NT1G Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, ggelhsva είπε Ο δημιουργός του ποιου;; Του Balatro. 1 1
headbanger Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 1 ώρα πριν, this.is.elia είπε Παίζει να είνα κάνας Ρώσος και να μένει στην αφάνεια ώστε να μην του κόψουν το χρήμα (όπως τον developer του Afterburner που δεν μπορούσε η MSI να τον πληρώνει και έκοψε τα updates). Πάντως το παιχνιδάκι είναι άψογο και αξίζει τα λεφτά του 100%. καναδός είναι και μένει στην επαρχία της Manitoba. στην μέση του πουθενά αν θες να ανοίξεις χάρτη.
Le Perv Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, amigagr είπε είναι σκοτεινός τύπος, σαν τις κατσαρίδες! Oχι κατσαριδες. Αλλα οπως οι υπερηρωες. "Βατμαν", "Σπιντερμαν", Ζορρο κι αλλοι μασκοφοροι. Επεξ/σία 24 Μαρτίου από Le Perv
Diavolos666 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 47 minutes ago, Tsiviotis said: Ο διάολος το έφτιαξε. Αν παίζεις, ξέρεις. Δεν έχω καμία απολύτως ανάμιξη, πρώτη φορά ακούω γι' αυτό το παιχνίδι και εφόσον είναι με τραπουλόχαρτα δεν είναι στο οπτικό μου πεδίο καν. Και τόσο πιξελιασμένο παιχνίδι, τι στο καλό έχουν πάθει όλοι minecraft? Επεξ/σία 24 Μαρτίου από Diavolos666 2
Tsiviotis Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Diavolos666 είπε Δεν έχω καμία απολύτως ανάμιξη, πρώτη φορά ακούω γι' αυτό το παιχνίδι και εφόσον είναι με τραπουλόχαρτα δεν είναι στο οπτικό μου πεδίο καν. Και τόσο πιξελιασμένο παιχνίδι, τι στο καλό έχουν πάθει όλοι minecraft? Άντε go to hell, ρε 😉 Βαριέμαι να εξηγώ, αλλά ρώτα κάνα ΑΙ γιατί να κάνει κάποιος game με pixel-art. Εγώ ούτε πασιέντζα δεν ξέρω, μόνο Blackjack που παίζει και ένα 5χρονο. Αλλά απλά παίζεις τρία runs και τελείωσε, κόλλησες. Παιχνιδάρα, τέλος.
Diavolos666 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 13 hours ago, Tsiviotis said: Άντε go to hell, ρε 😉 Βαριέμαι να εξηγώ, αλλά ρώτα κάνα ΑΙ γιατί να κάνει κάποιος game με pixel-art. Εγώ ούτε πασιέντζα δεν ξέρω, μόνο Blackjack που παίζει και ένα 5χρονο. Αλλά απλά παίζεις τρία runs και τελείωσε, κόλλησες. Παιχνιδάρα, τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα