Kostasg90 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Λοιπόν εχώ πρόγραμμα κοσμοτε (το Double Play 50 XL) συν ότι έχω κοσμοτε τβ full μαζί με νόβα που έχει τα σπορ..ουσιαστικά η τβ με βγαίνει 31 το μήνα..πληρώνω 72 ευρώ το μήνα και για τα 2 ,δλδ αν τα υπολογισω το ίντερνετ με βγαίνει 41€ το μήνα ..δεν είναι παρά πολύ υπερβολικά;;Τώρα σε 10 μέρες λήγει το συμβόλαιο της τβ και μετά από 6 μέρες και του ίντερνετ. Την τβ θα την κρατήσω,αλλά στο ίντερνετ κοιτάω για αλλά προγράμματα ..αυτοί με έχουν κάνει προσφορά για το ίντερνετ 37 ευρώ για ανανέωση..δεν ξέρω αν είναι χωρίς τα ΦΠΑ και τέλη και αυτά τα διάφορα που πληρώνουμε..γιατί νομίζω ότι πολλά με τρώνε σε αυτές τις βλακειες..
alexander098 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 10 λεπτά πριν, Kostasg90 είπε Λοιπόν εχώ πρόγραμμα κοσμοτε (το Double Play 50 XL) συν ότι έχω κοσμοτε τβ full μαζί με νόβα που έχει τα σπορ..ουσιαστικά η τβ με βγαίνει 31 το μήνα..πληρώνω 72 ευρώ το μήνα και για τα 2 ,δλδ αν τα υπολογισω το ίντερνετ με βγαίνει 41€ το μήνα ..δεν είναι παρά πολύ υπερβολικά;;Τώρα σε 10 μέρες λήγει το συμβόλαιο της τβ και μετά από 6 μέρες και του ίντερνετ. Την τβ θα την κρατήσω,αλλά στο ίντερνετ κοιτάω για αλλά προγράμματα ..αυτοί με έχουν κάνει προσφορά για το ίντερνετ 37 ευρώ για ανανέωση..δεν ξέρω αν είναι χωρίς τα ΦΠΑ και τέλη και αυτά τα διάφορα που πληρώνουμε..γιατί νομίζω ότι πολλά με τρώνε σε αυτές τις βλακειες.. Στο site της νόβα, 100αρα γραμμή, απεριόριστα σταθερά κινητά, eon TV με τα κανάλια της cosmote τα αθλητικά, 50€/μήνα και πιστεύω αν πας από κανάλια πώλησης κάτι θα πετύχεις καλύτερο(είτε σε τιμή είτε κάποιο δωράκι). Σίγουρα τα 72€ για 50αρα είναι αρκετά. Με αυτά τα λεφτά θα μπορούσες να έχεις και συμβόλαιο κινητής με απεριόριστα.
Aggelos_INSM Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 17 ώρες πριν, Kostasg90 είπε Λοιπόν εχώ πρόγραμμα κοσμοτε (το Double Play 50 XL) συν ότι έχω κοσμοτε τβ full μαζί με νόβα που έχει τα σπορ..ουσιαστικά η τβ με βγαίνει 31 το μήνα..πληρώνω 72 ευρώ το μήνα και για τα 2 ,δλδ αν τα υπολογισω το ίντερνετ με βγαίνει 41€ το μήνα ..δεν είναι παρά πολύ υπερβολικά;;Τώρα σε 10 μέρες λήγει το συμβόλαιο της τβ και μετά από 6 μέρες και του ίντερνετ. Την τβ θα την κρατήσω,αλλά στο ίντερνετ κοιτάω για αλλά προγράμματα ..αυτοί με έχουν κάνει προσφορά για το ίντερνετ 37 ευρώ για ανανέωση..δεν ξέρω αν είναι χωρίς τα ΦΠΑ και τέλη και αυτά τα διάφορα που πληρώνουμε..γιατί νομίζω ότι πολλά με τρώνε σε αυτές τις βλακειες.. Εγω δινω 500ρα nova 27.8€ περίπου και eon tv 11 ευρω. Ναι ειναι πολλα τα λεφτα που δινεις, ζητα προσφορά ή κοιτα αλλο παροχο. Έχεις ftth στην περιοχή σου?
jkoukos Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Πανάκριβο είναι, όταν το δίνει στα 29-33€ ανάλογα το πακέτο. Πληρώνω 56€ για FTTH 300/150 με Full TV (και αθλητικά Nova), και 53€ πριν 1,5 χρόνο για τα ίδια αλλά 100/10. Μήπως έχει λήξει η περίοδος δέσμευσης και είσαι σε αορίστου, οπότε δικαιολογείται το αυξημένο πάγιο; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα