Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα 99€ πληρώνονται με μεταφορά σε λογαριασμό ή με κάρτα;

Αν είναι με μεταφορά σε λογαριασμό, μπορεί κάποιος να δει αν τα μέτρησε η τράπεζα ως ηλεκτρονική δαπάνη που μετράει στο αφορολογητο (και ποια τράπεζα χρησιμοποίησε για την πληρωμή);

• Thanks 1
  • Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
36 minutes ago, dtzgr said:

Αν είναι με μεταφορά σε λογαριασμό, μπορεί κάποιος να δει αν τα μέτρησε η τράπεζα ως ηλεκτρονική δαπάνη που μετράει στο αφορολογητο (και ποια τράπεζα χρησιμοποίησε για την πληρωμή);

Δε μέτρησε, είναι μια απλή μεταφορά.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, dtzgr είπε

Θα μπορούσες να πεις του λογιστή σου να δηλώσει +99€ στις δαπάνες. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mbomb είπε

Θα μπορούσες να πεις του λογιστή σου να δηλώσει +99€ στις δαπάνες. 

Δίνουν απόδειξη για αυτά τα 99 ευρώ;

Δημοσ.
Στις 8/6/2025 στις 11:44 ΜΜ, dtzgr είπε

Δίνουν απόδειξη για αυτά τα 99 ευρώ;

Αν επιθυμείς μπορούν να σου κόψουν και τιμολόγιο 

έτσι έκανα εγώ τουλαχιστον

σε λογαριασμό eurobank κάνεις τη μεταφορά 

ισχύει ακόμα η προσφορά ; 
σκεφτομαι να κάνω φορητότητα 2 νούμερα αύριο 

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Scottas είπε

Εντύπωση μου κάνει που δεν μετράνε στο αφορολογητο αυτόματα. Λογαριασμό ιδιώτη δίνουν; Δεν δίνουν επαγγελματικό / εταιρικό λογαριασμό; Τέλος πάντων, μάλλον θα δοκιμάσω. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Scottas είπε

Αν επιθυμείς μπορούν να σου κόψουν και τιμολόγιο 

έτσι έκανα εγώ τουλαχιστον

ισχύει ακόμα η προσφορά ; 
σκεφτομαι να κάνω φορητότητα 2 νούμερα αύριο 

Ισχύει ακόμα αλλά κάνε μια κλήση αύριο για σιγουριά. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Παρασκευή που ξεκίνησα την διαδικασία μου είπαν σε 3 εργάσιμες έρχεται η κάρτα sim.  Ρώτησα και μου είπαν εκτός απροόπτου θα ισχύει  για όλο τον  Ιούνιο. Όμως ένα τηλεφώνημα το πρωί θα λύσει κάθε απορία. 

Δημοσ.

Εχω πάει και εγώ στο πακέτο q με 99€. Σας ενημερώνω ότι οι δωρεάν παροχές είναι μόνο για Ελλάδα και στο εξωτερικό πρέπει να αγοράσετε κάποιο άλλο πακέτο q star η κάτι παρόμοιο 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, dtzgr είπε

Εντύπωση μου κάνει που δεν μετράνε στο αφορολογητο αυτόματα. Λογαριασμό ιδιώτη δίνουν; Δεν δίνουν επαγγελματικό / εταιρικό λογαριασμό; Τέλος πάντων, μάλλον θα δοκιμάσω. Ευχαριστώ.

Μια ΙΚΕ έχουν φτιάξει και έχει δικό της IBAN

Δημοσ.

Για φορητότητα αριθμού που δεν έχει μπει κάρτα εδώ και πέντε μήνες και έχει φραγή κλήσεων μπορεί να γίνει φορητότητα; Στο τηλέφωνο του πρώτου μηνύματος μου είπαν ότι ο αριθμός έχει χαθεί και να πάρω νέο νούμερο!

Έπεσα σε μη σχετικό υπάλληλο; Τώρα θα μου πείτε αφού στην εξυπηρέτηση μου είπαν έτσι....έλεγα μήπως κάποιος έχει κάνει φορητότητα χωρίς να βάλει 13€ κάρτα χωρίς λόγο σε φραγμένο νούμερο.

Δημοσ.

Έκανα φορητότητα από Vodafone σε Nova Free2go , αριθμό που είχα βάλει 13€ μόνο το Νοέμβριο του 24 . Σήμερα ενεργοποιήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Χθες ήρθε η κάρτα σήμερα ενεργοποιήθηκε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...