danaos7 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 9 ώρες πριν, George6633 είπε Πολύ καλή προσφορά...Να ρωτήσω κάτι από ίσως κάποια εμπειρία που μπορει να σας έχει συμβεί.Εχω ένα χρέος στη Nova το οποίο μου είπαν ότι θα βρω μπροστά μου σε περίπτωση που επιλέξω να γυρίσω ξανά στην εταιρία και σκοπεύω να το πληρώσω σε ένα χρόνο που λήγει το συμβόλαιο σε άλλη εταιρία που είμαι τώρα και κατά 99% θα επιστρέψω πίσω...Επειδή αυτή την στιγμή δεν περισσεύει αυτό το ποσό,υπάρχει περίπτωση αν κάνω αυτή την προσφορά μέσω Q σε νέο αριθμό,να έχω κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστούμε TS Υπάρχει τηλεφωνικός Τειρεσίας πλέον και επίσημα .Ας το πάρει άλλος για εσένα..Όσο για το χρέος θα σε ακολουθεί 10 χρονια με εισπρακτικές ,τηλέφωνα ότι ώρες να ναι κτλ
angmar Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 51 minutes ago, danaos7 said: Υπάρχει τηλεφωνικός Τειρεσίας πλέον και επίσημα .Ας το πάρει άλλος για εσένα..Όσο για το χρέος θα σε ακολουθεί 10 χρονια με εισπρακτικές ,τηλέφωνα ότι ώρες να ναι κτλ Sorry για το offtopic, αλλά εμένα που μου χρωστάει η vodafone 18€ εδώ και σχεδόν 15χρόνια, μπορώ να τη βάλω κάπως στον τειρεσία και να τους παίρνουν τηλέφωνο εισπρακτικές τα μεσημέρια; 2 12
Vesouvious Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, kofer είπε Από που προκύπτει αυτό; Το γνωρίζεις ή απλά υποθέτεις; Με τις ταχύτητες που έχει δεν καταφέρεις να υπερβείς κατανάλωση 5-10gb τον μήνα. Άρα τι απεριόριστα λένε; Κοροϊδία Επεξ/σία 22 Μαρτίου από Vesouvious
George6633 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 1 ώρα πριν, danaos7 είπε Υπάρχει τηλεφωνικός Τειρεσίας πλέον και επίσημα .Ας το πάρει άλλος για εσένα..Όσο για το χρέος θα σε ακολουθεί 10 χρονια με εισπρακτικές ,τηλέφωνα ότι ώρες να ναι κτλ Μίλησα πρόσφατα με την Nova επειδή πάει πάνω από ένας χρόνος που δεν με έχει ενοχλήσει κανείς,μου είπαν ότι απλά αν θελήσω να επιστρέψω στη Nova θα χρειαστεί να πληρώσω το ποσό,δεν έχω ούτε τηλέφωνα από εισπρακτικες αυτή τη στιγμή ούτε τίποτα.. Και σκοπεύω να το πληρώσω γιατί θα γυρίσω στη Nova απλά τώρα δεν έχω την πολυτέλεια για το συγκεκριμένο χρέος...Αλλα καλύτερα να το πάρει κάποιος άλλος,σ ευχαριστώ... Σορρυ για το off topic
soul_d Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Vesouvious είπε Με τις ταχύτητες που έχει δεν καταφέρεις να υπερβείς κατανάλωση 5-10gb τον μήνα. Άρα τι απεριόριστα λένε; Κοροϊδία Είναι ξεκάθαρα ανά περιοχή. Σε άλλες περιοχές υπερέχει η μία εταιρεία και σε άλλες η άλλη 1
rastagreece Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 20 ώρες πριν, drdedus είπε το φτηνότερο 4g router που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα λεπτά ποιο είναι https://www.skroutz.gr/s/41155269/Mercusys-MB110-4G-v1-Asyrmato-4G-Mobile-Router-Wi-Fi-4-me-2-THyres-Ethernet.html 1
danaos7 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 4 ώρες πριν, angmar είπε Sorry για το offtopic, αλλά εμένα που μου χρωστάει η vodafone 18€ εδώ και σχεδόν 15χρόνια, μπορώ να τη βάλω κάπως στον τειρεσία και να τους παίρνουν τηλέφωνο εισπρακτικές τα μεσημέρια; Όταν βγήκε εκκαθαριστικό έπρεπε να κάνεις τα δέοντα.χαχαχαχα 3 ώρες πριν, George6633 είπε Μίλησα πρόσφατα με την Nova επειδή πάει πάνω από ένας χρόνος που δεν με έχει ενοχλήσει κανείς,μου είπαν ότι απλά αν θελήσω να επιστρέψω στη Nova θα χρειαστεί να πληρώσω το ποσό,δεν έχω ούτε τηλέφωνα από εισπρακτικες αυτή τη στιγμή ούτε τίποτα.. Και σκοπεύω να το πληρώσω γιατί θα γυρίσω στη Nova απλά τώρα δεν έχω την πολυτέλεια για το συγκεκριμένο χρέος...Αλλα καλύτερα να το πάρει κάποιος άλλος,σ ευχαριστώ... Σορρυ για το off topic Μάλλον είσαι τυχερός διότι ο Τειρεσίας υπάρχει.Εισπρακτικες σου τα σπάνε στον 9 ο χρόνο ξεκίνησαν σε εμενα,το έκαναν για 6 μήνες ακατάπαυστα για πόσο 80 ευρώ και μάλλον θέλουν να ξανά τραβήξουν κόσμο σε αυτούς... 1
George6633 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Σε αυτές τις προσφορές ισχύει η ανανέωση ανά τρίμηνο (η πόσο έχει πάει,έχω χρόνια συμβόλαιο και έχω χάσει τις εξελίξεις) για να μην μπει φραγή; 1
drdedus Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Στις 22/3/2025 στις 2:13 ΜΜ, rastagreece είπε https://www.skroutz.gr/s/41155269/Mercusys-MB110-4G-v1-Asyrmato-4G-Mobile-Router-Wi-Fi-4-me-2-THyres-Ethernet.html είσαι σίγουρος οτι μπορείς να εκμεταλλευτείς τα λεπτά ομιλίας με αυτό?
