Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, matrixxx said:

Η διαιρεση κανει 10, οχι 12.

Καποτε μπορουσες να πληρωσεις 5 ή 10 ευρω τον χρονο και να φτανουν αυτα τα χρηματα για απλη χρηση ως κινητου τηλεφωνου.

Η ουσια ειναι οτι καποτε ειχαμε καρτοκινητα, τωρα πλεον ολοι ειμαστε σε παγιο απλα πολλοι δεν το εχουμε καταλαβει. Μιλαω για αυτους που ειχαμε κινητο και πριν 25 χρονια, οχι για οσους το απεκτησαν την τελευταια πενταετια. Οι παλιοι καταλαβαινουν τι λεω.

Σε αλλες χωρες υπαρχουν ακομα πραγματικα καρτοκινητα οπως τα μαθαμε οταν βγηκαν, Εδω  στην Ελλαδα δυστυχως δεν βλεπω να υπαρχει ουτε ενα, αν βρει καποιος ας πει.

Χαχαχαχα δίκιο έχεις, ήμουν από τον ύπνο. Η Frog βγαίνει 12.

Το ζήτημα είναι ότι όσο πάνε και μειώνουν τον χρόνο που μπορείς να διατηρήσεις το υπόλοιπο. Ήταν ένας χρόνος, πήγε τρεις μήνες, τώρα είναι δύο. 

Τουλαχιστον, όμως, τα τελευταία 4-5 χρόνια περίπου υπάρχουν τέτοιες προσφορές με τις οποίες, αν κάποιος θέλει όντως να το χρησιμοποιεί, συμφέρουν. Φθηνή λύση για να κρατάς απλά τον αριθμό, πράγματι δεν υπάρχει. Αλλά έχει σημειωθεί πρόοδος στο κομμάτι των προσφορών. Το 2015 ήταν όλα πανάκριβα.

Επεξ/σία από GodzillaCover
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε

Το ζήτημα είναι ότι όσο πάνε και μειώνουν τον χρόνο που μπορείς να διατηρήσεις το υπόλοιπο. Ήταν ένας χρόνος, πήγε τρεις μήνες, τώρα είναι δύο. 

Και 6 μηνες ειχε παει καπου το 2010.

22 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε

Τουλαχιστον, όμως, τα τελευταία 4-5 χρόνια περίπου υπάρχουν τέτοιες προσφορές με τις οποίες, αν κάποιος θέλει όντως να το χρησιμοποιεί, συμφέρουν. Φθηνή λύση για να κρατάς απλά τον αριθμό, πράγματι δεν υπάρχει. Αλλά έχει σημειωθεί πρόοδος στο κομμάτι των προσφορών. Το 2015 ήταν όλα πανάκριβα.

Διαφωνω, τα τελευταια 4-5 χρονια τα πραγματα εχουν γινει πολυ χειροτερα, καθε χρονο και χειροτερα. Πιο πριν υπηρχαν πακετα με 5 ή με 7 ευρω. Επισης με σκετη ανανεωση χωρις χρεωση ειχες 200 (ισως ηταν και παραπανω μαλλον 300 ηταν) λεπτα προς ολους σε wind για παραδειγμα. Αυτα ειναι παρελθον, πολυ μακρινο δυστυχως το 2015. Τωρα το φτηνοτερο πακετο εχει φτασει τα 11.80. Παγιο ηταν και τα 5 παγιο ομως πολλαπλασιο ειναι τα 11.80. Καλη μας χωνεψη.

Ο μονος που βολευεται καπως ειναι ο ultra heavy user, ολοι ομως πλεον αναγκαζομαστε να πληρωνουμε σαν τετοιοι - ιδανικοι πελατες των εταιριων γιναμε ολοι χωρις να ειμαστε.

• Like 6
Δημοσ.

Πολύ βολικά το καρτοπρόγραμμα που έχω τελείωσε αυτό το μήνα και σκέφτομαι να μεταφέρω τον αριθμό μου από Cosmote γιατί η προσφορά είναι όντως πάρα πολύ καλή. Βέβαια κάποτε είχα wind και ήταν ότι χειρότερο. Θεσσαλονίκη που μένω βέβαια πιστεύω να μην υπάρχει θέμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Διαφωνω, τα τελευταια 4-5 χρονια τα πραγματα εχουν γινει πολυ χειροτερα, καθε χρονο και χειροτερα. Πιο πριν υπηρχαν πακετα με 5 ή με 7 ευρω. Επισης με σκετη ανανεωση χωρις χρεωση ειχες 200 (ισως ηταν και παραπανω μαλλον 300 ηταν) λεπτα προς ολους σε wind για παραδειγμα. Αυτα ειναι παρελθον, πολυ μακρινο δυστυχως το 2015. Τωρα το φτηνοτερο πακετο εχει φτασει τα 11.80. Παγιο ηταν και τα 5 παγιο ομως πολλαπλασιο ειναι τα 11.80. Καλη μας χωνεψη.

Ο μονος που βολευεται καπως ειναι ο ultra heavy user, ολοι ομως πλεον αναγκαζομαστε να πληρωνουμε σαν τετοιοι - ιδανικοι πελατες των εταιριων γιναμε ολοι χωρις να ειμαστε.

Κάποτε είχαμε εκείνα τα περίφημα 1500' και 1500sms προς Whats up με την 3€ κάρτα και τα υπόλοιπα εληγαν σε ένα χρόνο και αν ήθελες να πάρεις σε κανένα σταθερό κοιτούσες να κλείσεις γρήγορα γιατί δεν είχε λεπτά προς όλους... Ωραίες εποχές.Αλλη εταιρεία είχε ξεκινήσει αυτό με τα 1500 αλλά η Cosmote κατάφερε να κάνει την καλύτερη διαφήμιση και να βγει μπροστά και να μας κάνει μια οικογένεια με τα Whats up... Πιο πριν δεν έχω εικόνα.. Άλλα από τότε τα χρόνια πέρασαν,μπορεί η αδυναμία να παραμένει στην Cosmote γιατί μεγαλώσαμε μαζί αλλά και η τσέπη είναι μεγάλη υπόθεση και εγώ είμαι σε Vodafone Unlimited με πολύ καλή τιμή αλλά καμία σχέση με το τότε... Όμως η προσφορά της Q με τα σημερινά δεδομένα είναι όαση έστω και για ένα χρόνο ή ακόμα και δύο χρόνια αν ισχύει αυτό με τα 120€...Δυστυχώς έτσι όπως έρχουν έρθει τα πράγματα και χωρίς φρένα,δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει η φάση με τα καρτοκινητα.

Επεξ/σία από George6633
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, matrixxx said:

Το 2015 έπρεπε να βάζω 10€ κάρτα για να πάρω περιορισμένα λεπτά και GB. Αυτά με την ανανέωση που λες ήταν λόγω φοιτητικού ή προνομιακού, εγώ με απλή cosmokarta δεν έπαιρνα τίποτα (ή ίσως έπαιρνα κάτι σε φάση κάνα GB για 1 βδομάδα? Δε θυμάμαι καλά). Είχα καταλήξει να το κάνω Frog ούτως ώστε, τουλάχιστον, να χρεώνομαι τις κλήσεις ανά δευτερόλεπτο, μιας και δεν πολυμιλούσα στο τηλέφωνο. Από GB όμως μαύρα χάλια.

Τωρα με αυτήν την προσφορά της Q έχω τα πάντα απεριόριστα με 8€ τον μήνα. Οπότε βολεύει πολύ. Τα απεριόριστα ΜΒ πριν κάποια χρόνια ήταν τρομερή πολυτέλεια. Τρέχαμε να “κλέψουμε” τους παρόχους με HTTP Injector και Psiphon 113 και χαιρόμασταν. Αρκετοί πλήρωναν κιόλας shady σελίδες στο φβ για να έχουν καλύτερες ταχύτητες. Πλέον απλά μας τα δίνουν οι ίδιοι οι πάροχοι σε πολύ καλή τιμή.

Τα πακέτα με τα 5€ που αναφέρεις ήταν της πλάκας. Πόσα έδιναν, 2-3 GB? Εμένα πάντως δε με κάλυπταν.

Δημοσ.
15 hours ago, George6633 said:

Αυτό για την ανανέωση από που στο είπανε;Αν ισχύει είναι καλό,ακόμα και έτσι είναι αρκετά φθηνό! 

Τηλεφωνικά μου το είπε ο αντιπρόσωπος με τον οποίο μίλησα για να παραγγείλω το πακέτο.
Αν ισχύει ή αν με σώταρε θα φανεί σε 1 χρόνο.

• Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, e-tic είπε

Τηλεφωνικά μου το είπε ο αντιπρόσωπος με τον οποίο μίλησα για να παραγγείλω το πακέτο.
Αν ισχύει ή αν με σώταρε θα φανεί σε 1 χρόνο.

Ίσως να έχει βάση από τη στιγμή που σου είπε συγκεκριμένο ποσό... Μακάρι 

Δημοσ.

αν εισαι ήδη Q για να μη χασεις το νουμερο παιζει να πας για μια μερα πχ cosmote με 3€ και να ξανα ερθεις?

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, adi32 είπε

αν εισαι ήδη Q για να μη χασεις το νουμερο παιζει να πας για μια μερα πχ cosmote με 3€ και να ξανα ερθεις?

απο Free2go πήγα σε 1 μέρα cosmokarta, βέβαια το έκανα από κατάστημα και μου έβαλαν κάρτα 15€, οπότε καλύτερα είναι να το κάνεις από το app ονλινε χρεώνει 3€ για την μεταφορά. Αν δεν το έχουν αλλάξει. Τηλεφωνικά μου είπαν ότι η προσφορά θα κρατήσει σίγουρα μέχρι τέλη Μαΐου, μπορεί και Ιούνιο αλλά όλα αυτά είναι ρευστά, η εταιρεία μπορεί να το κόψει όποτε θέλει.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, stcp είπε

Ξερουμε μεχρι ποτε ισχυει η προσφορα?

Μου είπαν μετα τις 27/5 θα ξέρουν αν συνεχιστεί Ιούνιο. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ξέρετε εάν η κάρτα sim μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ρούτερ 4g (ή 5g) για να μοιράζει δεδομένα μέσα στο σπίτι (αντί για σταθερό internet σε εξωχικό σπίτι); Υπάρχει κάποιος περιορισμός;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, 111111 είπε

ξέρετε εάν η κάρτα sim μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ρούτερ 4g (ή 5g) για να μοιράζει δεδομένα μέσα στο σπίτι (αντί για σταθερό internet σε εξωχικό σπίτι); Υπάρχει κάποιος περιορισμός;

μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ρούτερ 4g (ή 5g) και να μοιράζει δεδομένα μέσα στο σπίτι

απο οτι εχει αναφερθει εδω στο site δεν υπαρχει περιορισμος

το σκέφτομαι και εγω σοβαρα  το θεμα ειναι τι σημα και ταχύτητες θα εχουμε

Επεξ/σία από rose from hell

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...