nchatz Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Το Balatro κέρδισε τέσσερα βραβεία στα Game Developers Choice Awards, συμπεριλαμβανομένου του Game of the Year, αλλά ο δημιουργός του παιχνιδιού δεν ήταν στη σκηνή για να τα παραλάβει. Το Balatro κέρδισε τέσσερα βραβεία στα Game Developers Choice Awards, συμπεριλαμβανομένου του Game of the Year, αλλά ο δημιουργός του παιχνιδιού δεν ήταν στη σκηνή για να τα παραλάβει. Αντί αυτού, ο διευθυντής επικοινωνίας της Playstack, Wout van Haldren, μίλησε εκ μέρους του προγραμματιστή του Balatro, ο οποίος χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο LocalThunk, κάθε φορά που το παιχνίδι κέρδιζε ένα βραβείο. "Η ομάδα το κάνει αυτό για να δώσει στον LocalThunk την ελευθερία να εργάζεται με τον τρόπο που του αρέσει, κάτι που σεβόμαστε", δήλωσε στο The Verge η διευθύντρια μάρκετινγκ της Playstack, Liz Cheng-Moore. "Αυτή είναι η δουλειά μας", πρόσθεσε ο van Haldren. Πρόκειται για μια συμφωνία που η ομάδα της Playstack κατέληξε με τον LocalThunk πριν από άλλες τελετές όπως τα The Game Awards, όπου το Balatro κέρδισε τρία βραβεία και ήταν υποψήφιο για το Game of the Year. Ο LocalThunk δεν ήθελε να εμφανίζεται δημόσια, αλλά επίσης δεν ήθελε να φανεί ασεβής προς τους θαυμαστές και τη βιομηχανία, έτσι τώρα η ομάδα της Playstack παραλαμβάνει τα βραβεία του για λογαριασμό του. Το Balatro ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2024, κυκλοφορώντας μετά από μια σειρά δημοφιλών demo με ευρεία αναγνώριση. Μήνες μετά την αρχική του κυκλοφορία, το παιχνίδι κυκλοφόρησε σε iOS και Android, και από τον Ιανουάριο έχει πουλήσει περισσότερα από 5 εκατομμύρια αντίτυπα. Ο LocalThunk βρισκόταν στο Game Developers Conference αυτή την εβδομάδα συναντώντας άλλους προγραμματιστές, αλλά οι van Haldren και Cheng-Moore πιστεύουν ότι γενικά θα παραμείνει ανώνυμος για το κοινό. Δεν είναι ότι θέλει να γίνει ο επόμενος Banksy, λέει η Cheng-Moore. Απλά προτιμά να μην βρίσκεται στο επίκεντρο. Η μυστηριώδης φύση του επεκτείνεται στον τρόπο που επικοινωνεί με την ομάδα και δημιουργεί παιχνίδια. Για παράδειγμα, η Cheng-Moore αναφέρει ότι το πρόσφατο blog του ήταν κάτι για το οποίο μίλησε μια μέρα και το λάνσαρε την επόμενη. "Είναι μια πλήρως δική του δημιουργία", λέει η Cheng-Moore. Και με την επερχόμενη ενημέρωση του Balatro, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή φέτος, "Νομίζω ότι απλά θα μας εκπλήξει μια μέρα και θα πει 'γεια, εδώ είναι η έκδοση 1.1'", λέει ο van Haldren. "Νομίζω ότι δουλεύει καλύτερα με αυτή την ελευθερία, γιατί έτσι δημιούργησε το Balatro εξαρχής. Δεν είχε χρονοδιαγράμματα, δεν είχε άγχος. Μπορούσε απλά να πειραματίζεται, και έτσι συνέβη η μαγεία." Ο van Haldren προσθέτει ότι "Δεν έχω δει ούτε ένα πράγμα μέχρι στιγμής στο οποίο εργάζεται. Και μου αρέσει κάπως γιατί θα εκπλαγώ κι εγώ." Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
DaemonLord92 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Η αλήθεια ειναι πως σνόμπαρα το εν λόγω παιχνίδι μέχρι που είχα πτήση 14 ώρες Σεούλ Παρίσι 1 15
PadPoet Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Όταν βγάζεις εκατομμύρια, το πιο έξυπνο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να παραμένεις στην αφάνεια. Έξυπνος. 10 1
cpc464 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Ε ναι σου λέει μαζί με το award μπορεί να περιμένει κανας εφοριακός να μου κάνει λογαριασμό. 8
UnderZer0 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, PadPoet said: Όταν βγάζεις εκατομμύρια, το πιο έξυπνο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να παραμένεις στην αφάνεια. Έξυπνος. Ειδικα οταν κανεις κατι γιατι το γουσταρεις και οχι για τα εκατομμυρια. Ετσι οντως μπορεις να συνεχισεις να κανεις αυτο που γουσταρεις με τον τροπο που γουσταρεις συν οτι εχεις την ιδιωτικοτητα της ζωης σου. Επεξ/σία 24 Μαρτίου από UnderZer0 8
Artman13 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, DaemonLord92 είπε Η αλήθεια ειναι πως σνόμπαρα το εν λόγω παιχνίδι μέχρι που είχα πτήση 14 ώρες Σεούλ Παρίσι Η συγκεκριμένη πτήση σε economy πρέπει να μπει στα επίσημα βασανιστήρια του ΟΗΕ. 10
PadPoet Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 1 minute ago, cpc464 said: Ε ναι σου λέει μαζί με το award μπορεί να περιμένει κανας εφοριακός να μου κάνει λογαριασμό. Joke, το κατάλαβα αλλά το λιγότερο είναι αυτό. Αν έχεις βγάλει τόσο χρήμα τόσο γρήγορα δεν ξέρεις από που θα σου έρθει και από ποιον/ποιούς. 2 minutes ago, UnderZer0 said: Ειδικα οταν κανεις κατι γιατι το γουσταρεις και οχι για τα εκατομμυρια. Ετσι οντως μπορεις να συνεχισεις να κανεις αυτο που γουσταρεις με τον τροπο που γουσταρεις συν οτι εχεις την ιδιωτικοτητα της ζωης σου. Σίγουρα και αυτό αλλά όποιος έχει σοβαρό χρήμα γίνεται αυτόματα στόχος, ιδίως αν είσαι/ζεις σε κάποια φτωχή χώρα (δεν ξέρω από που είναι ο τύπος)
menthol1979 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Και προφανώς ο άνθρωπος δουλέυει remotely, δουλέυει μια χαρά, φέρνει εκατομμύρια στην εταιρία και από την άλλη πετάγονται τα λιμοκοντόρικα μανατζεράκια "πίσω όλοι στα γραφεία". 2
cpc464 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 20 minutes ago, menthol1979 said: και από την άλλη πετάγονται τα λιμοκοντόρικα μανατζεράκια "πίσω όλοι στα γραφεία". Μονο τα μανατζεράκια που το μεγαλύτερο προσόν τους είναι η ρουφιανιά. 2 1
stri4ker Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Ο bro έγινε self made multimillionaire μέσα από την επιτυχία του Balatro, δεν τον νοιάζει τίποτα πια. Έχει το financial freedom να προγραμματίσει τα επόμενα project όπως ακριβώς θέλει. Θυμίζει την περίπτωση του Stardrew Valley, όπου και εκεί έγινε επιτυχία από solo developer, ο οποίος υποστηρίζει σθεναρά το παιχνίδι με συνεχόμενα updates. 2
this.is.elia Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Παίζει να είνα κάνας Ρώσος και να μένει στην αφάνεια ώστε να μην του κόψουν το χρήμα (όπως τον developer του Afterburner που δεν μπορούσε η MSI να τον πληρώνει και έκοψε τα updates). Πάντως το παιχνιδάκι είναι άψογο και αξίζει τα λεφτά του 100%. 4
Xvipes Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 47 minutes ago, darkf said: Προτιμάς άρθρα με Tesla και Ελομάς; 7
atypicalcoder Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, UnderZer0 είπε Ειδικα οταν κανεις κατι γιατι το γουσταρεις και οχι για τα εκατομμυρια. Ετσι οντως μπορεις να συνεχισεις να κανεις αυτο που γουσταρεις με τον τροπο που γουσταρεις συν οτι εχεις την ιδιωτικοτητα της ζωης σου. Το δέσαμε κόμπο ότι είναι ένας ακόμα solo-άγνωστος που έγινε εκατομμυριούχος με την ιδέα του... ρομαντικό δεν λέω. Αλλά μήπως τελικά όλο αυτό είναι απλά marketing? λέω εγώ τώρα... Επεξ/σία 24 Μαρτίου από atypicalcoder
darkf Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 14 λεπτά πριν, Xvipes είπε Προτιμάς άρθρα με Tesla και Ελομάς; Όχι για Μασούτη και ΑΒ. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα