Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Ειπα να το ποστάρω εδώ μήπως πέσει κάποια ιδέα ή προτροπή προς ειδικό συνεργείο ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα.

Εχω το παραπάνω αυτοκίνητο , πολύ προσεγμένο γενικά. Ξαφνικά πριν 3-4 μήνες άρχισε να ακούγεται ένας περίεργος ήχος σαν σφύριγμα είτε από αέρα είτε από ρεύμα ,υπό πολύ συγκεκριμένες συνθήκες ακριβως πάνω από το τιμόνι .Δηλαδή όταν είμαι σε ευθεία πορεία , με ταχύτητα 80-100χλμ , στροφές 2-2,5k στροφες .Έχω παρατηρήσει τα παραπάνω γιατί με βασανίζει πάνω από 4 μήνες όλο αυτό. Εχω βγάλει και πολλά  βίντεο.

Εχω πάει σε 3 συνεργεία όπου κανένας δεν βρήκε κάτι αλλά επίσης θέλουν να το δουν ενω συμβαίνει κάτι μη πρακτικό γιατί δεν το κάνει πάντα . Οποτε δεν μπορώ να πάω να τους πάρω από τα σπίτια τους πχ στις 12 το βράδυ για να το δουν 😂. Με τα βίντεο μου δεν καταλαβαίνουν τι φταίει.

Εχετε κάποια σκέψη ; 

Μου μένει επίσκεψη στην αντιπροσωπεία ώστε να γίνει έλεγχος μήπως και….

Δημοσ.
1 ώρα πριν, daforte90 είπε

Καλημέρα σε όλους.

Ειπα να το ποστάρω εδώ μήπως πέσει κάποια ιδέα ή προτροπή προς ειδικό συνεργείο ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα.

Εχω το παραπάνω αυτοκίνητο , πολύ προσεγμένο γενικά. Ξαφνικά πριν 3-4 μήνες άρχισε να ακούγεται ένας περίεργος ήχος σαν σφύριγμα είτε από αέρα είτε από ρεύμα ,υπό πολύ συγκεκριμένες συνθήκες ακριβως πάνω από το τιμόνι .Δηλαδή όταν είμαι σε ευθεία πορεία , με ταχύτητα 80-100χλμ , στροφές 2-2,5k στροφες .Έχω παρατηρήσει τα παραπάνω γιατί με βασανίζει πάνω από 4 μήνες όλο αυτό. Εχω βγάλει και πολλά  βίντεο.

Εχω πάει σε 3 συνεργεία όπου κανένας δεν βρήκε κάτι αλλά επίσης θέλουν να το δουν ενω συμβαίνει κάτι μη πρακτικό γιατί δεν το κάνει πάντα . Οποτε δεν μπορώ να πάω να τους πάρω από τα σπίτια τους πχ στις 12 το βράδυ για να το δουν 😂. Με τα βίντεο μου δεν καταλαβαίνουν τι φταίει.

Εχετε κάποια σκέψη ; 

Μου μένει επίσκεψη στην αντιπροσωπεία ώστε να γίνει έλεγχος μήπως και….

Έχει αλλαχτεί εμπρός παρμπρίζ μήπως ; 

Δημοσ.

οταν λες πανω απο το τιμονι? μπροστα δλδ στο υψος κεφαλιου? κανα παρπριζ κανα λαστυχο παρπριζ? καποια ατελεια στο frame?

Δημοσ.

Δεν έχει αλλαχθεί το παρμπρίζ.

Έρχεται στο διάστημα  πίσω από την κόρνα , σαν να βγαίνει μεταξύ καντράν και κόρνας . Όταν αλλάζω θέση στο τιμόνι πάνω ή κάτω / μέσα έξω , ακούγεται και πιο έντονα. Κοντεύει να με τρελάνει γιατί με τους ήχους έχω μεγάλη ευαισθησία είναι η αλήθεια. Εχω και βίντεο αλλά είναι μεγάλο και δεν με αφήνει να το ανεβάσω.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τον χρόνο.

Η φωτό είναι ενδεικτική .

IMG_0456.jpeg

Δημοσ.

2 περιπτώσεις.....
ειναι καποιος ηλεκτρονικός θόρυβος από καποιο εξάρτημα που παραδίδει το πνευμα σιγα σιγα και βρίσκεται η στο καντράν η καπου εκει κοντα
η και
θόρυβος προέρχεται απο κάτω και φτανει μεσα απο τον κολονα του τιμονιού πάνω.....

καλα σου ειπαν αν δεν το δουν και το κανει μπροστα του δεν θα καταλάβουν τπτττττττττ

βεβαια μπορει και να εισαι τελειος λαθος και ερχεται κατι απο τερμα διαφορετικο μερος πχ αεραγωγοι κλπ και νωμιζει οτι ειναι εκει περα που δειχνεις

• Thanks 1
Δημοσ.

Κρεμαγιέρα για παράδειγμα ; 

Κυρίως με απασχολεί το θέμα της ασφάλειας. Δεν θέλω να αφήνω κάτι στην τύχη και να το βρω μπροστά μου για αυτό και πήγα σε 3 μάστορες. 

Σκέφτομαι να πάω στην αντιπροσωπεία (karenta?) μήπως έχουν κάποιον μπούσουλα ανάλογα με το μοντέλο ώστε να κατευθύνουν κάπου το θέμα.

Εγώ είμαι άσχετος εντελώς εντωμεταξύ, ζητάω πάντα να φτιαχτεί ότι μπορεί να φτιαχτεί ακόμα και προληπτικά.

Δημοσ.
36 minutes ago, daforte90 said:

Κρεμαγιέρα για παράδειγμα ; 

Κυρίως με απασχολεί το θέμα της ασφάλειας. Δεν θέλω να αφήνω κάτι στην τύχη και να το βρω μπροστά μου για αυτό και πήγα σε 3 μάστορες. 

Σκέφτομαι να πάω στην αντιπροσωπεία (karenta?) μήπως έχουν κάποιον μπούσουλα ανάλογα με το μοντέλο ώστε να κατευθύνουν κάπου το θέμα.

Εγώ είμαι άσχετος εντελώς εντωμεταξύ, ζητάω πάντα να φτιαχτεί ότι μπορεί να φτιαχτεί ακόμα και προληπτικά.

κρεμαριερα..... απο τον κινιτηρα..... οτιδποτε ειναι σε εκεινη την πλευρα και εσυ νωμιζεις οτι ειναι μεσα ενω ειναι εξω και απλα περναει μεσα......

οπουυυυυ και να πας αν δεν το ακουσουν @@ εκτος και αν καποιος εχει ξανα συναντησει κατι τετοιο ακριβος ακριβος αυτο......

Δημοσ.

Θα το πουλήσω στο τέλος για να γλιτώσω από τον ήχο 😅🤣.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.🙏

• Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, daforte90 said:

Θα το πουλήσω στο τέλος για να γλιτώσω από τον ήχο 😅🤣.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.🙏

το πουλας και σου ερχεται ο ιδιοκτήτης καινούργιος και λει ααααα φιλαρακι σου σφιριζε ενα ενα αυτοκολλιτο που κολλησε κατω απο αυτοκίνητο..... και μετα κωβεις φλεβες 🤣

Δημοσ.
1 hour ago, daforte90 said:

Άνετα! Αλλά αν έχω αναβαθμίσει , χαλάλι ! 😁

🤣 βουρ για αλλο......

εγω τι να πω που κάτι ακουγόταν μπροστα στην μέση και δεν άντεξα και έφαγα μια μέρα και έλυσα όλο το ταμπλό (όποιος ξέρει τι ειναι αυτό λογικά ηδη ανεβηκε η πιεση) και βρήκα οτι τελικά ηταν ένα παιχνιδάκι που πεταξε το μωρό στον αεραγωγό και έκανε βόλτες................
στο τελος εγω κατεληξα με μια μερα χαμενη απο την ζωη και αυτοκινιτο με καθαρους αεραγωγους (αφου τα εβγαλα τα εκανα κλα μπανιο)

• Haha 1
Δημοσ.

Φαντάζομαι αλλά βγήκε και κάτι καλό! 😁

Παλιά πάλι με περίεργο ήχο σε polo 2012 1.2 tdi, μετά από 3 μάστορες ειδικούς στη "ράτσα" λεει ο θείος - υδραυλικός - να βγάλω τα τάσια μηπως και...

Ο ήχος εξαφανίστηκε διότι τα τάσια είχαν ράγισμα και σφυριζαν. Δεν θα πω κάτι άλλο. Μόνο ότι έχουν φύγει αερατα χρήματα σε άπειρες τέτοιες πατάτες. Μακάρι να γνώριζα περισσότερα. Ποτε δεν είναι αργά θα μου πεις...

Γνωρίζει κάποιος μεταξύ αντιπροσωπειών την καλύτερη περίπτωση; karenta ; gratsias; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, daforte90 είπε

Γλυκά Νερά/Παιανία.

Στη Λεωφόρο Ευελπίδων Κορωπί είναι μαγαζί μόνο vw group πράγματα Pothos Parts . Καντού ερώτηση όλο και θα ξέρει εκεί στη περιοχή . 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...