GSteve Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Έχω ένα κινητό Samsung στο οποίο η οθόνη έσπασε. Πήρα ένα καινούργιο γιατί έτσι κι αλλιώς το προηγούμενο δεν κράταγε και την μπαταρία μετά από χρόνια χρήσης και θέλω αν γίνεται με κάποιο τρόπο να περάσω τουλάχιστον τα μηνύματα και το αρχείο κλήσεων αλλά με σπασμένη οθόνη δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή στην κάρτα sim. Πρέπει να φτιάξω την οθόνη στο παλιό κινητό και μετά να το κάνω ή υπάρχει κι άλλος τρόπος;
KyrGR Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Αν είχες ενεργοποιήσει το usb debugging θα μπορούσες να το χειριστείς από το pc με το scrcpy... αλλιώς όποτε έχεις χρόνο δοκίμασε τις οδηγίες από εδώ: https://xdaforums.com/t/tutorial-how-to-turn-on-usb-debugging-on-device-with-broken-screen.3628623/
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 2 ώρες πριν, GSteve είπε Έχω ένα κινητό Samsung στο οποίο η οθόνη έσπασε. Πήρα ένα καινούργιο γιατί έτσι κι αλλιώς το προηγούμενο δεν κράταγε και την μπαταρία μετά από χρόνια χρήσης και θέλω αν γίνεται με κάποιο τρόπο να περάσω τουλάχιστον τα μηνύματα και το αρχείο κλήσεων αλλά με σπασμένη οθόνη δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή στην κάρτα sim. Πρέπει να φτιάξω την οθόνη στο παλιό κινητό και μετά να το κάνω ή υπάρχει κι άλλος τρόπος; Αντιγραφή στην σιμ;Δεν νομίζω γίνεται μεταφορά σε σιμ των σμς και αρχείου κλήσεων.Δεν είχες βάλει να κάνει backup στον google λογαριασμό σου; Αν βάλεις νέα οθόνη τότε μεταφέρεις τα δεδομένα με μεταφορά σε νέα συσκευή.Αλλά σε ένα σερβις θα στο κάνουν με λιγότερα χρήματα απο το κόστος για μια οθόνης.
Giannismarianna Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Η οθόνη δείχνει κάτι; Αν ναι αλλά δεν έχει αφη χρησιμοποίησε ένα ποντίκι! Δοκίμασε να περιστρεφεις την οθόνη σε σημεία που δεν φαίνονται καλά! Επίσης με το Dex έχεις κάποιες επιπλέον επιλογές! Googlit. Επεξ/σία 25 Μαρτίου από Giannismarianna
GSteve Δημοσ. 25 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου Το κόστος για αλλαγή οθόνης το γνωρίζει κάποιος; Ή οθόνη δεν δείχνει κάτι γιατί έχει παραμορφώθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα