Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποο σκέτη μαγεία  η φωτο σου ...

λοιπόν πείρα το M's Minimalist Gore-Tex® Jacket , στη βροχή που μου έτυχε για κανα δυο ώρες ήταν καταπληκτικό στην άνεση (το καθάρισα μετά με πανί και νερό απο τις λάσπες ήταν ταλεπορία και  δεν καθαρισε τέλεια ) 

φωτογραφία πριν 2 εβδ απο βλαχοκερασιά 

24955334_1951136975107080_56874263532844

και σήμερα πήρα ένα thermo flare jacket marmot να το δοκιμάσω αύριο στα γεράνια .

επόμενη αγορά ένα παντελόνι χειμερινό ...

• Like 2
Δημοσ.

H marmot   ειναι  απο τις γνωστες εταιρειες και ποιοτικη .

Τα Φωτα θα ειμαι Καρπενησι για 3ημερο .Επειδη ομως δεν μπορω να καθομαι και να σαπιζω 3 μερες στο ξενοδοχειο και στο φαγητο ,θα παρω μαζι και εξοπλισμο canyoning .

To πλανο ειναι να κανω την Μαυρη σπηλια  την οποια εχω κανει αλλη μια φορα το καλοκαιρι ειναι μικρο και εχει και ενα κομματα via ferrata  .

Μαζι μου θα ειναι αλλοι 2 αυτονομοι .Θα κανουμε πρωτα εναν  οπτικο ελεγχο σταθμης και ροης  και  αν  το επιτρεπουν οι συνθηκες θα μπουμε .

Δημοσ.
On 12/12/2017 at 8:47 AM, Fotis13 said:

Καλα  σερι  τα ατυχηματα .

Ειναι δυσκολες οι συνθηκες αυτη την περιοδο , ειναι και αυτα που λεγαμε  χτες δεν θελει και πολυ ...

Ο συγκεκριμενος ομως ηταν επαγγελματιας και  πολυ εμπειρος .

https://anevenontas.gr/nekros-apo-ptosh-ston-olympo-o-xrhstos-ananiadhs/

Και μια ακομα φωτο απο Γαλανορεμα 

post-237837-0-81179200-1513072588_thumb.jpg

πολυ ωραια φωτο.

On 29/12/2017 at 5:16 PM, nickarmy said:

ποο σκέτη μαγεία  η φωτο σου ...

λοιπόν πείρα το M's Minimalist Gore-Tex® Jacket , στη βροχή που μου έτυχε για κανα δυο ώρες ήταν καταπληκτικό στην άνεση (το καθάρισα μετά με πανί και νερό απο τις λάσπες ήταν ταλεπορία και  δεν καθαρισε τέλεια ) 

φωτογραφία πριν 2 εβδ απο βλαχοκερασιά 

Reveal hidden contents

και σήμερα πήρα ένα thermo flare jacket marmot να το δοκιμάσω αύριο στα γεράνια .

επόμενη αγορά ένα παντελόνι χειμερινό ...

μην σε αγχωνει το θεμα αν φαινεται και λιγο dirty.απλα το βασικο ειναι να φευγουν οι λασπες απο πανω για να μην χαλασουν επενδυσεις/κτλ.

On 29/12/2017 at 5:21 PM, Fotis13 said:

H marmot   ειναι  απο τις γνωστες εταιρειες και ποιοτικη .

Τα Φωτα θα ειμαι Καρπενησι για 3ημερο .Επειδη ομως δεν μπορω να καθομαι και να σαπιζω 3 μερες στο ξενοδοχειο και στο φαγητο ,θα παρω μαζι και εξοπλισμο canyoning .

To πλανο ειναι να κανω την Μαυρη σπηλια  την οποια εχω κανει αλλη μια φορα το καλοκαιρι ειναι μικρο και εχει και ενα κομματα via ferrata  .

Μαζι μου θα ειναι αλλοι 2 αυτονομοι .Θα κανουμε πρωτα εναν  οπτικο ελεγχο σταθμης και ροης  και  αν  το επιτρεπουν οι συνθηκες θα μπουμε .

κανα σκι/snowboard?

On 31/12/2017 at 4:56 PM, nickarmy said:

αντε να δουμε πολυ χιονι

Δημοσ.
On 8/12/2017 at 10:24 AM, wizzy said:

Σουνταρσάν Γκαουτάμ, στην κορυφή του Έβερεστ χωρίς χέρια!

Διαβάστε την ενδιαφέρουσα ιστορία του παιδιού που έχασε τα χέρια του από ατύχημα, διέψευσε τις προβλέψεις των γιατρών και τελικά ανέβηκε στην κορυφή του Έβερεστ.

http://www.protothema.gr/world/article/513487/to-nepal-apagoreuei-tin-anarrihisi-sto-everest-se-atoma-me-anapiria/

Δημοσ.
15 hours ago, wizzy said:

Ρέπει προς τον ρατσισμό/διακρίσεις η απόφαση της κυβέρνησης του Νεπάλ - άποψή μου.

πραγματι λιγο βλακεια αποφαση.δικαιωμα μου αν θα προσπαθησω να ανεβω καπου με οποιο προβλημα εχω.λες και μονο ατομα με ειδικες αναγκες πεθαινουν εκει πανω .αλλοι τοσοι που εχουν πεθανει απο βλακειες δεν ειναι θεμα.γενικως νευριαζω με κατι τετοιες αποφασεις.κατι παρομοιο ειχε γινει με ενα καταδυτικο σπηλαιο που επειδη πεθαναν καποια ατομα το ειχαν κλεισει για ενα διαστημα.δηλαδη αντι για να φτιαχτουν διαδικασιες και καλυτερες εκπαιδευσεις  η λυση ειναι οκ ας το κλεισουμε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, poulinos είπε

πραγματι λιγο βλακεια αποφαση.δικαιωμα μου αν θα προσπαθησω να ανεβω καπου με οποιο προβλημα εχω.λες και μονο ατομα με ειδικες αναγκες πεθαινουν εκει πανω .αλλοι τοσοι που εχουν πεθανει απο βλακειες δεν ειναι θεμα.γενικως νευριαζω με κατι τετοιες αποφασεις.κατι παρομοιο ειχε γινει με ενα καταδυτικο σπηλαιο που επειδη πεθαναν καποια ατομα το ειχαν κλεισει για ενα διαστημα.δηλαδη αντι για να φτιαχτουν διαδικασιες και καλυτερες εκπαιδευσεις  η λυση ειναι οκ ας το κλεισουμε.

Ακριβώς. Αυτή τη λογική "πονάει χέρι, κόβει χέρι" ποτέ δεν την κατάλαβα - κι ούτε πρόκειται.

Επεξ/σία από wizzy
Δημοσ.

αυτην την εκφραση πηγα να πω και εγω.ειναι η ευκολη λυση .για να μην φαινονται ατυχηματα κοβουν πραγματα.ειναι πιο ευκολο να κλεισεις κατι απο το να κανεις κατι αλλο για να βελτιωθει η κατασταση.και βεβαια στο τελος την πληρωνουν οι υπολοιποι που θελουν πχ να κανουν το σπηλαιο ή το βουνο. σιγουρα ειναι δυσκολο για καποιον πχ που εχει ενα χερι να ανεβει αλλα οταν υπαρχει support απο πισω μπορει να ειναι πιο safe απο καποιον που παει χυμα στο κυμα.

το σπηλαιο που ειχαν κλεισει μετα απο ατυχημα ηταν το σπηλαιο που αναφερεται στο diving into the unknown.(a cave system in Plurdalen, ).

επισης αν και εγω θελω να ανεβω ενα βουνο με κινδυνο της ζωης μου ειναι δικο μου θεμα.ναι θα μου πει καποιος οτι αν χρειαστει να σε σωσει καποιος ή αν παθεις κατι υπαρχουν εξοδα αλλα κανεις δεν το λεει αυτο οταν σκοτωνονται τοσα ατομα στην ασφαλτο.

• Like 1
Δημοσ.

την ταινια μια φορα την ειδα.το τι εγινε το διαβασα 23 φορες μεχρι να καταφερω να βγαλω ακρη τι εγινε.ειναι και ξενα τα ονοματα και αντε να βγαλεις ακρη.σε καποιο παλιοτερο ποστ ειχα γραψει τι εγινε οταν μου ειχες πει για την ταινια.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, poulinos είπε

την ταινια μια φορα την ειδα.το τι εγινε το διαβασα 23 φορες μεχρι να καταφερω να βγαλω ακρη τι εγινε.ειναι και ξενα τα ονοματα και αντε να βγαλεις ακρη.σε καποιο παλιοτερο ποστ ειχα γραψει τι εγινε οταν μου ειχες πει για την ταινια.

Καλα αυτο εννοειται  και εγω δεν ειχα καταλαβει πως ακριβως εγινε ,αφου εδω  μαζι τα συζηταγαμε .

Δημοσ.

Δυστυχως δεν μπηκαμε στην  μαυρη σπηλια  στο Καρπενησι υπηρχε μεγαλη ροη νερου αλλα το κυριοτερο ηταν η πολυ χαμηλη θερμοκρασια του νερου που παγωνε τα χερια σε σημειο που δεν θα μπορουσαν να γινουν χειρισμοι (δεν φορουσαμε γαντια).Ομως παρτε μια φωτο απο το χαρακτηριστικο σημειο της περιοχης .

Προσπαθω να ανεβασω την φωτο και δεν με αφηνει λογω του περιορισμου των mb ,ειναι πολυ κουραστικο ολο αυτο ,εχουν μεγαλωσει οι αναλυσεις πλεον ,δεν ειναι δυνατον να υπαρχει τετοιο  οριο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...