Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 26/8/2025 στις 6:22 ΜΜ, d4mage είπε

Τελευταίος μήνας από την προσφορά της Cosmote με τα απεριόριστα και σκέφτομαι που να πάω να πλαγιάσω... Όπως βλέπω δεν υπάρχει τίποτα της προκοπής.

Μείνε ένα μήνα έτσι, πιστεύω Οκτωβρη κάτι θα παίξει πάλι. Η frog δεν ξέρω αν τρέχει το κλασικό της ακόμα

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή δυστυχώς έκανα την προσφορά της q και δεν έχω σημα σπίτι κ σχεδόν πουθενά μπορώ να κάνω υπαναχωρηση και να μπω vodafone διότι εχω 3 ημέρες που ενεργοποίηθηκε.. 

Δημοσ.
Μου απάντησαν αυτό 

Καλημέρα σας,

Στην περίπτωση που ζητήσετε υπαναχώρηση πριν την ενεργοποίηση της προσφοράς, μας αποστέλλετε στο email στοιχεια τραπέζης και δικαιούχου.
Στην περίπτωση που έχει ενεργοποιηθεί η προσφορά, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 14 ημερολογιακών ημερών, να μεταβείτε σε κατάστημα Cosmote ή Vodafone ώστε να πραγματοποιήσετε φορητότητα του αριθμου. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, επανέρχεστε εκ νέου με email με την βεβαίωση κυριότητας από τον νέο πάροχο και τα στοιχεια τραπέζης. 
Και στις 2 περιπτώσεις η επιστροφη χρηματων ολοκληρώνεται εντός 10 εργάσιμων ημερών. 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να μας καλέσετε στο 2109995100 (αστική χρέωση)

Με εκτίμηση,

Τμήμα Registration Prepaid Nova
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, sarakats85 είπε

Επειδή δυστυχώς έκανα την προσφορά της q και δεν έχω σημα σπίτι κ σχεδόν πουθενά μπορώ να κάνω υπαναχωρηση και να μπω vodafone διότι εχω 3 ημέρες που ενεργοποίηθηκε.. 

Πριν πας στη Vodafone, έλεγξε το σήμα εκεί που σε ενδιαφέρει. Η nova (άρα και η q) σχεδόν παντού μοιράζεται τις κεραίες της με τη Vodafone...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 27/8/2025 στις 6:44 ΜΜ, alexx_bauer είπε

Μείνε ένα μήνα έτσι, πιστεύω Οκτωβρη κάτι θα παίξει πάλι. Η frog δεν ξέρω αν τρέχει το κλασικό της ακόμα

Το τρέχει η frog στα 144€, πήγα την Παρασκευή κ ρώτησα. Ελπίζω να τα κρατήσουν κ η frog κ η nova μέχρι κ τον Οκτώβριο που λήγει το συμβόλαιο σταθερού μου για να έχω επιλογές.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, lokirulerofhell είπε

Το τρέχει η frog στα 144€, πήγα την Παρασκευή κ ρώτησα. Ελπίζω να τα κρατήσουν κ η frog κ η nova μέχρι κ τον Οκτώβριο που λήγει το συμβόλαιο σταθερού μου για να έχω επιλογές.

Μέχρι πότε ισχύει και τί ακριβώς περιλαμβάνει η προσφορά του βάτραχου θυμάσαι; Γτ κάποιοι μιλούν (τους είπαν από κει δλδ) και για unlimited χρόνο ομιλίας αν έρθεις από άλλη εταιρεία .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζετε αν έχει επιλυθεί το πρόβλημα με το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν χρήματα στον λογαριασμό στην 1η κλήση της ημέρας;

Έχω αριθμό από μια 9μηνη προσφορά Whats up με απεριόριστα data & ομιλία η οποία έληξε πλέον.
Πήρα πριν λίγο τηλ. στην Frog και ανέφεραν ότι η προσφορά με την απεριόριστη ομιλία ισχύει μόνο μετά από φορητότητα από Vodafone ή Nova (δεν ισχύει για ΑΛΠΑΚ).

Αν στα 144€ έδιναν από την Frog απεριόριστη ομιλία (όπως είχαν σε παλαιότερη προσφορά στην ίδια τιμή αν δεν κάνω λάθος), χωρίς να χρειάζεται ακροβατικά με 2 φορητότητες θα το έκανα.

Τελικά, ξεκίνησα τη διαδικασία για την συγκεκριμένη προσφορά της Q όπου θέλει 1 φορητότητα.

Παλαιότερα στην Nova (συμβόλαιο) πλήρωνα 25€/μήνα για απεριόριστη ομιλία/data/sms, οπότε στα 8.25€/μήνα για unlimited ομιλία και data (sms δεν στέλνω σχεδόν καθόλου) είναι μια χαρά.

Επεξ/σία από datio
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σου φτανουν τα 300 mb GB/μήνα δες την προσφορά της cu που δεν έχει το ηλίθιο μύνημα με το υπόλοιπο.

Επεξ/σία από mariosdemigod
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mariosdemigod είπε

Αν σου φτανουν τα 300 mb/μήνα δες την προσφορά της cu που δεν έχει το ηλίθιο μύνημα με το υπόλοιπο.

300gb

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, datio said:

Γνωρίζετε αν έχει επιλυθεί το πρόβλημα με το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν χρήματα στον λογαριασμό στην 1η κλήση της ημέρας;

Και εγώ ενεργοποιήθηκα σήμερα και επειδή είδα ότι δεν μπήκαν άμεσα οι παροχές του πακέτου ξεκίνησα στην εφαρμογή τσατ με εκπρόσωπο.

Τελικά ενεργοποιήθηκαν οι παροχές πριν καν προλάβει να απαντήσει ο εκπρόσωπος αλλά μιας και τον είχα έκανα με την μια απενεργοποίηση τέλους προνομιακής προσφοράς ή πως το λένε, ενεργοποίηση vowifi και volte και ρώτησα με ποιον τρόπο μπορώ να βάλω ένα ελάχιστο ποσό για να μην έχω αυτό το μήνυμα. Μου τα έφτιαξαν όλα και μου έβαλαν και 1€ στο υπόλοιπο.

Ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Δεν χάνετε κάτι να ρωτήσετε στο chat, μπορεί και να κερνάνε μονόευρα σήμερα. 😝

Επεξ/σία από mindtrapper
Δημοσ.
7 ώρες πριν, datio είπε

Έχω αριθμό από μια 9μηνη προσφορά Whats up με απεριόριστα data & ομιλία η οποία έληξε πλέον.
Πήρα πριν λίγο τηλ. στην Frog και ανέφεραν ότι η προσφορά με την απεριόριστη ομιλία ισχύει μόνο μετά από φορητότητα από Vodafone ή Nova (δεν ισχύει για ΑΛΠΑΚ).

Αν στα 144€ έδιναν από την Frog απεριόριστη ομιλία (όπως είχαν σε παλαιότερη προσφορά στην ίδια τιμή αν δεν κάνω λάθος), χωρίς να χρειάζεται ακροβατικά με 2 φορητότητες θα το έκανα.

Τελικά, ξεκίνησα τη διαδικασία για την συγκεκριμένη προσφορά της Q όπου θέλει 1 φορητότητα.

Παλαιότερα στην Nova (συμβόλαιο) πλήρωνα 25€/μήνα για απεριόριστη ομιλία/data/sms, οπότε στα 8.25€/μήνα για unlimited ομιλία και data (sms δεν στέλνω σχεδόν καθόλου) είναι μια χαρά.

Ναι αλλά η Q έχει σήμα γμσ τα. 

Μήπως σου είπαν μέχρι πότε θα ισχύει της frog ; Γτ έχω ένα παλιό frog και θέλω να δω αν προλαβαίνω να το πάω σε q και μετά πάλι πίσω στον βάτραχο

Δημοσ.
10 ώρες πριν, alexx_bauer είπε

Μέχρι πότε ισχύει και τί ακριβώς περιλαμβάνει η προσφορά του βάτραχου θυμάσαι; Γτ κάποιοι μιλούν (τους είπαν από κει δλδ) και για unlimited χρόνο ομιλίας αν έρθεις από άλλη εταιρεία .

Ναι ισχύει για την απεριόριστη ομιλία αν κάνεις φορητότητα από vodafone/nova.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...