poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 2 hours ago, nickarmy said: Μαντέψτε, αν έχετε πάει ειναι πολύυ εύκολο δεν ξερω αν εχω παει αλλα δεν μου λεει κατι.διρφυ δεν ειναι
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 2 hours ago, nickarmy said: τιπ είναι στα τοπ 10 ψηλότερα της ελλάδας γκιωνα?βαρδουσια?ταυγετος? 3 προσπαθειες. 1
jakis13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Στις 23/3/2019 στις 10:18 ΜΜ, poulinos είπε γκιωνα?βαρδουσια?ταυγετος? 3 προσπαθειες. Ειχα μια αμφιβολία γιατι δεν υπήρξε επιβεβαίωση, αλλά ειναι πράγματι Βαρδούσια. με τη φωτό να έχει τραβηχθεί κατά την ανάβαση στις πόρτες. 👍 Χρήσιμο πράγμα να έχεις φωτογραφικο αρχειο απο τις εξορμήσεις Ας βάλω και μερικές φωτό από την τελευταία πεζοπορία express σε ένα μέρος που θυμίζει Μετέωρα. Montserrat View from Sant Jeroni 4
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 1 hour ago, nickarmy said: Βαρδούσια ! δεν εχω παει....ακομα....
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 On 25/03/2019 at 21:46, jakis13 said: Ειχα μια αμφιβολία γιατι δεν υπήρξε επιβεβαίωση, αλλά ειναι πράγματι Βαρδούσια. με τη φωτό να έχει τραβηχθεί κατά την ανάβαση στις πόρτες. 👍 Χρήσιμο πράγμα να έχεις φωτογραφικο αρχειο απο τις εξορμήσεις Ας βάλω και μερικές φωτό από την τελευταία πεζοπορία express σε ένα μέρος που θυμίζει Μετέωρα. καλο ειναι να υπαρχουν παντα μερικες φωτογραφιες εστω και λιγες. 1
Fotis13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 26/3/2019 στις 12:48 ΠΜ, poulinos είπε δεν εχω παει....ακομα.... Oυτε εγω εχω παει, γενικα τα βουνα της Ελλαδα δεν τα ξερω εκτος απο το "μεγαλο" και κανα δυο ακομα . 2 ώρες πριν, poulinos είπε καλο ειναι να υπαρχουν παντα μερικες φωτογραφιες εστω και λιγες. Ειναι παγια η θεση μου πως αν δεν υπαρχουν φωτο απο το οτιδηποτε ειναι σαν να μην το εχεις κανει. Ακολουθουν φωτος σε περιοχες περιξ των Ιωαννινων για canyoning Δεος ,Κοροβεσου ,Καζανια : Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από Fotis13 4
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 On 28/03/2019 at 17:03, Fotis13 said: Oυτε εγω εχω παει, γενικα τα βουνα της Ελλαδα δεν τα ξερω εκτος απο το "μεγαλο" και κανα δυο ακομα . Ειναι παγια η θεση μου πως αν δεν υπαρχουν φωτο απο το οτιδηποτε ειναι σαν να μην το εχεις κανει. Ακολουθουν φωτος σε περιοχες περιξ των Ιωαννινων για canyoning Δεος ,Κοροβεσου ,Καζανια : πρωτη φωτογραφια.πολυ αφασια.αραχτος και Light.αυτα ειναι.χαχα. δεν πανω πουθενα κοινως. δευτερη φωτογραφια.πολυ εντονη η στολη.στρουμφακι αλλα σε πορτοκαλι . ωραιο χρωμα. σε ελλαδα και εγω δεν εχω κανει πολλα βουνα.ολυμπο και μετα καποια ακομα οταν εκανα το χειμερινο σχολειο.διρφυ,ζηρια κτλ. γενικως προτιμω εξωτερικο γιατι το βλεπω σαν ευκαιρια για ταξιδι. για τις φωτογραφιες αν και ειμαι απο τα ατομα που σπανια θα δω φωτογραφιες που εβγαλα και πιστευω οτι καποια πραγματα μενουν στο μυαλο παρολα αυτα ναι ωραιο ειναι να εχεις λιγες φωτογραφιες.πλεον βγαζω λιγες σχετικα μετα τα πυρηναια που σε 30 μερες εβγαλα 4ψηφιο προς το 5ψηφιο αριθμο φωτογραφιων. το παρακανα.η πρωτη φορα που το ειχα παρακανει ηταν στην disnleyland.
Fotis13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 32 λεπτά πριν, poulinos είπε πρωτη φωτογραφια.πολυ αφασια.αραχτος και Light.αυτα ειναι.χαχα. Ναι εχω αραξει ,φυσικο spa !
nickarmy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 https://www.facebook.com/NickPendragon/videos/2415176872049807/ 2
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 2 hours ago, nickarmy said: https://www.facebook.com/NickPendragon/videos/2415176872049807/ πολυ ωραιο.καποια στιγμη σκεφτομουν να κανω το ιδιο αλλα με φωτογραφιες αλλα αντε βρες χρονο να ασχοληθεις. ηθελα να το κανω και σαν motivation για αλλα ατομα οτι κοινως ζηστε την ζωη σας κτλ αν και να το εκανα τιποτα δεν θα αλλαζε On 29/03/2019 at 17:08, Fotis13 said: Ναι εχω αραξει ,φυσικο spa ! η ανταμοιβη που τελειωνει το canyon.
Fotis13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πηγα για πρωτη φορα σπηλαιο Δυρου μεσα στο 2ημερο που γυρισα την Μεσσηνιακη μανη και φτασαμε μεχρι το ακρωτηριο Ταιναρο το νοτιοτερο σημειο της ηπειρωτικης Ελλαδας . Εντυπωσιακο σπηλαιο ,με παρα πολλους σχηματισμους απο σταλακτικες και σταλαγμιτες και πανεμορφο συνολικα διακοσμο ,συγκαταλεγεται μεσα στα 3 καλυτερα υδατινα σπηλαια στον κοσμο . Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από Fotis13 3
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 On 01/04/2019 at 10:54, Fotis13 said: Πηγα για πρωτη φορα σπηλαιο Δυρου μεσα στο 2ημερο που γυρισα την Μεσσηνιακη μανη και φτασαμε μεχρι το ακρωτηριο Ταιναρο το νοτιοτερο σημειο της ηπειρωτικης Ελλαδας . Εντυπωσιακο σπηλαιο ,με παρα πολλους σχηματισμους απο σταλακτικες και σταλαγμιτες και πανεμορφο συνολικα διακοσμο ,συγκαταλεγεται μεσα στα 3 καλυτερα υδατινα σπηλαια στον κοσμο . αφου σου αρεσουν γιατι δεν κανεις και σπηλαιολογια? εκτος αν εχεις κανει και δεν το θυμαμαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα