Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 minutes ago, poulinos said:

οχι.το ανοιγω κανονικα απο το app

32 minutes ago, loukas599 said:

Στο app μπαίνεις και πατάς στο εικονίδιο του  chat 

Δεν μου δουλεύει για κάποιο λόγο. Θα δοκιμάσω σε άλλο κινητό αύριο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, sintalkas είπε

απο οτι καταλαβα εχει κοφτη στα 300 γιγκα ,ομως ακομα και χωρις φπα που ειναι, δεν μπορεις να βρεις πουθενα αλλου με 99ε ενα χρονο ολα απεριοριστα .

Αν και δεν εχω το πακετο δεν διαβασα απο καποιον που το εχει και το χρησιμοποιει οτι υπαρχει καποιοϛ κοφτηϛ στα 300 gb

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα.

Από εχθές που έμαθα για το συγκεκριμένο πακέτο το ψάχνω δυνατά για να δω τι θα κάνω.

Μίλησα το πρωί στο γνωστό τηλέφωνο και έλαβα τα πιστοποιητικά.

Έχει αναφερθεί τόσο από χρήστη (με screenshot μετρήσεων) όσα και σε μένα τηλεφωνικά σήμερα που ζήτησα ενημέρωση σχετικά ότι δεν υπάρχει κόφτης.

Θα κάνω το αίτημα από αύριο καθώς περιμένω τηλέφωνο από vodafone που μου είχαν κάνει προσφορά απεριόριστη ομιλία, 6000sms και 11γίγα στα 10,70€. 

Θα τους αναφέρω τα νεα δεδομένα και αν δεν υπάρχει ριζική αναπροσαρμογή έστειλα το email με τα στοιχεία

Δημοσ.
48 minutes ago, darkmatinee said:

Δεν μου δουλεύει για κάποιο λόγο. Θα δοκιμάσω σε άλλο κινητό αύριο.

σβησε ξαναπερνα εφαρμογη αλλιως σε αλλο κινητο. μπορεις να δοκιμασεις να κανεις clear cache and clear data.

33 minutes ago, vangelis_k said:

Αν και δεν εχω το πακετο δεν διαβασα απο καποιον που το εχει και το χρησιμοποιει οτι υπαρχει καποιοϛ κοφτηϛ στα 300 gb

μπορει ενδεχομενως να ειναι για αλλο πακετο ή να αλλαξαν την πολιτικη.γιατι υπαρχουν και πακετα που ειναι 4g/5g με router που εκει ξερουν οτι ο αλλος μπορει να την τερματισει την γραμμη.ενω απο το κινητο συνηθως η χρηση ειναι πιο μαζεμενη.

14 minutes ago, akisdg said:

Παιδιά καλημέρα.

Από εχθές που έμαθα για το συγκεκριμένο πακέτο το ψάχνω δυνατά για να δω τι θα κάνω.

Μίλησα το πρωί στο γνωστό τηλέφωνο και έλαβα τα πιστοποιητικά.

Έχει αναφερθεί τόσο από χρήστη (με screenshot μετρήσεων) όσα και σε μένα τηλεφωνικά σήμερα που ζήτησα ενημέρωση σχετικά ότι δεν υπάρχει κόφτης.

Θα κάνω το αίτημα από αύριο καθώς περιμένω τηλέφωνο από vodafone που μου είχαν κάνει προσφορά απεριόριστη ομιλία, 6000sms και 11γίγα στα 10,70€. 

Θα τους αναφέρω τα νεα δεδομένα και αν δεν υπάρχει ριζική αναπροσαρμογή έστειλα το email με τα στοιχεία

σε βλεπω να κανεις και το beta testing μολις ερθει 😛

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...