Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν με ικανοποιεί το φως το βράδυ με αυτές που έχω. Βέβαια αυτές που έχω ειναιτ osram 12v 55w με μπλέ άκρη  στο τέλος της λάμπας. Εάν βάλω πάλι την ίδια αλλά την κλασσική λέτε να έχω καλύτερο φωτισμό στο δρόμο? Έχει κάποιος κάποια καλύτερη ιδέα?

IMG_20250323_193005.jpg

Δημοσ.
Μόλις τώρα, panagiotisky είπε

Δεν με ικανοποιεί το φως το βράδυ με αυτές που έχω. Βέβαια αυτές που έχω ειναιτ osram 12v 55w με μπλέ άκρη  στο τέλος της λάμπας. Εάν βάλω πάλι την ίδια αλλά την κλασσική λέτε να έχω καλύτερο φωτισμό στο δρόμο? Έχει κάποιος κάποια καλύτερη ιδέα?

IMG_20250323_193005.jpg

Τις έχεις χρόνια;Πέφτει η απόδοση με τον καιρό.Τα φανάρια ειναι καθαρά;

Δημοσ.

Δεν έχω κάνει κάποιο καθαρισμό στα φανάρια.... Είναι λίγο θαμπά. Το έχω σκοπό να κάνω και ένα ξεθαμπωμα στα φανάρια. Αλλά το θέμα είναι ότι δε βγάζω και τόσο άκρη με τις αξιολογήσεις που γράφονται για τις λάμπες στα διάφορα site . Γενικά δε φωτίζουν καλά τη νύχτα. Θα κάνω βέβαια ένα καθαρισμό στα φανάρια αλλά θέλω να πάρω και μια αξιόλογη λάμπα 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panagiotisky είπε

Δεν έχω κάνει κάποιο καθαρισμό στα φανάρια.... Είναι λίγο θαμπά. Το έχω σκοπό να κάνω και ένα ξεθαμπωμα στα φανάρια. Αλλά το θέμα είναι ότι δε βγάζω και τόσο άκρη με τις αξιολογήσεις που γράφονται για τις λάμπες στα διάφορα site . Γενικά δε φωτίζουν καλά τη νύχτα. Θα κάνω βέβαια ένα καθαρισμό στα φανάρια αλλά θέλω να πάρω και μια αξιόλογη λάμπα 

Καθάρισε τα φανάρια ,αν είναι θαμπά τι να σου κάνουν και οι λάμπες;

Λάμπες επώνυμες θα πρότεινα ,πχ https://www.skroutz.gr/s/16471593/Osram-Lampes-Aytokinitou-Night-Breaker-Laser-150-H1-Alogonou-12V-55W-2tmch-64150NL-HCB.html

Τι αμάξι είναι;Πόσων ετών;Μήπως να κοιτάξεις και τα καλώδια σε τι κατάσταση είναι;Πχ οι γειώσεις μπορεί να μην έχουν καλή επαφή και να "ρίχνουν"  το ρευμα .

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Λάμπες επώνυμες θα πρότεινα ,πχ https://www.skroutz.gr/s/16471593/Osram-Lampes-Aytokinitou-Night-Breaker-Laser-150-H1-Alogonou-12V-55W-2tmch-64150NL-HCB.html

Τι αμάξι είναι;Πόσων ετών;Μήπως να κοιτάξεις και τα καλώδια σε τι κατάσταση είναι;Πχ οι γειώσεις μπορεί να μην έχουν καλή επαφή και να "ρίχνουν"  το ρευμα .

Mazda 6 2006. Έχει χρόνια... Βέβαια έχω αλλάξει φανάρια πρίν από μία 5ετια 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τις έχω τοποθετήσει σε H7 σε φανάρια Valeo καθαρισμένα σε Opel Corsa C 20 ετιας. Είχα μια μικρή διαφορά . Καινούργια προφανώς δε έγιναν και ρυθμίστηκε και η δέσμη όπως πρέπει.

20-25€ είχα πάρει το ζευγάρι.

1 λεπτό πριν, panagiotisky είπε

Mazda 6 2006. Έχει χρόνια... Βέβαια έχω αλλάξει φανάρια πρίν από μία 5ετια 

Επειδή είχα Mazda 6 1ης γενιάς . 

Εάν θυμάμαι καλά είχαν projector τα φανάρια . Εμένα είναι το facelift.

Καθάρισε τα φανάρια σου σε φανοποιο, δες τις φισες / καλωδιώσεις ήταν ευαίσθητα , και βάλε μια ποιοτική λάμπα με ρύθμιση δέσμης .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...