Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 hours ago, nickarmy said:

Αυτή τη στιγμή έχω συγκεντρώσει στα 4 χρόνια που έχω αρχίσει να ασχολούμαι τα εξής : 

πιολε black diamond 

κραμπόν grivel

γάντια millet

σκηνή δυο ατόμων north face

τσάντα noth face 65 litra ( και ξεχωριστό κάλλημα ) 

γκέτες   

φαρμακείο 

φακό κεφαλής

κράνος

υπνόσακο 3 εποχών παλιο του πατερα μου

υπόστρωμα ( ειναι απο τα μεγάλα που ειναι ρολά)

2,5 λιτρα σάκο νερού

1 παντελόνι north face που μεχρι στιγμής το χρησιμοποιούσα οποιαδήποτε εποχή ...

1 παλιό fleece north face (μου το ειχαν κανει δώρο για τη πόλη ... ε τρία χρόνια μόνο αυτό φόραγα για βουνό)

1 καινούργιο απόκτημα fleece της marmot 

1 αδιάβροχο jacket της marmot 

1 φτιάρι μικρό αναδιπλούμενο 

1 μια ψευτο action camera 

τα μποτάκια που πήρα τωρα της σαλαμον αφού τα άλλα μετα απο 4 χρονια τα εβγαλα οφφ

και σε λίγο καιρό θα χρειαστώ νεο μπατον γιατι εχει αρχίζει να ραγίζει ....

Θέλω : ρούχα και ποιο καλά ισοθερμικά , εξοπλισμό για canyoning δικο μου (να μη νοικιάζω) 

Υποστρωμα ειχα και εγο αυτα που ειναι σαν ρολο.ειχα και το λεπτο βεβαια.μετα τα πυρηναια το πεταξα και πηρα φουσκωτο.Light
εκδοση αλλα ειναι καλυτερο και μικροτερο σε ογκο απο το ρολο.
πως καταφερες να τα ραγισεις τα μπατον?εγω την μυτη εσπασα αλλα οκ την αλλαξα.

21 hours ago, Fotis13 said:

Καλο το trek sto EBC πουλινε το εχω κανει μαζι με το island peak  και το kala  patthar που ειναι το στανταρντ .Ωραια εμπειρια  θα δεις και Κατμαντου αξιζει και η τιμη ειναι καλη ειχα δωσει   παραπανω εγω .

Στα παντελονια  που εβαλες Νick  και για την χρηση που το θες θα σε βολεψει καλυτερα το north face ,το αλλο ειναι πιο πολυ για trekking  και για σχετικα καλο καιρο .Επισης ο υπνοσακος του πατερα σου κατα 90 %  δεν κανει  nick  για χειμωνα να ξερεις. 

αυτες τις μερες λογικα εκτος απροοπτου θα αποφασιστει αν θα παω εκει ή οχι. αν σου πω οτι σε αλλα sites εβρισκα πιο φτηνη τιμη :P

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, poulinos είπε

Υποστρωμα ειχα και εγο αυτα που ειναι σαν ρολο.ειχα και το λεπτο βεβαια.μετα τα πυρηναια το πεταξα και πηρα φουσκωτο.Light
εκδοση αλλα ειναι καλυτερο και μικροτερο σε ογκο απο το ρολο.
πως καταφερες να τα ραγισεις τα μπατον?εγω την μυτη εσπασα αλλα οκ την αλλαξα.

αυτες τις μερες λογικα εκτος απροοπτου θα αποφασιστει αν θα παω εκει ή οχι. αν σου πω οτι σε αλλα sites εβρισκα πιο φτηνη τιμη :P

Μπατον το  στραβωσα  και εγω το ενα το δικο μου black diamond  πατησα πανω του  καθως  μπλεχτηκε το ποδι μου  με το σκοινι του ελκηθρου στο Denali .Ειμαι και για μπατον δεν ξερω ομως αν πουλανε μονο ενα μεμονωμενο  κομματι .

Πουλινε πιστευω το παιχνιδι θα παιχτει στα αεροπορικα αν πετυχει καλυτερη τιμη ο ΕΟΣ   να παρει πακετο τα εισιτηρια ως γκρουπ.

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με έχει εκνευρίσει και μένα το θέμα μπατόν.

Καταλήγω τελικά στο ότι:

• Τα μπατόν από ανθρακονήματα είναι τα ελαφρύτερα, αλλά θέλουν πάρα πολύ προσοχή διότι με το που γίνουν μοχλός κάπου κατά λάθος σπάνε :(
  • Τα μπατόν από αλουμίνιο είναι μια καλή all round λύση.

Σε θέμα υποστρώματος ψηφίζω thermarest δαγκωτό. Παίρνετε ένα και το έχετε για πάντα.

Όσο για τον Κοτρωνάρο, έχει κάνει πολλά πράγματα και μπράβο του, είναι επαγγελματίας και βγάζει χρήμα από αυτό, όλα καλά μέχρι εδώ.

Εκείνο το ερείπιο εγώ δε θα το έπαιρνα μαζί μου πουθενά, όσα λεφτά και να μου έδινε. Επίσης, γίνονται επικίνδυνα πράγματα προκειμένου να ανέβουν όλοι ντε και καλά κορυφή. Δε χρειάζεται.

Επεξ/σία από Physics_Rulez
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα μπατον κατα την γνωμη μου  το αλουμινιο ειναι η χρυση τομη .

Για υποστρωμα thermarest  ειναι μονοδρομος συμφωνω απολυτα .

Ενταξει ερειπιο δεν ηταν ειχε παραστασεις και εμπειριες απο μεγαλα βουνα ,και στην ηλικια του εχουν ανεβει και αλλοι Αconcagua .Ειναι πολυ λεπτη η γραμμη  μεταξυ επιτυχιας  και  τραγικου δυστυχηματος αυτο ειναι γεγονος οπως επισης περιμενω με μεγαλο ενδιαφερον τα αποτελεσματα της νεκροψιας .

Ειναι τελειως διαφορετικο θεμα αν κατεληξε απο καρδιακη  ανακοπη και τελειως αλλο  αν  πηγε απο οιδημα ...

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.
4 hours ago, Physics_Rulez said:

Με έχει εκνευρίσει και μένα το θέμα μπατόν.

Καταλήγω τελικά στο ότι:

• Τα μπατόν από ανθρακονήματα είναι τα ελαφρύτερα, αλλά θέλουν πάρα πολύ προσοχή διότι με το που γίνουν μοχλός κάπου κατά λάθος σπάνε :(
  • Τα μπατόν από αλουμίνιο είναι μια καλή all round λύση.

Σε θέμα υποστρώματος ψηφίζω thermarest δαγκωτό. Παίρνετε ένα και το έχετε για πάντα.

Όσο για τον Κοτρωνάρο, έχει κάνει πολλά πράγματα και μπράβο του, είναι επαγγελματίας και βγάζει χρήμα από αυτό, όλα καλά μέχρι εδώ.

Εκείνο το ερείπιο εγώ δε θα το έπαιρνα μαζί μου πουθενά, όσα λεφτά και να μου έδινε. Επίσης, γίνονται επικίνδυνα πράγματα προκειμένου να ανέβουν όλοι ντε και καλά κορυφή. Δε χρειάζεται.

για νορμαλ χρηση που τα θελουμε δεν εχει νοημα για ανθρακονημα.παιζει στα πυρηναια να τα ειχα σπασει 10 φορες αυτα απο το ανθρακομηνα.εδω εσπασε η μυτη.

το ιδιο ειναι και στα κραμπον.εχω δει κραμπον απο αλουμινιο τα οποια απλα μηδεν βαρος αλλα δεν ειναι για να πατησεις εκτος παγου.οτι καποιος ειναι χ ηλικιας δεν τον κανει ερειπιο αλλα οτι ναι αυτη η ηλικια ειναι λιγο παραξενη ειναι αληθεια.πολλοι πεθαναν επειδη ακριβως ηθελαν να φτασουν κορυφη.οτι πληρωσα χ λεφτα και τελικα δεν θα φτασω.και εκει την πατανε.εδω και ζηρεια οταν ειχα κανει χειμερινο βουνο δεν πηγαμε κορυφη γιατι ειχαν γινει ζορικα τα πραγματα.μετα απο λιγες μερες εκανε μια χιονοστιβαδα .οχι κατι τρελλο but....

camp υποστρωμα πηρα ενα Light

CAMP_Light_mat_3_4df40e0fad68c.jpg

4 hours ago, Fotis13 said:

Μπατον το  στραβωσα  και εγω το ενα το δικο μου black diamond  πατησα πανω του  καθως  μπλεχτηκε το ποδι μου  με το σκοινι του ελκηθρου στο Denali .Ειμαι και για μπατον δεν ξερω ομως αν πουλανε μονο ενα μεμονωμενο  κομματι .

Πουλινε πιστευω το παιχνιδι θα παιχτει στα αεροπορικα αν πετυχει καλυτερη τιμη ο ΕΟΣ   να παρει πακετο τα εισιτηρια ως γκρουπ.

καποιες εταιρειες δινουν μεμονομενα αλλα σε καλη εταιρεια δεν ξερω αν θα βρεις.

τα αεροπορικα τα κλεινει ο καθενας μονος του.το ταξιδιωτικο τα εδινε πιο ακριβα.

Δημοσ.
14 hours ago, nickarmy said:

άχτι τις έχεις χαχα 

φανταζομαι τον φωτη οταν θα ακουσε απο τις κοπελες οτι δεν θελουν νερο.σαν κατι Cartoon απο μεσα του

83e4cf56b8ba394fdffe1cbe800bbe7642732634

18 hours ago, nickarmy said:

26993827_1794809880571081_34676740243331

αν ειναι μονο η μυτη και δεν εχει προχωρησει στο αλουμινιο που δεν μπορω να δω τοτε τις αλλαζεις.

Δημοσ.

Ναι το αλουμίνιο κρατα ακομα , αλλα εχει κάπως στραβώσει το τελευταίο κομμάτι οπως επισης ειναι σχετικα μεγαλο οταν ειναι μαζεμενο και δεν ειναι εύχρηστο στη μεταφορα του. Καποια στιγμη θελω να παρω ενα καινούριο

Δημοσ.
6 minutes ago, nickarmy said:

Ναι το αλουμίνιο κρατα ακομα , αλλα εχει κάπως στραβώσει το τελευταίο κομμάτι οπως επισης ειναι σχετικα μεγαλο οταν ειναι μαζεμενο και δεν ειναι εύχρηστο στη μεταφορα του. Καποια στιγμη θελω να παρω ενα καινούριο

μπορεις να παρεις και  που δεν ειναι βιδωτα που πολλες φορες σπανε νευρα για να σφιξουν αλλα τα αλλα με το "clip". τα πιο πολλα σακιδια εχουν και ιμαντες να τα πιανεις στο πλαι τους.3 κομματια δεν ειναι?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

φανταζομαι τον φωτη οταν θα ακουσε απο τις κοπελες οτι δεν θελουν νερο.σαν κατι Cartoon απο μεσα του

83e4cf56b8ba394fdffe1cbe800bbe7642732634

αν ειναι μονο η μυτη και δεν εχει προχωρησει στο αλουμινιο που δεν μπορω να δω τοτε τις αλλαζεις.

χαχα ισχυει .

Ξενερωσα γιατι  δεν εχω  πετυχει ποτε τους Μυλους με νερο και ηταν ευκαιρια ...

Δημοσ.
8 minutes ago, Fotis13 said:

χαχα ισχυει .

Ξενερωσα γιατι  δεν εχω  πετυχει ποτε τους Μυλους με νερο και ηταν ευκαιρια ...

δεν ηξερα καν οτι παιζει νερο εκει.ειναι πιο ωραιο απο την γερακινα βεβαια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας που ανεβάζουμε φωτό, πάρτε μια μετεωρική

22254966_884751571689326_626486887535885

Τοίχος του γύπα, δυτική κόψη.

Spoiler

μη γκρινιάξετε για το ανάποδο σετάκι

Άντε κι άλλη μία,

Σουρλωτή - Υποτείνουσα

received_10206936679330452.jpg

Επεξ/σία από Physics_Rulez
  • Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν ηξερα καν οτι παιζει νερο εκει.ειναι πιο ωραιο απο την γερακινα βεβαια.

Kαλα οταν λεμε νερο μην φανταστεις  ισα που "κατουρουσε" αλλα για τους Μυλους και αυτο ειναι σπανιο .Δλδ για να μπεις ηθελε νεοπρεν δεν εμπαινες αλλιως .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...