klainmaingr Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Κατάφερε κάποιος να απενεργοποιήσει το μνμ που λέει για χαμηλό υπόλοιπο πριν απο κάθε κλήση; Προφανώς έχω χαμηλό υπόλοιπο αφού το πακέτο είναι ετήσιο απεριόριστα... δεν μου χρειάζεται να το ακούω κάθε φορά που παίρνω τηλέφωνο. 'Η ξέρουμε απο τί υπόλοιπο και πάνω απενεργοποιείται; Τι potato συστήματα ρε παιδί μου. Και τι potato agents. Θα κλαίνε μετά οτι τους αντικατέστησαν τα llms. 1 2
mbomb Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Μου φάνηκε καλή η προσφορά και έκανα αίτηση, ήρθε η σιμ, πλήρωσα όλα καλα ως εδώ. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως στο τηλέφωνο που παίρνεις και σου κάνουν την προσφορά είναι κάποιος εξωτερικός συνεργάτης. Ένα πράγμα που μου έκανε κακή εντύπωση μόνο είναι ότι έχουν προ συμπληρωμένες τις επιλογές να σου στέλνουν προσφορές στο συμβόλαιο που στέλνουν ενώ μπορεί κάποιος να μην θέλει να τις έχει ενεεγοποημενες. Και η γραμμή τηλεφώνου που σου κάνει την προσφορά και η Nova στις γραμμές εξυπηρέτησης έχουν πλέον γρήγορη εξυπηρέτηση χωρίς αναμονή. Το κακό είναι πως εμένα μετά που ενεργοποιήθηκε η σιμ δεν εμφανίστηκαν τα υπόλοιπα σε GB/κλήσεις/SMS κτλ. στην εφαρμογή Q. Πήρα απευθείας στην Nova που έχουν δική τους γραμμή εξυπηρέτησης και δεν ήξεραν για την ύπαρξη της προσφοράς... Είπαν θα με καλέσει κάποιος πίσω. Περιμένω και βλέπουμε. Πρέπει να οργανωθούν λίγοπαραπάνω πιστεύω. Αλλά δεν απογοητεύομαι γιατί η προσφορά είναι καλή και στην περιοχή μου πιάνει σήμα καμπανα.
kostaspatra Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, klainmaingr είπε Κατάφερε κάποιος να απενεργοποιήσει το μνμ που λέει για χαμηλό υπόλοιπο πριν απο κάθε κλήση; Προφανώς έχω χαμηλό υπόλοιπο αφού το πακέτο είναι ετήσιο απεριόριστα... δεν μου χρειάζεται να το ακούω κάθε φορά που παίρνω τηλέφωνο. 'Η ξέρουμε απο τί υπόλοιπο και πάνω απενεργοποιείται; Τι potato συστήματα ρε παιδί μου. Και τι potato agents. Θα κλαίνε μετά οτι τους αντικατέστησαν τα llms. Με κάτω από 1€ υπόλοιπο και μόνο στην πρώτη κλήση της ημέρας ακούγεται. Υπάρχει επιλογή (αν θες) να ανανεώσεις από 8€ μέσω του app, όταν είναι ενεργό το countdown offer Επίσης υπάρχει χαράτσι 0.30 σε κάθε ανανέωση (κατά 99%, δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι τελευταία). Να συμπληρώσω επίσης (και συγγνώμη αν έχει αναφερθεί πάλι εδω) ότι υπάρχει και δεύτερο χαράτσι το λεγόμενο q fee που δίνει λεπτά προς q σε κάθε ανανέωση άνω των 10€ αφαιρώντας 1,7€. https://www.myq.gr/gr/support/ipolipo-ananeosi-chronou-omilias/ti-ine-to-telos-diatirisis-pronomiakou-schimatos Μπορείτε να ζητήσετε να το κόψουν από το chat. Καλύτερα κάντε το τώρα γιατί σε 1 χρόνο θα το ξεχάσετε (όσοι παραμείνετε) Επεξ/σία 26 Μαϊου από kostaspatra 2 1
George6633 Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Ξέρουμε αν θα πάρει παράταση για τον Ιούνιο;Ένας υπάλληλος μου είπε ναι και άλλος ένας όχι τις τελευταίες μέρες
klainmaingr Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 12 hours ago, kostaspatra said: Με κάτω από 1€ υπόλοιπο και μόνο στην πρώτη κλήση της ημέρας ακούγεται. Υπάρχει επιλογή (αν θες) να ανανεώσεις από 8€ μέσω του app, όταν είναι ενεργό το countdown offer Επίσης υπάρχει χαράτσι 0.30 σε κάθε ανανέωση (κατά 99%, δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι τελευταία). Να συμπληρώσω επίσης (και συγγνώμη αν έχει αναφερθεί πάλι εδω) ότι υπάρχει και δεύτερο χαράτσι το λεγόμενο q fee που δίνει λεπτά προς q σε κάθε ανανέωση άνω των 10€ αφαιρώντας 1,7€. https://www.myq.gr/gr/support/ipolipo-ananeosi-chronou-omilias/ti-ine-to-telos-diatirisis-pronomiakou-schimatos Μπορείτε να ζητήσετε να το κόψουν από το chat. Καλύτερα κάντε το τώρα γιατί σε 1 χρόνο θα το ξεχάσετε (όσοι παραμείνετε) Επι 15 λεπτά προσπαθούσα να πάρω χθές αυτή την απάντηση απο το support... Συγκεκριμένα αυτό που λές για 1 ευρώ και κάτω. Δεν την πήρα ποτέ... Ευχαριστώ πολύ θα βάλω με το countdown offer που λες να έχω και για κάνα εκπτωτικό κωδικό που κ πού.
mbomb Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Οκ με εξυπηρέτησε και εμένα το support που είχα μέχρι τώρα θέμα ότι δεν ενεργοποιούσαν την προσφορά. Το θέμα ήταν ότι ο εξωτερικός συνεργάτης έβλεπε τα πιστοποιητικά που έστελνα αλλά για κάποιον λόγο δεν έφταναν ποτέ στην Nova. Άντε βγάλε άκρη τώρα. Τα είχα στείλει Παρασκευή και σήμερα Τετάρτη με πήρε η Nova τηλέφωνο να μου ζητήσει να τους στείλω τα πιστοποιητικά απευθείας στο Viber για να μην «χαθούν» ξανά τα έγγραφα. Είχα και ένα άλλο θέμα, προσπαθούσα να βάλω φραγή SMS και η υποστήριξη της NOVA δεν ήξερε να μου πει πως μπαίνει γιατί οι οδηγίες που έχουν δώσει στο ίδιο τους το προσωπικό δεν δουλεύουν. Εν τέλη φραγή δεν μπήκε ποτέ. Μείναμε σε ένα «θα το δει ειδικός το θέμα»... Ένα άλλο θέμα που με φλόμωσαν λίγο ήταν όταν τους ρώτησα τι γίνεται αν λόγο ηλικίας δικαιούμαι έκπτωση στον φόρο λόγο του σχετικού νόμου. Μου είπαν τα λεφτά που περισσεύουν μπαίνουν στο υπόλοιπο. Τελικά το υπόλοιπο είναι 0,02€ άρα τα έφαγε κάποιος στην πορεία και αυτά ή απλά από αμέλεια δεν έγινε τίποτα. 🤣 Όχι πως θα είχα να τα κάνω κάτι σαν υπόλοιπο αλλά γιατί να μου το πουν καν. Γενικά σαν εταιρεία θέλει πολύ οργάνωση ακόμα αλλά η προσφορά δεν παύει να είναι αχτύπητη οπότε θα το δεχτώ.
Belial Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Στις 26/5/2025 στις 3:45 ΜΜ, klainmaingr είπε Κατάφερε κάποιος να απενεργοποιήσει το μνμ που λέει για χαμηλό υπόλοιπο πριν απο κάθε κλήση; Προφανώς έχω χαμηλό υπόλοιπο αφού το πακέτο είναι ετήσιο απεριόριστα... δεν μου χρειάζεται να το ακούω κάθε φορά που παίρνω τηλέφωνο. 'Η ξέρουμε απο τί υπόλοιπο και πάνω απενεργοποιείται; Τι potato συστήματα ρε παιδί μου. Και τι potato agents. Θα κλαίνε μετά οτι τους αντικατέστησαν τα llms. επειδή είχαμε ενεργοποιήσει την προσφορά σε συγγενή , μου ανέφερε αυτό το πρόβλημα και όταν ξαναζήτησα άλλο αριθμό για μένα τους είπα να δώσω 100€ όχι 99€ για να μήν ακούγεται. Ρώτησε κάποιον υπεύθυνο και μου απάντησε να βάλω μόνο 99€. Το έχουν προωθήσει το θέμα στο αρμόδιο τμήμα. Τεκνολότζια. 3
John_Manos Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Εγώ πάντως έκανα τη διαδικασία, πλήρωσα και όλα καλά. Κατοικώ Θεσσαλονίκη και ο πρώην πάροχος μου ήταν COSMOTE, μια εβδομάδα έχω την καινούργια κάρτα. Μέχρι στιγμής έχω σήμα παντού οι κλήσεις είναι σίγουρα πιο «βαθιές», όχι ότι με πειράζει αλλά δεν καταλαβαίνω και τον λόγο. Όσο για τα Data ναι οκ λέει ότι έχω 5G παντού αλλά οι ταχύτητες με θυμίζουν 3G. Ελπίζω να είναι έτσι η εντύπωση απλά για τώρα.
9-11 Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Υποτίθεται πως σήμερα θα γνώριζαν (το προσωπικό που έχει αναλάβει το Q VIP) για το αν θα συνεχιστεί η προσφορά και για τον Ιούνιο, μάθαμε τίποτα; [Ξεχάστηκα και δεν πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω] Άντε μήπως προλάβουμε και βολέψουμε τους αχάμπαρους που συνεχίζουν να σκάνε 13άρια (ανεξαρτήτως παρόχου) κάθε μήνα. €99 αντί για €156: είναι μεγάλη διαφορά, αξίζει να τα σκάσεις ακόμα και αν χρειαστεί να στερηθείς άλλα αγαθά/υπηρεσίες για ένα χρονικό διάστημα.
xristossl2000 Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Προχώρησα και εγώ με μεταφορά αριθμού από cosmote. Όλα πήγαν καλά, η διαδικασία κράτησε καμιά βδομάδα. Πήρα τηλ. να μου ενεργοποιήσουν και το volte, δεν έχω όμως vowifi. Το μήνυμα το άκουσα κι εγώ, ίσως βάλω το 8ευρω για να σταματήσει. Από ταχύτητες στο σπίτι, με φουλ σήμα, φτάνω τα 120-130 mbps, στην δουλειά πάλι με μια γραμμή σήμα, τα 8-9 mbps. Γενικά ευχαριστημένος μιας και έσκαγα 13 ευρώ στην cosmote για να μου δίνει 600 λεπτά και 1.5 gb που δεν μου έφτανε ούτε για μια μέρα. 1
kostas00t Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Τους πήρα τηλέφωνο, Παρασκευή 16/5, ζητησα αποστολή της σιμ με boxnow, την πήρα 24/5, όπου και τους έστειλα τα 99€, Δευτέρα ενεργοποιηθηκε (χρειάστηκε να τους πάρω μερικά τηλέφωνα γιατί άργησαν να φανούν, αλλά τελικά μπήκαν) με 5G σε iPhone (περιοχή Δάφνη) έφτασε τα 170mbps down. Πραγματικά worth it και δεν ασχολείσαι ένα χρόνο με κάρτες, και μακάρι να συνεχιστεί και του χρόνου. 2
mbomb Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, 9-11 είπε Υποτίθεται πως σήμερα θα γνώριζαν (το προσωπικό που έχει αναλάβει το Q VIP) για το αν θα συνεχιστεί η προσφορά και για τον Ιούνιο, μάθαμε τίποτα; [Ξεχάστηκα και δεν πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω] Άντε μήπως προλάβουμε και βολέψουμε τους αχάμπαρους που συνεχίζουν να σκάνε 13άρια (ανεξαρτήτως παρόχου) κάθε μήνα. €99 αντί για €156: είναι μεγάλη διαφορά, αξίζει να τα σκάσεις ακόμα και αν χρειαστεί να στερηθείς άλλα αγαθά/υπηρεσίες για ένα χρονικό διάστημα. Για όσους ρωτάνε αν θα κρατήσει η προσφορά, βάλτε παρσγγελία τώρα και ρωτήστε αργότερα αν ισχύει ακόμα η προσφορά όταν βρείτε τα λεφτά. Δεν χάνετε τίποτα η εγγραφή και αποστολή σαν διαδικασία είναι δωρεάν. Μόνο για να ενεργοποιηθεί η προσφορά σου ζητάνε να στείλεις 99€. 11 ώρες πριν, xristossl2000 είπε Προχώρησα και εγώ με μεταφορά αριθμού από cosmote. Όλα πήγαν καλά, η διαδικασία κράτησε καμιά βδομάδα. Πήρα τηλ. να μου ενεργοποιήσουν και το volte, δεν έχω όμως vowifi. Το μήνυμα το άκουσα κι εγώ, ίσως βάλω το 8ευρω για να σταματήσει. Από ταχύτητες στο σπίτι, με φουλ σήμα, φτάνω τα 120-130 mbps, στην δουλειά πάλι με μια γραμμή σήμα, τα 8-9 mbps. Γενικά ευχαριστημένος μιας και έσκαγα 13 ευρώ στην cosmote για να μου δίνει 600 λεπτά και 1.5 gb που δεν μου έφτανε ούτε για μια μέρα. Τι εννοείς vowifi? Επεξ/σία 28 Μαϊου από mbomb 1
mbomb Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου 1 λεπτό πριν, thinlizzy είπε Φορητότητα από NOVA παίζει ή μόνο από τις άλλες εταιρείες; Εμένα μου είπαν αλλαγή από NOVA καρτοκιννιτό δηλαδή F2G και Q δεν κάνουν. Σίγουρα θα μπορούσαν αλλά φαντάζομαι θέλουν να επικεντρωθούν στο να φέρουν νέους συνδρομητές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα