Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα. Εχω 1000αρα Inalan οποτε θελω πολυ γρηγορο vpn.

προτασεις για οσο πιο γρηγορο αλλα και φθηνο?

ευχαριστω

Δημοσ.

Είναι πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν την ταχύτητα που θα έχεις με την χρήση VPN, οπότε δεν μπορείς να γνωρίζεις εκ των προτέρων με ποιο VPN θα πετύχεις υψηλότερες ταχύτητες. Πρέπει να δοκιμάσεις μερικά VPN και τους servers τους και αναλόγως να αποφασίσεις. Γρήγορο και φθηνό συνήθως δεν πάνε μαζί. Θα πρότεινα, μεταξύ άλλων, να τσεκάρεις το ExpressVPN. 

Δημοσ.

Επίσης το "γρήγορο" έχει να κάνει και με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Router ή της όποιας δικτυακής συσκευής στην οποία θα τρέχει το vpn, όπως επίσης και από το πρωτόκολλο vpn που θα χρησιμοποιηθεί.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, divnt είπε

Γνωρίζετε VPN που να έχει πραγματικό no-logs policy και να το τηρεί;

Mullvad/Proton.

Τώρα το να το τηρεί είναι μεγάλη κουβέντα και οι Google/Meta ισχυρίζονται πως δεν χρησιμοποιούν τα δεδομένα σου

• Like 1
Δημοσ.

εγω εχω wireguard vpn server σε Truenas scale server και θελω να προσαρμοσω εκει το vpn που θα παρω και απο μια γρηγορη eρευνα μαλλον κατεληξα στο Mullvad.

• Like 1
Δημοσ.

Το mullvad το έχει ένας φίλος και είναι πολύ ευχαριστημένος, άσε που μπορείς να το πληρωνεις ακόμα και με ταχυδρομικά περιστέρια 😆

Για ταχύτητες εγώ έχω το nordvpn και είμαι πολύ ευχαριστημένος, ειδικά με το nordlynx δεν μου κόβει καθόλου ταχύτητα ακόμα και συνδεθώ με USA. Βέβαια δεν έχω 1000αρα, αλλά στην 100 δεν έχω δει διαφορά. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hamurabi είπε

Ξέρει κανείς αν στο ρούτερ που δίνει η inalan για 1000/1000 μπορώ να περάσω vpn? 

οχι δεν εχει επιλογη για vpn στο router .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...