Argkon Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους.Ειμαι σε αναζητηση μπαταριας μιας και η παλια απεβιωσε. Με μια γρηγορη αναζητηση στο σκρουτζ βλεπω 2 bosch στις top seller. Το φτηνοτερο καταστημα ειναι καποιο στον Πειραια (ας μην αναφερω ονομα) βλεπω ομως στο google maps καποια αμφιλεγομενα σχολια. Σιγουρα παντα υπαρχουν και τετοια αλλα αρκετοι αναφερουν πως οταν παρουσιαστηκε θεμα το καταστημα τεινει να ριχνει το φταιξιμο στο δυναμο/υπερφορτωση κλπ. Το καταστημα διατυμπανιζει πως ειναι επισημος αντιπροσωπος Bosch και στο site τους αναφερει οτι δινουν ενα χρονο εγγυηση. Εχει καποιος εμπειρια απο το συγκεκριμενο μαγαζι; Υπαρχει τροπος να τσεκαρει καποιος αν ειναι οντως επισημος αντιπροσωπος; Σε αλλο γνωστο καταστημα επι της Βουλιαγμενης η ιδια μπαταρια (Bosch S5 005 63ah) σε προσφορα με 17% εκπτωση βγαινει στα 105 ευρω (απο 126.4 αναφερονται 2 χρονια εγγυησης επισης) ενω στο πρωτο του σκρουτζ στα 73 (απο 100 αρχικη). Τοσο μεγαλη διαφορα τιμης με βαζει αναποφευκτα σε σκεψεις... καθε πληροφορια ευπροσδεκτη. Υ.Γ Ξερω πως υπαρχουν σιγουρα καλυτερες επιλογες αλλα ανεβαινουμε σε χρηματα. Επεξ/σία 25 Μαρτίου από Argkon
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 8 ώρες πριν, Argkon είπε Καλησπερα σε ολους.Ειμαι σε αναζητηση μπαταριας μιας και η παλια απεβιωσε. Με μια γρηγορη αναζητηση στο σκρουτζ βλεπω 2 bosch στις top seller. Το φτηνοτερο καταστημα ειναι καποιο στον Πειραια (ας μην αναφερω ονομα) βλεπω ομως στο google maps καποια αμφιλεγομενα σχολια. Σιγουρα παντα υπαρχουν και τετοια αλλα αρκετοι αναφερουν πως οταν παρουσιαστηκε θεμα το καταστημα τεινει να ριχνει το φταιξιμο στο δυναμο/υπερφορτωση κλπ. Το καταστημα διατυμπανιζει πως ειναι επισημος αντιπροσωπος Bosch και στο site τους αναφερει οτι δινουν ενα χρονο εγγυηση. Εχει καποιος εμπειρια απο το συγκεκριμενο μαγαζι; Υπαρχει τροπος να τσεκαρει καποιος αν ειναι οντως επισημος αντιπροσωπος; Σε αλλο γνωστο καταστημα επι της Βουλιαγμενης η ιδια μπαταρια (Bosch S5 005 63ah) σε προσφορα με 17% εκπτωση βγαινει στα 105 ευρω (απο 126.4 αναφερονται 2 χρονια εγγυησης επισης) ενω στο πρωτο του σκρουτζ στα 73 (απο 100 αρχικη). Τοσο μεγαλη διαφορα τιμης με βαζει αναποφευκτα σε σκεψεις... καθε πληροφορια ευπροσδεκτη. Υ.Γ Ξερω πως υπαρχουν σιγουρα καλυτερες επιλογες αλλα ανεβαινουμε σε χρηματα. Oι μπαταρίες είναι σαν χρηματιστήριο λόγω του μολύβδου ,η τιμή παίζει πολύ οπότε ένας που αγόρασε όταν ήταν ακριβά θα πουλήσει και ακριβά. Εγώ θα αγόραζα απο τον πιο φτηνό γιατί είναι λιγότερες οι πιθανότητες να την έχει καιρό στο ράφι του.Αν και μια φόρτιση πριν μπει πάνω δεν νομίζω να της κάνει κακό.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Απο προσωπική εμπειρια ποτε δεν με εχουν προδωσει οι Varta. Ειτε blue ειτε silver, πραγματικα ολα τα αμαξια μας εχουν varta και ακομα πανε ρολοι πολλα χρονια μετα. E44 = 3.5χρονια με πολυ περιστασιακη χρηση (2 φορες τον μηνα) και trickle charging περαν του ενος μηνος ακινησιας, το βαζει μπροστα μπαμ μπαμ καθε φορα. D24 = 3.5 χρονια σε diesel + 1χρονο τωρα σε βενζινη μικρου κυλινδρισμου, συνεχιζει να το πηγαινει μαρουλι D15 = η silver εκδοση της D24 μπηκε στο diesel πριν ενα χρονο οταν γυρισαμε την D24 στην βενζινα C30 = ηδη ενας χρονος σε αμαξι περιστασιακης χρησης (1 φορα καθε 10 ημερες) που καθεται παρκαρισμενο με συναγερμο το βαζει μπροστα μαρουλι 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Bosch ασημί χρώμα 54αρα 80 ευρώ Κράτησε πάνω από 4 χρόνια ας Honda CRV Επεξ/σία 25 Μαρτίου από Γιάννης Platano
Black Demis Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου πρωτο και το ποιο συμαντικο κοιτας αν το οχημα σου ζηταει "ιδιαιτερη" μπαταρια δλδ αν εχει start and stop κλπ (εκει πας σε συγκεκριμένες μπαταριες και μετα πας βαση χωρητικότητας και αφου βρεις στην χωρητικότητα που πρεπει πας και βαση τιμής 1
mike15 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου αν το αυτοκινητο σου μπορει να παρει καποια απο τα μοντελλα των εταιρειων banner η' exide ,για μενα ειναι οι καλυτερες. 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 2 ώρες πριν, mike15 είπε banner ολοι λενε για banner εγω νια που ανοιξα δεν ειδαι τιποτα ιδιατερο απο μια ασβεστιου
meletis_m Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 14 ώρες πριν, Argkon είπε Καλησπερα σε ολους.Ειμαι σε αναζητηση μπαταριας μιας και η παλια απεβιωσε. Με μια γρηγορη αναζητηση στο σκρουτζ βλεπω 2 bosch στις top seller. Το φτηνοτερο καταστημα ειναι καποιο στον Πειραια (ας μην αναφερω ονομα) βλεπω ομως στο google maps καποια αμφιλεγομενα σχολια. Σιγουρα παντα υπαρχουν και τετοια αλλα αρκετοι αναφερουν πως οταν παρουσιαστηκε θεμα το καταστημα τεινει να ριχνει το φταιξιμο στο δυναμο/υπερφορτωση κλπ. Το καταστημα διατυμπανιζει πως ειναι επισημος αντιπροσωπος Bosch και στο site τους αναφερει οτι δινουν ενα χρονο εγγυηση. Εχει καποιος εμπειρια απο το συγκεκριμενο μαγαζι; Υπαρχει τροπος να τσεκαρει καποιος αν ειναι οντως επισημος αντιπροσωπος; Σε αλλο γνωστο καταστημα επι της Βουλιαγμενης η ιδια μπαταρια (Bosch S5 005 63ah) σε προσφορα με 17% εκπτωση βγαινει στα 105 ευρω (απο 126.4 αναφερονται 2 χρονια εγγυησης επισης) ενω στο πρωτο του σκρουτζ στα 73 (απο 100 αρχικη). Τοσο μεγαλη διαφορα τιμης με βαζει αναποφευκτα σε σκεψεις... καθε πληροφορια ευπροσδεκτη. Υ.Γ Ξερω πως υπαρχουν σιγουρα καλυτερες επιλογες αλλα ανεβαινουμε σε χρηματα. Varta BlueDynamic σε αμάξι με καθημερινή μετακίνηση . 5,5 χρόνια . Δε έδωσε σημάδια , μια και έξω με άφησε . Σε Diesel Volvo V40 Start/Stop exide 2,5 χρόνια καλά πάει . Κάθε 3-5 μήνες τις φορτίζω ! Καθάρισμα τους πόλους καλά και πρώτη φορά χρησιμοποίησα και γράσο στους πόλους . (Εάν κάνει δουλειά δε ξέρω). Καλό είναι πριν κουμπωθει επάνω στο αμάξι να ρίξεις και μια φόρτιση !
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, meletis_m είπε Varta BlueDynamic σε αμάξι με καθημερινή μετακίνηση . 5,5 χρόνια . Δε έδωσε σημάδια , μια και έξω με άφησε . Σε Diesel Volvo V40 Start/Stop exide 2,5 χρόνια καλά πάει . Κάθε 3-5 μήνες τις φορτίζω ! Καθάρισμα τους πόλους καλά και πρώτη φορά χρησιμοποίησα και γράσο στους πόλους . (Εάν κάνει δουλειά δε ξέρω). Καλό είναι πριν κουμπωθει επάνω στο αμάξι να ρίξεις και μια φόρτιση ! Δεν ξέρω τι παίζει ρόλο αλλά άλατα σε πόλους μπαταρίας δεν έχω συναντήσει ποτέ σε δικά μου αμάξια. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Δεν ξέρω τι παίζει ρόλο αλλά άλατα σε πόλους μπαταρίας δεν έχω συναντήσει ποτέ σε δικά μου αμάξια. Ουτε κι εγω σε πολλα πολλα αμαξια
meletis_m Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Δεν ξέρω τι παίζει ρόλο αλλά άλατα σε πόλους μπαταρίας δεν έχω συναντήσει ποτέ σε δικά μου αμάξια. Ούτε εγώ μέχρι στιγμής . Βέβαια τους καθαρίζω καλά τους πόλους . Περισσότερο από περιέργεια το έριξα το σπρέι πόλων
agnostos13 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Έχω ακούσει οτι κυκλοφορούν Bosch μη γνήσιες… Προσωπικά θα προτιμούσα Varta.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Έχω ακούσει οτι κυκλοφορούν Bosch μη γνήσιες… Προσωπικά θα προτιμούσα Varta. ίδια εταιρία δεν είναι; Κάτι που έχω κρατήσει https://www.servicetutorials.com/2023/05/09/tutorial-how-to-read-identify-the-production-date-year-of-varta-or-bosch-car-batteries/
agnostos13 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ίδια εταιρία δεν είναι; Κάτι που έχω κρατήσει https://www.servicetutorials.com/2023/05/09/tutorial-how-to-read-identify-the-production-date-year-of-varta-or-bosch-car-batteries/ Από ότι έχω διαβασει η Varta κατασκευάζει μπαταρίες για τη Bosch. Ίδια εταιρεία δεν νομίζω πως είναι.
Black Demis Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 2 hours ago, Ukforthemoment said: Δεν ξέρω τι παίζει ρόλο αλλά άλατα σε πόλους μπαταρίας δεν έχω συναντήσει ποτέ σε δικά μου αμάξια. εγω κατα καιρους καθαριζω τους πολους αλλα σε γενικες γραμμες δεν βγαζει κατι καθος στον θετικο πολο εχω ειδικο γρασσο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα