g_mateo Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Ισχύει ότι η Nova έχει ίδιο σήμα με τη Vodafone, όπως αναφέρθηκε σε άλλο νήμα;
armenistis1980 Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Παρέλαβα απο φορητότητα δυο καρτακια. Εξαιρετική η προσφορά αλλά απο σήμα η Q μαύρα χάλια. Ηδη η γυναικα εχθες δεν είχε internet στα Άνω Πατήσια....
fagoura Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, armenistis1980 είπε Παρέλαβα απο φορητότητα δυο καρτακια. Εξαιρετική η προσφορά αλλά απο σήμα η Q μαύρα χάλια. Ηδη η γυναικα εχθες δεν είχε internet στα Άνω Πατήσια.... Ολες οι εταιρειες καπου ειναι μαυρα χαλια και αλλου οχι. Θεωρητικα καλυτερη σε καλυψη ειναι η κοτε αλλα εχει και αυτη τα κενα της. Αυτο που εχει σημασια, ειναι η βασικη περιοχη διαμονης του καθενος ενδιαφερομενου. Πρωτα "βλεπει" το σημα εκει που βρισκεται και μετα αγοραζει, οχι αναποδα. Επεξ/σία 16 Μαϊου από fagoura 3
9-11 Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Πόσος χρόνος απαιτείται για τη φορητότητα ρε παιδιά; Υποβάλαμε (ενεργώ για λογαριασμό ηλικιωμένου συγγενή που δεν έχει απεριόριστες αντοχές) την αίτηση την περασμένη βδομάδα, παραλάβαμε τον φάκελο με τη SIM + έντυπα την Τρίτη 13/5 και καταβάλαμε τα €99 το απόγευμα της ίδιας μέρας. Εκτιμούσα πως την επόμενη θα είχε διεκπεραιωθεί αλλά έπεσα έξω - εξυπακούεται πως είχα στείλει το αποδεικτικό πληρωμής και τα απαραίτητα στοιχεία στην Q (το επιβεβαίωσαν και τηλεφωνικά) Φτάσαμε Παρασκευή κι ακόμα με το δίκτυο της "Vodafone" είμαστε συνδεδεμένοι. Τρία 24ωρα and counting...🤔 Σαν πολύ δεν είναι;
111111 Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 24 λεπτά πριν, armenistis1980 είπε Παρέλαβα απο φορητότητα δυο καρτακια. Εξαιρετική η προσφορά αλλά απο σήμα η Q μαύρα χάλια. Ηδη η γυναικα εχθες δεν είχε internet στα Άνω Πατήσια.... εμένα πάντως επαρχία Γιάννενα, μακριά πολύ από την πόλη, χτες το βράδυ που το πρωτοδοκίμασα, με βροχή, μέσα από το σπίτι (μονοκατοικία), έπιασε 130-150mbs Μόλις τώρα, 111111 είπε εμένα πάντως επαρχία Γιάννενα, μακριά πολύ από την πόλη, χτες το βράδυ που το πρωτοδοκίμασα, με βροχή, μέσα από το σπίτι (μονοκατοικία), έπιασε 130-150mbs. Η διαδικασία μεταφοράς ολοκληρώθηκε σε δύο ημέρες Μόλις τώρα, 111111 είπε εμένα πάντως επαρχία Γιάννενα, μακριά πολύ από την πόλη, χτες το βράδυ που το πρωτοδοκίμασα, με βροχή, μέσα από το σπίτι (μονοκατοικία), έπιασε 130-150mbps 1
GodzillaCover Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, 111111 said: εμένα πάντως επαρχία Γιάννενα, μακριά πολύ από την πόλη, χτες το βράδυ που το πρωτοδοκίμασα, με βροχή, μέσα από το σπίτι (μονοκατοικία), έπιασε 130-150mbps Το ίδιο. Η COSMOTE δεν έπιανε τόσο καλά. Μεσα στην πόλη, πάλι πιάνει καλύτερα από την COSMOTE αλλά, ανάλογα το σημείο, είναι απλά “στους τυφλούς ο μονόφθαλμος”. Η COSMOTE δεν έφτανε ούτε 1 Mbps, με Q πιάνω συνήθως 7-8. Στη χειρότερη 3, δε μένω δηλαδή ποτέ χωρίς καθόλου ίντερνετ. Οπως και να ‘χει, αφού είχα 1 χρόνο με COSMOTE που δεν μπορούσα να πιάσω στο σπίτι, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Και λιγότερα πληρώνω, και απεριόριστα έχω, και πολύ καλύτερα πιάνει. 26 minutes ago, 9-11 said: Πόσος χρόνος απαιτείται για τη φορητότητα ρε παιδιά; Υποβάλαμε (ενεργώ για λογαριασμό ηλικιωμένου συγγενή που δεν έχει απεριόριστες αντοχές) την αίτηση την περασμένη βδομάδα, παραλάβαμε τον φάκελο με τη SIM + έντυπα την Τρίτη 13/5 και καταβάλαμε τα €99 το απόγευμα της ίδιας μέρας. Εκτιμούσα πως την επόμενη θα είχε διεκπεραιωθεί αλλά έπεσα έξω - εξυπακούεται πως είχα στείλει το αποδεικτικό πληρωμής και τα απαραίτητα στοιχεία στην Q (το επιβεβαίωσαν και τηλεφωνικά) Φτάσαμε Παρασκευή κι ακόμα με το δίκτυο της "Vodafone" είμαστε συνδεδεμένοι. Τρία 24ωρα and counting...🤔 Σαν πολύ δεν είναι; Σάββατο υπέγραψα εγώ, Δευτέρα πρωί πρωί με πήραν από κοσμοτε για αντιπροσφορά και μεσημέρι από νόβα να μου πουν ότι θα μου κοπεί το σήμα την επόμενη μέρα 13:00-15:00. Πράγματι, Τριτη 14:30 μου κόπηκε το σήμα. Επεξ/σία 16 Μαϊου από GodzillaCover 1
gkat2829 Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 2 ώρες πριν, George6633 είπε Ναι νομίζω η Nova μονο στα καρτοκινητα δεν έχει esim. @gkat2829 αυτό πως προκύπτει;Η Cosmote είχε το 1TB κάποτε,δεν ξέρω τώρα. H COSMOTE στα COSMOTE ΝΕΟ καθώς και στα WHATS UP και GIGAMAX στα UNLIMITED πάντα δεν έχει κανένα κόφτη. Από πέρσι το καλοκαίρι έχω σε ROUTER ενεργοποιημένα το NEO και σε δεύτερο το WHATS UP και κατεβάζω 6-7TB τον μήνα. Η NOVA και στα HOME WIFI καθώς και στα υπόλοιπα πακέτα της καρτοκινητής και συμβολαίου έχει κόφτη στα 300GB και στο 1TB. Μιλάμε πάντα για κόφτη στο θέμα της ταχύτητας. Το γράφει καθαρά και στα όρους των συμβολαίων της καθώς και έχει απαντηθεί σε διπλανό FORUM στο CHAT της NOVA από την εξυπηρέτηση των πελατών της. Αν κάποιος εδώ έχει κατεβάσει πάνω από 1TB ας μας ενημερώσει για το τι συμβαίνει. 1
George6633 Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 2 ώρες πριν, g_mateo είπε Ισχύει ότι η Nova έχει ίδιο σήμα με τη Vodafone, όπως αναφέρθηκε σε άλλο νήμα; Ισχύει ότι μέσω της Victus έχει γίνει συνεγκατασταση σε πολλές περιοχές αλλά υπάρχουν και περιοχές που δεν έχει γίνει.. πχ στα Τρίκαλα πριν λίγες μέρες έγινε συνεγκατασταση σε κάποια σημεία στην κεραία της VF ενώ τόσα χρόνια έπαιζαν αυτόνομα. 30 λεπτά πριν, gkat2829 είπε H COSMOTE στα COSMOTE ΝΕΟ καθώς και στα WHATS UP και GIGAMAX στα UNLIMITED πάντα δεν έχει κανένα κόφτη. Από πέρσι το καλοκαίρι έχω σε ROUTER ενεργοποιημένα το NEO και σε δεύτερο το WHATS UP και κατεβάζω 6-7TB τον μήνα. Η NOVA και στα HOME WIFI καθώς και στα υπόλοιπα πακέτα της καρτοκινητής και συμβολαίου έχει κόφτη στα 300GB και στο 1TB. Μιλάμε πάντα για κόφτη στο θέμα της ταχύτητας. Το γράφει καθαρά και στα όρους των συμβολαίων της καθώς και έχει απαντηθεί σε διπλανό FORUM στο CHAT της NOVA από την εξυπηρέτηση των πελατών της. Αν κάποιος εδώ έχει κατεβάσει πάνω από 1TB ας μας ενημερώσει για το τι συμβαίνει. Μια διευκρίνηση... Η Nova στα πακέτα συμβολαίου έχει τα 300GB αλλά όχι καρτοκινητης μιας και έχει αφαιρέσει πακέτα απεριόριστων Data.Αυτες είναι ειδικές προσφορές από εξωτερικούς συνεργάτες γιαυτό και δεν υπάρχει κάποια επίσημη θέση.
VRaCh Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ερωτησούλα ίσως χαζή αλλά είναι η πρώτη φορά στα 25+ χρόνια που δεν έχω συμβόλαιο. Πρέπει κάθε δύο ή τρεις μήνες να βάζω χρήματα για να μην κλειδώσει; Επεξ/σία 16 Μαϊου από VRaCh
e-tic Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 2 minutes ago, VRaCh said: Ερρωτησούλα ίσως χαζή αλλά είναι η πρώτη φορά στα 25+ χρόνια που δεν έχω συμβόλαιο. Πρέπει κάθε δύο ή τρεις μήνες να βάζω χρήματα για να μην κλειδώσει; Για το συγκεκριμένο θα πληρώσεις €99 και είσαι οκ για 1 έτος. Δεν ξαναπληρώνεις κάτι στο ενδιάμεσο. Μετά τη λήξη του έτους, απο ότι μου είπαν, η ανανέωση θα είναι στα €120/έτος. 4
hercoulis Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 8 ώρες πριν, gkat2829 είπε H COSMOTE στα COSMOTE ΝΕΟ καθώς και στα WHATS UP και GIGAMAX στα UNLIMITED πάντα δεν έχει κανένα κόφτη. Από πέρσι το καλοκαίρι έχω σε ROUTER ενεργοποιημένα το NEO και σε δεύτερο το WHATS UP και κατεβάζω 6-7TB τον μήνα. Η NOVA και στα HOME WIFI καθώς και στα υπόλοιπα πακέτα της καρτοκινητής και συμβολαίου έχει κόφτη στα 300GB και στο 1TB. Μιλάμε πάντα για κόφτη στο θέμα της ταχύτητας. Το γράφει καθαρά και στα όρους των συμβολαίων της καθώς και έχει απαντηθεί σε διπλανό FORUM στο CHAT της NOVA από την εξυπηρέτηση των πελατών της. Αν κάποιος εδώ έχει κατεβάσει πάνω από 1TB ας μας ενημερώσει για το τι συμβαίνει. Πέρα από οτι συγκρινεις ανόμοια πράγματα… υπάρχει και αυτό που λες… 1
gkat2829 Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, hercoulis είπε Πέρα από οτι συγκρινεις ανόμοια πράγματα… υπάρχει και αυτό που λες… Έχω 2 γραμμές ( 1 WHATS UP και 1 COSMOTE NEO) απεριόριστα και τα 2 από τον 08/24 εγκατεστημένα σε 2 5G router OLAX G5010. Μέχρι και σήμερα δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο χωρίς να έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα με 8 συσκευές συνδεδεμένες στο 1 router και 10 στο δεύτερο. Κατεβάζω στο κάθε router τον μήνα 5-6TB με 700 στο DOWN και περιπου στα 200 στο UPLOAD. Επεξ/σία 17 Μαϊου από gkat2829 1
George6633 Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 1 ώρα πριν, e-tic είπε Για το συγκεκριμένο θα πληρώσεις €99 και είσαι οκ για 1 έτος. Δεν ξαναπληρώνεις κάτι στο ενδιάμεσο. Μετά τη λήξη του έτους, απο ότι μου είπαν, η ανανέωση θα είναι στα €120/έτος. Αυτό για την ανανέωση από που στο είπανε;Αν ισχύει είναι καλό,ακόμα και έτσι είναι αρκετά φθηνό!
GodzillaCover Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) 13 hours ago, e-tic said: Για το συγκεκριμένο θα πληρώσεις €99 και είσαι οκ για 1 έτος. Δεν ξαναπληρώνεις κάτι στο ενδιάμεσο. Μετά τη λήξη του έτους, απο ότι μου είπαν, η ανανέωση θα είναι στα €120/έτος. Καλή φάση είναι αν γίνει έτσι. 10€ τον μήνα, μια χαρά. Επεξ/σία 17 Μαϊου από GodzillaCover
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Μαϊου Moderators Δημοσ. 17 Μαϊου 47 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε Καλή φάση είναι αν γίνει έτσι. 12€ τον μήνα, μια χαρά. Η διαιρεση κανει 10, οχι 12. Καποτε μπορουσες να πληρωσεις 5 ή 10 ευρω τον χρονο και να φτανουν αυτα τα χρηματα για απλη χρηση ως κινητου τηλεφωνου. Η ουσια ειναι οτι καποτε ειχαμε καρτοκινητα, τωρα πλεον ολοι ειμαστε σε παγιο απλα πολλοι δεν το εχουμε καταλαβει. Μιλαω για αυτους που ειχαμε κινητο και πριν 25 χρονια, οχι για οσους το απεκτησαν την τελευταια πενταετια. Οι παλιοι καταλαβαινουν τι λεω. Σε αλλες χωρες υπαρχουν ακομα πραγματικα καρτοκινητα οπως τα μαθαμε οταν βγηκαν. Εδω στην Ελλαδα δυστυχως δεν βλεπω να υπαρχει ουτε ενα, αν βρει καποιος ας πει. 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα