MikeGR7 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Το Origins μια χαρα παιχνιδαρα ηταν. Μετα το βαλαν στο repeat και οπως ειναι λογικο κουρασε. 4
Tlykog Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Για λόγους ρεαλισμού δε θα έπρεπε να έχει μαύρο πρωταγωνιστή. Δεν έχω κάτι με τους μαύρους, αλλά οι Ιάπωνες είχαν. Δεν υπήρξε ποτέ μαύρος σαμουράι στην ιστορία της χώρας. Έχω παίξει τα πάντα μέχρι το Odyssey και πραγματικά είναι πολύ προβλέψιμα και επαναλαμβανόμενα. Κάποιοι μηχανισμοί εμφανίζουν μία μικρή εξέλιξη από γενιά σε γενιά, αλλά δυστυχώς δεν αλλάζουν κάτι ριζικά. Νοιώθει σαν να παίζεις το ίδιο παιχνίδι. Σκέφτομαι αυτό να το προσπεράσω... Δεν το μισώ ή δεν θεωρώ ότι είναι χάλια, απλά, από όσα έχω δει, είναι και αυτό μία από τα ίδια κατά βάση. 7
bazzil Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Οι Ιάπωνες είναι αντίθετοι. Λένε ότι υπήρξε μαύρος στην Ιαπωνία αλλά δεν ήταν ποτέ Σαμουράι. Αλλά κι αυτό δεν είναι ξεκάθαρο. Η βουλή τους αποφάσισε να τους πάει δικαστικός. Δεδομένου οτι υπάρχει το Ghost of tsushima θεωρώ σωστή την επιλογή να τοποθετήσει μαύρο σαμουράι ώστε να διαφοροποιηθεί απ τον ανταγωνισμό. θα προτιμούσα όμως να υπάρχει και επιλογή εκτός από τον ninja και Γιαπωνέζος σαμουράι. Δεν παίζω παιχνίδια, λόγο χρόνου, και μόνο τα παρακολουθώ, αλλά το ghost of tsushima που το παίζανε τα παιδιά μου μου άρεσε και ασχολήθηκα μαζί του. Ελάχιστα βέβαια...
AzaZyL Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 3 ώρες πριν, nikos5800 είπε Για τους haters ξύδι,λυπάμαι. Φίλε τα ίδια έλεγαν και για το Veilguard... Προσπαθούν να φτιάξουν hype, αλλά μόλις δεν θα τα καταφέρουν, θα βγει η αλήθεια.. 9
whiteman7 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου οκ τα μαυρα οκ τα samurai οκ τα ninja ... Τα physics του παιχνιδιου είναι από αλλο πλανητη όμως !!!
ManoftheYear Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Κριμα, πολυ χαλια φαινεται Τωρα βεβαια σε καποιους αρεσει Γουστα ειναι αυτα 2 1
Tlykog Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, bazzil είπε Οι Ιάπωνες είναι αντίθετοι. Λένε ότι υπήρξε μαύρος στην Ιαπωνία αλλά δεν ήταν ποτέ Σαμουράι. Αλλά κι αυτό δεν είναι ξεκάθαρο. Η βουλή τους αποφάσισε να τους πάει δικαστικός. Δεδομένου οτι υπάρχει το Ghost of tsushima θεωρώ σωστή την επιλογή να τοποθετήσει μαύρο σαμουράι ώστε να διαφοροποιηθεί απ τον ανταγωνισμό. θα προτιμούσα όμως να υπάρχει και επιλογή εκτός από τον ninja και Γιαπωνέζος σαμουράι. Δεν παίζω παιχνίδια, λόγο χρόνου, και μόνο τα παρακολουθώ, αλλά το ghost of tsushima που το παίζανε τα παιδιά μου μου άρεσε και ασχολήθηκα μαζί του. Ελάχιστα βέβαια... Στην έκφραση "Δεν υπήρξε ποτέ μαύρος σαμουράι στην ιστορία της χώρας" διαφωνείς. ΔΕΝ υπήρξε. Αν μου βρεις μια πηγή που να αναφέρει κάποιον μαύρο σαμουράι παρακαλώ να μου την παρουσιάσεις. Εγώ δε μπόρεσα να βρω, γι αυτό και δεν πιστεύω ότι υπήρξε. Τα στοιχεία που βρήκα συνοψίζονται παρακάτω. Δεν υπάρχουν τεκμηριωμένες αποδείξεις για την ύπαρξη μαύρων σαμουράι κατά την περίοδο των σαμουράι (12ος αιώνας έως 19ος αιώνας). Οι σαμουράι ήταν μέλη της πολεμικής τάξης στην Ιαπωνία, και η κοινωνία της εποχής ήταν σε μεγάλο βαθμό ομοιογενής, με ελάχιστη επαφή με άτομα από την Αφρική ή άλλες μη ασιατικές περιοχές. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές ενδιαφέρουσες ιστορίες και μύθοι που μπορεί να σχετίζονται με αυτή την ιδέα. Για παράδειγμα, ο Yasuke, ένας Αφρικανός σκλάβος που έφτασε στην Ιαπωνία τον 16ο αιώνα, είναι ένας από τους λίγους Αφρικανούς που αναφέρονται στην ιαπωνική ιστορία. Ο Yasuke έγινε σημαντική φιγούρα στην αυλή του Oda Nobunaga, ενός από τους πιο ισχυρούς daimyo (feudal lords) της εποχής. Παρόλο που δεν ήταν σαμουράι με την αυστηρή έννοια της λέξης, ο Yasuke έλαβε μια μορφή αναγνώρισης και σεβασμού λόγω της σχέσης του με τον Nobunaga. Αν και ο Yasuke δεν ήταν σαμουράι με την παραδοσιακή έννοια, η ιστορία του έχει εμπνεύσει πολλές σύγχρονες ερμηνείες και αναπαραστάσεις, συμπεριλαμβανομένων μυθιστορημάτων, ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Αυτές οι αναπαραστάσεις μερικές φορές τον παρουσιάζουν ως έναν "μαύρο σαμουράι", αν και αυτό είναι περισσότερο προϊόν της σύγχρονης φαντασίας παρά της ιστορικής πραγματικότητας. Επεξ/σία 23 Μαρτίου από Tlykog 2
bazzil Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, Tlykog είπε Στην έκφραση "Δεν υπήρξε ποτέ μαύρος σαμουράι στην ιστορία της χώρας" διαφωνείς. ΔΕΝ υπήρξε. Δεν υπάρχουν τεκμηριωμένες αποδείξεις για την ύπαρξη μαύρων σαμουράι κατά την περίοδο των σαμουράι (12ος αιώνας έως 19ος αιώνας). Οι σαμουράι ήταν μέλη της πολεμικής τάξης στην Ιαπωνία, και η κοινωνία της εποχής ήταν σε μεγάλο βαθμό ομοιογενής, με ελάχιστη επαφή με άτομα από την Αφρική ή άλλες μη ασιατικές περιοχές. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές ενδιαφέρουσες ιστορίες και μύθοι που μπορεί να σχετίζονται με αυτή την ιδέα. Για παράδειγμα, ο Yasuke, ένας Αφρικανός σκλάβος που έφτασε στην Ιαπωνία τον 16ο αιώνα, είναι ένας από τους λίγους Αφρικανούς που αναφέρονται στην ιαπωνική ιστορία. Ο Yasuke έγινε σημαντική φιγούρα στην αυλή του Oda Nobunaga, ενός από τους πιο ισχυρούς daimyo (feudal lords) της εποχής. Παρόλο που δεν ήταν σαμουράι με την αυστηρή έννοια της λέξης, ο Yasuke έλαβε μια μορφή αναγνώρισης και σεβασμού λόγω της σχέσης του με τον Nobunaga. Αν και ο Yasuke δεν ήταν σαμουράι με την παραδοσιακή έννοια, η ιστορία του έχει εμπνεύσει πολλές σύγχρονες ερμηνείες και αναπαραστάσεις, συμπεριλαμβανομένων μυθιστορημάτων, ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Αυτές οι αναπαραστάσεις μερικές φορές τον παρουσιάζουν ως έναν "μαύρο σαμουράι", αν και αυτό είναι περισσότερο προϊόν της σύγχρονης φαντασίας παρά της ιστορικής πραγματικότητας. Yπήρξε. O Yasuke μπορεί και να μην ήταν σκλάβος. Μπορεί να ήταν και Σωματοφύλακας των ιησουιτών. Υπηρέτης ίσως. Ο Nobunaga έκανε παρέα με τον Yasuke γιατί πέραν απ το οτι του ήταν ενδιαφέρον ως μαύρος - δεν είχε ξαναδεί - είχαν και τα ίδια ενδιαφέροντα. Όταν τους περικύκλωσαν στον ναό ο Yasuke δραπέτευσε με τον υιό του Nobunaga. Τον υιό τον σκότωσαν αργότερα - πιθανόν και τον Yasuke - γιατί τους αιχμαλώτισαν. Αλλοι λένε πως τον Yasuke τον εξόρισαν. Μετά απο αυτό το γεγονός δεν υπάρχει κάποια καταγραφή για την τύχη του.
Tlykog Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, bazzil είπε Yπήρξε. O Yasuke μπορεί και να μην ήταν σκλάβος. Μπορεί να ήταν και Σωματοφύλακας των ιησουιτών. Υπηρέτης ίσως. Ο Nobunaga έκανε παρέα με τον Yasuke γιατί πέραν απ το οτι του ήταν ενδιαφέρον ως μαύρος - δεν είχε ξαναδεί - είχαν και τα ίδια ενδιαφέροντα. Όταν τους περικύκλωσαν στον ναό ο Yasuke δραπέτευσε με τον υιό του Nobunaga. Τον υιό τον σκότωσαν αργότερα - πιθανόν και τον Yasuke - γιατί τους αιχμαλώτισαν. Αλλοι λένε πως τον Yasuke τον εξόρισαν. Μετά απο αυτό το γεγονός δεν υπάρχει κάποια καταγραφή για την τύχη του. Ο Yasuke ανήκε στο τάγμα των σαμουράι ή ήταν απλός ένας σωματοφύλακας με τιμητικό τίτλο; Προσωπικά διαβάζω ότι ήταν το δεύτερο. Ο Yasuke δεν ήταν σαμουράι με την αυστηρή έννοια της λέξης, δηλαδή μέλος της πολεμικής τάξης από γέννηση ή με πλήρη δικαιώματα και υποχρεώσεις. Ήταν περισσότερο ένας τιμητικά αναγνωρισμένος σωματοφύλακας ή υπηρέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του Nobunaga. Η θέση του ήταν μοναδική και αντικατόπτριζε την ανοιχτότητα του Nobunaga προς τον διαφορετικό και το νέο. Ο Nobunaga, που ήταν γνωστός για την ανοιχτότητά του προς νέες ιδέες και ανθρώπους, ενδιαφέρθηκε για τον Yasuke και του έδωσε μια θέση στην αυλή του. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο Yasuke έγινε πλήρως σαμουράι με όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που συνεπάγονταν, αλλά του αποδόθηκε μια θέση σεβασμού και εμπιστοσύνης. Ο Yasuke πιθανότατα υπηρέτησε ως σωματοφύλακας ή πιστός υπηρέτης του Nobunaga. Η παρουσία του στην αυλή ήταν περισσότερο λόγω της προσωπικής του σχέσης με τον Nobunaga παρά λόγω της συμμετοχής του στην τάξη των σαμουράι. Ιστορικά δε στοιχειοθετείται ότι ήταν κανονικός σαμουράι σε καμία περίπτωση και δεν έχω βρει καμία αξιόπιστη πηγή που να το αναφέρει με σαφήνεια. Άρα δε μπορώ παρά να συμπεράνω ότι δεν ήταν, δεδομένης της νοοτροπίας και κουλτούρας των σαμουράι. Αν μου βρεις πηγές που να αναφέρουν ότι ήταν κανονικός σαμουράι, τότε ευχαρίστως να το συζητήσουμε. Επεξ/σία 23 Μαρτίου από Tlykog 1
PLHROPPP Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Για να βγεί αυτο ακυρώσανε τα division 3 & division resourgence? Τιγκα στην Woke-ιλα με εναν σαμουράι κάτι ανάμεσα σε Saka-Zulu και Bob Marley Συνέχισε έτσι δυνατα UBI...... Αντε γεια....... 2
SUBZERO1231 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Από τα καλύτερα Assassin's Creed με διαφορά!!! Τουλάχιστον ο Yasuke υπήρχε, όχι όπως την μαύρη θεά Αθήνα που πάνε να κάνουν 😆 Επεξ/σία 24 Μαρτίου από SUBZERO1231 2
logistoulis Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 8 ώρες πριν, nikos5800 είπε Για τους haters ξύδι,λυπάμαι. Άπατο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα