poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 ειδα και το sherpa.,ωραιο ηταν εχει να κανει με το everest και το ατυχημα το 2014 On 26/01/2018 at 5:17 PM, Fotis13 said: Kαλα οταν λεμε νερο μην φανταστεις ισα που "κατουρουσε" αλλα για τους Μυλους και αυτο ειναι σπανιο .Δλδ για να μπεις ηθελε νεοπρεν δεν εμπαινες αλλιως . οτι ηθελε νεοπρεν ομως κατι ειναι και αυτο.δεν το ηξερα καν.νομιζα οτινοκ δεν κατεβαζε τιποτα περα απο οταν βρεχει 1
Fotis13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) To sherpa ψαχνω και δεν το βρισκω ρε Πουλινε ... Λιμνη Δοξα καταδυση υψομετρου 980 m ,θερμοκρασια νερου 6 βαθμους .Εκανα 37' λεπτα dive time και κρυωνα μονο σε οτι ηταν ακαλυπτο δλδ στο κομματι του προσωπου .Φυσικα φοραγα κορυφαια ορειβατικα ισοθερμικα και καλτσες καθως και της santi το δικο της .Yποβρυχιως καλη ορατοτητα για λιμνη που ομως διαταρασσετε ευκολα αν ειναι "ατζαμης " ο δυτης .Εχει μεγαλες καραβιδες μπλε και ενα σταυρο πετρινο βυθισμενο . Η πανοραμικη απο ψηλα ειναι με dji mavic pro Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από Fotis13 2
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 3 hours ago, Fotis13 said: To sherpa ψαχνω και δεν το βρισκω ρε Πουλινε ... Λιμνη Δοξα καταδυση υψομετρου 980 m ,θερμοκρασια νερου 6 βαθμους .Εκανα 37' λεπτα dive time και κρυωνα μονο σε οτι ηταν ακαλυπτο δλδ στο κομματι του προσωπου .Φυσικα φοραγα κορυφαια ορειβατικα ισοθερμικα και καλτσες καθως και της santi το δικο της .Yποβρυχιως καλη ορατοτητα για λιμνη που ομως διαταρασετε ευκολα αν ειναι "ατζαμης " ο δυτης .Εχει μεγαλες καραβιδες μπλε και ενα σταυρο πετρινο βυθισμενο . Η πανοραμικη απο ψηλα ειναι με dji mavic pro για το sherpa https://thepiratebay.org/search/sherpa 2015/0/99/0. εχω παει στην λιμνη αλλα οχι για καταδυση απλα βολτα. αφου ειχες καλη ορατοτητα μια χαρα.οχι σαν την λιμνη Kulka στο ice diving που αστα να πανε απο ορατοτητα. Στην Kulka παροτι θερμοκρασια νερου ηταν 1 βαθμος δεν με ενοχλησε το κρυο στο προσωπο.σιγουρα ηταν κρυο αλλα οχι σε σημειο να με ενοχλησει.βεβαια ειχα χοντρη κουκουλα οποτε το υπολοιπο κεφαλι ηταν Nice.οι πανοραμικες απο το Drone ενταξει κορυφη.και ωραια επειδη ειναι απο ψηλα αλλα και ωραια σε ποιοτητα και λεπτομερεια. ps.εχεις παει Kilimantzaro??
Fotis13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Spoiler δεν εχει seeders ... Kαλα και εγω με 9αρα κουκουλα ειμαι .Οχι το Κιλι το αφηνω για αργοτερα ειναι απο τα ευκολα .Παρε και αλλη μια αφου σου αρεσε Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από Fotis13 2
nickarmy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) το blue ray έχει ασυγχρόνιστο ήχο ... αναγκάστηκα και το είδα online ... Άλλη μια Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από nickarmy 1
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 10 minutes ago, nickarmy said: το blue ray έχει ασυχρόνισμο ήχο ... αναγκάστηκα και το είδα online ... Άλλη μια δεν θυμαμαι σε ποια εκδοση το κατεβασα ή απο που αλλα δεν ειχα θεμα.sherpa 2015 πρεπει να γραψει καποιος για να το βρει παντως.to link ηταν ενδεικτικο 13 minutes ago, Fotis13 said: Reveal hidden contents δεν εχει seeders ... Kαλα και εγω με 9αρα κουκουλα ειμαι .Οχι το Κιλι το αφηνω για αργοτερα ειναι απο τα ευκολα .Παρε και αλλη μια αφου σου αρεσε καλα ναι μετα τα 7000 που εχεις κανει τα 5865 τι να σου πουν κοιταω τι μπορω να κανω αυτον τον καιρο για να χαλασω την υπολοιπη αδεια μου.ιουλιο θα εχει dolomites για via ferrata απλα κοιταω τωρα τι μπορω να προλαβω,
nickarmy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 το ειχα κατεβάσει γιαυτό στο λέω χαχ την εκδοση ων 6 gb
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 εχει γελιο.σηκωνουν εκδοσεις που εχουν θεματα και δεν τις κατεβαζει κανεις οτι ειναι λαθος.ισως βεβαια να εχει βγει ξανα διορθωμενη.βεβαια προσοχη με μεγαλες εκδοσεις διοτι αν το Pc/laptop δεν ειναι καλο τοτε παιζει το ασυγχρονο να βγει λογω Hardware. 22 minutes ago, nickarmy said: το ειχα κατεβάσει γιαυτό στο λέω χαχ την εκδοση ων 6 gb
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 5 hours ago, Fotis13 said: Και 2 υποβρυχιες απο λιμνη Δοξα δεν πιστευω να πηρες μαζι σου για φαγητο αυτο που βλεπω στην δευτερη εικονα.xaxa. 1
Fotis13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, poulinos είπε δεν πιστευω να πηρες μαζι σου για φαγητο αυτο που βλεπω στην δευτερη εικονα.xaxa. Αυτο ακριβως σκεφτηκα και εγω μολις την ειδα ,κατευθειαν εικονα στο πιατο την εκανα ,πειναγα κιολας εκεινη την ωρα χαχαχα. 1
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 χαχα.οταν ειχαμε παει στερνα για το tec45 και tec 50 με τον van πρεπει να ειμασταν κοντα στα30 + μετρα και κοντα στα 40 λιγο εξω απο τον βραχο εβλεπες να ξεπροβαλει ενα κεφαλι και 2 δαγκανες. αναβεις και μια φωτια στην παραλια μετα και απολαμβανεις φρεσκο πραγμα.χαχα.ειναι αυτο που θα λεγαν.κατευθειαν απο την θαλασσα.πιο κατευθειαν δεν γινεται. 3
Fotis13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Ειδα το sherpa τελικα με ασυγχρονιστο ηχο στην καλη του ποιοτητα σε αρκετα σημεια αλλα οκ εβγαλα ακρη .Πολυ καλο το 13 ημουν εκει και μετα εγινε μακελειο ...
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 επρεπε να κατεβασεις αλλη εκδοση και ας ηταν πιο χαμηλη ποιοτητα. εκλεισα εισιτηρια.15 φεβρουαριου φευγω για tanzania και 18 ξεκιναμε για κιλιμαντζαρο.Να δουμε πως θα τα παω με το υψομετρο μια που δεν εχω παει παραπανω απο 3404 που ηταν το Pico aneto. ηταν να διαλεξω αναμεσα σε evereset base camp και kilimanjaro.προτιμησα το κιλιμαντζαρο. 2 hours ago, Fotis13 said: Ειδα το sherpa τελικα με ασυγχρονιστο ηχο στην καλη του ποιοτητα σε αρκετα σημεια αλλα οκ εβγαλα ακρη .Πολυ καλο το 13 ημουν εκει και μετα εγινε μακελειο ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα