poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, nickarmy said: εχω εγώ αυτό τις τιράντες και εινια καταπληκτικό, ειναι για χιόνι αλλά αν σε πετύχει γερή βροχή χρειάζεσαι αδιάβροχο... Άσχετο έκανα δωρο στον ευαυτό μου τη osprey 38l (με τη καμπυλωτή πλάτη) και είναι θεική τσάντα χαχ για τις μονοήμερες γιατι μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τη μοναδική 65λ που ειχα της north face ... Σίγουρα θα ξανα πάρω μια osprey στα 70+ λίτρα όταν εξασκηθώ να μεταφέρω περισσότερο βάρος αν εχεις 65l μετα ισως εχει νοημα να πας σε 80.για μονοημερα ναι τα 35 με 40 λιτρα ειναι super ps.εκανα ενα δωρο στον ευατο μου ενα elbrus παντελονι.
Fotis13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, nickarmy είπε εχω εγώ αυτό τις τιράντες και εινια καταπληκτικό, ειναι για χιόνι αλλά αν σε πετύχει γερή βροχή χρειάζεσαι αδιάβροχο... Άσχετο έκανα δωρο στον ευαυτό μου τη osprey 38l (με τη καμπυλωτή πλάτη) και είναι θεική τσάντα χαχ για τις μονοήμερες γιατι μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τη μοναδική 65λ που ειχα της north face ... Σίγουρα θα ξανα πάρω μια osprey στα 70+ λίτρα όταν εξασκηθώ να μεταφέρω περισσότερο βάρος Μπραβο Nick εκανες top επιλογη . Εγω μου εκανα δωρο δευτερο εφεδρικο φακο για τις καταδυσεις και γαντια για canyoning . 1 1
nickarmy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 ναι ακόμα δεν ξερω χχαχ γιαυτο είπα 70+ δεν ξερω ακόμα βλέπω όλη καναμε απο κάτι δώρο χαχ
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Αφου λέτε για δώρα εγω μου έκανα το mavic air πριν 1 μήνα και gopro 7 black + battery + super case για τα χριστουγεννα 1
Fotis13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Παρτε μου και μενα κατι δωρο μην ειστε παρτακηδες χαχαχαχα . 2
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 On 28/12/2018 at 16:49, Fotis13 said: Μπραβο Nick εκανες top επιλογη . Εγω μου εκανα δωρο δευτερο εφεδρικο φακο για τις καταδυσεις και γαντια για canyoning . μια χαρα δωρακια και εσυ.κοιταγα πολωνια μηπως βρω παντελονι η κανα himalayan parka αλλα τζιφος.ουτε σετ via ferrata ουτε κανα καλυτερο mitten. .περασα τις ημερες αδεια στην επομενη χρονια:) ωστε να κανω την annapurna. On 28/12/2018 at 16:49, nickarmy said: ναι ακόμα δεν ξερω χχαχ γιαυτο είπα 70+ δεν ξερω ακόμα βλέπω όλη καναμε απο κάτι δώρο χαχ 80αρι γιατι ποτε δεν ξερεις που θα βρεθεις On 28/12/2018 at 16:57, Fotis13 said: Παρτε μου και μενα κατι δωρο μην ειστε παρτακηδες χαχαχαχα . ωραια θα ηταν να μας εκαναν δωρο τα ακριβα πραγματα. down jacket,down pants, double boots. χαχα
Fotis13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, poulinos είπε ωραια θα ηταν να μας εκαναν δωρο τα ακριβα πραγματα. down jacket,down pants, double boots. χαχα Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μας παιρνουν τοσο ακριβα και τα παιρνουμε μονοι μας.Με το θεμα της αποθηκευσης εξοπλισμου τι κανετε ? Εγω εχω αφιερωσει ενα δωματιο για αυτο και τα εχω ολα εκει μεσα . 1
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 3 minutes ago, Fotis13 said: Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μας παιρνουν τοσο ακριβα και τα παιρνουμε μονοι μας.Με το θεμα της αποθηκευσης εξοπλισμου τι κανετε ? Εγω εχω αφιερωσει ενα δωματιο για αυτο και τα εχω ολα εκει μεσα . θα σηκωσω φωτογραφια αυριο πως εχω τα ρουχα φτιαγμενα.τιποτα το σοβαρο βεβαια απλα να γελασουμε .χωρος δεν παιζει στο σπιτι ευτυχως δεν εχω πλεον τα πραγματα των καταδυσεων ουτε το παραπεντε που επιαναν χωρο αν και με το παραπεντε θελω καποια στιγμη να ξανα ασχοληθω αλλα που να τα προλαβω ολα.:( τα επομενα πραγματα πρεπει να ειναι οπως ειπα :down jacket,down pants,down mittens. ps. το πιο ακριβο δωρο σε ορειβατικο εξοπλισμο ηταν ενα sleeping bag cumulus.(πουπουλο)
Fotis13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, poulinos είπε θα σηκωσω φωτογραφια αυριο πως εχω τα ρουχα φτιαγμενα.τιποτα το σοβαρο βεβαια απλα να γελασουμε .χωρος δεν παιζει στο σπιτι ευτυχως δεν εχω πλεον τα πραγματα των καταδυσεων ουτε το παραπεντε που επιαναν χωρο αν και με το παραπεντε θελω καποια στιγμη να ξανα ασχοληθω αλλα που να τα προλαβω ολα.:( τα επομενα πραγματα πρεπει να ειναι οπως ειπα :down jacket,down pants,down mittens. ps. το πιο ακριβο δωρο σε ορειβατικο εξοπλισμο ηταν ενα sleeping bag cumulus.(πουπουλο) Παντος πουλινε μην κανεις το λαθος και τα βαλεις σε αποθηκη ειδικα ρουχισμος απαγορευεται . 1
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 22 minutes ago, Fotis13 said: Παντος πουλινε μην κανεις το λαθος και τα βαλεις σε αποθηκη ειδικα ρουχισμος απαγορευεται . δεν εχω αποθηκη.δεν ειναι σε παραξενο μερος ουτε σε μερος με υγρασια.
navigator0 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δείτε κι εδώ, πώς η κατάδυση και η οικολογία συνδιάζονται τέλεια!
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 2 hours ago, navigator0 said: Δείτε κι εδώ, πώς η κατάδυση και η οικολογία συνδιάζονται τέλεια! proud member of ghost fishing οταν ξεκινησε στην ελλαδα.απο τις πιο ωραιες καταδυσεις που ειχα κανει 2
navigator0 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 53 λεπτά πριν, poulinos είπε proud member of ghost fishing οταν ξεκινησε στην ελλαδα.απο τις πιο ωραιες καταδυσεις που ειχα κανει Ωραίος! Απίστευτη ομάδα!
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 17 minutes ago, navigator0 said: Ωραίος! Απίστευτη ομάδα! ηταν πολυ ωραια σαν εμπειρια.περα οτι εκανες κατι για το περιβλον ηταν και πολυ ωραια η αισθηση οτι ολα αυτα οου ειχες μαθει στην καταδυση τα κανες και πρακτικη.ειδικα για μενα που δεν ειμαι το ατομο που εκανα καταδυση για το τοπιο ,ηταν κατι ωραιο/διαφορετικο
navigator0 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, poulinos είπε ηταν πολυ ωραια σαν εμπειρια.περα οτι εκανες κατι για το περιβλον ηταν και πολυ ωραια η αισθηση οτι ολα αυτα οου ειχες μαθει στην καταδυση τα κανες και πρακτικη.ειδικα για μενα που δεν ειμαι το ατομο που εκανα καταδυση για το τοπιο ,ηταν κατι ωραιο/διαφορετικο Πρέπει να είναι απίστευτη εμπειρία ο συνδιασμος κατάδυσης και προσφορας στο περιβάλλον! Μακάρι να συνεχίσει η ομάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα