Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 393
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους μηλησα με το κατάστημα για την προσφορά έστειλα με email ότι μου ζήτησαν ταυτότητες κ άλλα και μου είπαν ότι σε 3 μέρες θα έρθει το πακέτο με την κάρτα και το χαρτί με το iban για πληρωμή το θέμα είναι ότι χτες βράδυ μου ήρθε το συγκεκριμένο μυνημα μήπως ξέρει κάποιος τι ακριβώς είναι? 

Screenshot_2025-10-01-17-22-35-289_com.miui.mediaeditor.jpg

Επεξ/σία από bilis1234
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, bilis1234 είπε

χτες βράδυ μου ήρθε το συγκεκριμένο μυνημα μήπως ξέρει κάποιος τι ακριβώς είναι? 

Οι όροι της σύμβασης είναι, για να μην τους εκτυπώνουν. Και ο τιμοκατάλογος σε περίπτωση που επιλέξεις έξτρα πακέτα.

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε [καρτοκινητη/Q] Απεριόριστα με 99€ για έναν χρόνο
Δημοσ.
On 26/09/2025 at 16:36, 9-11 said:

Κάνω σποραδικά speedtests ειδικά όταν περνάω από χώρους (εξωτερικούς) που δεν επισκέπτομαι συχνά.
Μέχρι χθες οι καλύτερες μετρήσεις που είχα δει ήταν 765/139 Mbps σε λοφάκι του Πάρκου Ελευθερίας (υπάρχουν κεραίες ακριβώς απέναντι σε κτίριο επί της Βασιλίσσης Σοφίας)
https://www.speedtest.net/my-result/a/11068873479

Δεν περίμενα πως θα το ταχύμετρο θα υπερέβαινε ποτέ το ψυχολογικό όριο του 1 Gbps αλλά συνέβη.
https://www.speedtest.net/my-result/a/11138123129
1031/45 Mbps σε κάποιο σημείο της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου. Βέβαια μερικές δεκάδες μέτρα παρακάτω (η έκταση είναι μεγάλη) που επανέλαβα το test, τα νούμερα ήταν απογοητευτικά: από τα 1000 έπεσε στα 50 - χαώδης διαφορά.
Πάντως αν πάσχει σε κάτι το Q VIP της Nova (σταθερά, ανεξαρτήτως ισχύος σήματος), αυτό είναι το upload rate.

οι πιο πολλοι συνηθως δεν θελουν Upload. σε καμια περιπτωση δεν θα ειναι συμμετρικο

αυτο ειναι τωρα απο το κινητο μου.μεσα απο το σπιτι με κλειστα παραθυρα,πατζουρια.

Screenshot_20251003_221338_Chrome.jpg

On 27/09/2025 at 11:53, sintalkas said:

Παιδια μου ειπαν πως η φορητοτητα θα κανει 15 μερες ειναι δυνατον να κανει τοσο πολυ?

σου λενε το max.δεν σημαινει οτι παιρνει τοσο

On 27/09/2025 at 16:01, sintalkas said:

Παιδια αρχισαν τα οργανα μιλησα με νοβα και λενε πως δεν εκανα αιτηση,δυστυχως την πατησα.Τελικα λενε πως δεν εχει περαστει ακομα συστημικα η αιτηση και πως καποια στιγμη θα χασω το σημα στον παροχο και θα πρεπει να βαλω την δικια τους σιμ

οταν χασεις το σημα τοτε ναι βαζεις την νεα sim.το ιδιο και οταν γυρισεις απο φυσικη sim σε esim>το εκανα σε nova.

On 29/09/2025 at 15:18, sintalkas said:

μια χαρα η νοβα πολυ καλυτερη σε ταχυτητα απο τη vodafone ,μυκονο που ειμαι για διακοπες πιανει λιγο εξω απο το κεντρο γυρω στα 110 mbps και σε χοτσποτ τα 60.

για το ποσο δινει σε Hotspot υπευθυνο ειναι το κινητο.θα κανεις Hotspot στα 5ghz και οχι στα 2,4 για καλυτερες ταχυτητες.

On 29/09/2025 at 19:10, akis_supernatural said:

Το θέμα είναι μην πάρουν όλοι την προσφορά και μπουκώσουν οι κεραίες. Τελικά μέχρι πότε ισχύει;

πολλες φορες σε εκαστοτε προσφορες γινεται μπουκωμα δυστυχως.

On 30/09/2025 at 09:49, stark said:

Εντωμεταξύ σήμερα που κάλεσα και ρώτησα γι' αυτό, μου είπαν ότι το πακέτο ενεργοποιείται 2-3 μέρες μετά την αγορά. Όταν επέμεινα για το σενάριο να αγοράσω το πακέτο και να ζητήσω ενεργοποίηση αργότερα, μου είπε ότι π.χ. αν αγοράσω το πακέτο 23/10, και η προσφορά λήξει στις 31/10, θα πρέπει να βάλω τη SIM στο κινητό και να ζητήσω ενεργοποίηση πριν τις 31/10 αλλιώς δεν θα ισχύει.

Δεν πολυέβγαλα άκρη τελικά.

ναι συνηθως η ενεργοποιηση πρεπει να γινει οσο ισχυει η προσφορα και οχι μετα.

On 01/10/2025 at 17:18, bilis1234 said:

Καλησπέρα σε όλους μηλησα με το κατάστημα για την προσφορά έστειλα με email ότι μου ζήτησαν ταυτότητες κ άλλα και μου είπαν ότι σε 3 μέρες θα έρθει το πακέτο με την κάρτα και το χαρτί με το iban για πληρωμή το θέμα είναι ότι χτες βράδυ μου ήρθε το συγκεκριμένο μυνημα μήπως ξέρει κάποιος τι ακριβώς είναι? 

απλα οι οροι.ολα γινονται ηλεκτρονικα πλεον

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα απεριοριστα δεδομένα είναι τίποτα 5/10/50/300 gb ή πραγματικά απεριόριστα? Αντίστοιχα για την προσφορά της CU ισχύει επίσης? (εχουμε κανενα λινκ ή είναι αυτό του επίσημο σαιτ?)

Επεξ/σία από agnostos99
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, agnostos99 said:

Τα απεριοριστα δεδομένα είναι τίποτα 5/10/50/300 gb ή πραγματικά απεριόριστα? Αντίστοιχα για την προσφορά της CU ισχύει επίσης?

ειναι απεριοριστα αλλα καπου ειχαν γραψει οτι μετα τα 300gbyte η ταχυτητα πεφτει στα 8 mbit. δεν το εχω ψαξει παραπανω αλλα σιγουρα καπου θα το αναφερει στους ορους/site της nova. 

και για την vodafone αν ψαξεις καπου θα λεει κατα ποσο ειναι απεριοριστα ή αν απλα μετα απο χ gigabyte ριχνουν την ταχυτητα.

Συνηθως το απεριοριστα ισχυει.αυτο που αλλαζει ειναι η ταχυτητα.

Επεξ/σία από poulinos
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, agnostos99 είπε

Τα απεριοριστα δεδομένα είναι τίποτα 5/10/50/300 gb ή πραγματικά απεριόριστα? Αντίστοιχα για την προσφορά της CU ισχύει επίσης? (εχουμε κανενα λινκ ή είναι αυτό του επίσημο σαιτ?)

Απεριοριστα, ειναι ολα, και τα μεν και τα δε, συνεχιζει η συνδεση, δεν λενε ψεμματα.
Αλλα δεν λενε και ολη την αληθεια, απεριοριστα μεν, με κοφτη ταχυτητας μετα απο καποιο οριο δε.

Οποτε το ορθο ερωτημα ειναι, αν και ποτε ισχυει ο "κοφτης".
Γενικα, οι απαντησεις γι'αυτα τα 2 πακετα προσφορων, οδηγουν στο συμπερασμα:
Vodafone, 250 η 300 gb, και μετα κοφτης.
Nova, 1 η 2 tb, και μετα κοφτης.

Το ξερω, εχει μεγαλη διαφορα 1 με 2 tb, αυτα ειπωθηκαν απο μελη.
Εγω νομιζω 2 tb, κρινοντας απο την χρηση μου. Επισημη απαντηση δεν υπαρχει.

Το επομενο καλο ερωτημα ειναι, ποσο πεφτει η ταχυτητα καθενος μετα τον κοφτη.

Εδω, οι απαντησεις γι'αυτα τα 2 πακετα προσφορων, οδηγουν στο συμπερασμα:
Vodafone, μετα τον κοφτη, σε ριχνει/κλειδωνει στα 8 mbps.

(παλι καλα που το κανανε 8, σε προηγουμενα πακετα cu, ηταν 4 mbps)

Nova, μετα τον κοφτη, σε ριχνει/κλειδωνει στα 15 mbps.
(σχεδον διπλη ταχυτητα, η οποια, σε αυτο το χαμηλο επιπεδο, κανει τεραστια την διαφορα).

Τελικο συμπερασμα: Αν σε ενδιαφερουν τα "απεριοριστα", (και εφοσον τσεκαρεις το σημα στην περιοχη σου), αναμεσα σε αυτα τα 2 πακετα, πας καρφι για Nova, ριχνει στα αυτια στην vodafone. 😋

Επεξ/σία από fagoura
  • Thanks 2
Δημοσ.

Μέσω email τα στέλνεις και ενεργοποιειται όταν κάνεις την κατάθεση και στείλεις φωτογραφία του χαρτιού κατάθεσης μέσω email παλι

• Thanks 1
Δημοσ.
16 minutes ago, sintalkas said:

Μέσω email τα στέλνεις και ενεργοποιειται όταν κάνεις την κατάθεση και στείλεις φωτογραφία του χαρτιού κατάθεσης μέσω email παλι

Thanks. Ζητανε και για ΑΦΜ τιποτα ή μονο ταυτοτητα και υπευθυνη δηλωση φορητοτητας? Και υπογραφεις μεσω gov η απλα φυσικη υπογραφή και σκαναρισμα για το μειλ?

Δημοσ.
24 minutes ago, agnostos99 said:

Thanks. Ζητανε και για ΑΦΜ τιποτα ή μονο ταυτοτητα και υπευθυνη δηλωση φορητοτητας? Και υπογραφεις μεσω gov η απλα φυσικη υπογραφή και σκαναρισμα για το μειλ?

οσο ξερω ζητανε και ΑΦΜ

Δημοσ.

Αγαπητέ συνδρομητή,

ευχαριστούμε πολύ που επέλεξες το καρτοκινητό Q VIP το οποίο με μία ανανέωση αξίας 99€ παρέχει αυτόματα κάθε μήνα, για ένα έτος, τις παρακάτω παροχές :

Απεριόριστα GB

Απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους

300 SMS

Το πακέτο είναι μόνο για χρήση εντός Ελλάδας.

Για την καταχώρηση της αίτησης αλλαγής παρόχου, θα χρειαστούμε στο παρόν email να μας απαντήσετε σημειώνοντας τα παρακάτω:

Φωτογραφία τις δυο όψεις της ταυτότητας

Αριθμός ΑΦΜ

Πλήρης διεύθυνση ( οδός, αριθμός, περιοχή, ΤΚ)

Αριθμός τηλεφώνου που θέλουμε να μεταφέρουμε

Προηγούμενος πάροχος

Ο αριθμός είναι Καρτοκινητό ή Συμβόλαιο;

Θα λάβετε την νέα κάρτα Q VIP μέσω courier, μαζί με μια συνοδευτική επιστολή στην οποία θα αναφέρεται ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο θα χρειαστεί να κάνετε κατάθεση το ποσό των 99€.

Όταν ολοκληρώσετε την κατάθεση, παρακαλούμε όπως αποστείλετε το αποδεικτικό της  κατάθεσης στο email [email protected] ώστε να ενεργοποιήσουμε την  προσφορά όταν θα έχουμε και την έγκριση από τον προηγούμενο πάροχο.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να μας καλέσετε στο 2109995100 (αστική χρέωση)

Με εκτίμηση,

Τμήμα Registration Prepaid Nova

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Panoskoopa είπε

Βάλετε nova όσο τρέχει ακόμα η προσφορά … αφήστε τα άλλα . Ξενοιαζεις με 100€ το χρόνο ( πλην για ε.ε)

Ξενοιάζεις με την προσφορά όταν θες να πάρεις ένα τηλέφωνο και σου σκάει ηχογραφημένο πως έχεις χαμηλό χρόνο ομιλίας ενώ έχεις προπληρώσει; Ναι, να εμφανίζεται άλλα εκεί που πρέπει (ένα 5ψηφιο, ένα τηλέφωνο στο εξωτερικό) όχι κάθε λίγο μέσα στη διάρκεια της ημέρας, να κλείνεις το τηλέφωνο και να καλείς ξανά.

Διαβάζω για τον κόφτη στο ίντερνετ όταν την ίδια στιγμή υπάρχει όχι απλά κόφτης άλλα μπλοκάρισμα σε σταθερά εντός Ελλάδος. Δοκιμάστε όσοι έχετε Q να καλέσετε στο δωρεάν σταθερό υποστήριξης της Apple στην Ελλάδα. 

Διαβάζω για τους όρους στην ταχύτητα του ίντερνετ, ψάξτε να βρείτε πως τα 99,00€ είναι χωρίς ΦΠΑ. Απορώ πως ανέβηκε στην MyData το συγκεκριμένο τιμολόγιο, μέχρι και η Q μου είπε τηλεφωνικά στο 13800 πως παρέχουν κανονικά ΦΠΑ στις τηλεπικοινωνίες, κάτι που στο 2109995100 δεν ισχύει, διότι παρόλο που είναι το τηλέφωνο της Q το παραστατικό κόπηκε από εξωτερικό συνεργάτη και όχι από την NOVA.

Για στείλτε ένα επίσημο mail να δούμε αν θα σας απαντήσουν, διότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς. Σε ότι αφορά τους ηλεκτρονικούς όρους για το think green της υπόθεσης, κανονικά θα έπρεπε εγγράφως με κάθε κάρτα sim να υπάρχουν αναλυτικά τα πάντα και όχι να τα ψάχνουμε μεταξύ μας δεξιά και αριστερά στο ίντερνετ. Στέλνεις προσωπικά σου δεδομένα και σου στέλνουν μερικές σελίδες με την αίτηση φορητότητας όπου υπογράφεις πως έλαβες γνώση του παρόντος συμβολαίου καρτοκινητής - τιμοκαταλόγου όταν πουθενά δεν αναγράφει πως δεν θα υπάρχει ΦΠΑ και πως δεν θα μπορείς να καλείς σε όλα τα σταθερά τηλέφωνα.

Ακόμη και το ίντερνετ που είναι μηδέν στο εξωτερικό έπρεπε να αναγράφεται και όχι να το μαθαίνεις από το insomnia με βάση τι ρωτάνε τα μέλη στις επικοινωνίες που έχουν με την Q

Ενημέρωση*

Το 2109995100 δεν είναι της Nova οι κλήσεις δεν ηχογραφούνται και η Nova δεν γνωρίζει για τα όσα μεταφέρουν ως πληροφορίες από το συγκεκριμένο σταθερό τηλέφωνο.

Επεξ/σία από d4mage
  • Haha 1
Δημοσ.

απο οτι καταλαβα εχει κοφτη στα 300 γιγκα ,ομως ακομα και χωρις φπα που ειναι, δεν μπορεις να βρεις πουθενα αλλου με 99ε ενα χρονο ολα απεριοριστα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...