαλεξεις εσυ με βαση το τι θα θελες να ακολουθησεις (πχ wreck,ppb,dry suit,night,underwater photography,underwater videography). Θα σου αρεσει πολυ το trimix.ελπιζω να πατε και απο στερνα μερια. Το Trimix κατα πασα πιθανοτητα θα το κανω στην Λ.Βουλιαγμενης ,θα ειναι ευκαιρια να παω ακομα πιο βαθεια εκει μεσα .
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 το καλο ειναι οτι ειναι διπλα η λιμνη βουλιαγμενης απλα θα ειναι λιγο πιο δυσκολα απο στερνα λογω overhead environment.το + βεβαια η καλη θερμοκρασια πιο μεσα που βεβαια οταν αρχισεις να βγαινεις προς τα εξω (cavern) που θα πεσει λιγακι θα ειναι λιγο παραξενο.και η στερνα ειναι κορυφη γιατι ειναι σαν μεγαλα σκαλοπατια που κατεβαινει και φτανει 100 +
Fotis13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Βγηκε και ενα πλανο για το Οκτωμβριο να παω Tζια γιατι Σεπτεμβριο δεν μπορω να βουτηξω στο Πατρις .Καθως εχω φιλο που βγαλαμε πολλα σχολεια μαζι και τωρα αυτος ειναι pro και δουλευει στο εκει καταδυτικο ολο το καλοκαιρι . Εγω θα την κανω tec την βουτια μαζι με αλλους 2 και θα ειναι ακομα ενας φιλος μου και μια κοπελα που αυτη θα βουτηξουν recrational μεχρι τα 40 . Εμεις θα παμε μεχρι 57 που ειναι το μεγιστο βαθος νομιζω . 1
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 ελπιζω στα 57 μετρα να βαλουν και λιγο He(helium) μεσα ωστε να ειναι καλυτερα και να μην γινει με κανονικο αερα ειδικα αμα ειναι να κανετε και τιποτα παραξενα σε αυτα τα μετρα(εισοδος στο ναυαγιο ).για αυτους που θα κανουν recreational στα 40 μια που θα φτασουν στα 40 και μια που θα φυγουν πριν μπουν σε deco:( θα δουν στο Dive computer κατι ωραια 4-5 λεπτα bottom time. Βγηκε και ενα πλανο για το Οκτωμβριο να παω Tζια γιατι Σεπτεμβριο δεν μπορω να βουτηξω στο Πατρις .Καθως εχω φιλο που βγαλαμε πολλα σχολεια μαζι και τωρα αυτος ειναι pro και δουλευει στο εκει καταδυτικο ολο το καλοκαιρι . Εγω θα την κανω tec την βουτια μαζι με αλλους 2 και θα ειναι ακομα ενας φιλος μου και μια κοπελα που αυτη θα βουτηξουν recrational μεχρι τα 40 . Εμεις θα παμε μεχρι 57 που ειναι το μεγιστο βαθος νομιζω .
Fotis13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 ελπιζω στα 57 μετρα να βαλουν και λιγο He(helium) μεσα ωστε να ειναι καλυτερα και να μην γινει με κανονικο αερα ειδικα αμα ειναι να κανετε και τιποτα παραξενα σε αυτα τα μετρα(εισοδος στο ναυαγιο ).για αυτους που θα κανουν recreational στα 40 μια που θα φτασουν στα 40 και μια που θα φυγουν πριν μπουν σε deco:( θα δουν στο Dive computer κατι ωραια 4-5 λεπτα bottom time. Μπα δεν προβλεπετε ηλιο ακομα . Εχει μια ψευτοδιεισδυση απο οτι εχω δει τιποτα το σοβαρο ομως .Καλα οι rec νομιζω απλα θα το δουν απο πανω ουτε για touchdown δεν τους κοβω . Παντως ειναι ναυαγιο που παντα ηθελα να το κανω και τωρα ειναι ευκαιρια. 1
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 τοτε κακη επιλογη 57 μετρα με air. ειδικα για ναυαγιο. οι Rec αν φτασουν 40 απλα μια που θα φτασουν και μια που θα αναγκαστουν να μειωσουν βαθος αλλιως πολυ συντομα θα μπουν σε Deco.και με μονομπουκαλο και με air το deco παιρνει μια αιωνιοτητα. Μπα δεν προβλεπετε ηλιο ακομα . Εχει μια ψευτοδιεισδυση απο οτι εχω δει τιποτα το σοβαρο ομως .Καλα οι rec νομιζω απλα θα το δουν απο πανω ουτε για touchdown δεν τους κοβω . Παντως ειναι ναυαγιο που παντα ηθελα να το κανω και τωρα ειναι ευκαιρια.
Fotis13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Πυλη παραδεισου Πουλινε ,μαγεια ... εχει και ενα 12μετρο jump 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα