Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mbomb είπε

Εμένα μου είπαν αλλαγή από NOVA καρτοκιννιτό δηλαδή F2G και Q δεν κάνουν. Σίγουρα θα μπορούσαν αλλά φαντάζομαι θέλουν να επικεντρωθούν στο να φέρουν νέους συνδρομητές.

Οπότε πάμε cosmote και στο καπάκι Q;

• Like 1
  • Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mbomb είπε

Για όσους ρωτάνε αν θα κρατήσει η προσφορά, βάλτε παρσγγελία τώρα και ρωτήστε αργότερα αν ισχύει ακόμα η προσφορά όταν βρείτε τα λεφτά. Δεν χάνετε τίποτα  η εγγραφή και αποστολή σαν διαδικασία είναι δωρεάν. Μόνο για να ενεργοποιηθεί η προσφορά σου ζητάνε να στείλεις 99€.

Αυτό που λες μπορεί να γίνει και με φορητότητα;

Τα 99€ πώς τα στέλνεις;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, g_mateo είπε

Αυτό που λες μπορεί να γίνει και με φορητότητα;

Τα 99€ πώς τα στέλνεις;

Ναι αν είσαι cosmote ή Vodafone γίνεται με φορητότητα και όταν έρθει η sim μέσα έχει και ένα χαρτί που έχει ένα IBAN για να βάλεις τα χρήματα,τους ενημερώνεις και μπαίνει το ετήσιο πακέτο.Βγαίνει 8.25€ το μήνα απλά τα δίνεις όλα μαζί. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, George6633 είπε

Ναι αν είσαι cosmote ή Vodafone γίνεται με φορητότητα και όταν έρθει η sim μέσα έχει και ένα χαρτί που έχει ένα IBAN για να βάλεις τα χρήματα,τους ενημερώνεις και μπαίνει το ετήσιο πακέτο.Βγαίνει 8.25€ το μήνα απλά τα δίνεις όλα μαζί. 

Βασικά η ερώτηση ήταν: είσαι κοσμοτέ, κάνεις την παραγγελία, σου έρχεται  η σιμ, αν η προσφορά σταματήσει να ισχύει μπορείς απλά να μην την ενεργοποιήσεις και να παραμείνεις στην κοσμοτέ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, g_mateo είπε

Βασικά η ερώτηση ήταν: είσαι κοσμοτέ, κάνεις την παραγγελία, σου έρχεται  η σιμ, αν η προσφορά σταματήσει να ισχύει μπορείς απλά να μην την ενεργοποιήσεις και να παραμείνεις στην κοσμοτέ;

Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά πρέπει ο αριθμός πρώτα να πάει στην Q άρα υποθέτω ότι πρέπει να υπογράψεις την αλλαγή όταν πάρεις τη sim.. Απλά αν η προσφορά σταματήσει να ισχύει θα έχεις το απλό καρτοκινητο της Q με ότι πακέτα έχει στο site και στο app αυτή τη στιγμή. Επίσης πριν λίγο με ενημερώσανε ότι έχει πάρει παράταση και τον Ιούνιο η προσφορά. 

Επεξ/σία από George6633
  • Like 3
Δημοσ.

Από την υποστήριξη της Nova, από ότι φαίνεται η προσφορά δεν δίνει τίποτα για roaming. Μικρό το κακό φαντάζομαι για τους περισσότερους αλλά καλό να το ξέρει οποίος ενδιαφέρεται.

spacer.png

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

image.png.203fccb063dbb31be961838b7cfde025.png

Nομισα αρχικα οτι αφορα την εικονα με τα 500Mbps 😄, αλλα διαβαζοντας το ολο το κειμενο, οκ, ειναι απο "διαφημιστικο" sms. Στην εικονα παει μια χαρα παντως. Τυχερος που εισαι κοντα σε κεραια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, TSTVERIKOKO είπε

ολοκληρωσα κανονικα φορητοτητα απο cosmote Screenshot_2025-05-28-14-16-42-30_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg.f4c56c383982fa8bc668977e0ca92169.jpg

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Ωπα, αφου σου δινει απεριοριστα data, γιατι σου δινει εξτρα 5gb δωρο?
Δηλ. σου δινει απεριοριστα + 5gb? Ποσο μας κανει αυτο σε συνολο τελικα? 😋
Η μηπως εννοει 5gb χωρις κοφτη ταχυτητας και υπολοιπα απεριοριστα με κοφτη? 😋
(μετα το 1ΤΒ)
(BTW, το speedtest εκοψε το upload?)

Επεξ/σία από Jumbi
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jumbi είπε

Ωπα, αφου σου δινει απεριοριστα data, γιατι σου δινει εξτρα 5gb δωρο?
Δηλ. σου δινει απεριοριστα + 5gb? Ποσο μας κανει αυτο σε συνολο τελικα? 😋
Η μηπως εννοει 5gb χωρις κοφτη ταχυτητας και υπολοιπα απεριοριστα με κοφτη? 😋
(μετα το 1ΤΒ)
(BTW, το speedtest εκοψε το upload?)

5GB δίνει σε όλους αν κατεβάσουν το app της Q και κάνουν πρώτη φορά login (δεν ξέρω αν πρέπει να βάλεις κάρτα πριν κάνεις το πρώτο login) 

Δημοσ.

Έχει κάποιος άλλος θέμα με ενεργοποίηση imessage/facetime?

Απο τη στιγμή που έγινε η φορητότητα προσπαθεί να μου κάνει verify και βγάζει error. Έχω κάνει ότι troubleshooting υπάρχει.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Έχει κάποιος άλλος θέμα με ενεργοποίηση imessage/facetime?

Απο τη στιγμή που έγινε η φορητότητα προσπαθεί να μου κάνει verify και βγάζει error. Έχω κάνει ότι troubleshooting υπάρχει.

Γνωστό πρόβλημα σε φορητότητα. Έπρεπε πριν να το αποσυνδέσεις. Από τι έχω διαβάσει στο παρελθόν το πρόβλημα λύνεται μετά από κάμποσες μέρες...

• Thanks 1
Δημοσ.
31 minutes ago, atpanos said:

Γνωστό πρόβλημα σε φορητότητα. Έπρεπε πριν να το αποσυνδέσεις. Από τι έχω διαβάσει στο παρελθόν το πρόβλημα λύνεται μετά από κάμποσες μέρες...

Χρειάζεται να κάνω κάτι πέρα απο υπομονή;

Δημοσ.

το πηρα και εγω με φορητοτητα απο vodafone. πιανει καλυτερα στο σπιτι μου.

σε δυσκολη περιοχη παταω 20-50mbps.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...