Seaside Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Just now, Thresh said: Που να δεις άλλες, πχ Samsung ανεξαρτήτως μοντέλου: Δεν παίρνω SAMSUNG ουτε αυτοκόλλητο. Και ο κύριος λόγος είναι το ΑΘΛΙΟ after sales τους.
Volga Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 48 λεπτά πριν, kurkosdr είπε Το πρόβλημα του Android TV (μετά το update με το καινούργιο Google TV launcher) είναι οι διαφημίσεις που δεν κλείνουν. Ναι, αυτή η πάνω μπάρα που σου δείχνει "προτάσεις" από Disney+, Paramount+, και άλλες τέτοιες υπηρεσίες, ακόμα και αν δεν έχεις συνδρομές στις εν λόγω υπηρεσίες, διαφημίσεις είναι. Τουλάχιστον απ'οτι έχω ακούσει στο WebOS οι διαφημίσεις κλείνουν. Και οταν κολλήσει μια εφαρμογή, οτι δεν εχεις τρόπο να την ξεμπλοκάρεις πέρα από το να μπείς σε δεδαλώδεις μενού να βρεις τις εφαρμογές με τα βελάκια... και να πας να κανεις force close ή να τη βγάλεις από τη πρίζα 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 4 minutes ago, Seaside said: Δεν παίρνω SAMSUNG ουτε αυτοκόλλητο. Και ο κύριος λόγος είναι το ΑΘΛΙΟ after sales τους. Ουσιαστικά μόνο οι LG OLED κι οι Philips παίζουν τα περισσότερα, αν ξαναδεις το post μου μετά από το edit.
eri77 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 46 minutes ago, ramarg said: Και αναρωτιούνται ακόμα για την αιτία... Ο λόγος είναι ένας (αισχρό το WebOS) με επιδόσεις που καταρρέουν μετά τον 2ο χρόνο λειτουργίας (για να μη θίξουμε την μη παροχή ενημερώσεων για να αχρηστευτεί η τηλεόραση σου ΑΚΟΜΑ και αν έχεις δώσει χιλιάδες ευρώ για την απόκτηση της)...Γνήσιος Apple Fan αλλά παραδέχομαι πόσο smooth είναι η εμπειρία χρήσης που προσφέρει στην SONY QD-OLED με Google TV... Ένα πράγμα με ενδιαφέρει εν έτει 2025 να έχει AirPlay & Homekit. Εφόσον καλύπτει αυτή την βασική απαίτηση δε με ενδιαφέρει κάτι παραπάνω. Google TV is the future (end of discussion). Sorry για το off topic.. Σκεφτόμουν να πάρω το apple TV 4k box μόνο και μόνο για το interface. Κατά τα λεγόμενα σου βλέπω ότι δεν είναι και καλή κίνηση. Το επιβεβαιώνεις?? Ευχαριστώ
nepomuk Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) TCL η και HISENSE και πραγματικα premium TV ειναι εννοιες ασυμβατες προς το παρον . Ουτε σε τιμη ουτε σε ποιοτητα εχει μοντελα αντιστοιχα της σειρας C oled της LG για να μην παω στη σειρα G . Η προοδος ομως των Κινεζων ειναι συνεχης και τεραστια , τετοια που θα κυριευσουν συντομα και την μεσσαια κατηγορια απο αποψης τιμης και ποιοτητας . Κατι αντιστοιχο δηλ με τα αυτοκινητα και ποσο μαλλον τα ηλεκτρικα ( μπαταριοκινητα για να μη ξεχνιομαστε) , οπου απειλειται με συντριβη η Ευρωπαικη παραγωγη . Σε μια παρεμεφερη κατηγορια , τους βιντεοπροβολεις η εκπληξη ερχεται απο μια αγνωστη Κινεζικη "Valerion" που χτυπαει στην επανω κατηγορια . Φυσικα το ερωτημα παραμενει αν ο Κινεζος και το ολο πολιτικο συστημα ειναι ικανο να οδηγησει τις Κινεζικες μπραντες να μαχονται για τις επανω κατηγοριες και σε ολους τους τομεις . Μηπως ειναι θεμα χρονου ; Το πολυ μια δεκαετια ; Τοτε θα αλλαξει πραγματικα και ο κοσμος. Επεξ/σία 24 Μαρτίου από nepomuk 2
transparent Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 1 hour ago, eri77 said: Sorry για το off topic.. Σκεφτόμουν να πάρω το apple TV 4k box μόνο και μόνο για το interface. Κατά τα λεγόμενα σου βλέπω ότι δεν είναι και καλή κίνηση. Το επιβεβαιώνεις?? Ευχαριστώ Ενώ όλοι οι υπόλοιποι, έχουμε τρελαθεί στο ontopic 🤣 4
koutsis Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 3 ώρες πριν, kurkosdr είπε Το πρόβλημα του Android TV (μετά το update με το καινούργιο Google TV launcher) είναι οι διαφημίσεις που δεν κλείνουν. Ναι, αυτή η πάνω μπάρα που σου δείχνει "προτάσεις" από Disney+, Paramount+, και άλλες τέτοιες υπηρεσίες, ακόμα και αν δεν έχεις συνδρομές στις εν λόγω υπηρεσίες, διαφημίσεις είναι. Τουλάχιστον απ'οτι έχω ακούσει στο WebOS οι διαφημίσεις κλείνουν. projectivy launcher και καθάρισες!! 1
kurkosdr Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Thresh είπε Που να δεις άλλες, πχ Samsung ανεξαρτήτως μοντέλου: Panasonic: TCL: Sony: Philips: Να μην ξέρεις ποιον να πρωτο-βρίσεις: Τους κατασκευαστές που τσιγκουνεύονται τα royalties του DTS σε πανάκριβες τηλεοράσεις, ή όσους ανεβαζουν MKV αρχεία μόνο με DTS ήχο χωρίς ένα δευτερεύον στερεοφωνικό stream σε AAC προκειμένου να γλιτώσουν 0.1Mbps; Για να έχουμε μια αίσθηση των μεγεθών, ακόμα και σε σαπιο-HD των 4Mbps, τα 0.1Mbps του AAC είναι κυριολεκτικά το 2.5% του συνολικού bitrate, και με αυτά τα 0.1Mbps θα είχαν universal συμβατότητα. Επεξ/σία 24 Μαρτίου από kurkosdr 1
mariosnik_ Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 3 ώρες πριν, kurkosdr είπε Το πρόβλημα του Android TV (μετά το update με το καινούργιο Google TV launcher) είναι οι διαφημίσεις που δεν κλείνουν. Ναι, αυτή η πάνω μπάρα που σου δείχνει "προτάσεις" από Disney+, Paramount+, και άλλες τέτοιες υπηρεσίες, ακόμα και αν δεν έχεις συνδρομές στις εν λόγω υπηρεσίες, διαφημίσεις είναι. Τουλάχιστον απ'οτι έχω ακούσει στο WebOS οι διαφημίσεις κλείνουν. Επειδή δεν έχω τηλεόραση android, τι εννοείς ότι πετάει διαφημίσεις; Άμα την συνδέσεις στο internet σου εμφανίζει διαφημίσεις στην οθόνη εκτός από αυτές που παίζουν τα κανάλια;
kurkosdr Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Επειδή δεν έχω τηλεόραση android, τι εννοείς ότι πετάει διαφημίσεις; Άμα την συνδέσεις στο internet σου εμφανίζει διαφημίσεις στην οθόνη εκτός από αυτές που παίζουν τα κανάλια; Είναι banner στην αρχική οθόνη που σου πιάνει μια σειρά χωρίς δυνατότητα customization ή απενεργοποίησης (και δείχνει διαφημίσεις για περιεχόμενο ακόμα και σε υπηρεσίες που μπορεί να μην είσαι συνδρομητής): Μερικές φορές δείχνει και διαφημίσεις για αυτοκίνητα και γενικά ο,τι να'ναι: https://9to5google.com/2023/03/11/google-tv-android-ads-cars/ Επεξ/σία 24 Μαρτίου από kurkosdr
SpidermanGR Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 7 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Εγώ είχα μία Xiaomi 55άρα και έσπασε σε κάποια φάση από πτώση (ήταν δίπλα στο παράθυρο, φύσηξε πολύ δυνατός αέρας και την έριξε με την μούρη). Πήρα μία TCL μεταχειρισμένη από εδώ από το insomnia σε τιμή χώμα και η εικόνα είναι κλάσης ανώτερη, τόσο και οι γωνίες θέασης κτλ. Και φυσικά την έχω βιδώσει με μεταλλικά πιαστράκια στην κονσόλα να μην ξαναπέσει, πλέον είναι αντισεισιμική που λέει ο λόγος! ~~~ Τις τηλεοράσεις τις συγκρίνουμε στα ίδια specs και ίδια λεφτά, όχι με το μοντέλο της LG που κάνει 25 χιλιάρικα και είναι oled 8k στα 120Hz, η TCL κάτι έχει κάνει και καταφέρνει να έχει ανώτερη εικόνα από σχεδόν όλες τις άλλες στα ίδια χρήματα. και όμως φίλε, γίνονται συγκρίσεις και με μοντέλα αρκετά πιο ακριβά.. πλέον συγκρίνουν Oled με mini-led και σε πολλά ή mini-led ξεπερνάει προς καλύτερα
Hacker?pcs Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, kurkosdr said: Το πρόβλημα του Android TV (μετά το update με το καινούργιο Google TV launcher) είναι οι διαφημίσεις που δεν κλείνουν. Ναι, αυτή η πάνω μπάρα που σου δείχνει "προτάσεις" από Disney+, Paramount+, και άλλες τέτοιες υπηρεσίες, ακόμα και αν δεν έχεις συνδρομές στις εν λόγω υπηρεσίες, διαφημίσεις είναι. Αν είσαι σε app only mode https://support.google.com/googletv/answer/10070784 δεν δείχνει τίποτα 2 hours ago, kurkosdr said: Να μην ξέρεις ποιον να πρωτο-βρίσεις: Τους κατασκευαστές που τσιγκουνεύονται τα royalties του DTS σε πανάκριβες τηλεοράσεις, ή όσους ανεβαζουν MKV αρχεία μόνο με DTS ήχο χωρίς ένα δευτερεύον στερεοφωνικό stream σε AAC προκειμένου να γλιτώσουν 0.1Mbps; Για να έχουμε μια αίσθηση των μεγεθών, ακόμα και σε σαπιο-HD των 4Mbps, τα 0.1Mbps του AAC είναι κυριολεκτικά το 2.5% του συνολικού bitrate, και με αυτά τα 0.1Mbps θα είχαν universal συμβατότητα. 5.1 AAC δεν υποστηρίζεται συνήθως (σωστά δηλαδή, όχι να πέφτει σε stereo), το πιο σύνηθες εκτός DTS ή μεγαλύτερα DTS-HD/Atmos είναι AC3 5.1 Επεξ/σία 24 Μαρτίου από Hacker?pcs 1
kurkosdr Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Αν είσαι σε app only mode https://support.google.com/googletv/answer/10070784 δεν δείχνει τίποτα Αυτό όμως απενεργοποιεί και τα YouTube recommendations (και κάποιες άλλες εφαρμογές που είναι συμβατές με recommendations που έχω εγκαταστήσει), δηλαδή να μου δείχνει recommendations μόνο από τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει και να μην δείχνει recommendations από εφαρμογές που δεν έχω εγκαταστήσει ή διαφημίσεις για αυτοκίνητα ή δεν ξέρω'γω τι άλλο δεν παίζει; 10 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε 5.1 AAC δεν υποστηρίζεται συνήθως (σωστά δηλαδή, όχι να πέφτει σε stereo), το πιο σύνηθες εκτός DTS ή μεγαλύτερα DTS-HD/Atmos είναι AC3 5.1 Ναι, γι'αυτό είπα "ένα δευτερεύον στερεοφωνικό stream σε AAC", όπου είναι υπερ-αρκετό για συμβατότητα για τηλεοράσεις, tablets, κλπ. Τώρα όποιος θέλει 5.1 ήχο μάλλον έχει home cinema που αλίμονο αν δεν υποστηρίζει DTS και δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει το πρωτέυον DTS stream (και ακόμα και να μην μπορεί, θα ακούσει το AAC stereo που θα το αποκωδικοποιήσει η τηλεόραση σε LPCM 2.0 αντί να ακούει το απόλυτο τίποτα).
Hacker?pcs Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 1 minute ago, kurkosdr said: Αυτό όμως απενεργοποιεί και τα YouTube recommendations (και κάποιες άλλες εφαρμογές που είναι συμβατές με recommendations που έχω εγκαταστήσει), δηλαδή να μου δείχνει recommendations μόνο από τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει και να μην δείχνει recommendations από εφαρμογές που δεν έχω εγκαταστήσει ή διαφημίσεις για αυτοκίνητα ή δεν ξέρω'γω τι άλλο δεν παίζει; Ναι, γι'αυτό είπα "ένα δευτερεύον στερεοφωνικό stream σε AAC", όπου είναι υπερ-αρκετό για συμβατότητα για τηλεοράσεις, tablets, κλπ. Τώρα όποιος θέλει 5.1 ήχο μάλλον έχει home cinema που αλίμονο αν δεν υποστηρίζει DTS και δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει το πρωτέυον DTS stream (και ακόμα και να μην μπορεί, θα ακούσει το AAC stereo που θα το αποκωδικοποιήσει η τηλεόραση σε LPCM 2.0 αντί να ακούει το απόλυτο τίποτα). Δεν έχω δοκιμάσει να δείχνει μόνο κάποιες συγκεκριμένες, εγώ δεν θέλω να δείχνει τίποτα, άμα θέλω να δω recommendations θα μπω στο ανάλογο app, δεν έχουν καμία δουλειά οι προτάσεις στο home screen που για μένα πρεπει απλά να δείχνει λίστα με τα apps εύκολα και γρήγορα Ο Just player πάντως σε mkv με μόνο DTS απλά παίζει σαν stereo αν το συνδέσω με απλό RCA/jack χωρίς δυνατότητες 5.1
kurkosdr Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Δεν έχω δοκιμάσει να δείχνει μόνο κάποιες συγκεκριμένες, εγώ δεν θέλω να δείχνει τίποτα, άμα θέλω να δω recommendations θα μπω στο ανάλογο app, δεν έχουν καμία δουλειά οι προτάσεις στο home screen που για μένα πρεπει απλά να δείχνει λίστα με τα apps εύκολα και γρήγορα Για εμάς που θέλουμε recommendations γιατί η Google μας χρησιμοποιεί ως σκουπιδοτενεκέ για διαφημίσεις; Δεν την πληρώσαμε τη ρημάδα τη συσκευή; 17 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Ο Just player πάντως σε mkv με μόνο DTS απλά παίζει σαν stereo αν το συνδέσω με απλό RCA/jack χωρίς δυνατότητες 5.1 Ναι, αυτό είναι από τα καλά του Android TV: βάζεις Just player ή Kodi ή VLC και τα παίζει όλα και συμφέρει. Το πρόβλημα είναι στις LG και τις Samsung που δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα (third-party player). Δηλαδή ή θα είσαι σκουπιδοτενεκές διαφημίσεων (Android) ή δεν θα έχεις DTS σε πανάκριβη τηλεόραση (Samsung και LG, ενώ οι πιο παλιές έχουν). Enshitification όσο δεν πάει άλλο. Επεξ/σία 24 Μαρτίου από kurkosdr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα