Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 minutes ago, sintalkas said:

απο οτι καταλαβα εχει κοφτη στα 300 γιγκα ,ομως ακομα και χωρις φπα που ειναι, δεν μπορεις να βρεις πουθενα αλλου με 99ε ενα χρονο ολα απεριοριστα .

τα απεριοριστα σε συμβολαιο ειναι πραγματι πολυ πιο ακριβα απο αυτο το πακετο.

1 hour ago, d4mage said:

Ακόμη και το ίντερνετ που είναι μηδέν στο εξωτερικό έπρεπε να αναγράφεται και όχι να το μαθαίνεις από το insomnia με βάση τι ρωτάνε τα μέλη στις επικοινωνίες που έχουν με την Q

απλα να αναφερω χωρις να υπερασπιστω κανεναν οτι οτιδηποτε δεν αναγραφεται μεσα στους ορους σημαινει οτι δεν ισχυει. Δηλαδη αν δεν γραφει για data στο εξωτερικό τοτε δεν εχει. πχ σε συμβολαιο που εχω με το που μπω στο novamyaccount αναφερει οτι εχω 54gb για το εξωτερικό.

και γενικα να αναφερω οτι και σε προγραμματα οπως και σε διαφορα πακετα κτλ τα data στο εξωτερικό δεν είναι free.

πχ θεωρω δυσκολο στους ορους  να μην αναγραφεται οτι υπαρχει κοφτης διοτι καποιος θα μπορουσε να πατησει πανω σε αυτο και να ζητησει διακοπη του προγραμματος .

δηλαδη πολλες φορες οχι υποχρεωτικα στους παροχους φαινονται τα πραγματα που περιλαμβανονται φαίνεται ποια δεν περιλαμβανονται και απο κατω αναφερουν.οτιδηποτε αλλο δεν αναφερεται γραπτως δεν περιλαμβανεται.

just saying.

• Απαντ. 389
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sintalkas είπε

απο οτι καταλαβα εχει κοφτη στα 300 γιγκα ,ομως ακομα και χωρις φπα που ειναι, δεν μπορεις να βρεις πουθενα αλλου με 99ε ενα χρονο ολα απεριοριστα .

"κοφτη στα 300 γιγκα",
Ποιος? Η cosmote?

Δημοσ.
10 minutes ago, fagoura said:

"κοφτη στα 300 γιγκα",
Ποιος? Η cosmote?

μαλλον αυτο λεει που ισως να ισχυει και στο παραπανω

Στην περίπτωση των συνδυαστικών προγραμμάτων Nova EON, το όριο των 300GB αφορά την πολιτική ορθής χρήσης για την υψηλή ταχύτητα δεδομένων σε κινητό. Όταν υπερβείτε αυτό το όριο, η ταχύτητα μειώνεται σε έως 8Mbps, αλλά η χρήση δεδομένων παραμένει απεριόριστη. 

Λεπτομέρειες: 

• Όριο: 300GB ανά τιμολογιακό κύκλο.
  • Εφαρμογή: Αφορά την ταχύτητα mobile internet στα συνδυαστικά προγράμματα EON.
  • Μετά το όριο: Η ταχύτητα μειώνεται σε μέγιστο 8Mbps, ενώ η χρήση δεδομένων παραμένει απεριόριστη.

3 hours ago, Panoskoopa said:

Αγαπητέ συνδρομητή,

ευχαριστούμε πολύ που επέλεξες το καρτοκινητό Q VIP το οποίο με μία ανανέωση αξίας 99€ παρέχει αυτόματα κάθε μήνα, για ένα έτος, τις παρακάτω παροχές :

Απεριόριστα GB

Απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους

300 SMS

Το πακέτο είναι μόνο για χρήση εντός Ελλάδας.

Για την καταχώρηση της αίτησης αλλαγής παρόχου, θα χρειαστούμε στο παρόν email να μας απαντήσετε σημειώνοντας τα παρακάτω:

Φωτογραφία τις δυο όψεις της ταυτότητας

Αριθμός ΑΦΜ

Πλήρης διεύθυνση ( οδός, αριθμός, περιοχή, ΤΚ)

Αριθμός τηλεφώνου που θέλουμε να μεταφέρουμε

Προηγούμενος πάροχος

Ο αριθμός είναι Καρτοκινητό ή Συμβόλαιο;

Θα λάβετε την νέα κάρτα Q VIP μέσω courier, μαζί με μια συνοδευτική επιστολή στην οποία θα αναφέρεται ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο θα χρειαστεί να κάνετε κατάθεση το ποσό των 99€.

Όταν ολοκληρώσετε την κατάθεση, παρακαλούμε όπως αποστείλετε το αποδεικτικό της  κατάθεσης στο email [email protected] ώστε να ενεργοποιήσουμε την  προσφορά όταν θα έχουμε και την έγκριση από τον προηγούμενο πάροχο.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να μας καλέσετε στο 2109995100 (αστική χρέωση)

Με εκτίμηση,

Τμήμα Registration Prepaid Nova

αρα αναφερει οτι ειναι μονο για ελλαδα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, d4mage said:

...την ίδια στιγμή υπάρχει όχι απλά κόφτης άλλα μπλοκάρισμα σε σταθερά εντός Ελλάδος. Δοκιμάστε όσοι έχετε Q να καλέσετε στο δωρεάν σταθερό υποστήριξης της Apple στην Ελλάδα. 

.... και πως δεν θα μπορείς να καλείς σε όλα τα σταθερά τηλέφωνα.

Δε μπορείς να καλέσεις σταθερά τηλέφωνα γενικά ή κάποια συγκεκριμενα οπως λες σαν της apple γιατι υποτίθεται έχεις απεριοριστα λεπτα προς ολους??? 🤔

Επεξ/σία από agnostos99
Δημοσ.
1 ώρα πριν, darkmatinee είπε

Που στειλατε για να σας αυξήσουν το υπόλοιπο και να μην ακούγεται η χαζομαρα με το υπόλοιπο;

Chat στο app

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, agnostos99 said:

Δε μπορείς να καλέσεις σταθερά τηλέφωνα γενικά ή κάποια συγκεκριμενα οπως λες σαν της apple γιατι υποτίθεται έχεις απεριοριστα λεπτα προς ολους??? 🤔

ειχε ακουστει οτι ειχαν κοψει να μπορεις να καλεις τηλεφωνα τριτων παροχων για support.πχ να καλεσεις της cosmote το support. δεν το δοκιμασα στο παρελθον ουτε το εχω δοκιμασει .

• Thanks 1
Δημοσ.
22 minutes ago, poulinos said:

ειχε ακουστει οτι ειχαν κοψει να μπορεις να καλεις τηλεφωνα τριτων παροχων για support.πχ να καλεσεις της cosmote το support. δεν το δοκιμασα στο παρελθον ουτε το εχω δοκιμασει .

Κανονικά σταθερά ιδιώτες/εταιρειες όμως μπορείς χωρις πρόβλημα ε?

Δημοσ.
11 minutes ago, agnostos99 said:

Κανονικά σταθερά ιδιώτες/εταιρειες όμως μπορείς χωρις πρόβλημα ε?

υποτιθεται οτι ολα τα αλλα τα καλεις.δεν το εχω ψαξει παραπανω και δεν εχω αποψη. αν απλα ηταν ραδιο αρβυλα ή ισχυει. ευκολα μπορει να το δοκιμασει καποιος.

Δημοσ.
4 minutes ago, poulinos said:

υποτιθεται οτι ολα τα αλλα τα καλεις.δεν το εχω ψαξει παραπανω και δεν εχω αποψη. αν απλα ηταν ραδιο αρβυλα ή ισχυει. ευκολα μπορει να το δοκιμασει καποιος.

Γι αυτο το ρωτησα ευκολα οποιος εχει μπορει να μας πει αν μιλαει με αλλα σταθερά. Τωρα αν έχουν κ΄ψει κάποια συγκεκριμένα σταθερά προφανως δε θα κανουμε δοκιμές με όλη την Ελλαδα, θα το τακτοποιησουμε αν και εφόσον προκύψει. Υπάρχει τέτοια περίπτωση γιατι εχουν συμφωνησει μεταξυ τους παροχοι να χρεωνουν ενα ελαχιστο σταθερό ποσό σε υπηρεσίες customer service οποτε πληρώνεις. Εδω κοσμοτε πχ παιρνεις 13888 και σε χρεώνει δε θυμάμαι 30σεντς ανα κλήση νομίζω έχεις δεν έχεις χρόνο ομιλίας!!!

Δημοσ.
18 minutes ago, agnostos99 said:

Γι αυτο το ρωτησα ευκολα οποιος εχει μπορει να μας πει αν μιλαει με αλλα σταθερά. Τωρα αν έχουν κ΄ψει κάποια συγκεκριμένα σταθερά προφανως δε θα κανουμε δοκιμές με όλη την Ελλαδα, θα το τακτοποιησουμε αν και εφόσον προκύψει. Υπάρχει τέτοια περίπτωση γιατι εχουν συμφωνησει μεταξυ τους παροχοι να χρεωνουν ενα ελαχιστο σταθερό ποσό σε υπηρεσίες customer service οποτε πληρώνεις. Εδω κοσμοτε πχ παιρνεις 13888 και σε χρεώνει δε θυμάμαι 30σεντς ανα κλήση νομίζω έχεις δεν έχεις χρόνο ομιλίας!!!

πολλα 5ψηφια χρεωνονται και πρεπει να βρεις παντα το σταθερο που δεν χρεωνεται.θεωρητικα ο καθε παροχος κτλ πρεπει να εχει και ενα σταθερο.αν εχουν κοψει θα εχουν κοψει καποια συγκεκριμενα.δεν εχουν κανενα λογο να σου κοψουν σταθερο τηλεφωνο μιας εταιρειας κτλ.καποιοι λενε οτι απλα εκοβαν τηλεφωνα SUPPORT αλλων παροχων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...