Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, scarface5323 said:

Το έχετε χρησιμοποιήσει σε Ευρώπη? Ισχύουν τα data για roaming Ευρώπη ?

Έχει αναφερθεί πιο πριν ότι δεν περιλαμβάνει roaming

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, dollyyy19 said:

απογοητευση σκετη.....με φουλ σημα και 5γ,η ταχυτητα ειναι 18-20 mbps....

Εκει που το δοκιμασες, αλλου πεταει.

3 hours ago, DjTony said:

Θέλει ενεργοποιημενο το roaming για να δουλέψει; 

Ναι.

Δημοσ.

Εμενα σημερα δεν με βαζει στην εφαρμογή MyQ. 

Μου λεει μη εγκυρος αριθμός Nova ή Q. 

Σας το κανει και εσας? 

Ευχαριστω πολύ 

34 λεπτά πριν, nikosparty είπε

Εμενα σημερα δεν με βαζει στην εφαρμογή MyQ. 

Μου λεει μη εγκυρος αριθμός Nova ή Q. 

Σας το κανει και εσας? 

Ευχαριστω πολύ 

Εκανα chat μεσω του MyQ, (χωρίς login), με την τεχνική υποστήριξη της Q και μου απαντησαν:

Καλημέρα σας είμαι η Κατερίνα . Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως υπάρχει προσωρινή τεχνική δυσλειτουργία σχετικά με τις ανανεώσεις στο F2G και Q, θα υπάρχει αποκατάσταση το συντομότερο. Δοκιμάστε παρακαλώ λίγο αργότερα, συγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση.

Οπότε λογικά αύριο θα ειναι ολα καλα. 

Ευχαριστουμε πολύ. 

Δημοσ.

Παλαιό Ηράκλειο Αττικής 220/100 σταθερά . Εχω βάλει τη σιμ σε 5G router και πραγματικά είναι άριστη . Σε αντίθεση με την Cosmote που μπορεί να πηγαίνει 1200/90 αλλά κάνει πολλές αποσυνδέσεις και πολλές φορές το router γυρνά σε 4G+ . Είναι θέμα περιοχής . Στην περιοχή μου η Nova είναι σταθερότατη και η COSMOTE μια του ύψους και μία του βάθους. 

Δημοσ.

Μετά τον χρόνο τι γίνεται; καρτοκινητο αυτόματα; και αν υπάρχει τότε η προσφορά συνεχίζουμε; δεν έχω καταλάβει αν είναι συμβόλαιο η προπληρωμένη καρτοκινητη 

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DjTony είπε

Μετά τον χρόνο τι γίνεται; καρτοκινητο αυτόματα; και αν υπάρχει τότε η προσφορά συνεχίζουμε; δεν έχω καταλάβει αν είναι συμβόλαιο η προπληρωμένη καρτοκινητη 

Είναι καρτοκινητο Q σκέτο. Οπότε μετά το 12μηνο βάζεις κάρτα όποτε θες και ενεργοποιείς το πακέτο που θες. 

Να ενημερώσω επίσης ότι την Παρασκευή 1-8 μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι η προσφορά συνεχίζει και για Αύγουστο. 

• Like 4
Δημοσ.
8 ώρες πριν, djibril1908 είπε

Άλιμο ξέρουμε πως πάει από απόδοση το 5g της nova?

Δεν έχω εικόνα για Άλιμο αλλά γενικά στην Αθήνα που κινούμαι σε πολλές περιοχές, είναι αρκετά σταθερό μπορώ να πω. Μπορεί να έχει 25mbps σε κάποια σημεία ενώ σε άλλα να βαράει 900 το θέμα είναι ότι για vRadio που το χρησιμοποιώ να ακούω ιντερνετικο ραδιόφωνο και browsing και Netflix τα παιδιά στο πίσω καθίσματα, είναι βράχος προς το παρόν. Σε μια βδομάδα θα το δοκιμάσω και πάλι σε Netflix vRadio κλπ σε ταξίδι Αθήνα Καλαμάτα να δούμε τι λέει, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος μιας και προέρχομαι από cosmote 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...