Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Η μπαταρία του S23 εχει αρχίσει μετά απο δυο χρόνια να ταλαιπωρείται λίγο. Το κινητό θα το κρατήσω άλλα δυο χρόνια οπότε θέλω να αλλάξω μπαταρία από εξουσιοδοτημένο σέρβις. Είδα το MICROTECH Samsung Service στη Δωδεκαννήσου. Έχει πάει κάποιος να μου πει αν έμεινε ευχαριστημένος; Το κινητό είναι εντός εγγύησης αν για κάποιο λόγο έχει σημασία.

Δημοσ.
1 hour ago, Natha said:

Καλησπέρα σε όλους.

Η μπαταρία του S23 εχει αρχίσει μετά απο δυο χρόνια να ταλαιπωρείται λίγο. Το κινητό θα το κρατήσω άλλα δυο χρόνια οπότε θέλω να αλλάξω μπαταρία από εξουσιοδοτημένο σέρβις. Είδα το MICROTECH Samsung Service στη Δωδεκαννήσου. Έχει πάει κάποιος να μου πει αν έμεινε ευχαριστημένος; Το κινητό είναι εντός εγγύησης αν για κάποιο λόγο έχει σημασία.

Με ένα απλό search θα βρεις αρκετές απόψεις σχετικά με τις εμπειρίες που έχει ο κόσμος από το συγκεκριμένο κατάστημα.
https://www.insomnia.gr/search/?q=MICROTECH&quick=1&type=forums_topic

Προσωπικά θεωρώ ότι αξίζει να μιλήσεις και με smartec (Αθήνα) και να δεις αν συμφέρει να το στείλεις εκεί με Courier, κλπ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω φίλε μου είναι ένα κατάστημα Εγνατία ανατολικα εξουσιοδοτημένο το ξέρω και από φιλαράκι μου που πήγαινε εκεί tablet και κινητά το έχει και στην σελίδα της samsung.Αν στο google γράψεις eleson samsung θα σε βγάλει την διεύθυνση.Τωρα δεν ξέρω αν είναι καλά και ποιο πρέπει να επιλεξεις

Επεξ/σία από sifario1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Natha είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Εγώ όταν είχα Samsung το πήγαινα σε ένα κατάστημα Γερμανό με την απόδειξη και την ταυτότητα μου και το έστελναν οι ίδιοι χωρίς έξοδα στα κεντρικά service (προφανώς Αθήνα).

Και έκαναν 15 μέρες εργάσιμες.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
Δημοσ.

Να πω και εγω τη γνωμη μου,πριν χρονια που ειχα ενα προβλημα με κινητο μεσα σε εγγυηση μιλαω με συναδερφο ηλεκτρονικο που κανει και σερβις και μου λεει στειλτο Θεσσαλονικη στον Αβραμιδη Μιχαλη,πραγματι με δικα τους μεταφορικα (400Χιλ μακρια εγω) το εστειλα,με πηραν τηλεφωνο οταν το ελαβαν και επισκευαστηκε την ιδια μερα και το ελαβα παλι με κουριερ δωρεαν.Αψογη εξυπηρετηση και ευγενικοι σε οτι τους ρωτησα.

Δημοσ.

Πολλά service αποφεύγουν απευθείας επισκευές από άλλες περιοχές ,γιατί υπάρχουν τοπικές συμφωνίες με τους εισαγωγείς ,αλυσίδες κλπ .

Καλύτερα ενα τηλέφωνο πριν ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...