Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζητώ συγνώμη για την αστοχία μου, είχα την εντύπωση ότι το poe περιορίζει τη ταχύτητα, κρίνοντας απο εξοπλισμό που διαθέτω και λειτουργεί με αυτό το τρόπο.

Δημοσ.

Σε σπίτι που έχουν περάσει Ethernet καλωδίωση (δεν ξέρω τί είδους Cat) κ έχει 300άρα fiber, όταν συνδέουν το laptop στο Fast.com δίνει ταχύτητες 90Mbps, μπορώ να βγάλω συμπέρασμα τί Cat είναι;

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία το Cat αλλά αν οι τερματισμοί των καλωδίων και οι κάρτες δικτύου των συσκευών υποστηρίζουν Fast Ethernet (100Mbps) ή Gigabit (1000Mbps).

• Like 1
Δημοσ.

Το καλώδιο δικτύου έχει 4 χρωματιστά εσωτερικά ζεύγη. Κάθε άκρη του καλωδίου τερματίζει είτε σε μία πρίζα, είτε σε ένα patch panel είτε κατευθείαν σε μια συσκευή όπου τότε υπάρχει στην άκρη του ένα RJ45 βύσμα που και αυτό πρέπει να τοποθετηθεί σωστά και με το ίδιο πρότυπο που συνδέεται η άλλη του άκρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα αν δεν τοποθετηθούν σωστά όλα τα καλώδιά του δεν θα λειτουργεί καθόλου, έτσι δεν είναι;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Όχι βέβαια! Ανάλογα την περίπτωση, μπορεί να μην παίζει τίποτα ή να παίζει σε χαμηλότερη ταχύτητα.

Τι συζητάμε τόση ώρα με το πρόβλημα του φίλου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον μου πείτε πως το αναφέρει στο Thread, τότε να το διαβάσω βρε παιδιά, δεν έχω αντίρρηση. Τόσο δύσκολο είναι να μου πείτε "διάβασέ το, το λέει στο thread;". Μην γίνεστε Φιλοκατήγοροι.

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Αν διάβασες όλο το παρόν θέμα, τι ακριβώς δεν κατάλαβες όσον αφορά το πρόβλημα που έχει ο φίλος που το άνοιξε; Από την πρώτη σελίδα υπάρχουν οι σχετικές πληροφορίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει 4 σελίδες, με ποιά λογική, η απάντηση θα πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη σελίδα;
Εφόσον όμως ξέρεις πως είναι εκεί η απάντηση σε αυτό που ρωτάω, ε μπορείς να πείς φιλικά, "φίλε το λέει στην πρώτη σελίδα αυτό που ρωτάς"... θα το εκτιμήσω κ θα σε ευχαριστήσω.

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Με ποια λογική δεν μπορεί η απάντηση να είναι στην 1η σελίδα; Το θέμα του φίλου δεν έχει λυθεί (αν διαβάσεις όλο το θέμα θα καταλάβεις το γιατί), αλλά το αίτιο (ακριβώς αυτό που ρώτησες) και ο τρόπος επίλυσης υπάρχει στην πρώτη σελίδα.

Δημοσ.

Παιδιά αλλάζοντας το μπριζακι πάνω και κάτω βγάζοντας τα καλώδια απ το patch και βάζοντας σε μπριζακι πάλι μου δείχνει ότι είναι κομμένο το 7 καλώδιο... Οπότε λογικά κάπου κόπηκε το καφέ άσπρο καλώδιο και η μόνη λύση είναι αλλαγή όλο το καλώδιο. Ότι χειρότερο δλδ αλλά σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας. 

Δημοσ.
11 minutes ago, captainrodos5 said:

Παιδιά αλλάζοντας το μπριζακι πάνω και κάτω βγάζοντας τα καλώδια απ το patch και βάζοντας σε μπριζακι πάλι μου δείχνει ότι είναι κομμένο το 7 καλώδιο... Οπότε λογικά κάπου κόπηκε το καφέ άσπρο καλώδιο και η μόνη λύση είναι αλλαγή όλο το καλώδιο. Ότι χειρότερο δλδ αλλά σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας. 

θα βοηθουσε πολυ αν ειχες καποιο tester που να δειχνει στα ποσα μετρα ειναι κομμενο το καλωδιο. αλλα ειναι πανακριβα. εκτος αν εχει κοπει καπου στην ακρη

μπορεις να δοκιμασεις αλλη μια φορα να τα κοψεις λιγο πιο πριν και να τα βαλεις σε rj45

Δημοσ.

Υπάρχει που να λέει στα πόσα μέτρα ειναι κομμένο; έχεις κάποιο link; να δω τι τιμές παίζουν; γιατί όπως έκαναν το σπίτι νομίζω ότι μου χρειάζεται ένα τέτοιο και για αργότερα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...