poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 On 07/01/2019 at 11:25, Fotis13 said: Ευχαριστω , ειναι μεγαλο το κανιστρο πουλινε 11,5 ah αλλα δεν εξεχει απο την κατω πλευρα ωστε να πιανει long hose .Με το spg δεν με πολυνοιαζει γιατι εχω transmitter πολυ σπανια το κοιταω .Ψαχνω για rebreather θα δω δεν εχω αποφασισει ακομα .Ειναι πολλες οι παραμετροι που πρεπει να υπολογισεις μεταξυ των οποιων ποσο συχνα θα βουτας .Και εγω δεν κανω μονο καταδυσεις κανω και ενα σωρο αλλα πραγματα δεν μπορω να αφοσιωθω ολοκληρωτικα σε ενα μονο .Ειναι ακριβο σπορ το cave ειδικα στην Λιμνη και εχει περιορισμενη σεζον . Απο την αλλη και οι καταδυσεις στην θαλασσα μου ειναι ψιλοαδιαφορες αν δεν εχει ναυαγιο ,ψαρια και ψαρουκλες εχω δει εκει που επρεπε οι δικες μας θαλασσες ειναι ερημος απο ζωη σε σχεση με αλλες και βαριεμαι αφορητα. Και αυτο το σουκου ειμασταν στην Λιμνη τερματισαμε τον μιτο περιμετρικα στα 550 μετρα .Με 28% στις διπλες, bottom gas 28% kai 70% deco gas βγηκε 110 λεπτα βουτια ηταν απολαυση . Το πρωι εχει και υδρατμους απο την διαφορα θερμοκρασιας και ηταν απιστευτο θεαμα . μεγαλο κανιστρο θεωρω αυτο http://yellowdiving.eu/en_US/p/SideMount-L75-Classic-/342 https://deduikwinkel.nl/product/yellow-diving-l40-classic/ μικρο κανιστρο θεωρω αυτο https://www.ebay.co.uk/itm/Archon-DH25-Dive-Light-1000LM-Cree-LED-Canister-100M-Scuba-Flashlight-Headlamp/382596035926?hash=item5914803556:g:Cd0AAOSwI-dbPNxj:rk:1:pf:0 δηλαδη το μεγαλο κανιστρο εχει διαμετρο οσο το middle finger ενω τα μικρα κανιστρα λιγοτερο απο το μικρο δαχτυλο του χεριου. για αυτο ειπα οτι μου μοιαζει με τα μικρα κανιστρα .τα μεγαλα ειναι κατι 30-30ah.τα μεγαλα τα κανιστρα πολλες φορες τα πιανουν στην ζωνη.εκει που το εχεις βαλει εσυ και μεγαλο να ηταν δεν θα εφτανε κατω για να κραταει το Long hose.στην φωτογραφια που εβαλα στην προηγουμενη σελιδα το εχει στην μεση.αφου εχεις transmitter αλλος ενας λογος το spg να παει αριστερα σου και να μην το εχεις καν μεσα στα ποδια σου. για rebreather μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ σαν εμπειρια αν και αυτο που εκανα εγω δεν ειναι eccr οποτε πρεπει να βαζεις το χερακι σου και να κανεις διαφορα.με παιδεψε πολυ στην αρχη γιατι ηταν κατι καινουριο με βαση αυτα που ειχαμε μαθει τοσο καιρο, αλλα στο τελος κρατησα τα θετικα. εχει πολλα drills για πρακτικη και γενικως αρκετες ασκησεις.σιγουρα με τελειως eccr ολα θα ηταν πιο ευκολα. με αυτο ειχα κανει http://www.rebreatherlab.com/pelagian.htm το οποιο ειναι Dcccr. απο εκει και περα ολοι λενε οτι αμα δεν βουτας πολλες φορες ή δεν κανεις τιποτα xtreme βουτιες πχ trimix δεν θα τα βγαλεις τα λεφτα του. τα eccr ειναι και πολυ πιο ακριβα απο τα dcccr. και ακριβως επειδη κανεις και αλλα πραγματα δεν ξερω ποσο αξιζει.αν ηταν το μονο σου Hobby και ηθελες να κανεις trimix βουτιες ή τραβηγμένες βουτιες ναι εκει αξιζει.αλλα τωρα.... εγω απλα ηθελα να το δοκιμασω σαν εμπειρια.τωρα θα μου πεις γιατι δεν εκανες απλα μια discover rebreather βουτια και εκανες ολη την ειδικοτητα? δεν ξερω απλα ηθελα να γινει ολη η ειδικοτητα για να βαλω παραπανω ωρες και να το χαρω περισσοτερο. αν και θα ηθελα να κανω και μια με eccr για δοκιμη. απο εκει και περα οι αποψεις διαφερουν σχετικα με το αν πρεπει καποιος να ξεκινησει με dcccr ή με eccr. κατα τα αλλα θα συμφωνησω με αυτο που ειπες. αντιθετα με πολλα ατομα που τους αρεσει να κανουν μια βουτια και να χαρουν τον βυθο και να περασουν ωραια για μια ωρα εγω το βλεπω τελειως διαφορετικα.για να κανω βουτια πρεπει να υπαρχει κατι που να αξιζει και αυτο δεν θα ειναι ουτε ο βυθος ουτε τα ψαρια εκτος αν μιλαμε για τιποτα δελφινια στο εξωτερικο.οι καταδυσεις του ghost fishing ήταν οι πιο ωραιες που ειχα κανει .ειχε ενα νοημα το Project. επισης και οι καταδυσεις στην λιμνη βουλιαγμενης ,στο σιντζι, σε ναυαγια ειδικα με penetration. αυτο που θα ηθελα περα απο το ice diving που εκανα , θα ηταν να κανω μερικες καταδυσεις trimix. για την λιμνη με το κρυο που εχει εκει τωρα και την ζεστη που βγαινει απο την λιμνη ειναι υπερθεαμα. επισης εβαλα παραγγελια και περιμενω απο το εξωτερικο το παρακατω δωρακι για μενα
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, poulinos είπε μεγαλο κανιστρο θεωρω αυτο http://yellowdiving.eu/en_US/p/SideMount-L75-Classic-/342 https://deduikwinkel.nl/product/yellow-diving-l40-classic/ μικρο κανιστρο θεωρω αυτο επισης εβαλα παραγγελια και περιμενω απο το εξωτερικο το παρακατω δωρακι για μενα Λανιερες για φερατα ειναι ,τι θα τι κανεις ? Εγω παραγγειλα αυτο TNF summit series απο Αγγλια γιατι εδω δεν ειχαν το νουμερο μου το μοναδικο καταστημα που τα ειχε . Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 1
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 4 hours ago, Fotis13 said: Λανιερες για φερατα ειναι ,τι θα τι κανεις ? Εγω παραγγειλα αυτο TNF summit series απο Αγγλια γιατι εδω δεν ειχαν το νουμερο μου το μοναδικο καταστημα που τα ειχε . MEN’S SUMMIT EXPEDITION L4 SOFT SHELL PANTS αυτο πηρες? ή ειναι κανα l5? το set via feratta ειναι για διαφορα ή να το πω διαφορετικα , για τις προσεχεις εξορμησεις. poland κοιταγα για κανα down pants αλλα δεν βρηκα.
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, poulinos είπε MEN’S SUMMIT EXPEDITION L4 SOFT SHELL PANTS αυτο πηρες? ή ειναι κανα l5? το set via feratta ειναι για διαφορα ή να το πω διαφορετικα , για τις προσεχεις εξορμησεις. poland κοιταγα για κανα down pants αλλα δεν βρηκα. Nαι το L4 εχω gore tex Millet . Ελλαδα δεν νομιζω να βρεις down pants στην καλυτερη κανα puffed . 1
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 9 minutes ago, Fotis13 said: Nαι το L4 εχω gore tex Millet . Ελλαδα δεν νομιζω να βρεις down pants στην καλυτερη κανα puffed . ναι ελλαδα δυσκολο.ελπιζω με το καλο να κανω κανα ταξιδι με κανα Munich που ειχε το ωραιο καταστημα με τα απειρα πραγματα μεσα.
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, poulinos είπε ναι ελλαδα δυσκολο.ελπιζω με το καλο να κανω κανα ταξιδι με κανα Munich που ειχε το ωραιο καταστημα με τα απειρα πραγματα μεσα. Καλα εχει τα παντα αυτο ,σουπερ μαρκετ ειναι .Εκει και στο chamonix ειναι playground για ορειβατικα ειδη .Οποτε παω καταστρεφομαι χαχααχ. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 1
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 2 minutes ago, Fotis13 said: Καλα εχει τα παντα αυτο ,σουπερ μαρκετ ειναι .Εκει και στο chamonix ειναι playground για ορειβατικα ειδη .Οποτε παω καταστρεφομαι χαχααχ. ειπες την σωστη λεξη.super market. δεν θυμαμαι ποσοι οροφοι ηταν και ποσο μεγαλο ηταν.να βλεπεις ολοκληρο οροφο μονο για αναρριχηση.και ο καθε οροφος ηταν μεγαλυτερος απο ολοκληρο ελληνικο καταστημα. εκει ειχα δει και το north face himalayan suit . οπως πολλα πραγματα εχει και το bergfreunde.eu. δεν το εχω δει απο κοντα απλα εχω κανει παραγγελια απο εκει. το schuster.de πρωτα το ειδα απο κοντα και μετα online.
nickarmy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 στελνει και ελλάδα? γιατι δεν μας γράφει
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 1 minute ago, nickarmy said: στελνει και ελλάδα? γιατι δεν μας γράφει το schuster στελνει αν θυμαμαι και ειχε παραγγειλει ενας φιλος του φωτη αν θυμαμαι σωστα.το bergfreunde στελνει ελλαδα και δωρεαν ταχυδρομικα πανω απο 50ευρω.περιμενω 2 πακετα να ερθουν(1 παραγγελια) 1
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 3 minutes ago, nickarmy said: με κατέστρεψες χαχ xaxa.και εγω εκανα παραγγελια και για αλλα ατομα.350 ευρω παραγγελια .120 ειναι τα δικα μου το Set petzl scorpio για την via ferrata. τα αλλα ηταν κατι Crampons,carabiners,πιολε κτλ.
nickarmy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Θελω πολύ άσχημα το συγκεκριμένο ....https://www.bergfreunde.eu/the-north-face-chakal-jacket-ski-jacket/ 1
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 1 minute ago, nickarmy said: Θελω πολύ άσχημα το συγκεκριμένο ....https://www.bergfreunde.eu/the-north-face-chakal-jacket-ski-jacket/ ωραιο και εχει και δωρεαν μεταφορικα.το μονο κακο με το bergfreunde ειναι οτι σε πολλα πραγματα δεν βρισκεις πολλα μεγεθη.ειναι λιγο οριακα στο stock:P
nickarmy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 επειδη δεν εχω και τη τεράστια εμπειρία σε αυτό που έδειξα παίρνουμε μεγαλύτερο για τα τις εσωτερικες στρώσεις ρούχων ή στο νουμερο μας ... οχι οτι θα αγοράσω τωρα
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 1 minute ago, nickarmy said: επειδη δεν εχω και τη τεράστια εμπειρία σε αυτό που έδειξα παίρνουμε μεγαλύτερο για τα τις εσωτερικες στρώσεις ρούχων ή στο νουμερο μας ... οχι οτι θα αγοράσω τωρα δεν ειναι θεμα εμπειριας.το μπουφαν εγω το παιρνω να μπορω να βαλω απο μεσα ενα ισοθερμικο και ενα Fleece χοντρο.αλλωστε και τα νουμερα το ενα απο το αλλο εχουν διαφορα οποτε θα καταλαβεις ποιο ειναι το νουμερο σου.αν το παρεις μικροτερο παιζει να εχεις θεμα στο υψος μετα.δεν θες ουτε πολυ χωρο μεσα γιατι μετα δεν θα κλεινει καλα αλλα ουτε και τσιτα πανω σου διοτι σκοπος ειναι να μπορεις να βαλεις ενα fleece απο μεσα. βεβαια ολα κλεινουν με κορδονακια απο κατω.αλλα σκοπος ειναι ανβαλουμε οτι εχει κρυο να χωραει ενα νορμαλ ισοθερμικο και ενα Fleece 200ari.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα