manana Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Ελπίζω να το έχω βάλει στην σωστή ενότητα γιατί δεν ήξερα πού αλλού θα μπορούσα! Έχω μια σκέψη! Θέλω να κάνω μια ταινία, η οποία λογικά θα ανέβει στο youtube. Επειδή κάμερα δεν έχω, ( είναι πάρα πολύ παλιά και δεν κάνει για αυτή την δουλειά αυτή που ήδη έχω,) η μόνη λύση που μου μένει είναι το κινητό! Σε αυτήν την περίπτωση θα χρειαστώ και κάποιον εξοπλισμό. Ας πούμε μικρόφωνο που πρέπει να είναι clip ή ιδανικά να μπορεί να πιάνει κάποια μέτρα, ίσως όσο θα μπορεί να πιάνει τους "ηθοποιούς" στο χώρο, ας πούμε! Αν κάποιος γνωρίζει γενικά μπορεί να μου προτείνει τι θα χρειαστώ και πόσο κοστίσει όλο αυτό; Να διευκρινίσω ότι δεν θα έχω οικονομικό όφελος. Είναι για θεατρική ερασιτεχνική ομάδα και θα γίνει για την πλάκα μας!
Nabuko Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Δεν είμαι ειδικός αλλά νομίζω θα χρειαστείς 1.iphone + gimball/τρίποδο κλπ για σταθερή εικόνα 2.lavalier μικρόφωνα ή directional μικρόφωνο ή βάζεις τους ηθοποιούς να κάνουν overdubs (διπλή δουλειά) 3.για να μην πληρώσεις για φωτισμό να τραβάς όταν έχει ήλιο άλλα όχι τις ώρες που είναι από πάνω όπως το μεσημέρι 4. Ένα πρόγραμμα για editing 1
manana Δημοσ. 26 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 1. Iphone δεν υπάρχει, υπάρχει smarphone! Δεν ξέρω αν είναι μεγάλη η διαφορά για αυτή την δουλειά! 2. Έχω κάνει μια έρευνα σε μικρόφωνα , απλώς δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό και διαβάζω κριτικές για να καταλήξω ποιο είναι το κατάλληλο 3. Λογικά για το φωτισμό ίσως πρέπει να το δω στην πράξη γιατί διαβασα κάτι για led κπλ κάτι που ανεβάζει το budget 4. Πρόγραμμα editing έχω . Αυτό ήταν το ίδιο εύκολο απ' όλα! Όλα τα υπόλοιπα είναι το πρόβλημα! Σε ευχαριστώ πολύ ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα