Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πυλη παραδεισου Πουλινε ,μαγεια ...

εχει  και ενα 12μετρο jump 

attachicon.gif fullsizeoutput_dba.jpeg

a.δεν νομιζω να το εκανα το 12 μετρο:P

β.ενταξει η εικονα ολα τα λεφτα.οσο ωραια και να ειναι τα στεγνα φαραγγια οταν εχει νερο ειναι απλα μαγεια.

γ.ειχα παει πριν δυο βδομαδες αιγινα για καταδυση.απλα πραγματα μην νομιζεις αλλα οκ με διπλα επεσα:P

d.κριμα να μην γινεται κανα elbrus τωρα.θα θελα να κανω τιποτα.γινεται αυτο  Άνδεις Aconcagua 6.962m | Ιανουάριος 2018

αλλα η τιμη του ειναι εκτος πραγματικοτητας αφου δεν εχει οργανωθει απο συλλογο.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

a.δεν νομιζω να το εκανα το 12 μετρο :P

β.ενταξει η εικονα ολα τα λεφτα.οσο ωραια και να ειναι τα στεγνα φαραγγια οταν εχει νερο ειναι απλα μαγεια.

γ.ειχα παει πριν δυο βδομαδες αιγινα για καταδυση.απλα πραγματα μην νομιζεις αλλα οκ με διπλα επεσα :P

d.κριμα να μην γινεται κανα elbrus τωρα.θα θελα να κανω τιποτα.γινεται αυτο  Άνδεις Aconcagua 6.962m | Ιανουάριος 2018

αλλα η τιμη του ειναι εκτος πραγματικοτητας αφου δεν εχει οργανωθει απο συλλογο.

Ε αν ειμασταν μαζι θα το εκανες :)

Eιναι πολυ ομορφα ρε ακριβως μαγικα .

Εχω να βουτηξω καιρο γαμωτο ηταν να κανω Σαμοθρακη αλλα μας τα χαλασε ο καιρος.

Αν ειναι να διαλεξεις αναμεσα στα 2 κανε Aconcagua ,Elbrus γινεται συχνα  ειναι η υψηλοτερη της Ευρωπης  πλεον και 7 summits φυσικα .

Φαραγγαρα η Πυλη 

post-237837-0-13663100-1505801638_thumb.jpeg

• Like 3
Δημοσ.

Ε αν ειμασταν μαζι θα το εκανες :)

Eιναι πολυ ομορφα ρε ακριβως μαγικα .

Εχω να βουτηξω καιρο γαμωτο ηταν να κανω Σαμοθρακη αλλα μας τα χαλασε ο καιρος.

Αν ειναι να διαλεξεις αναμεσα στα 2 κανε Aconcagua ,Elbrus γινεται συχνα  ειναι η υψηλοτερη της Ευρωπης  πλεον και 7 summits φυσικα .

Φαραγγαρα η Πυλη 

attachicon.gif fullsizeoutput_dbb.jpeg

δεν το ειχα γενικοτερα με βουτιες.οταν ξεκινησα το canyoning ειχε ενα 5 μετρο που οκ το εκανα και μετα ειχε ενα 10 μετρο που ετσι και αλλιως δεν μας αφηναν σαν μυησης να το κανουμε.

β.το να κανεις καταβαση να σε χτυπαει το νερο και να πεφτεις μεσα στο νερο ενταξει απλα δεν υπαρχει.ειναι και αδρεναλινη απο την μια αλλα και χαλαρωμα οτι χανεσαι στην φυση.

γ.αφου εχεις στεγανη πηγαινε για καμια βουτια και μετα απλα κανε το trimix Να το ευχαριστηθεις.ειτε στην λιμνη το κανεις ειτε με σκαφος σαν εμπειρια μετραει πολυ διοτι γινεται αρκετα mind game Με τα Deco και με ολα αυτα.επισης ευχαριστηθηκα το trimix παρα πολυ διοτι ταυτοχρονα εκανα και το trimix gas blender οποτε ετοιμασα πολλα αερια που και αυτο ειναι κατι το ωραιο.μου κατσε τοτε και με τα ghost fishing projects που ετοιμαζα και εκει τα αερια οποτε περα απο την θεωρια του gas blender μου εκατσε και παρα πολυ πρακτικη.να καθεσαι να ετοιμαζεις φιαλες για 7-8 ατομα για τα ghost fishing.

d.Δεν θα με χαλαγαν και οι 2 κορυφες απλα το κοστος ειναι λιγο μεγαλο.ενδεχομενος αμα γινοταν απο συλλογο οπως εγινε πχ το elbrus φετος (eos acharnon)να ειναι πολυ πιο νορμαλ οι τιμες .

για το canyoning αξιζει να κανεις και τα ορμητικα νερα με τον χολεβα ή δεν ξερω ποιος αλλος μπορει να το κανει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν το ειχα γενικοτερα με βουτιες.οταν ξεκινησα το canyoning ειχε ενα 5 μετρο που οκ το εκανα και μετα ειχε ενα 10 μετρο που ετσι και αλλιως δεν μας αφηναν σαν μυησης να το κανουμε.

β.το να κανεις καταβαση να σε χτυπαει το νερο και να πεφτεις μεσα στο νερο ενταξει απλα δεν υπαρχει.ειναι και αδρεναλινη απο την μια αλλα και χαλαρωμα οτι χανεσαι στην φυση.

γ.αφου εχεις στεγανη πηγαινε για καμια βουτια και μετα απλα κανε το trimix Να το ευχαριστηθεις.ειτε στην λιμνη το κανεις ειτε με σκαφος σαν εμπειρια μετραει πολυ διοτι γινεται αρκετα mind game Με τα Deco και με ολα αυτα.επισης ευχαριστηθηκα το trimix παρα πολυ διοτι ταυτοχρονα εκανα και το trimix gas blender οποτε ετοιμασα πολλα αερια που και αυτο ειναι κατι το ωραιο.μου κατσε τοτε και με τα ghost fishing projects που ετοιμαζα και εκει τα αερια οποτε περα απο την θεωρια του gas blender μου εκατσε και παρα πολυ πρακτικη.να καθεσαι να ετοιμαζεις φιαλες για 7-8 ατομα για τα ghost fishing.

d.Δεν θα με χαλαγαν και οι 2 κορυφες απλα το κοστος ειναι λιγο μεγαλο.ενδεχομενος αμα γινοταν απο συλλογο οπως εγινε πχ το elbrus φετος (eos acharnon)να ειναι πολυ πιο νορμαλ οι τιμες .

για το canyoning αξιζει να κανεις και τα ορμητικα νερα με τον χολεβα ή δεν ξερω ποιος αλλος μπορει να το κανει.

Δεν παιζει αυτο που λες δεν γινετε να  κανεις αυτα που κανεις και να μην το εχεις με τα jump  δεν το δεχομαι αυτο απο βαθυδυτη  .Μεχρι να  πηδηξεις ειναι ρε μετα ειναι αργα δεν μπορεις να το παρεις πισω χαχαχα.

Το Elbrus o Aχαρνων οντως το ειχε βγαλει  σε πολυ καλη τιμη . Γενικα βγαζει καλες τιμες σε σχεση με τις αμιγως ιδιωτικες /εμπορικες εχει διαφορα .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν παιζει αυτο που λες δεν γινετε να  κανεις αυτα που κανεις και να μην το εχεις με τα jump  δεν το δεχομαι αυτο απο βαθυδυτη  .Μεχρι να  πηδηξεις ειναι ρε μετα ειναι αργα δεν μπορεις να το παρεις πισω χαχαχα.

Το Elbrus o Aχαρνων οντως το ειχε βγαλει  σε πολυ καλη τιμη . Γενικα βγαζει καλες τιμες σε σχεση με τις αμιγως ιδιωτικες /εμπορικες εχει διαφορα .

αλματα στο νερο ειχα κανει μονο απο βατηρα καμια 5 μετρα .αυτο ηταν και το μεγιστο.δεν ημουν απο τα παιδια που εκαναν αλματα απο βραχια η αν εκανα ηταν σε αυτα τα μετρα.jumps ξεκιησα να κανω στο canyoning αλλα τα φαραγγια που εχω κανει ειναι λιγα οποτε δεν εχω βρει και πολλα jumps. οποτε ναι δεν ξερω αν το εχω.δηλαδη στον αγιο λουκα νομιζω ή την φονισσα ηταν που ειχε κατι μικρα 1-2 μετρα μετα ειχε καπου κοντα στα 4-5 και μετα ειχε και το 10 μετρο που απο την μια σε πριζωνε να πας να το κανεις απο την αλλη ειχα μια ανησυχια μην πεσω στραβα. και βεβαια θελει και προσοχη απο τον πρωτο που θα κατεβει μην εχει τιποτα βραχια απο κατω ειδικα αμα τα νερα ειναι θολα και δεν μπορεις να δεις.μας ελεγαν στην εκπαιδευση για περιπτωσεις που ατομο εχει σκασει ακριβως διπλα σε βραχο απο jump δηλαδη εκατοστα μακρυα απο τον βραχο και νομιζω πριν λιγους μηνες εγινε καποιο ατυχημα απο jump νομιζω απο λαθος πεσιμο.κατα τα αλλα ειναι οπως ειπες και οπως ειναι και με την ελευθερη πτωση και το bungee jumping.αν ξεκινησεις να πεφτεις δεν υπαρχει επιστροφη ουτε να το παρεις πισω.

για τα πυρηναια επειδη ηταν απο συλλογο και οχι απο ιδιωτη το μονο που δωσαμε ηταν 80 ευρω στο συλλογο για 30 ημερες.ολα τα αλλα ηταν λεφτα για φαγητο ,κανα καταφυγιο κτλ.δεν υπηρχε κατι αλλο δηλαδη εξτρα να πληρωσεις.ασφαλεια καναμε εμεις ο καθενας ξεχωριστη.austrian alpine club ηταν αυτη που ειχα κανει.απο τον ιδιωτη οταν βλεπεις 5500 ευρω συν αεροπορικα πιστευω οτι ενα μεγαλο ποσοστο απο αυτα τα λεφτα ειναι για αυτον που την οργανωνει.ποσο μεγαλο ειναι δεν ξερω αν και μια συγκριση θα ηταν το elbrus που δεν ξερω βεβαια ποσο το εβγαλε ο εος αχαρνων.δεν ειδα καπου τιμη ουτε στο word με το προγραμμα που ανεβασαν.to βρηκα αλλου και ηταν 1650 του eos acharnon εναντι 2700 του basecamp.αρκετη διαφορα θα ελεγα.οποτε μπορει και στην αλλη εκδρομη τα 5500 να ειναι αρκετα λιγοτερα.αλλο να δωσεις πχ 3000 3500 και αλλο 5500.

και μια και λεγαμε για ατυχιες και ατυχηματα πιο πανω.

παρακατω μια ωραια φωτο, εκεινη την ημερα εκανα το 8ο αλμα στατικου ιμαντα.

εδω οπως βλεπεις στην φωτογραφια ειναι ο στατικος ιμαντας και εχει ξηλωθει η ραφη που κραταει την "τσαντα" που εχει μεσα το αλεξιπτωτο διπλωμενο.

το αλεξιπωτο βγηκε απο το backpack αλλα δεν βγηκε απο την δευτερη θηκη που η δευτερη θηκη θα πρεπε να μεινει πανω στο αεροπλανο μαζι με τον στατικο ιμαντα.για καποιο λογο η ραφη ξηλωθηκε και το αλεξιπτωτο παρεμεινε κλειστο :P μεσα στην μικρη τσαντα.

το χερι πηγε στο εφεδρικο καπακια αλλα επειδη ειχα υψος (περιπου 3000 ποδια ηταν του στατικου ιμαντα) περιμενα καποια seconds πριν τραβηξω το εφεδρικο.τελικα το εφεδρικο δεν χρειαστηκε αφου με ενα delay καποιον δεπτερολεπτων η δυναμη του αερα οπως επεφτα καταφερε και εκανε το αλεξιπτωτο να βγει απο την θηκη και να γινει deploy κανονικα.

αδρεναλινη στο Full για μενα και κομμενα ποδια για αυτους που με εβλεπαν απο το αεροπλανο οπως και τους απο κατω να πεφτω και να μην ανοιγει τιποτα.1001 1002 1003 1004 αλλα δεν υπηρχε φτου και βγαινω.

kommenos statikos 3.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα να ξερεις πως στα μεγαλα υψομετρα και βουνα ειναι σημαντικο το budget ,φτηνες  αποστολες δεν υπαρχουν .Αν ειναι καποια οικονομικη με σημαντικη διαφορα  θα κανει εκπτωσεις στον αριθμο των οδηγων των αχθοφορων ,των συνθηκων της διαμονης και σιτισης  και πιστεψε με δεν θες να κανεις  εκει εκπτωσεις διοτι θα γινει η ζωη σου πολυ δυσκολη και οι πιθανοτητες αποτυχιας θα αυξηθουν .

Στην Αconcagua περιπου τοσα ειχα πληρωσει και εγω γυρω στα 5000 .

Να ξερεις κατι ακομα  σε αυτο ποσο δεν συμπεριλαμβανονται τα κοστη  των αεροπορικων και καποια εκτακτα εξοδα που παντα υπαρχουν και ειναι σημαντικα πανω  απο  500 ευρω .

Ολα αυτα με την προυποθεση πως  ηδη εχεις ολο τον εξειδικευμενο εξοπλισμο και ρουχισμο .Αν οχι τοτε το κοστος εκτοξευετε  .Ακομα και αν τον  εχεις ομως  παντα θα παιρνεις και κατι ακομα  ,γιατι καθε τετοια αποστολη ειναι μοναδικη και εχει διαφορετικες απαιτησεις .

Για το αλεξιπτωτο εχω εμπειρια απο ελευθερη πτωση  εχω 7 αλματα δεν εχω παρει το ΑFF καθως σταματησα .Δεν εχω απο στατικο ιμαντα αλλα μπορω να καταλαβω  ακριβως τι λες και ευτυχως δεν εχω νιωσει αυτο  συναισθημα που ενιωσες εσυ .

Ειναι πολυ δυσκολο να κρατησεις την ψυχραιμια μου να σκεφτεις και αντιδρασεις  λογικα και οπως εχεις μαθει στην εκπαιδευση καθως βιωνεις μια πολυ τρομακτικη και απολυτα επικυνδυνη  κατασταση .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

ναι σε τετοιες εκδρομες το ξερεις οτι θα βαλεις το χερι στην τσεπη απλα προτιμω να βρω την εκδρομη να την κανει
ενας συλλογος και να εχει ενα πιο ρεαλιστικο ποσο παρα να την κανει ενας ιδιωτης που καλως η κακως την χρεωνει παραπανω.
δεν περιμενω απο μια τετοια εκδρομη να βγει σε 1000-2000 ευρω εννοειται απλα αν τα 5000 ειναι πχ 3500 ναι ειναι
αρκετη διαφορα.και στα πυρηναια υπηρχαν εκτακτα εξοδα.στο προγραμμα ηταν και αυτα να γινουν.στο φαγητο οχι δεν παιζει να κοψεις.ηδη ετρωγα τα παντα και γυρισα πισω σχεδον 4 κιλα λιγοτερο.και οπως ειπες αν αποτυχει η αποστολη για τετοιο
λογο ειναι βλακεια και μετα θα τα ξανασκασεις.ειδικα στις αποστολες που κανεις εσυ η λεπτομερεια μετραει.σε αυτα που παω εγω ενταξει ειναι πιο easy προς ωρας.
τωρα με τον εξοπλισμο παροτι εχω παρει κατα καιρους αρκετα πραγματακια,καθε φορα ολο κατι θελω ακομα ολο κατι λειπει.δηλαδη τωρα για τα πυρηναια μου εφυγαν κοντα στα 700-800 ευρω για να συμπληρωσω καποια πραγματα που ηθελα.
πιο μεγαλο σακιδιο πιο ελαφρυ sleeping bag.Παρεπιμποντος το σακιδιο πηγε επιστροφη το gregory.το συγκεκριμενο το ειχε και αλλος και βγηκε πολυ χαλια στους ιμαντες πλατης.ξηλωθηκαν οι ραφες.
8 αλματα ειναι το aff και σταματησες στο 7?πρεπει να το συνεχισουμε μου φαινεται.εγω ειχα κανει 10 στατικου ιμαντα(πλεον οι σοβαρες σχολες κανουν μονο aff) και εχω κανει και 2 aff(Πρωτο δευτερο ) και ενα ελευθερας solo (not aff) αλλα απο χαμηλο υψος που ηταν σαν συνεχεια των αλματων του στατικου ιμαντα.
για την στιγμη τωρα με τον στατικο ιμαντα που εγινε αυτη η στραβη ενα πραγμα θα πω.ολο το σαβατοκυριακο που εκανα
τα μαθηματα μας ειχαν βαλει 500 φορες να κανουμε την κινηση πως ανοιγουμε το εφεδρικο.μας εβαζαν να δουμε μια φωτογραφια να πουμε τι εμπλοκη ειναι και τι κανουμε.ολο αυτο το να το κανουμε συνεχεια βγηκε τελειως αυτοματα οταν εγινε η στραβη.ειναι αυτο που λενε και στην καταδυση για τα Out of gas και ολα τα drills.τα μαθαινεις και τα εξασκεις για την μια φορα που θα γινει η στραβη.μπορει να κανεις 100 βουτιες και ολα τελεια και να τα χρειαστεις σε μονο μια και στο χειροτερο σημειο.
παρενθεση σε αυτο αλλα και οταν εκανα το cavern στο πηλιο και ειχα δανειστει εξοπλισμο απο τον εκπαιδευτη στα περιπου 6 μετρα βαθος και 2-3 μετρα μεσα στο cavern το σωληνακι υψηλης τα φτυσε.ειχε ταλαιπωρηθει αρκετα (ποιος ξερει απο ποτε ηταν) και απλα τα φτυσε.και εκει αυτοματα τα χερια να κλεισουν το isolator κτλ.μικρο το κακο βεβαια γιατι και το βαθος ηταν πολυ μικρο και ελαχιστα μετρα μεσα στο cavern συν οτι παροτι ειναι της υψηλης πιεσης χανει πολυ αργα λογω παρα πολυ μικρης τρυπας. Αλλα παρολα αυτα φαντασου να σου γινει σε κανα trimix η σε κανα cave.οπως λενε αμα θες να χασει γρηγορα αερα ο αλλος κοψε της χαμηλης οχι της υψηλης.
για τα αλεξιπτωτα η ερωτηση που εκαναν ολοι ηταν αν φοβηθηκα εεκεινη την στιγμη που ειδα οτι ειχε γινει βλακεια.η αληθεια ειναι οτι εκεινη την στιγμη εχεις τετοια αδρεναλινη που δεν μπορεις να φοβηθεις.εισαι τελειως τσιτα.οταν πλεον ανοιξε το αλεξιπτωτο και ηρεμησα και εκανα τις κλασικες κινησεις stall και στροφη οτι ακουει η πτερυγα τοτε αρχισα να νιωθω παραξενα.ειναι σαν το αμαξι .αν πας να τρακαρεις πιταρεις στην αδρεναλινη και οταν περασει το κακο τοτε νιωθεις οτι σου εχουν κοπει τα ποδια.

Δημοσ.

Ναι ρε παντα ετσι γινετε ,

ποτε ο εξοπλισμος δεν ειναι αρκετος παντα κατι παιρνεις,προσθετεις.Ελα ρε το σακιδιο τοσο χαλια ?Εγω απο το osprey Ayther  85αρι  ειμαι τερμα ευχαριστημενος .Η καταπονηση στο Denali  για αυτο το κομματι του εξοπλισμου ειναι τεραστια.Εκει πανω δενετε  το ελκηθρο ,ειναι συνεχεια φορτωμενο στο μεγιστο βαρος του.Γενικα με ενα millet 60+20  που ειχα πριν δεν νομιζω να αντεχε θα διαλυοταν  εκει πανω .

ΑFF  ειναι 8 αλματα αλλα εγω το πρωτο το ειχα κανει tandem  αρα τεχνικα σταματησα  στο 6ο .Σιγουρα  θελω να το ξανακανω και να το τελειωσω  αλλα τα τελευταια χρονια δεν εχω καθολου χρονο για αυτο γιατι κανω ενα σωρο αλλα πραγματα και αυτο το skydiving  δλδ ειναι  full time job  να ξερεις θελει ολα τα σουκου να εισαι στο αεροδρομιο  απο το πρωι μεχρι την τελευταια πτηση και να περιμενεις το load σου.

Δημοσ.

το γυρισα πισω το σακιδιο και εχω ζητησει αντικατασταση ειτε με osprey ειτε αμα παμε σε gregory να δωσω διαφορα για να παρω το baltoro 65 ή 75 αντι για το stout το οποιο ειχε βγει το καλυτερο σακιδιο σε καποια συγκριτικα και ειναι το Heavy duty της gregory.γενικως το προσεχα το σακιδιο αλλα στους ομους οι ραφες σκιστηκαν και αρχισαν να ξηλωνονται.το θεωρω απαραδεκτο δηλαδη.βλεπεις παλια σακιδια να μην εχουν παθει τιποτα και αυτο τα παιξε.κατα τα αλλα ηταν πολυ ωραιο σακιδιο. το Millet 60+20 αν ειναι αυτο που σκεφτομαι το ειχε καποιος και ειναι σκυλι. κριμα 2 αλματα σου ειχαν μεινει.και εγω θα ηθελα να το τελειωσω και αν θυμαμαι καλα το πρωτο πτυχιο ειναι στις 25 με 30 ελευθερας.κατα τα αλλα αφου κανεις αλλα πραγματα τοτε το αφηνεις για καποια αλλη στιγμη.το βασικο ειναι να κανουμε παντα κατι

• Like 1
Δημοσ.

To prolighter ειναι, εβγαλα Aconcagua   με αυτο αλλα δεν ειναι για παραπανω να ξερεις .Δεν θα αντεχε Denali επισης δεν τιθεται θεμα ανεσης το osprey ειναι με διαφορα πιο ανετο  ειδικα στους ωμους .

post-237837-0-38620600-1505903597_thumb.jpg

παντως δεν δικαιολογειτε με τιποτα να σκιστουν οι  ραφες στο δικο σου εδω μιλαμε πως ειναι θεμα επιβιωσης στηριζετε η ζωη σου σε αυτο .

• Like 1
Δημοσ.

ναι πραγματι θα πρεπε οι ραφες να ειναι το πιο καλα ραμμενο σημειο γιατι εκει ειναι ολο το ζορι..φαντασου οτι αμα σκιζοταν θα πρεπε να κανω πατεντα για να καταφερω να το φτιαξω.και ουτε καν φορτωμενο στο οριο.το βαρος ηταν 16-19 Kg  ενω εχει οριο τα 23.και να ηταν μονο το δικο μου θα ελεγα οκ αλλα ηταν και του αλλου που ειχε το stout το 75.ποιος ξερει ισως εκ κατασκευης προβλημα.

Δημοσ.

Πηγα Αλεποχωρι Πουλινε και καναμε μια καταδυση μ ενα φιλο  επειδη ειχαμε να βουτηξουμε καιρο πιο πολυ για εκπαιδευση ,αναπτυξη smb ,πλευστοτητα ,deco στασεις κλτπ  και για να πεταξουμε το DJI drone  που εχει .

post-237837-0-08249900-1506410091_thumb.jpg

post-237837-0-76126500-1506410206_thumb.jpg

post-237837-0-17245600-1506410269_thumb.jpg

• Like 3
Δημοσ.

οι φωτογραφιες απο το Drone απλα τελειες.φαινονται τελεια τα νερα.δεν πηγαινες διπλα και για canyoning μετα ?χαχα.λιγο πιο περα εχει και μια ταβερνα με κατι μεγαλες μπριζολες.Πως σου φανηκε μετα απο τοσο καιρο η βουτια?επισης διοργανωνει καποιος (δεν θυμαμαι ποιος αλλα μπορω να το βρω ενα διημερο για 4 βουτιες στο ζηνοβια στην κυπρο).

εμαθες να υποθεσω για το καταδυτικο ατυχημα στην χαλκιδικη με την trimix βουτια:(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nαι ρε ειδες χρωμα? Αν μου ελεγαν πως ειναι απο Αλεποχωρι-ψαθα δεν θα το πιστευα και δεν το ειχα και σε καθολου εκτιμηση το μερος .Καλα το drone ειναι πολυ ποιοτικο τραβαει και 4Κ.

Το εχω κανει μωρε  αυτο το φαραγγι σε εκπαιδευση των Μυλων λεγετε νομιζω .Δεν κατσαμε για φαγητο γιατι  επρεπε να γυρισουμε ειχαμε παει με δανεικο αμαξι φιλου .

Ζηνοβια εχω παει 2 φορες δυσκολα θα παω 3η και αν παω θα ειναι για τερμα διεισδυση .Ειχε παει και το καταδυτικο μου Αρχες Ιουνη αλλα το εχασα γιατι θα πηγαινα Αλασκα.

Ναι ρε με την Βουλγαρα καλα δεν ηταν τυχαια ,επαγγελματιας που πηγε να σπασει το παγκοσμιο ρεκορ βαθους .Απλα δεν εμαθα λεπτομερειες κατι για ρευματα ακουστηκε που την εβγαλαν απο την γραμμη καθοδου κατι τετοια δεν ειμαι σιγουρος .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

Eπισης αυτη την περιοδο  τρεχει μια αποστολη στον Βρετανικο  με Ιταλους ,το καταδυτικο στην Κεα και τον Βαν .Ισως η καλυτερη καταδυση στον Ελληνικο χωρο και η πιο διασημη σιγουρα .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...