Georgebek2 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Γεια σας, σκεφτομαι να αγορασω καποιο διαμερισμα το οποιο τα περισσοτερα τα εχει θετικα αλλα ενα απο τα αρνητικα ειναι πως απο πανω υπαρχει οικογενεια με μωρα 1 και 2,5 ετων.. Για πειτε γνωμες οσοι ζειτε σε αντιστοιχα διαμερισματα, παλευεται λετε ή να ριξω ακυρο; Το συγκεκριμενο διαμεριασμα αξιζει πολυ κατα τα αλλα, και ουτε ειμαι προφανως υπερβολικο με την εννοια φασαρια. Καινουρια πολυκατοικια, υπο φυσιολογικες συνθηκες θα ηθελα αποψεις, να το τολμησω; 1
phanispal Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Τι να σου πούμε ακριβώς, παιδιά είναι, για τουλάχιστον 10 χρόνια θα έχεις ποδοβολητά και φωνές από τους γονείς και μεταξύ τους τα πιτσιρίκια συν όταν θα έρχονται φίλοι τους. Στην τελική αν δεις ότι δεν την παλεύεις το νοικιάζεις μέχρι να μεγαλώσουν. 5 1
Georgebek2 Δημοσ. 24 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου Δικιο εχεις και το γνωριζω. Απλα ηθελα να ακουσω καποιες εμπειριες απο καποιους που το βιωσαν/το βιωνουν γνωριζοντας παντα πως η τελικη αποφαση ειναι δικη μου. Περιμενω βασικα να δω αν υπαρχουν και αυτοι που δεν που με τετοια συνθηκη ηταν ηρεμα τα πραγματα...
phanispal Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Εγώ για την ώρα είμαι την άλλη πλευρά, έχω μικρό που όση τηλεόραση, όσο tablet και να δει, θα έρθει η στιγμή που θα τρέξει και τα Σάββατα θα έρθουν φίλοι του και θα γίνει μάχη. Σε ώρες κοινής ησυχίας δεν ακούγεται τίποτα, αλλά αυτό από μόνο του δε λέει κάτι, το ότι είναι 20:00 ας πούμε δε σημαίνει ότι από κάτω δεν ενοχλείται. Γενικά ζούμε σε μια εποχή που (κακώς) απορροφούνται στις οθόνες από πολύ μικρά, και το διαδραστικό παιχνίδι έχει σχεδόν καταργηθεί. Αλλά και πάλι, δύσκολο να περνούν οι μέρες και οι εβδομάδες και να μην ακούς τίποτα. Κάτι θα τους πέσει, θα κλάψουν, θα γκρινιάξουν, κάτι θα γίνει. Αν επικρατεί ως επί το πλείστον ησυχία μάλλον κάτι δε θα πηγαίνει καλά. 7
Georgebek2 Δημοσ. 24 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου Εχει νοημα αραγε να βαλω κατι στο ταβανι για εξτρα μονωση; Πχ γυψοσανιδα με κανα υλικο μεσα για ηχομονωση; Εχει βαλει κανεις; Το λεω γιατι δε με βλεπω να σταματαω την αγορα για αυτο το λογο... 3
Georgebek2 Δημοσ. 24 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 4 minutes ago, dsi44 said: πας σε αλλο ακινητο απλα Μπα σε αυτο θα παω... Κανας αλλος εμπειρια με παιδια απο πανω;; 😛 1
vamvakoolas Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 1 hour ago, Georgebek2 said: Γεια σας, σκεφτομαι να αγορασω καποιο διαμερισμα το οποιο τα περισσοτερα τα εχει θετικα αλλα ενα απο τα αρνητικα ειναι πως απο πανω υπαρχει οικογενεια με μωρα 1 και 2,5 ετων.. Για πειτε γνωμες oσοι ζειτε σε αντιστοιχα διαμερισματα, παλευεται λετε ή να ριξω ακυρο; Το συγκεκριμενο διαμεριασμα αξιζει πολυ κατα τα αλλα, και ουτε ειμαι προφανως υπερβολικο με την εννοια φασαρια. Καινουρια πολυκατοικια, υπο φυσιολογικες συνθηκες θα ηθελα αποψεις, να το τολμησω; εγω ειχα διπλα 3 παιδιακια (ιδιο οροφο) που πραγματικα ηταν αγια και μαλιστα και στο κορονοιο (απο 3 εως 8 ετων). Βεβαια ειχαν ενα πατερα που τα προσεχε σχεδον ολη ημερα. Απο την αλλη φιλη μου εχει ενα παιδι γυμνασιο (χωρισμενη) που κανει για 30 παιδακια και πραγματικα λυπαμαι τους γειτονες. Ειτε θα κανεις επισκεψεις απογευμα να δεις τι παιζει μονος σου ή αν εισαι της απολυτης ησυχιας/βιβλιου (οπως εγω) δε δεχεσαι το ρισκο και ψαχνεις κατι απομονομενο αν γινεται μεζονετα βιλα ή εστω παλιο προκατ/μονοκατοικια 3
SB_1957 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Ησυχία και ηρεμία σε πολυκατοικία δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς σε όποιον όροφο και αν μένεις. Οι θόρυβοι μπορεί να προέρχονται και από τα κάτω ή τα διπλανά διαμερίσματα, όχι μόνο από τα πάνω, αλλά και από την απέναντι ή διπλανή πολυκατοικία. Επίσης μπορεί να υπάρχει ησυχία για χρόνια και μετά να πουληθεί ή να νοικιαστεί κάποιο διαμέρισμα και να γίνεται χαμός από θόρυβο. Ακόμη και σε μονοκατοικία πάλι μπορεί να υπάρχει θόρυβος από τις γειτονικές κατοικίες. Εμείς είμαστε στην ερημιά του θεού, εκτός οικισμού, με σπίτια σε απόσταση 500 και 1000 μέτρα και όταν έρχονται ΣΚ ή γιορτές μας ξεκουφαίνουν. Θεωρούν ότι στην εξοχή δεν υπάρχουν ώρες κοινής ησυχίας! 6 1
mariosnik_ Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Georgebek2 είπε Γεια σας, σκεφτομαι να αγορασω καποιο διαμερισμα το οποιο τα περισσοτερα τα εχει θετικα αλλα ενα απο τα αρνητικα ειναι πως απο πανω υπαρχει οικογενεια με μωρα 1 και 2,5 ετων.. Για πειτε γνωμες οσοι ζειτε σε αντιστοιχα διαμερισματα, παλευεται λετε ή να ριξω ακυρο; Το συγκεκριμενο διαμεριασμα αξιζει πολυ κατα τα αλλα, και ουτε ειμαι προφανως υπερβολικο με την εννοια φασαρια. Καινουρια πολυκατοικια, υπο φυσιολογικες συνθηκες θα ηθελα αποψεις, να το τολμησω; Σε καμία περιπτωση δεν θεωρώ αποτρεπτικο παράγοντα να αγοράσεις διαμέρισμα για τις φασαρίες από τα μωρά. Αν μου έλεγες ότι το διαμέρισμα είναι δίπλα από σχολείο, παιδικη χαρά, καφετέριες και εστιατόρια να σου έλεγα ότι αποτελούν λόγο να το αποφύγεις. Τώρα η εν λόγω οικογένεια με τα παιδιά μπορεί και να φύγει μετά από κάποια χρόνια. Το καλύτερο θα ήταν να ήξερες άμα η οικογένεια ασχολείται με τα παιδιά και γενικά πως πάνε από το θέμα φασαρία. 1 1
costas_ Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Έζησα 7-8 χρόνια σε ιδιόκτητο διαμέρισμα και σε όλες τις πλευρές είχα άλλα διαμερίσματα. Πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά, απέναντι ... κανονική σφηγκοφωλιά. Δεν με ενοχλούσε κανένας άλλος τόσο πολύ όσο με ενοχλούσε το πάνω διαμέρισμα από το οποίο άκουγα τα πάντα. Τσόκαρα, πτώσεις αντικειμένων, τα νύχια από το σκυλάκι, καρέκλες, βήματα, σκούπα, κινητά.... μια τρέλα. Ετσι μου ερχόταν να τους κάνω δώρο μοκέτα από τοιχο σε τοίχο για να ησυχάσω πια από αυτή την κατάσταση. Τελικά το πουλήσαμε, πήραμε άλλο σπίτι και ησυχάσαμε ! 5 1
basilis_k6 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Ρίξε ακυρο. Θα βρεις πολλές πολυκατοικίες χωρίς παιδιά, χωρίς βλαμμένος γείτονες που κάνουν μετακόμιση και γενική κάθε μέρα. 3
christos4 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Αν θέλεις να έχεις 100% ησυχία, πας σε μονοκατοικία και κατά προτίμηση σε μεγάλο οικόπεδο δικό σου, που δε θα έχει κοντά αλλά σπίτια. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα γεννήσει, ποιος θα έρθει να μείνει στο διαμέρισμα που νοικιάζεται, ποιος θα τσακωθεί, ποιος θα πάρει σκύλο, ντραμς ή απλά θα έχει δυνατή φωνή και θα μιλάει στο μπαλκόνι και θα τον ακούει όλη η γειτονιά... Το αν αντέχεις τη φασαρία είναι σχετικό και με το πως έχεις συνηθίσει.. Ειναι πολύ υποκειμενικό και ότι και αν σου πει κάποιος τρίτος, δε σημαίνει ότι θα ταιριάξει και σε εσένα.. 7
Georgebek2 Δημοσ. 24 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για τις εμπειριες σας! Τα τελευταια χρονια ειχα εργενη αθορυβο απο πανω και πραγματικα η οικογενεια με μικρα με φοβιζει αρκετα! Απο την αλλη το να βρω κατι αλλο τοσο αξιολογο ισως παρει αρκετο χρονο! Σκεφτομαι αν αξιζει να παω σε χειροτερο και ισως ακριβοτερο σπιτι λογω των πιθανων/σιγουρων θορυβων... Οι γυρω γυρω θορυβοι δε με φοβιζουν τοσο! Το ξερω πως παντα ειναι ρισκο να παω καπου και να προκυψει στη πορεια θορυβος, τωρα ομως που τους εχω σιγουρα απο πανω οεο;; Επεξ/σία 24 Μαρτίου από Georgebek2
Vstromrider Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 6 ώρες πριν, Georgebek2 είπε Γεια σας, σκεφτομαι να αγορασω καποιο διαμερισμα το οποιο τα περισσοτερα τα εχει θετικα αλλα ενα απο τα αρνητικα ειναι πως απο πανω υπαρχει οικογενεια με μωρα 1 και 2,5 ετων.. Για πειτε γνωμες οσοι ζειτε σε αντιστοιχα διαμερισματα, παλευεται λετε ή να ριξω ακυρο; Το συγκεκριμενο διαμεριασμα αξιζει πολυ κατα τα αλλα, και ουτε ειμαι προφανως υπερβολικο με την εννοια φασαρια. Καινουρια πολυκατοικια, υπο φυσιολογικες συνθηκες θα ηθελα αποψεις, να το τολμησω; γυρω στα 10 χρονια ποδοβολητα. Αν ειναι αγορια, μετα θα εχεις προβλημα με φραγμους στην αποχετευση απο τα μωρομαντηλα. Τα προβληματα θα περασουν οταν θα φυγουν για σπουδες στα 18 περιπου. 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις