Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, alexx_bauer είπε

Ναι αλλά η Q έχει σήμα γμσ τα. 

Θεμα περιοχης, σε μενα στο εξοχικο συμβαινει το αντιθετο, κοσμοτε σερνεται, μετα βιας 8 mbps, βοντα μηδεν εις το πηλικον, Q κυριλε σε σχεση με τις αλλες, 30 mbps/4g, 140 mbps/5g. Δοκιμες με πολλες συσκευες στο ιδιο σημειο.
Με 'σωσε εκει το καλοκαιρι η Q 😀

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παπάδες κάνει το σήμα .

IMG_3569.png

Δύο αρνητικά μόνο ...

1) το υπόλοιπο δεν επαρκεί που το βγαζει την πρώτη κλήση της ημέρας με ανανέωση στις 00;01 και

2) που δεν ισχύει το πακέτο στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή έστω κάτι λίγο να είχε πχ 100 λεπτά , 1 gb. 

Επεξ/σία από Panoskoopa
Δημοσ.

Ξέρουμε μέχρι πότε ισχύει η προσφορά?
Μου λήγει το συμβόλαιο που έχω με Voda σε 40 μέρες περίπου, λέτε να προλάβω μέχρι τότε?
Το λέω για να κάνω φορητότητα αριθμού ...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Ξέρουμε μέχρι πότε ισχύει η προσφορά?
Μου λήγει το συμβόλαιο που έχω με Voda σε 40 μέρες περίπου, λέτε να προλάβω μέχρι τότε?
Το λέω για να κάνω φορητότητα αριθμού ...

Κάπου διάβασα ότι θα είναι σίγουρα μέχρι Σεπτέμβριο, δεν ξέρω για μετά...

Δημοσ.

εμένα μου είχαν πει θα ίσχυε για όλο τον Αύγουστο τουλάχιστον.

Τώρα ισχύει ακόμα; 

27 λεπτά πριν, Johndos είπε

Κάπου διάβασα ότι θα είναι σίγουρα μέχρι Σεπτέμβριο, δεν ξέρω για μετά...

Δημοσ.

Εγώ έχω q, μπορώ να κάνω φορητότητα σε κάποια άλλη εταιρεία και κατευθείαν να κάνω σε κάνα σε q? Έχουμε καμία άλλη τριπλα για να πάρω την προσφορά;

Δημοσ.
Στις 4/9/2025 στις 1:00 ΜΜ, Panoskoopa είπε

1) το υπόλοιπο δεν επαρκεί που το βγαζει την πρώτη κλήση της ημέρας με ανανέωση στις 00;01 και

Για να το διορθώσεις αυτό περιμένεις πότε θα ανοίξει το countdown offer μέσα στην εφαρμογή (το επόμενο είναι τη Δευτέρα) το οποίο ξεκλειδώνει την 8€ ανανέωση κι έτσι με 8€ θα είσαι κομπλέ μέχρι τη λήξη του VIP καθώς κάθε μήνα που σου βάζουν τις παροχές, η λήξη του υπολοίπου παρατείνεται για 2 μήνες και δεν χάνεται το ποσό ;)

27 λεπτά πριν, george1703 είπε

Εγώ έχω q, μπορώ να κάνω φορητότητα σε κάποια άλλη εταιρεία και κατευθείαν να κάνω σε κάνα σε q? Έχουμε καμία άλλη τριπλα για να πάρω την προσφορά;

Κάνεις online αίτηση φορητότητας προς WHATS UP (COSMOTE) με κόστος 3€ και ξαναγυρνάς

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, ParafronGR είπε

Για να το διορθώσεις αυτό περιμένεις πότε θα ανοίξει το countdown offer μέσα στην εφαρμογή (το επόμενο είναι τη Δευτέρα) το οποίο ξεκλειδώνει την 8€ ανανέωση κι έτσι με 8€ θα είσαι κομπλέ μέχρι τη λήξη του VIP καθώς κάθε μήνα που σου βάζουν τις παροχές, η λήξη του υπολοίπου παρατείνεται για 2 μήνες και δεν χάνεται το ποσό ;)

Κάνεις online αίτηση φορητότητας προς WHATS UP (COSMOTE) με κόστος 3€ και ξαναγυρνάς

Δοκιμασμένο ?

Δημοσ.
17 ώρες πριν, ParafronGR είπε

Για εμένα πάντως ισχύει ότι λέει ο φίλος. Είχα από την πρώτη μέρα (μεταφορά από cosmote) 9 € μεσα για κάποιο λόγο και δεν έχει ακούσει ποτέ το μήνυμα αυτό. Έχω την προσφορά περίπου 2 εβδομάδες αφού την ανακοίνωσαν FYI.

Δημοσ.

Μπορείτε να στείλετε στην εξυπηρέτηση μέσω της εφαρμογής . Σε μένα ,ένας με έβαλε 1.5€ για να μην ακούγεται . Σε φίλο εκπτοσωπος τον είπε να κάνει ανανέωση , δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Ανάλογα σε ποιον θα πέσεις μ φαίνεται 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...