costacurta Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 ώρα πριν, elio_1 είπε Προσωπικά δεν αγοράζω didas μετά τη συμπεριφορά τους στην Bella Hadid. Εγώ πάλι για αυτό τον λόγο ξεκίνησα να τους στηρίζω!
spirus2158 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Προσωπικά έχω αρχίσει να στραβώνω από τα αντιντας γιατί νομίζω ότι έχουν ρίξει αρκετά την ποιότητα κατασκευής. Έξι μηνών ουλτρα αγορασμένο από Ερμού και με το βάλε βγάλε έχει φύγει τελείως η επένδυση Σταν σμιθ οριακά δύο ετών, έχει τρυπήσει στην φτέρνα ο πάτος και επειδή άργησα να το πάρω χαμπάρι, έχει τρυπήσει και η επένδυση του παπουτσιού από κάτω και φαίνεται το πλαστικό από κάτω. θα πεταχτώ από εκεί μήπως πάρω κάποιο αλλά άμα δω τα ίδια πάλι, θα είναι η τελευταία τους μέχρι να τα φτιάξουν. 1
andreas1gr Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 15 ώρες πριν, Sebu είπε Τα παπουτσια αυτα επαιζαν τα χρονια Covid που ξεπουλουσε η Nike και η Adidas μεσω των App τους στα 65-70 ευρω βαρια. Το ξερω γιατι ειχα καμποσα ζευγαρια. Ομοιως και τα αντιστοιχα Nike με τη μαλακη σολα. Αντιστοιχα κατι φορμες (παντελονια) στα 45-48 ευρω τιμη Stock και -30%=31,5 ευρω παλι δεν τα θεωρω ουαου οταν τις ιδιες τις αγοραζα επι 2+ χρονια απο τα App στα 18-24 ευρω. Ξέρεις, μερικές φορές δεν έχει σημασία πόσο το αγόραζες πριν 2-5-20 χρόνια, αλλά πόσο μπορείς να το αγοράσεις σήμερα... Διότι δυστυχώς η μηχανή για ταξίδια στον χρόνο δεν έχει εφευρεθεί... 7
Makis38 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Ακριβώς, covid ειδική περίπτωση. Δεν τα παίρνεις δα και πολύ ακριβότερα, αλλάζουν οι εποχές...
ReBeLoS Δημοσ. 25 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Εγω θα πω οτι αν χρειαζεσαι κατι απλα πας βλεπεις δοκιμαζεις και αν σου κανει στην τσεπη αγοραζεις και κανεις τη δουλεια σου η τη φαση σου. Τωρα ποσο κανανε προπερσυ κτλ ειναι για φιλοσοφικες συζητησεις. Επεξ/σία 25 Μαρτίου από ReBeLoS 1
Sebu Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 9 hours ago, andreas1gr said: Ξέρεις, μερικές φορές δεν έχει σημασία πόσο το αγόραζες πριν 2-5-20 χρόνια, αλλά πόσο μπορείς να το αγοράσεις σήμερα... Διότι δυστυχώς η μηχανή για ταξίδια στον χρόνο δεν έχει εφευρεθεί... Εχει εφευρεθει ομως η απαξιωση της αξιας του χρηματος και ο περιορισμος της αγοραστικης σου δυναμης. Οταν τα 63 ευρω του 2020 σημερα ειναι πολυ κατω απο εκεινη την αξια => με τα ιδια 63 ευρω σημερα αγοραζεις αγαθα αρκετα μικροτερης αξιας => τα 81+ ευρω για το ιδιο ακριβως προιον ειναι οχι απλα 18 ευρω ακριβοτερα αλλα αρκετα παραπανω => το ιδιο ακριβως απαραλαχτο προιον ειναι οχι μονο +4,5 χρονια παλιοτερο αλλα αρκετα ακριβοτερο σε πραγματικους ορους και οχι αυστηρα μονο νομισματικους. Ακριβως επομενως επειδη εχει σημασια ποσο μπορεις να αγορασεις κατι σημερα πρεπει να μπορεις να κανεις αυτες τις συγκρισεις τοσο ως προς την πραγματικη του αξια οσο και ως προς την πραγματικη αξια και αγοραστικη δυναμη του χρηματος που κατεχεις. 2
anesperos13 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Καλά και τα ενοίκια το 2019 ήταν δραματικά χαμηλότερα, αλλά κάπου πρέπει να μείνω και το 2025. Επίσης, κάτι πρέπει να φάω και από το σούπερ μάρκετ, παρότι όλα έχουν ανέβει 30-40%. 2
Makis38 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Η ιστοσελίδα εντωμεταξύ ότι πιο άχρηστο. Για να ανοίξει παίρνει τεράστιο χρόνο και με καλή σύνδεση ίντερνετ. Για να μπεις στον λογαριασμό, διπλή επιβεβαίωση λες και είσαι σε τράπεζα, σκρολάρισμα ότι να΄ναι κλπ. Επεξ/σία 29 Μαρτίου από Makis38
maou1991 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Ρε παιδιά επειδή έχω μπανίσει μια φόρμα αξίας 39 ευρώ στο outlet της Πειραιώς αλλά δε θέλω να πάρω κάτι αλλο για να συμπληρώσω τα 70, είναι κάποιος εδω μέσα που θέλει να πάρει κάτι να τα πάρουμε μαζί να φτάσουμε τα 70?? όποιος θέλει ας μου στείλει pm.
tonyz21 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Στις 25/3/2025 στις 4:57 ΜΜ, spirus2158 είπε Προσωπικά έχω αρχίσει να στραβώνω από τα αντιντας γιατί νομίζω ότι έχουν ρίξει αρκετά την ποιότητα κατασκευής. Έξι μηνών ουλτρα αγορασμένο από Ερμού και με το βάλε βγάλε έχει φύγει τελείως η επένδυση Σταν σμιθ οριακά δύο ετών, έχει τρυπήσει στην φτέρνα ο πάτος και επειδή άργησα να το πάρω χαμπάρι, έχει τρυπήσει και η επένδυση του παπουτσιού από κάτω και φαίνεται το πλαστικό από κάτω. θα πεταχτώ από εκεί μήπως πάρω κάποιο αλλά άμα δω τα ίδια πάλι, θα είναι η τελευταία τους μέχρι να τα φτιάξουν. Τα ίδια κι εγώ. Πήρα ένα ζευγάρι το Νοέμβριο (μπορεί και Δεκέμβριο) απο το outlet της Πάτρας που είχε αντίστοιχη προσφορά και προχτές πήγα και πήρα άλλα παπούτσια γιατί λιώσανε και απο τις δύο πλευρές στο ίδιο σημείο ενώ είμαι σε ταξίδι και περπατάω όλη μέρα. Είτε είναι failure point των συγκεκριμένων, είτε περπατάω στραβά. Πήρα Air Max για δοκιμή και βλέπουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα