Fotis13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Ειμασταν 2 εκπαιδευτες,3 βοηθοι για 10 εκπαιδευομενους και 2 τουριστες που ειχαν ξανακανει και αλλα φαραγγια. Ελα ρε Πολωνια για ice diving τελεια ,εχεις παρει και την ειδικοτητα εκει οποτε θα σου ειναι πιο οικειο . Εγω το Σαββατο θα ειμαι Λιμνη με ενα φιλο για cavern βουτια καθως αυτος δεν ειναι cave πιστοποιημενος παραλληλα με ενα cavern σχολειο που κανει ο Van . Φυσικα εγω θα πεσω με διπλες -στεγανη ,εχω κανει και κατι αλλαγες στο set up του φακου μου και θελω να τις τσεκαρω .
Fotis13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Σαββατο ημουν στην Λιμνη εγινα 2 βουτιες στο cavern κομματι ειχαν 2 ατομα θεματα εξισωσης μεταξυ των οποιων και ο φιλος μου, ειμασταν 3 ομαδες .1 ομαδα ηταν το σχολειο ,1 ομαδα tec δυτες που ημουν και εγω και μια ομαδα με CCR .H ορατοτητα μεχρι τα 25 μετρα δεν ηταν καλη πιο μεσα και πιο βαθεια καθαριζε . Ηταν και μια ομαδα της Ελληνικης ομαδας διασωσης που εκανε σχολειο ναυαγωσωστικων τεχνικων και 2 ατομα που γνωριζα καθως ειχαν περασει σχολειο αυτονομων το προηγουμενο σουκου . 1
darthtony Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά σχολή ορειβασίας έχει κάνει κανένας σας; Γιατί το ψιλοσκέφτομαι για αυτόν τον χειμώνα και θα με ενδιέφερε να ακούσω εντυπώσεις, αν αξίζει, κλπ.
Fotis13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Nai εχω κανει εγω χειμερινου βουνου στην Γαλλια και στην Ελβετια .Φυσικα κανουν και πολλοι ορειβατικοι συλλογοι στην Ελλαδα καθως και ιδιωτικες εταιρειες γνωστων Ελληνων ορειβατων . Προφανως και αξιζει ειναι η βαση για να αποκτησεις τις απαραιτητες γνωσεις και δεξιοτητες που θα σε φερουν σε ικανη θεση να ανταπεξελθεις και να προστατευσεις τον εαυτο σου απο τις συνθηκες που επικρατουν στο υψομετρο και σε απομακρυσμενες περιοχες. Αυτο που πρεπει να κοιταξεις κατα την γνωμη μου ειναι η αναλογια μαθητων-εκπαιδευτων γιατι συνηθως ειναι πολυπληθεις ομαδες στην Ελλαδα . Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2017 από Fotis13
darthtony Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ, ναι για εδώ Ελλάδα μιλάω. Απότι βλέπω λίγο πολλοί όλοι ακολουθούν παρόμοιο πρόγραμμα της ΕΟΟΑ. Έχεις κάποια εμπειρία από συγκεκριμένο ορειβατικό σύλλογο- εκπαιδευτή να μου πείς?(Αθήνα βρίσκομαι) Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2017 από darthtony
Fotis13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ, ναι για εδώ Ελλάδα μιλάω. Απότι βλέπω λίγο πολλοί όλοι ακολουθούν παρόμοιο πρόγραμμα της ΕΟΟΑ. Έχεις κάποια εμπειρία από συγκεκριμένο ορειβατικό σύλλογο- εκπαιδευτή να μου πείς?(Αθήνα βρίσκομαι) Εχω εμπειρια σε χειμερινο βουνο με Ελληνικες σχολες απο τον ΕΟΣ Αχαρνων και απο την σχολη του Κοτρωναρου το base camp οπου πηγαινα για προπονηση μαζι τους παραλληλα με την διεξαγωγη της σχολης . Η γνωμη μου ειναι θετικη και για τις 2 αυτες περιπτωσεις .
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά σχολή ορειβασίας έχει κάνει κανένας σας; Γιατί το ψιλοσκέφτομαι για αυτόν τον χειμώνα και θα με ενδιέφερε να ακούσω εντυπώσεις, αν αξίζει, κλπ. εχω κανει την σχολη ορειβασιας με τον eos acharnon το πρωτο επιπεδο δηλαδη αρχαριων.στην ελλαδα εγινε.απο τις πιο ωραιες σχολες που εχω κανει.σαν εμπειρια μαθαινεις πολλα πραγματα οπως ειπε ο φωτης και ειναι η βαση για οτιδηποτε μπορει να θες να κανεις μετα. μετα μπορεις να πας και στο επομενο επιπεδο αμα θες(μεσου ορειβασιας) αλλα πρεπει να εχεις βγαλει και σχολη αρχαριων /μεσου αναρριχησης για να πας μεσου ορειβασιας διοτι εχει και παγοαναρριχηση.περα απο τις γνωσεις που θα μαθεις,σαν εμπειρια για μενα που εχω μια τρελα με το κρυο και το χιονι ηταν απο τις πιο ωραιες και απο τα πιο ωραια σχολεια που εχω κανει ever.πηγαινε χωρις να το σκεφτεις καν.αξιζει καθε ευρω. 1
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Ειμασταν 2 εκπαιδευτες,3 βοηθοι για 10 εκπαιδευομενους και 2 τουριστες που ειχαν ξανακανει και αλλα φαραγγια. Ελα ρε Πολωνια για ice diving τελεια ,εχεις παρει και την ειδικοτητα εκει οποτε θα σου ειναι πιο οικειο . Εγω το Σαββατο θα ειμαι Λιμνη με ενα φιλο για cavern βουτια καθως αυτος δεν ειναι cave πιστοποιημενος παραλληλα με ενα cavern σχολειο που κανει ο Van . Φυσικα εγω θα πεσω με διπλες -στεγανη ,εχω κανει και κατι αλλαγες στο set up του φακου μου και θελω να τις τσεκαρω . Δεν θα ειναι για ice diving:P απλα σαν διακοπες θα ειναι.πολωνια βερολινο.λιμνη ειχα παει πριν 2 weekends για κατι που δεν εγινε.μονο που βλεπεις την θερμοκρασια που αναγραφουν κατι 24 αρια που πιο μεσα στα caves ειναι ακομα μεγαλυτερη αστα να πανε.παραδεισος. Σαββατο ημουν στην Λιμνη εγινα 2 βουτιες στο cavern κομματι ειχαν 2 ατομα θεματα εξισωσης μεταξυ των οποιων και ο φιλος μου, ειμασταν 3 ομαδες .1 ομαδα ηταν το σχολειο ,1 ομαδα tec δυτες που ημουν και εγω και μια ομαδα με CCR .H ορατοτητα μεχρι τα 25 μετρα δεν ηταν καλη πιο μεσα και πιο βαθεια καθαριζε . Ηταν και μια ομαδα της Ελληνικης ομαδας διασωσης που εκανε σχολειο ναυαγωσωστικων τεχνικων και 2 ατομα που γνωριζα καθως ειχαν περασει σχολειο αυτονομων το προηγουμενο σουκου . ccr.μου λειπει το Pelagian.ωραια φαση και τα rebreather.ωραιο σχολειο.κατι το διαφορετικο.πολυ ωραιο σχολειο.δυσκολο μεν αλλα ενδιαφερον.το κακο με την λιμνη ειναι μην ακουμπησεις πουθενα ειδικα πυθμενα γιατι σηκωνεται αρκετο silt και χαλαει η ορατοτητα. Nai εχω κανει εγω χειμερινου βουνου στην Γαλλια και στην Ελβετια .Φυσικα κανουν και πολλοι ορειβατικοι συλλογοι στην Ελλαδα καθως και ιδιωτικες εταιρειες γνωστων Ελληνων ορειβατων . Προφανως και αξιζει ειναι η βαση για να αποκτησεις τις απαραιτητες γνωσεις και δεξιοτητες που θα σε φερουν σε ικανη θεση να ανταπεξελθεις και να προστατευσεις τον εαυτο σου απο τις συνθηκες που επικρατουν στο υψομετρο και σε απομακρυσμενες περιοχες. Αυτο που πρεπει να κοιταξεις κατα την γνωμη μου ειναι η αναλογια μαθητων-εκπαιδευτων γιατι συνηθως ειναι πολυπληθεις ομαδες στην Ελλαδα . οταν ειχα κανει στον εος αχαρνων οκ πρεπει να ειμασταν πανω απο 10 αλλα υπηρχαν και 3 οδηγοι βουνου plus και αλλα εμπειρα ατομα.στην γαλλια και στην ελβετια πως ηταν?καλυτερα χειροτερα?ειναι ωραιο γενικοτερα να κανεις σχολεια και στο εξωτερικο.βλεπεις και συγκρινεις με εδω αλλα ταυτοχρονα χαιρεσαι και τα βουνα του εξωτερικου.επισης βλεπεις και την διαφορετικη νοοτροπια και εκπαιδευση που μπορει να εχει η καθε χωρα. Ευχαριστώ, ναι για εδώ Ελλάδα μιλάω. Απότι βλέπω λίγο πολλοί όλοι ακολουθούν παρόμοιο πρόγραμμα της ΕΟΟΑ. Έχεις κάποια εμπειρία από συγκεκριμένο ορειβατικό σύλλογο- εκπαιδευτή να μου πείς?(Αθήνα βρίσκομαι) οι δυο πιο μεγαλοι ειναι εος αχαρνων αθηνων.αναρριχηση και ορειβασια τα εκανα στον αχαρνων και δεν εχω κανενα παραπονο.
Fotis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 οταν ειχα κανει στον εος αχαρνων οκ πρεπει να ειμασταν πανω απο 10 αλλα υπηρχαν και 3 οδηγοι βουνου plus και αλλα εμπειρα ατομα.στην γαλλια και στην ελβετια πως ηταν?καλυτερα χειροτερα?ειναι ωραιο γενικοτερα να κανεις σχολεια και στο εξωτερικο.βλεπεις και συγκρινεις με εδω αλλα ταυτοχρονα χαιρεσαι και τα βουνα του εξωτερικου.επισης βλεπεις και την διαφορετικη νοοτροπια και εκπαιδευση που μπορει να εχει η καθε χωρα. οι δυο πιο μεγαλοι ειναι εος αχαρνων αθηνων.αναρριχηση και ορειβασια τα εκανα στον αχαρνων και δεν εχω κανενα παραπονο. Εγω το εκανα 3 μαθητες 2 εκπαιδευτες σαν private course ηταν , επισης τοτε στο τελος της σχολης εκανα και Mont Βlanc που το ηθελα σαν τρελος. .Πηρα πολλες γνωσες και εξειδεικευμενες ακομα και πανω απο το επιπεδο της σχολης αλλα με αυτη την μεθοδο το συνολικο κοστος ειναι υπερογκο καθως πληρωνεις "διδακτρα",διαμονες κλτπ φαντασου το κοστος μιας ημερας εκει εβγαινε παραπανω απο οσο πληρωνες ολο το σχολειο στο ΕΟΣ π.χ.
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 καλη φαση το prive αλλα οπως ειπες μεγαλο το κοστος.εισαστε λιγα ατομα οποτε αν τραβαει τοτε μπορεις να μαθεις περισσοτερα.αλλα ναι και σε σχολεια καταδυσεις οταν ερχεται ατομο απο εξωτερικο πληρωνεις τα εξοδα του οποτε...greetings απο πολωνια
Fotis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 καλη φαση το prive αλλα οπως ειπες μεγαλο το κοστος.εισαστε λιγα ατομα οποτε αν τραβαει τοτε μπορεις να μαθεις περισσοτερα.αλλα ναι και σε σχολεια καταδυσεις οταν ερχεται ατομο απο εξωτερικο πληρωνεις τα εξοδα του οποτε...greetings απο πολωνια Βαλε καμμια φωτο ρε να το ζησουμε ,καλα να περνας .
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 οι δυο πρωτες απο την πλατεια που εχουν στησει διαφορα για φαγητο μεχρι και μια τεραστια ροδα λουνα παρκ και η τριτη απο κατι σαν γεφυρα που ειπα να παω απο πανω. 3
nickarmy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 τι μποτάκι για συνήθως 2-3 μερες διαδρομή , με full load και καιρικές συνθήκες για ολες τις εποχές ? σκέφτομαι το 4d gtx 2 της salomon μετά ήταν και άλλο ένα που όμως δεν μου έρχεται στο μυαλό αλλα δεν ήταν στην αθήνα κάπου διαθέσιμο να το δοκιμάσω -που είναι προυπόθεση για αγορά ...
Fotis13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 τι μποτάκι για συνήθως 2-3 μερες διαδρομή , με full load και καιρικές συνθήκες για ολες τις εποχές ? σκέφτομαι το 4d gtx 2 της salomon μετά ήταν και άλλο ένα που όμως δεν μου έρχεται στο μυαλό αλλα δεν ήταν στην αθήνα κάπου διαθέσιμο να το δοκιμάσω -που είναι προυπόθεση για αγορά ... To full load ποσο ειναι ? Το salomon μποτακι ειναι αριστο εχω το παλαιοτερο μοντελο απειρα χιλιομετρα σε πολυ δυσκολες συνθηκες και μεγαλα υψομετρα.
nickarmy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 65 lt , σκηνη , καμερες , φαγητό , νερο , φαρμακείο , κανα ρούχο τα γνωστά ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα