demonisawake Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Καλησπερα, εχω τον ενισχυτη yamaha rxv6a και ψαχνω να παρω ενα καλο κεντρικο ηχείο . Αυτην την στιγμη εχω ενα 5.1 που νιωθω οτι το μονο του μειονεκτειμα ειναι το κεντρικο , Με budget 300-400 χετε να μου προτεινετε κατι ? Ευχαριστω εκ ων προτερων
Jiakometi Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Να πάρετε ένα της ίδιας μάρκας - σειράς (την οποία δεν αναφέρετε), με τα δύο εμπρός ηχεία σας. Αν ο κατασκευαστής έχει περισσότερες από μία επιλογές κεντρικού ηχείου στην δική σας σειρά ηχείων, τότε να πάρετε το καλύτερο που επιτρέπει το budget σας. Το κεντρικό ηχείο είναι ίσως το σημαντικότερο όλων, σε ένα σύστημα 5.1 Για να πάρετε καλύτερες και πιο συγκεκριμένες συμβουλές θα ήταν καλό να αναφέρετε τι ηχεία έχετε τώρα και μερικά στοιχεία για τον χώρο σας. (Μέγεθος απόσταση ακρόασης κλπ) 2
CostasRompotis Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Συμπληρωνοντας την πολυ σωστη τοποθετηση του jiakometi θα θελα να ρωτησω τι ακριβως σου λειπει απ το υπαρχον κεντρικο; Σε τι ενταση ακους; Υποψιν τα συστηματα ισοσταθμισης αδικουν το κεντρικο ηχειο σε μικρομεσαιες εντασεις και αποδιδουν πολυ καλυτερα στις υψηλες κι οσο πιο κοντα στην ενταση αναφορας, γι αυτο ρωταω. Καλο θα ταν να μας πεις επισης αν εβαλες "χερι" στην ισοσταθμιση οσον αφορα τις συχνοτητες αποκοπης των ηχειων ή τ αφησες ολα οπως τα βγαλε; Δωσε δηλαδη πληροφοριες αποτελεσματων ισοσταθμισης, κριμα να μπεις σε περιττο εξοδο επειδη δεν ασχοληθηκες περαιτερω για ενα κατα κοινη ομολογια συνηθισμενο προβλημα των συστηματων ισοσταθμισης. Επισης συνηθως οι ενισχυτες εχουν συγκεκριμενα τρυκ για ακροαση σε χαμηλες εντασεις οπου βοηθουν να μη χαθει το κεντρικο, για παραδειγμα οι denon - marantz εχουν το dynamic volume, λογικα κατι παρομοιο θα χει κι yamaha αν το ψαξεις. Επεξ/σία 27 Μαρτίου από CostasRompotis 1
HardwareZone Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Καλό κεντρικό ηχείο... οριζόντιας τοποθέτησης... υπάρχουν... καμμιά 10αριά συνολικά που είναι πραγματικά καλά Από εκεί και πέρα... το χάος, και η καταστροφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα