Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε

Πιο παλιά όμως?? είναι γνωστό ότι έχουν θέμα με τις θερμοκρασίες.

XFX 6800 XT δεν  ανεβάζει πανω απο 70 βαθμούς και εχω το silent bios mode.

Αυτα που λέτε για υψηλές θερμοκρασίες ηταν στις προ rdna εποχες

• Like 7
  • Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπράβο της!η Rdn4 είναι πράγματι μια πολύ δυνατή σειρά καρτων γραφικών,είχαμε πολλά χρόνια να δούμε τόσο ανταγωνιστική την AMD.

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 minutes ago, atypicalcoder said:

(αυτό που και στις GPU και στους επεξεργαστές ξεχνάτε την ιστορία γιατί δεν σας συμφέρει...)

Για κάνε έρευνα λοιπόν να μας πείς εσύ, είχε κάτι bulldozer που βαράγανε 100στάρια θερμοκρασίες αλλά γυρίζουν οι καιροί και η Intel το θεωρεί νορμάλ τώρα,όσο για driver ναι είχαν θέματα κάποτε αλλά με τους adrenalin έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος, εγώ δίνω εύσημα όπου αξίζουν γιατί αγοράζω απο την τσέπη μου και δέν μου τα χαρίζουν όπως με τους reviewer.

• Like 7
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε

(αυτό που και στις GPU και στους επεξεργαστές ξεχνάτε την ιστορία γιατί δεν σας συμφέρει...)

Πόσο πιο παλιά ; 10 χρόνια πριν ας πούμε; μπορεί να είχε κάνα μοντέλο αλλά και οι 2 εταιρείες είχαν τέτοια και νομίζω το πρώτο που θυμάμαι που ήταν φούρνος ήταν η nvidia GTX 480

16 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε

Αυτό που είστε μια ομάδα τα φανμποιζ της Nvidia και δουλεύετε τζάμπα για τον πέτσινο ... :P

Εγώ θυμάμαι αρκετά πράματα πιστεύω τουλάχιστον για τα τελευταία 20-30 χρόνια οπότε πες κατι να δουμε. 

• Like 13
Δημοσ.

χρειαζομαστε αυτον τον ανταγωνισμο, μακαρι να βγει η ΧΤΧ σε καλη τιμη και πανω απτην 5080 μπας και σφιξουν μερικοι κ... :devil:

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dr_Pepper είπε

Πόσο πιο παλιά ; 10 χρόνια πριν ας πούμε; μπορεί να είχε κάνα μοντέλο αλλά και οι 2 εταιρείες είχαν τέτοια και νομίζω το πρώτο που θυμάμαι που ήταν φούρνος ήταν η nvidia GTX 480

Αυτό που είστε μια ομάδα τα φανμποιζ της Nvidia και δουλεύετε τζάμπα για τον πέτσινο ... :P

Εγώ θυμάμαι αρκετά πράματα πιστεύω τουλάχιστον για τα τελευταία 20-30 χρόνια οπότε πες κατι να δουμε. 

Ας πούμε για τα ποντίκια που τρώγαν στις αποθήκες της Nvidia 512mb ram απ τις 970

(Εστω και έμμεσα , ξόφαλτσα)

Και για τους prescott/hott! Και πολλά άλλα!

Ολοι εχουν τις "άτυχες" στιγμές τους... Ξεκολλάτε ...

Δημοσ.

δυστυχως, με λυπη μου βλεπω οτι ο ηλιθιος οπαδισμος συνεχιζεται, ειδικα τις τελευταιες 2 δεκαετιες που παρακολουθω και ασχολουμαι.....!!!

αντι να βλεπει ο καθενας, ως καταναλωτης και -συνεπως- αυτος που σκαει τα φραγκα, στην καθε AMD/Intel/Nvidia κλπ, το συμφερον του, και αν αυτο που του προσφερει η καθε εταιρεια αξιζει τα λεφτα του, καθεστε και τσακωνεστε λες και ειστε μετοχοι......!!   

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.......! 

ολοι αυτοι παντως, να ξερετε..........., προς ενημερωση σας το λεω..., θα συνεχισουν να σας (μας) τα παιρνουν χοντρα...........!!!  

• Like 17
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε

fEQvJrf.jpg

• Haha 12
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cabdik είπε

δυστυχως, με λυπη μου βλεπω οτι ο ηλιθιος οπαδισμος συνεχιζεται, ειδικα τις τελευταιες 2 δεκαετιες που παρακολουθω και ασχολουμαι.....!!!

αντι να βλεπει ο καθενας, ως καταναλωτης και -συνεπως- αυτος που σκαει τα φραγκα, στην καθε AMD/Intel/Nvidia κλπ, το συμφερον του, και αν αυτο που του προσφερει η καθε εταιρεια αξιζει τα λεφτα του, καθεστε και τσακωνεστε λες και ειστε μετοχοι......!!   

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.......! 

ολοι αυτοι παντως, να ξερετε..........., προς ενημερωση σας το λεω..., θα συνεχισουν να σας (μας) τα παιρνουν χοντρα...........!!!  

Αυτός είναι ο τρόπος ζωής μας!Παντού!Βλέπε πολιτική, βλέπε ομάδες, παντού ομαδοπιούμαστε 

γιατί δεν γίνεται να συμφωνούμε ολοι με ολους...

Αν γινόταν αυτό, θα λεγόταν ουτοπία...

Εμεις ομως δεν ακούσαμε καλά όταν μας τό λεγαν και το κάναμε φρ-ουτοπία...

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Παιδιά και εγώ με rx6800 με υλοποίηση msi απροβληματιστα.

2κ τα πάντα όλα και θερμοκρασία γύρω στους 70.

Αλλά δυστυχώς μπάτζετ για 9070 νιετ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Dr_Pepper said:

ναι ισχύει image.png.263a14dc5d4c61ae9d56e38db6b4a301.png

Πολυ καλη καρτα η 9070 ΧΤ αλλα παραπλανητικο να αναφερουμε κατι τετοιο επισης. Εφτασε επιδοσεις 5080 υπο προυποθεσεις. Επιπλεον μιλαμε για την 5080 με το χαμηλοτερο clock και χωρις overclock (ειναι εξαιρετικη στο overclock επισης)

* If you don't use RT. Because if you do and we are talking native 4k then it's 30 fps for 5080 vs 19 for 9070XT.

* These settings weren't stable and game eventually crashed

* It sounds impressive until you realize that fps actually went from 60 to 66 aka at the end of the day it's only a 10% speed up

* it was achieved on a Red Devil card which very much isn't an MSRP model and has a pretty oversized cooler

Επεξ/σία από Shyn
  • Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Αν θυμάσαι και την Nvidia 5800ultra, που έκανε throttle στα πρώτα 10 λεπτά, με ένα σύστημα ψύξης που θύμιζε σμήνος από σφίγγες, σε παραδέχομαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι γεγονος οτι η Amd ειχε παντα ζεστοτερες καρτες. Ωστοσο το εντυπωσιακοτερο πραγμα που εχω δει σε αυτη τη γενια gpu, ειναι η απλη 9070 Asus tuf με θερμοκρασιες 47 βαθμους σε 100% load με το normal bios. 

IMG_5160.png

Επεξ/σία από Mac Anthropos
  • Like 2
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε

Σαν τους παναθηναϊκους και εσύ. "Ναι άλλα στο μπάσκετ"

• Like 1
  • Haha 6
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Shyn είπε

Εφτασε επιδοσεις 5080 υπο προυποθεσεις.

Ξεπέρασε την 5080 υπο προϋποθέσεις ναι|

και η προϋπόθεση ήταν να κάνεις OC με undervolt και αυτό ρώτησε ένας χρήστης και σε αυτό απάντησα (ειναι απο το βίντεο το der8auer που έκανε ακριβώς αυτό ) 

Γενικά σε 1440p και πιο πολύ σε 4Κ ειναι λίγα frames πιο πίσω (λιγότερο απο 15-10 FPS στα περισσότερα games) ενώ ειναι 250 ευρώ φθηνότερη (με τιμές MSRP) και γύρο στα 700+ ευρώ φθηνότερη σε τιμές σκαλπ στην ελλάδα απο σκαλποσκρουτζομάγαζα 

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...