kostaspatra Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) δεν εχει voip ή τηλεφωνία μεσω της σιμ αυτο. το παρακατω το ειχε σε crazy sundays κιολας προ ημερων https://www.e-shop.gr/tp-link-tl-mr6500v-300mbps-wireless-n-4g-lte-telephony-router-p-PER.613167 αυτο το λέει στην περιγραφή και νομιζω οτι εχω δει το interface, εχει δυνατοτητα για voip (sip) αλλά και χρήση των λεπτών από την sim, μεσω του volte. Οπότε AN δουλεύει σωστα το volte με την q θα μπορέσεις να τα εκμεταλλευτείς. Λεω αν, γιατι ειναι λιγο ιδιοτροπο το volte στην συγκεκριμενη εταιρια, και προσωπικα θεωρω λιγο ρισκο το να στηριχθεις στο ρουτερ για τα λεπτα, μη τυχον πεσεις σε ασυμβατοτητα. Επεξ/σία 23 Μαρτίου από kostaspatra
asteroulis Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Στις 23/3/2025 στις 6:10 ΜΜ, kostaspatra είπε δεν εχει voip ή τηλεφωνία μεσω της σιμ αυτο. το παρακατω το ειχε σε crazy sundays κιολας προ ημερων https://www.e-shop.gr/tp-link-tl-mr6500v-300mbps-wireless-n-4g-lte-telephony-router-p-PER.613167 αυτο το λέει στην περιγραφή και νομιζω οτι εχω δει το interface, εχει δυνατοτητα για voip (sip) αλλά και χρήση των λεπτών από την sim, μεσω του volte. Οπότε AN δουλεύει σωστα το volte με την q θα μπορέσεις να τα εκμεταλλευτείς. Λεω αν, γιατι ειναι λιγο ιδιοτροπο το volte στην συγκεκριμενη εταιρια, και προσωπικα θεωρω λιγο ρισκο το να στηριχθεις στο ρουτερ για τα λεπτα, μη τυχον πεσεις σε ασυμβατοτητα. Εγω δοκιμασα τις προαλλες με b525s-23a και ειχε και volte! Δεν το περιμενα , νομιζα στην αρχη πως μονο voip δουλευαν.
George6633 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Να ενημερώσω ότι τέλος Μαρτίου ενεργοποιηθηκε κανονικά η προσφορά.. Έστειλα τα χρήματα,μου στείλανε απόδειξη και μετα όλα καλά..Μονο δύο παρατηρήσεις.. Το ένα είναι ότι το μήνυμα της προσφοράς ήρθε στα Αγγλικά και το δεύτερο είναι ότι αφού πήρα την προσφορά ξαφνικά άρχισαν να έρχονται σπαμ μηνύματα από Γερμανικό αριθμό,άλλα για κινεζομαγαζα και αλλα για καζίνο με διάφορα λινκ.. Μπλόκαρα τον αριθμό και δεν με ενόχλησαν από άλλο προς το παρόν.. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα η προσφορά,είχαν πει ότι μπορεί να πάρει παράταση και τον Απρίλιο. 1
George6633 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Προς ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται η προσφορά ίσως πάρει παράταση και τον Μάιο αλλά το κυριότερο είναι ότι πλέον άνοιξε και για φορητοτητα και δεν είναι μόνο για νέους αριθμούς.Όποιος ενδιαφέρεται να μεταφέρει τον αριθμό από Cosmote ή Vodafone πλέον γίνεται. 1
gbras Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Π 13 minutes ago, George6633 said: Προς ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται η προσφορά ίσως πάρει παράταση και τον Μάιο αλλά το κυριότερο είναι ότι πλέον άνοιξε και για φορητοτητα και δεν είναι μόνο για νέους αριθμούς.Όποιος ενδιαφέρεται να μεταφέρει τον αριθμό από Cosmote ή Vodafone πλέον γίνεται. Παραγγελια τηλεφωνικα μονο σωστα?
George6633 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 5 ώρες πριν, gbras είπε Παραγγελια τηλεφωνικα μονο σωστα? Από όσο ξέρω ναι,ίσως υπάρχει και ένα email.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα