taris Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Προσωπικά θα προτιμούσα "any day of the week" οικογένεια με μικρά παιδιά παρά σπουδαστές/φοιτητές ή οικογένεια με "παιδιά" των 16, 17, 18+, έχοντας ζήσει τα προβλήματα και των δυο περιπτώσεων. Τουλάχιστον η οικογένεια με μικρά παιδιά έχει και η ίδια ανάγκη για ησυχία κάποιες ώρες. Επίσης δεν ουρλιάζουν σαν να τους σφάζουν για να πείσουν τους άλλους ή τους εαυτούς τους ότι διασκεδάζουν. Επεξ/σία 26 Μαρτίου από taris
agap Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Προχώρα κανονικά την αγορά ...δεν έχει νόημα η αναβολή λόγω ύπαρξης μικρών παιδιών του από επάνω ....θα μεγαλώσουν Δεν είναι και τόσο τρελός ο θόρυβος το έχω ζήσει απλά κάποια ποδοβολητα ...και μπάλες Άσε που και άλλο να πάρεις μπορεί ο από επάνω να το νοικιάσει εκ των υστέρων σε θορυβώδη άτομα η να σου τύχει να έχει σκυλιά από πάνω η δίπλα σου που γαβγίζουν συχνά ... Ο μόνος σοβαρός λόγος για να μην πάρει κάποιος διαμέρισμα λόγω πιθανού θορύβου είναι να είναι κτισμένο πολύ κοντά σε εκκλησία όπου μια ζωή θα μένεις άυπνος από τις καμπάνες ... 1
Georgebek2 Δημοσ. 26 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 16 minutes ago, agap said: Ο μόνος σοβαρός λόγος για να μην πάρει κάποιος διαμέρισμα λόγω πιθανού θορύβου είναι να είναι κτισμένο πολύ κοντά σε εκκλησία όπου μια ζωή θα μένεις άυπνος από τις καμπάνες ... Εδω γελασα!! Επεσες στην περιπτωση μιας και μενω κολλητα σε εκκλησια τα τελευταια 15 χρονια! Ειχα ξενερωσει απιστευτα αρχικα αλλα ξαφνικα, νομιζω πανω στον μηνα σταματησα να ακουω τις καμπανες! Και οποτε τις ακουω μου ακουγονται πολυ μελωδικα... μη σου πω οριακα θα μου λειψει 😛 Σε αυτη τη ζωη ισχυει πως τα παντα ειναι πολυ σχετικα τελικα...
Aggelos_INSM Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 24/3/2025 στις 4:32 ΜΜ, Georgebek2 είπε Γεια σας, σκεφτομαι να αγορασω καποιο διαμερισμα το οποιο τα περισσοτερα τα εχει θετικα αλλα ενα απο τα αρνητικα ειναι πως απο πανω υπαρχει οικογενεια με μωρα 1 και 2,5 ετων.. Για πειτε γνωμες οσοι ζειτε σε αντιστοιχα διαμερισματα, παλευεται λετε ή να ριξω ακυρο; Το συγκεκριμενο διαμεριασμα αξιζει πολυ κατα τα αλλα, και ουτε ειμαι προφανως υπερβολικο με την εννοια φασαρια. Καινουρια πολυκατοικια, υπο φυσιολογικες συνθηκες θα ηθελα αποψεις, να το τολμησω; Εχω πιτσιρίκια 15-16 χρονων απο πανω μου παρατημενα 24/7 χωρις γονεις. Γινεται χαμος. Δεν αξιζει κοιτα κατι αλλο
Pokemon640 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 5 hours ago, Thresh said: Ναι ένα ρετιρέ, που αν δεν είναι καινούριο το κτίριο ή δεν έχει ανακαινιστεί θα "μπάζει" σαν να μην υπάρχει αύριο κι ό,τι κέρδος θα έχει από την ησυχία θα το χάνει από το κρύο και τη ζέστη ($). 😛 4 hours ago, Georgebek2 said: Σωστος παλιο ρετιρε με τπτ. Ακομη και τα καινουρια παλι δε ξερω τι γινεται πχ οταν η μονωμενη ταρατσα το καλοκαιρι βραζει! Με μια καλή μόνωση είναι ΟΚ, δεν είμαστε στον μεσαίωνα η στο 1930.. Πλέον υπάρχουν μονωτικά υλικά εξαιρετικά προηγμένα που θωρακίζουν. Ήδη και ο πετροβάμβακας που είπα, από την μια πλευρά μπορεί να έχει φωτιά, από την άλλη να μην περνάει τίποτα, και στα χρηματοκιβώτια το χρησιμοποιούν. Η θερμοπρόσωψη εξίσου αξίζει και σου γλυτώνει χρήματα. 1
Georgebek2 Δημοσ. 27 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 9 hours ago, Aggelos_INSM said: Εχω πιτσιρίκια 15-16 χρονων απο πανω μου παρατημενα 24/7 χωρις γονεις. Γινεται χαμος. Δεν αξιζει κοιτα κατι αλλο Τα εχεις χρονια απο πανω; Παντα ετσι ηταν;
pontez2 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 9 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε Εχω πιτσιρίκια 15-16 χρονων απο πανω μου παρατημενα 24/7 χωρις γονεις. Γινεται χαμος. Δεν αξιζει κοιτα κατι αλλο Tη Πρόνοια την κάλεσες?
Aggelos_INSM Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε Τα εχεις χρονια απο πανω; Παντα ετσι ηταν; 2 χρονια τώρα . Ναι ετσι ηταν, τσακωμοι με τους δικους τους, παραλιγο να παιξουμε και ξυλο με τον πατερα τους , αστυνομίες κλπ κλπ. Μεχρι τις 12 1 η ωρα χθες ειχαν φιλους τους πανω και ενοχλουσαν. Παντα για ώρες κοινης ησυχιας μιλαω . Ποτε δεν αλλαξε τίποτα . Οι γονεις τους λενς οτι "ειναι τα καλυτερα παιδια" κατα λεξη και οτι δεν ενοχλουν ποτε. Εντωμεταξυ σπανίως βρίσκονται σπιτι οι γονεις , ξερω καλυτερα απο αυτους 6 λεπτά πριν, pontez2 είπε Tη Πρόνοια την κάλεσες? Οχι αλλα εχω μιλήσει με την αστυνομια και δεν εγινε κατι... "δε ξερουμε σιγουρα αν ειναι μονα τους" ειπαν κατα λεξη . Τι να πεις...Τωρα ανηλικα παιδια να φερνουν φιλους τους μεχρι αργα το βράδυ και να ενοχλουν και να μη καταλαβαινουν οτι ενοχλουν μετα απο πολλαπλες παρατηρήσεις τι αλλο να κανεις? Δε θελω να φτασω σε τετοιο σημείο ουτε ξερω την ακριβή νομοθεσία , η μανα τους ερχεται ελαχιστες ωρες τη μερα και αν . Ειχε να φανει πολλες βδομαδες σιγουρα πριν ενα διαστημα. Αλλες φορές δεν ερχεται καν. Ο πατέρας τους τους φερνει φαγητο πολλες φορες και απλα φευγει. Περιεργα πραγματα . Δεν ειναι απλα οτι μιλανε. Φωνάζουν , κοπανανε, τρίζουν καρέκλες , γελανε πολυ δυνατά . Αν δε μπορει να κανει κατι η αστυνομία τι αλλο να γινει? Η πολυκατοικία ειναι παλια ακουγονται τα πάντα δυστυχως Επεξ/σία 27 Μαρτίου από Aggelos_INSM 2
sphinxgr Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 10 ώρες πριν, Georgebek2 είπε Εδω γελασα!! Επεσες στην περιπτωση μιας και μενω κολλητα σε εκκλησια τα τελευταια 15 χρονια! Ειχα ξενερωσει απιστευτα αρχικα αλλα ξαφνικα, νομιζω πανω στον μηνα σταματησα να ακουω τις καμπανες! Και οποτε τις ακουω μου ακουγονται πολυ μελωδικα... μη σου πω οριακα θα μου λειψει 😛 Σε αυτη τη ζωη ισχυει πως τα παντα ειναι πολυ σχετικα τελικα... Όπως ακριβώς το λες ρε συ. Είχα καφενείο απέναντι απο το σπίτι μου. Κυριακές πρωί ειδικά, άπειρη φασαρία απο ξημερώματα. Έκλεισε και μου λείπει. Η φασαρία του καφενείου, ήταν υποσυνειδητα μια ένδειξη ότι εκεί είναι το σπίτι μου. Ήξερες ότι είναι ένα οικείο μέρος στον ύπνο σου πάνω κ ήξερες ότι εκεί ειναι το σπίτι σου. Το ίδιο κ η καμπάνα της εκκλησίας, δίπλα στο σπίτι, στο χωριό. Σου έλεγε εδώ είναι το σπίτι σου. Στο υπενθύμιζε. *Φυσικά δεν λέμε ότι γουστάρουμε φασαρία, αλλά κάποια βιώματα που ζεις από μικρός, σε αλλάζουν κ τα συνηθίζεις κ τα θεωρείς αυτονόητα.
pontez2 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Aggelos_INSM είπε Οχι αλλα εχω μιλήσει με την αστυνομια και δεν εγινε κατι... "δε ξερουμε σιγουρα αν ειναι μονα τους" ειπαν κατα λεξη . Τι να πεις...Τωρα ανηλικα παιδια να φερνουν φιλους τους μεχρι αργα το βράδυ και να ενοχλουν και να μη καταλαβαινουν οτι ενοχλουν μετα απο πολλαπλες παρατηρήσεις τι αλλο να κανεις? Δε θελω να φτασω σε τετοιο σημείο ουτε ξερω την ακριβή νομοθεσία , η μανα τους ερχεται ελαχιστες ωρες τη μερα και αν . Ειχε να φανει πολλες βδομαδες σιγουρα πριν ενα διαστημα. Αλλες φορές δεν ερχεται καν. Ο πατέρας τους τους φερνει φαγητο πολλες φορες και απλα φευγει. Περιεργα πραγματα . Δεν ειναι απλα οτι μιλανε. Φωνάζουν , κοπανανε, τρίζουν καρέκλες , γελανε πολυ δυνατά . Αν δε μπορει να κανει κατι η αστυνομία τι αλλο να γινει? Η πολυκατοικία ειναι παλια ακουγονται τα πάντα δυστυχως Koιτα bro. Το "έχω μιλήσει", δε λέει τποτε. Αν θες να λυσεις το θέμα, καλεις αστυνομια για διατάραξη κοινης ησυχίας, την ωρα που γινεται ο χαμός που λες. Και οχι μονο μια φορά αλλά 10. Αν κι έτσι δε καταλαβαίνουν προχωράς σε αγωγή. Υπάρχουν αποφάσεις με μεγάλο προστιμο. Δες παλαιότερο θέμα εδω Πάντως το πόσο παλιό ειναι το κτίριο δε λέει τιποτε. Κτίρια 10ετίας μπορει να ακους τα πάντα και του 70 να μην ακους τιποτε. Θέμα κατασκευής ολα. Δε σημαινει φυσικά οτι ειναι το ιδιο καλές κατασκευές επειδη απλά το ένα έχει καλυτερη ηχομονωση.
icyrabbit Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 19 ώρες πριν, SB_1957 είπε Το ότι θα κοιμούνται οι γονείς δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει ησυχία. Νεαρό ζευγάρι με μωρά παιδιά, τα οποία σπάνια ακούγονταν, αλλά οι γονείς ξεσήκωναν την πολυκατοικία όλη νύχτα! 🤣 Ακραίο! Κρίμα που δεν υπάρχει κάποιος τριψήφιος αριθμός που μπορούμε να καλέσουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Oh wait... 🙃
Προτεινόμενες αναρτήσεις