Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, Fotis13 said:

Να ηταν μονο ο εξοπλισμος-ρουχισμος βουνου καλα θα ηταν ...

ναι δεν ειπα για ολα γιατι ......αν βαλεις πραγματα καταδυσεων ,παραπεντε κτλ αστα να πανε.αν βαλεις και τα χρηματα για τα μαθηματα εκει αστα να πανε επι 5. κανα χορηγο να βρουμε:P

• Like 1
  • Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, poulinos είπε

ναι δεν ειπα για ολα γιατι ......αν βαλεις πραγματα καταδυσεων ,παραπεντε κτλ αστα να πανε.αν βαλεις και τα χρηματα για τα μαθηματα εκει αστα να πανε επι 5. κανα χορηγο να βρουμε:P

Μπα δεν μου αρεσει το τσαμπα εχω αλλεργια χαχα.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Fotis13 said:

Μπα δεν μου αρεσει το τσαμπα εχω αλλεργια χαχα.

αλλο η χορηγια αλλο το τζαμπα.το ghost fishing ηταν χορηγια δεν ηταν τζαμπα.δεν πληρωνεις μεν αλλα το κανεις για χ λογο.κανουν κατι για σενα κανεις κατι για αυτους. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, poulinos είπε

αλλο η χορηγια αλλο το τζαμπα.το ghost fishing ηταν χορηγια δεν ηταν τζαμπα.

Tσαμπα  τα λεω εγω ολα  αυτα .Γενικα δεν πιστευω στον   "εθελοντισμο " των  χορηγουμενων ,οι ελαχιστες εξαιρεσεις απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα .Ειναι μεγαλο το θεμα  δεν εχει νοημα να το αναλυσουμε εδω ουτε θελω να επεκταθω με συγκεκριμενα παραδειγματα για να γινω πιο σαφης .

• Like 1
Δημοσ.

Από την τελευταία βόλτα στη Διρφη:

46765821172_ca814ec0e1_b.jpg

Apotheosis by Jakis 13, on Flickr

Προσωπικό ουράνιο τόξο όταν βρισκεσαι μέσα σε συννεφο-ανεμοσουρι και έχεις τον ήλιο στην πλάτη. Δεν το είχα ξαναδεί.

Τέλειος καιρός, καλή σαιζόν να έχουμε !

46093382244_7fab274085_b.jpg

Dirfi, NW ridge by Jakis 13, on Flickr

• Like 4
Δημοσ.
10 hours ago, jakis13 said:

Από την τελευταία βόλτα στη Διρφη:

46765821172_ca814ec0e1_b.jpg

Apotheosis by Jakis 13, on Flickr

Προσωπικό ουράνιο τόξο όταν βρισκεσαι μέσα σε συννεφο-ανεμοσουρι και έχεις τον ήλιο στην πλάτη. Δεν το είχα ξαναδεί.

Τέλειος καιρός, καλή σαιζόν να έχουμε !

46093382244_7fab274085_b.jpg

Dirfi, NW ridge by Jakis 13, on Flickr

Οταν την ειχαμε κανει στο χειμερινο βουνο δυστυχως δεν υπηρχε καθολου χιονι.ηταν το τελευταιο βουνο και θεωρητικα το πιο δυσκολο του χειμερινου σχολειου αλλα τζιφος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρωτο Φαραγγι για το 2019   ο Ροδοκαλος με πολυ νερο , αρκετο χιονι στο πεζοπορικο κομματι και κρυο !

50661273_305626793418992_382534492033646592_n.jpg

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 3
Δημοσ.
On 18/01/2019 at 19:41, Fotis13 said:

Tσαμπα  τα λεω εγω ολα  αυτα .Γενικα δεν πιστευω στον   "εθελοντισμο " των  χορηγουμενων ,οι ελαχιστες εξαιρεσεις απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα .Ειναι μεγαλο το θεμα  δεν εχει νοημα να το αναλυσουμε εδω ουτε θελω να επεκταθω με συγκεκριμενα παραδειγματα για να γινω πιο σαφης .

απλα οπως ειπα υπαρχουν και περιπτωσεις που χορηγουνται απο ιδιωτικες εταιρειες πχ red bull η οποια πληρωνει αυτα που κανει πχ red bull stratos. και η austrian alpine club αν την λεω σωστα επιχορηγει πρωτοτυπα Projects.και σε ιδωτικους συλλογους και εδω ελλαδα εχουν χορηγηθει Projects. επισης και τα ghost fishing ειναι χορηγιες αλλα κανεις δουλεια (να μαζεψεις διχτυα) δεν πας για αναψυχη.δυστυχως σε ολα βεβαια θα υπαρχουν και τα "παραξενα". λεφτα που θα ηταν για αλλα πραγματα και θα τα εδωσαν αλλου,λεφτα που δοθηκαν για projects και κατεληξαν σε τσεπες(εχω και παραδειγματα) και αλλα τοσα. κατα τα αλλα ειναι πραγματι μεγαλο το θεμα και δυστυχως παντα θα υπαρχουν ασχημα παραδειγματα.

• Like 1
Δημοσ.

petzl scorpio ηρθε,to windstopper ηρθε,ενα μπλουζακι north face(δωρο) προστεθηκε στην συλλογη, ενα ζευγαρι λεπτα γαντια trekmate πηρα απο polo και ενα ζευγαρι ζεστες καλτσες,2 3 μικροπραγματα ακομα απο polo και αναμονη για 2 3 πραγματακια ακομα. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, poulinos είπε

petzl scorpio ηρθε,to windstopper ηρθε,ενα μπλουζακι north face(δωρο) προστεθηκε στην συλλογη, ενα ζευγαρι λεπτα γαντια trekmate πηρα απο polo και ενα ζευγαρι ζεστες καλτσες,2 3 μικροπραγματα ακομα απο polo και αναμονη για 2 3 πραγματακια ακομα. 

Βαλε ρε καμμια φωτο απο τα καινουρια ,η μιση  χαρα ειναι  οταν ερχεται νεος εξοπλισμος !

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πήγαμε κορυφή, αλλα εως εκει που πήγαμε δεν ήταν ουτε τελείως πούδρα ούτε πέτρα. Ξεκινήσαμε με ήλιο -> συννεφιά-> ομίχλη-> μικρή χιονόπτωση -> βροχή -> χαλαζόπτωση -> και στο τέλος της επιστροφής  λιακαδα σαν να μην ειχε γινει τπτ 

Την προηγούμενη εβδ που ειχαμε ξαναπάει (σε άλλη διαδρομη εκεί) ήταν τελείως μαλακο και φυσικα κουραστικο για να ανοίξεις βήμα ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickarmy είπε

Δεν πήγαμε κορυφή, αλλα εως εκει που πήγαμε δεν ήταν ουτε τελείως πούδρα ούτε πέτρα. Ξεκινήσαμε με ήλιο -> συννεφιά-> ομίχλη-> μικρή χιονόπτωση -> βροχή -> χαλαζόπτωση -> και στο τέλος της επιστροφής  λιακαδα σαν να μην ειχε γινει τπτ 

Την προηγούμενη εβδ που ειχαμε ξαναπάει (σε άλλη διαδρομη εκεί) ήταν τελείως μαλακο και φυσικα κουραστικο για να ανοίξεις βήμα ...

Ναι για αυτο σε ρωτησα , ειδικα η βροχη ειναι οτι χειροτερο  κανει το πεδιο χαλια και δυσχεραινει πολυ την κινηση .Κορυφη δεν κανατε λογω καιρου?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...