nickarmy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 ποσο tragic πραγματικά είχε πλακα κιολας γιατι η πορεία εχθές ήταν να ειναι 5 ωρίτσες και επιπέδου 1 και πήγαμε για χαλάρωση σε φάση που πήγαμε να ξεπιαστούμε μόνο και μόνο για το τριημερο την άλλη εβδ και εν τέλη βγήκε ενα ωραιότατο 2 με 8+ , σχεδον πουθενα σημάδια και το μονοπάτι μη συντηρημένο ..πολύ κλαδί παρόλα αυτά ήταν πολύ ωραια και καλύτερα απο το να ήταν μονότονο και βαρετό 1
yannis27gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Να σας ρωτήσω κάτι που περνάτε χρόνο σε κρύα περιβάλλοντα. Τα τελευταία 3 χρόνια απέκτησα ξαφνικά ευαισθησία στα άκρα με αποτέλεσμα να βγάζω χιονίστρες στα δάχτυλα χεριών και ποδιών σχεδόν όλο το χειμώνα. Φοράω 2 ζευγάρια κάλτσες αλλά χωρίς επιτυχία. Φαντάζομαι υπάρχουν πιο εξειδικευμένες. Έχετε υπόψη; Επίσης, προτείνεται αν υπάρχει κάποιο πολύ λεπτό γάντι γιατί τα κλασσικά που έχω είναι χοντρά, τα βγάζω όταν πρέπει να κάνω κάποια δουλειά και την πατάω.
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 2 hours ago, yannis27gr said: Να σας ρωτήσω κάτι που περνάτε χρόνο σε κρύα περιβάλλοντα. Τα τελευταία 3 χρόνια απέκτησα ξαφνικά ευαισθησία στα άκρα με αποτέλεσμα να βγάζω χιονίστρες στα δάχτυλα χεριών και ποδιών σχεδόν όλο το χειμώνα. Φοράω 2 ζευγάρια κάλτσες αλλά χωρίς επιτυχία. Φαντάζομαι υπάρχουν πιο εξειδικευμένες. Έχετε υπόψη; Επίσης, προτείνεται αν υπάρχει κάποιο πολύ λεπτό γάντι γιατί τα κλασσικά που έχω είναι χοντρά, τα βγάζω όταν πρέπει να κάνω κάποια δουλειά και την πατάω. http://www.alpamayopro.gr/products/item.php?ItemID=2379 αυτες εχω εγω για καλτσες.δεν εχω παραπονο. για γαντια αν θελω κατι λεπτο φοραω γαντι fleece λεπτο.αν θελω κατι πιο χοντρο φοραω γαντια τα οποια μπροστα ειναι χουφτα αλλα η χουφτα μπορει να διπλωσει πισω οποτε μετα τα δαχτυλα ειναι εξω για να κανεις δουλεια.παραθετω φωτο με το καλυμμα δαχτυλων ανοιχτο 1
yannis27gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Υπαρχουν τετοιες καλτσες μεχρι τον αστραγαλο; Μου φερνουν φαγουρα αν ειναι ψηλες και φτανουν στο καλαμι (αν και αυτες δεν τις ειδα πολυ ψηλες αλλα σε καθε περιπτωση αν υπαρχουν αστραγαλου ειναι ο,τι πρεπει). Επισης, ειναι πολυ χοντρες ή κανονικου παχους; Να μη χρειαζεται να αγορασω παπουτσι ενα νουμερο μεγαλυτερο Γαντια θελω οσο πιο εφαρμοστα γινεται, σαν τα λαστιχενια που φορανε οι χειρουγοι. Υπαρχουν τετοια αλλα με υφασμα;
jakis13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Οι συγκεκριμένες που έδειξε ο poulinos είναι οι σχετικά χαμηλές, υπάρχει και μοντέλο μέχρι το γόνατο. Top για ορειβασία, αλλά από λίγο έως πολύ overkill τις βρίσκω για τη χρήση που θέλεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εγγυημένα δεν θα ξανακρυωσουν τα πόδια σου. Πιθανό να έχεις το αντίθετο πρόβλημα. Από πάχος τις υπολογίζεις ως χοντρές. Για γάντια ψάχνεις για "liner gloves" 1
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 28 minutes ago, yannis27gr said: Υπαρχουν τετοιες καλτσες μεχρι τον αστραγαλο; Μου φερνουν φαγουρα αν ειναι ψηλες και φτανουν στο καλαμι (αν και αυτες δεν τις ειδα πολυ ψηλες αλλα σε καθε περιπτωση αν υπαρχουν αστραγαλου ειναι ο,τι πρεπει). Επισης, ειναι πολυ χοντρες ή κανονικου παχους; Να μη χρειαζεται να αγορασω παπουτσι ενα νουμερο μεγαλυτερο Γαντια θελω οσο πιο εφαρμοστα γινεται, σαν τα λαστιχενια που φορανε οι χειρουγοι. Υπαρχουν τετοια αλλα με υφασμα; δεν ειναι τοσο χαμηλες.ειναι μεχρι καλαμι και βγαινει εκδοση μεχρι γονατο.παροτι ειναι wool δεν ειχα ποτε φαγουρα μα ποτε.ανετη ωραια.σε παχος ειναι λιγο πιο χοντρη αλλα προσωπικα δεν πηρα μεγαλυτεεο νουμερο παπουτσι.φοραω το ιδιο νουμερο με οταν φοραω κανονικη καλτσα.αν εισαι αθηνα μπορεις να την δεις και live.ξεχασα δεν εισαι αθηνα.τα fleece γαντια ειναι λεπτα τα εχει η polo αλλα μπορω να ανεβασω και φωτογραφια απο αυτα.ειναι λεπτα και κανεις ανετα τα παντα.οτι θες απο φωτογραφιες η κατι αλλο να δεις λεπτομεριες μου λες 12 minutes ago, jakis13 said: Οι συγκεκριμένες που έδειξε ο poulinos είναι οι σχετικά χαμηλές, υπάρχει και μοντέλο μέχρι το γόνατο. Top για ορειβασία, αλλά από λίγο έως πολύ overkill τις βρίσκω για τη χρήση που θέλεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εγγυημένα δεν θα ξανακρυωσουν τα πόδια σου. Πιθανό να έχεις το αντίθετο πρόβλημα. Από πάχος τις υπολογίζεις ως χοντρές. Για γάντια ψάχνεις για "liner gloves" για ατομα που κρυωνουν ευκολα ειναι γαντι αυτες οι καλτσες.λουκουμι On 05/03/2018 at 10:17 PM, nickarmy said: ποσο tragic πραγματικά είχε πλακα κιολας γιατι η πορεία εχθές ήταν να ειναι 5 ωρίτσες και επιπέδου 1 και πήγαμε για χαλάρωση σε φάση που πήγαμε να ξεπιαστούμε μόνο και μόνο για το τριημερο την άλλη εβδ και εν τέλη βγήκε ενα ωραιότατο 2 με 8+ , σχεδον πουθενα σημάδια και το μονοπάτι μη συντηρημένο ..πολύ κλαδί παρόλα αυτά ήταν πολύ ωραια και καλύτερα απο το να ήταν μονότονο και βαρετό το ποσο υπολογιζουμε μερικες φορες μεχρι την πραξη λογω χ συνθηκων αστα να πανε.χαχα 1
Fotis13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 13 ώρες πριν, yannis27gr είπε Να σας ρωτήσω κάτι που περνάτε χρόνο σε κρύα περιβάλλοντα. Τα τελευταία 3 χρόνια απέκτησα ξαφνικά ευαισθησία στα άκρα με αποτέλεσμα να βγάζω χιονίστρες στα δάχτυλα χεριών και ποδιών σχεδόν όλο το χειμώνα. Φοράω 2 ζευγάρια κάλτσες αλλά χωρίς επιτυχία. Φαντάζομαι υπάρχουν πιο εξειδικευμένες. Έχετε υπόψη; Επίσης, προτείνεται αν υπάρχει κάποιο πολύ λεπτό γάντι γιατί τα κλασσικά που έχω είναι χοντρά, τα βγάζω όταν πρέπει να κάνω κάποια δουλειά και την πατάω. Γιαννη οι καλτσες που σου εβαλε ο Πουλινος ειναι αριστες τις εχω και εγω απο αυτο αυτο το μαγαζι .Top για ορειβασια ειναι οι smartwool extra heavy αλλα ειναι overkill για οτιδηποτε αλλο . Τωρα να βρεις χειμερινες ποιοτικες δλδ ορειβατικες οι οποιες οπως ειδες ειναι και ακριβες (αλλα τα αξιζουν) μεχρι τον αστραγαλο δεν ξερω πρεπει να ρωτησεις σε καποιο καταστημα . Για γαντια δεν κανουν αυτα που εδειξε ο πουλινος για την περιπτωση σου ,εσυ θες να καλυπτεται ολο το χερι .Αλλα ζητας παρα πολυ λεπτα και να προστατευουν απο το κρυο . Τα πιο λεπτα της αγορας ειναι τα γαντια που εχουν οι δρομεις για να τρεχουν τον χειμωνα . 1
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 9 hours ago, Fotis13 said: Για γαντια δεν κανουν αυτα που εδειξε ο πουλινος για την περιπτωση σου ,εσυ θες να καλυπτεται ολο το χερι .Αλλα ζητας παρα πολυ λεπτα και να προστατευουν απο το κρυο . ναι αυτα που βαλα ειναι ωραια και ζεστα.χωρις να ειναι πολυ χοντρα αλλα ειναι χουφτα οποτε αν κλεισει την χουφτα δεν μπορει να κανει δουλεια αν κατεβασεις την χουφτα θα χασεις σε θερμοκρασια αλλα μπορεις να κανεις δουλεια.εξαρτατε αν καποιος θελει να εχει ολο το χερι καλυμμενο.τα εχω δοκιμασει και σε αρκετο κρυο ακομα και χωρις την χουφτα και ημουν ενταξει αλλα δεν εχω θεμα και πολυ με το κρυο.αλλιως μετα υπαρχουν ειτε fleece ειτε και ποδηλατικα που ειναι λεπτα.αν θελει ο yannis εχω φωτογραφιες και απο τα δυο.pearl izumi ειναι τα ποδηλατικα
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 ειδα το curse of the mayans. Εχει λιγο cave diving.σε γενικες γραμμες δεν με χαλασε σαν ταινια.κατι διαφορετικο και ειχε και στοιχεια καταδυσης οποτε το εκανε πιο ωραιο. φωτη με τις μποτες παιζεις?ειδα κατι la sportiva που εχεις αν θυμαμαι καλα.κοιταω να δω για το elbrus τι μπορω να παρω(καποιοι λενε για πλαστικη δυο κομματια).και για elbrus και για μελλοντικα για κατι πιο ψηλο ενδεχομενως.οπως καταλαβες μετα το Kili με εχει πιασει κατι να παω προς elbrus:P
Fotis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, poulinos είπε ειδα το curse of the mayans. Εχει λιγο cave diving.σε γενικες γραμμες δεν με χαλασε σαν ταινια.κατι διαφορετικο και ειχε και στοιχεια καταδυσης οποτε το εκανε πιο ωραιο. φωτη με τις μποτες παιζεις?ειδα κατι la sportiva που εχεις αν θυμαμαι καλα.κοιταω να δω για το elbrus τι μπορω να παρω(καποιοι λενε για πλαστικη δυο κομματια).και για elbrus και για μελλοντικα για κατι πιο ψηλο ενδεχομενως.οπως καταλαβες μετα το Kili με εχει πιασει κατι να παω προς elbrus:P Την ταινια θα την δω ,δεν την ηξερα καν . Εχω 2 πουλινε .Το ενα ζευγαρι ειναι μεχρι 5000 θα ελεγα και τα αλλα ειναι και για οχταρες .Για Elbrus θα χρειαστεις διπλες πλαστικες που ειναι το δευτερο ζευγαρι που εχω .Ειναι 46 νουμερο και οι 2 . Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από Fotis13
nickarmy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) τζουμερκα https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/28827225_1994623177425126_4705497801134160070_o.jpg?_nc_eui2=v1%3AAeGbU5dPiWuPrkQwqi3i4P5CAJh8nRcTqOa6kqbmrNN3xrqBOGA-xBxy3TJBwVvSEt4UQdLe9n3xAex2BtgrsvpYAqgcmQrveDioUwdB6M5j9w&oh=4bcd424be1ab9317d91dbf6001847dcf&oe=5B38483B Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από nickarmy 1
Fotis13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σαββατο εκανα Kακαβο που ειναι σπανια να εχει νερο ,μια φορα καθε 5 χρονια βγαζει .Η εξοδος του βγαζει στο γνωστο πεδιο εκπαιδευσης . Πουλινε απο οτι ειδα εβγαλε ο Κοτρωναρος το Αnnapurna trekking για τον Νοεμβριο του 18 ' Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από Fotis13 2
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 On 13/3/2018 at 11:41 PM, nickarmy said: τζουμερκα https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/28827225_1994623177425126_4705497801134160070_o.jpg?_nc_eui2=v1%3AAeGbU5dPiWuPrkQwqi3i4P5CAJh8nRcTqOa6kqbmrNN3xrqBOGA-xBxy3TJBwVvSEt4UQdLe9n3xAex2BtgrsvpYAqgcmQrveDioUwdB6M5j9w&oh=4bcd424be1ab9317d91dbf6001847dcf&oe=5B38483B αν θες/μπορεις καλο ειναι να βαζεις την φωτογραφια απευθειας εδω. On 19/3/2018 at 10:28 AM, Fotis13 said: Σαββατο εκανα Kακαβο που ειναι σπανια να εχει νερο ,μια φορα καθε 5 χρονια βγαζει .Η εξοδος του βγαζει στο γνωστο πεδιο εκπαιδευσης . Πουλινε απο οτι ειδα εβγαλε ο Κοτρωναρος το Αnnapurna trekking για τον Νοεμβριο του 18 ' εχω παει πεδιο κακαβου οπως ειπες για εκπαιδευση.ναι μου το ειπαν για την annapurna αλλα αν διαβασα σωστα και δεν κοιμομουν ειναι εκτος πραγματικοτητας .δεν θα περασει καν απο το περασμα στα 5500 και τα λεφτα που ζηταει ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα που ζητανε στο εξωτερικο για να σου κανουν παραπανω μερες trekking(3 βδομαδες) με περασμα απο τα 5500 περιπου. βεβαια παντου ισχυει αυτο.και οταν κοιταγα για kili ο ενας ελεγε πχ 1300 δολλαρια και ο αλλος ζητουσε τα τριπλασια.οποτε οπως λενε η αληθεια ειναι καπου στην μεση. κατα τα αλλα τους δολομιτες για via ferrata τους εχασα αφου γεμισαν οι θεσεις(εκτος αν ακυρωθει κατι) οποτε με βλεπω για elbrus.θα ειναι κατι ωραιο μετα το Kili . Iσως και πιο ωραιο αφου μαρεσει το χιονι/παγος.
nickarmy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 βαριεμαι να ανεβάζω ξανα, σκέψου οτι δεν έχω καν δει καλα καλα τις φωτογραφίες λόγο χρόνου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα