Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, djibril1908 είπε

Άλιμο ξέρουμε πως πάει από απόδοση το 5g της nova?

Αλιμο που μένω εγώ σκοτώνει από σήμα 5g αλλά και από ταχύτητες και ping. Κάτω από την Αλίμου είμαι. Κοντά στον μεγάλο Σκλαβενίτης 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, TechWeirdo είπε

Παιδιά να βάλω Q ή Vodafone ; Τι θα προτείνατε; Χρειάζομαι αριθμό αμέσως..

Από την εμπειρία μου και με τις τρεις τώρα έχω και θα έπαιρνα Vodafone... Αν όμως ξέρεις το σήμα στις περιοχές που κινείσαι μπορείς να αποφασίσεις... Αν δεν ξέρεις,καλύτερα Vodafone κατά τη γνώμη μου 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ξέρει κανείς πώς λύνεται το σπαστικό πρόβλημα που πριν κάθε κλήση σου λέει ότι δεν έχεις αρκετό υπόλοιπο; 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, c90 είπε

Ξέρει κανείς πώς λύνεται το σπαστικό πρόβλημα που πριν κάθε κλήση σου λέει ότι δεν έχεις αρκετό υπόλοιπο; 

Μου είπαν ότι έχουν κάνει αίτημα στη Nova να το αφαιρέσει αλλά ακόμα δεν 

Επεξ/σία από George6633
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, George6633 said:

Μου είπαν ότι έχουν κάνει αίτημα στη Nova να το αφαιρέσει αλλά ακόμα δεν 

Τελικά αυτό τι είναι? Το έχετε όλοι? Πως φεύγει?

Επεξ/σία από doll
Δημοσ.
4 ώρες πριν, doll είπε

Τελικά αυτό τι είναι? Το έχετε όλοι? Πως φεύγει?

Δεν ξέρω για όλους, εγώ πάντως το έχω και παίζει το σχετικό μήνυμα, σε ελληνικά και αγγλικά, μόνο στην πρώτη κλήση της ημέρας και όχι σε κάθε κλήση, το οποίο και θα ήταν σπάσιμο... 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακούστε τώρα τον παλιό: Αυτό το θέμα το είχα σε wind simplefi. Το θυμάστε το simplefi? Έβαζα τη sim στο TP-Link 4g LTE που έδιναν με χρησιδανειο, είχε κ τηλεφωνική έξοδο. Ε κάθε φορά στην 1η κλήση της ημέρας, το ίδιο σκηνικό.  Συμπέρασμα: Δε θα φτιαχτεί ποτέ. Θα πεθάνουμε όλοι.

Επεξ/σία από uncle_nontas
  • Like 3
  • Haha 3
Δημοσ.
13 hours ago, uncle_nontas said:

Ακούστε τώρα τον παλιό: Αυτό το θέμα το είχα σε wind simplefi. Το θυμάστε το simplefi? Έβαζα τη sim στο TP-Link 4g LTE που έδιναν με χρησιδανειο, είχε κ τηλεφωνική έξοδο. Ε κάθε φορά στην 1η κλήση της ημέρας, το ίδιο σκηνικό.  Συμπέρασμα: Δε θα φτιαχτεί ποτέ. Θα πεθάνουμε όλοι.

Αν είναι να πεθάνουμε όχι ρε συ. Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να στείλουμε μαιλ ή τηλέφωνο για να το δουν, μπας και....

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά σε ένα χωριό της Κοζάνης όχι μακριά από το κέντρο  η cosmote κατεβάζει με 30mbps με 4g ταχύτητα .

Η frog me 5g στα 14.

Η vof στα 250 

Η nova στα 350 .

Άντε εξήγηστε το γιατί η frog έχει χειρότερο σήμα από την κόσμοτε αν και 5g. Να επισημάνω ότι οι μετρήσεις γίνονται μέσω fast.com την ίδια στιγμή 

Υπάρχει κανένα πακέτο για roaming που να συμφέρει ή κοιτάμε για esim εξωτερικού ?

Δημοσ.

Τελικά το έβαλα, ενώ έχει φουλ μπάρες το σήμα στο σπίτι, ταχύτητα στα 6-7. Το κουμπωσα σε ένα mercusys που παίρνει SIM. Είναι 4g βέβαια. Ίσως έπρεπε να πάρω ένα φτηνό 5g μεταχειρισμένο κινητό και να παίζω με hot-spot. Μετάνιωσα την επιλογή αλλά δεν είχα χρόνο, τώρα έληγε το συμβόλαιο. 

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
  • Το θέμα έχει ενεργοποιηθεί και πάλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...