comfuzio Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Εγώ αυτό το πρόγραμμα δεν το βλέπω στο δικό μου starlink, έχει ένα "Περιήγηση - 50gb" αλλά δεν αναφέρει πουθενά public IP.
gorge18 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 55 λεπτά πριν, comfuzio είπε Οι περισσότερες δεν είναι όλες όμως. Οι περισσότερες καμερες που χρησιμοποιεί ο νορμαλ κοσμος. Τωρα για τους υπόλοιπους καμενους οπως εμενα, θελουμε την λυση με τα 50€ 1
mariosnik_ Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 3 ώρες πριν, christos4 είπε θα τον πουλήσεις μεταχειρισμένο σε κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει να έχει τόσο μεγάλη ταχύτητα.. εγώ πχ σκέφτομαι να βάλω στο εξοχικό, που τώρα έχω χαλκό και δίνω 23 ευρώ/μήνα όλο το χρόνο, κάνω δεν κάνω χρήση.. οπότε σκέφτομαι να το γυρίσω σε starlink και να πληρώνω μόνο όταν είμαι εκεί... όπως τα έχω υπολογισει στα ίδια λεφτά θα μου έρχεται τον χρόνο, αλλά θα έχω καλύτερες ταχύτητες.. Γίνεται αυτό; Δηλαδή να έχεις τον εξοπλισμό στο σπίτι, και όποτε κατεβαίνεις να κάνεις ένα συμβόλαιο πχ για 2 μήνες και μετά όταν φύγεις το κόβεις;
Alani13 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Λογικό πουλάει παγκόσμια και τώρα θέλουν να φάνε τυράκι. 5 ώρες πριν, jerry banana είπε έχει κανείς παιδιά στην Ελλάδα το starlink και εάν ναι αξίζει για την επαρχία που συνήθως οι συνδέσεις είναι για κλάματα? Εχω διαβάσει ότι είναι εξαιρετικά ακριβό . Όχι, για να ξεκινήσεις θες ~400 ευρώ μπροστά, πανάκριβο και καθόλου σταθερό. Φαντάσου στην Ελλάδα μόνο έχει περίπου 820.000 συνδρομητές συνολικά το παγκόσμιο 0.01% των συνδρομητών του δηλαδή. Μη το πάρεις. Σίγουρα δεν αξίζει. Εμένα με βολεύει γιατί αν ο άλλος είναι στη Κίνα ή στην Αμερική και εχεί και αυτός starlink έχω λιγότερο από 10ms latency μαζί του, αλλίως το έχω ως δεύτερη σύνδεση, γιατί συνήθως στο internet με καλύπτει στα πάντα η Ελλάδα και δεν χρησιμοποιό παγκόσμιο ιστό γενικά. Σαν greek firewall ένα πράγμα. Επεξ/σία 27 Μαρτίου από Alani13 2
whoever81 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Περιέργως κανείς δεν το έγραψε ακόμα: F@ck Musk! Μποϊκοτάζ σε οτιδηποτε σχετίζεται με αυτόν. 1 8
mike299 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 7 hours ago, mariosnik_ said: Γίνεται αυτό; Δηλαδή να έχεις τον εξοπλισμό στο σπίτι, και όποτε κατεβαίνεις να κάνεις ένα συμβόλαιο πχ για 2 μήνες και μετά όταν φύγεις το κόβεις; Δεν υπάρχει χρονική δέσμευση. Πληρώνεις για όσους και όποιους μήνες θέλεις. Επεξ/σία 27 Μαρτίου από mike299 2 1
kkostas2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 12 ώρες πριν, jerry banana είπε έχει κανείς παιδιά στην Ελλάδα το starlink και εάν ναι αξίζει για την επαρχία που συνήθως οι συνδέσεις είναι για κλάματα? Έχω διαβάσει ότι είναι εξαιρετικά ακριβό . Εγώ το έχω στην περιοχή της Παλλήνης, έχω ταχύτητες κατά μέσω όρο 340Mbps έχω δει και 511Mbps κάποιες φορές . Το κόστος αγοράς είναι κάπου στα 349 ευρώ για την βασική έκδοση. Το κόστος χρήσης είναι στα 40ευρώ/μήνα ακριβό και φθηνό ανάλογα πως το βλέπεις και χωράει πολύ συζήτηση. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, δεν έχω διακοπές και τέτοια. Η κεραία θέλει καθαρό χώρο και ουράνιο θόλο δηλ. μια ταράτσα, κάποιο ανοικτό οικόπεδο γενικά χώρο χωρίς εμπόδια. Σε μπαλκόνι και μάλιστα αν βλέπει ανατολή το ξεχνάς. Για εμένα προσωπικά αυτό που με διευκολύνει είναι η άμεση ενεργοποίηση ή η άμεση λειτουργία, η δυνατότητα αλλαγής τοποθεσίας αν χρειαστεί , δεν έχεις συμβόλαιο που σημαίνει ότι ώρα θες το σταματάς χωρίς υποχρεώσεις και φυσικά οι ταχύτητα που είναι πολύ πάνω από μια κλασική DSL. Για Cosmote Fiber to the home , παρότι έχω οπτική ίνα έξω από το σπίτι μου, έπρεπε να περιμένω μέχρι 3 μήνες! και συμβόλαιο 24 μήνες για την τιμή με την έκπτωση, μετά...... βλέπουμε (μου είπαν). Με το StarLink είχα Ιντερνετ σε 5 λεπτά μετά την τοποθέτηση της κεραίας. Υπάρχουν και αρκετά κατά π.χ σχετικά μικρό upload κάπου στα 30Mbps. Υπάρχουν και άλλα κατά λόγω όμως της φύσης της σύνδεσης (δορυφόρος) αλλά για απλή κανονική χρήση δεν γίνονται αντιληπτά και βελτιώνονται όμως καθημερινά. 2
Te0sX Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 13 hours ago, jerry banana said: έχει κανείς παιδιά στην Ελλάδα το starlink και εάν ναι αξίζει για την επαρχία που συνήθως οι συνδέσεις είναι για κλάματα? Εχω διαβάσει ότι είναι εξαιρετικά ακριβό . Εχω βαλει εδω και κανα 4μηνο, μένω σε μικρό χωριό, που δεν θα δει Fiber to the home ουτε σε δεκαετίες. Είμαι απολύτως ευχαριστημένος! Επεξ/σία 27 Μαρτίου από Te0sX 4
tonyz21 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 8 ώρες πριν, whoever81 είπε Περιέργως κανείς δεν το έγραψε ακόμα: F@ck Musk! Μποϊκοτάζ σε οτιδηποτε σχετίζεται με αυτόν. Μάλλον για κάποιο λόγο δεν το έγραψε κανένας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 9 hours ago, Alani13 said: Φαντάσου στην Ελλάδα μόνο έχει περίπου 820.000 συνδρομητές συνολικά το παγκόσμιο 0.01% των συνδρομητών του δηλαδή. Το Starlink έχει παγκοσμίως περίπου 5.000.000 συνδρομητές Η Β.Αμερική έχει πάνω από 2.600.000. Η Ευρώπη έχει πάνω από 500.000. Η Ελλάδα έχει κάπου στους 30.000. Που είδες 820.000 στην Ελλάδα? 2
dream21 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 10 ώρες πριν, Alani13 είπε Λογικό πουλάει παγκόσμια και τώρα θέλουν να φάνε τυράκι. Όχι, για να ξεκινήσεις θες ~400 ευρώ μπροστά, πανάκριβο και καθόλου σταθερό. Φαντάσου στην Ελλάδα μόνο έχει περίπου 820.000 συνδρομητές συνολικά το παγκόσμιο 0.01% των συνδρομητών του δηλαδή. Μη το πάρεις. Σίγουρα δεν αξίζει. Εμένα με βολεύει γιατί αν ο άλλος είναι στη Κίνα ή στην Αμερική και εχεί και αυτός starlink έχω λιγότερο από 10ms latency μαζί του, αλλίως το έχω ως δεύτερη σύνδεση, γιατί συνήθως στο internet με καλύπτει στα πάντα η Ελλάδα και δεν χρησιμοποιό παγκόσμιο ιστό γενικά. Σαν greek firewall ένα πράγμα. H Ελλάδα έχει 27851 με τα νούμερα που έβλεπα την Κυριακή το Βράδυ οπότε μπορώ να ενημερωσω οτι εχουν ενεργοποιηθεί απο Δευτερα πρωί μέχρι αυτη τη στιγμη 5 Θεσσαλονίκη , 1 στη Χίο , 4 αθηνα δυτικά και ανατολικά προάστια , 1 Γιάνεννα , 2 Αρκαδία , 1 Κύθνο , 1 Μήλο και 2 Χανιά Κρήτη.... Το από που τα βλέπω τα νούμερα έχω τις πηγές μου απο site απο US Για να προλάβω τα private messages δεν μπορω να αναφέρω το site..Αυτα!
gorge18 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 11 ώρες πριν, Alani13 είπε Φαντάσου στην Ελλάδα μόνο έχει περίπου 820.000 συνδρομητές συνολικά κοψε κατι, θα γινει ζημια. 3
Alani13 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Thresh είπε Το Starlink έχει παγκοσμίως περίπου 5.000.000 συνδρομητές Η Β.Αμερική έχει πάνω από 2.600.000. Η Ευρώπη έχει πάνω από 500.000. Η Ελλάδα έχει κάπου στους 30.000. Που είδες 820.000 στην Ελλάδα? Καταλαβαίνεις ότι ο φίλος τρολάρει και τον τρολάρο αντίστοιχα έτσι; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 6 minutes ago, Alani13 said: Καταλαβαίνεις ότι ο φίλος τρολάρει και τον τρολάρο αντίστοιχα έτσι; Δεν μου φάνηκε ότι trollαρε, οπότε υπέθεσα αντίστοιχο και για σένα. 1
dimsfak Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 15 ώρες πριν, Alani13 είπε Λογικό πουλάει παγκόσμια και τώρα θέλουν να φάνε τυράκι. Όχι, για να ξεκινήσεις θες ~400 ευρώ μπροστά, πανάκριβο και καθόλου σταθερό. Φαντάσου στην Ελλάδα μόνο έχει περίπου 820.000 συνδρομητές συνολικά το παγκόσμιο 0.01% των συνδρομητών του δηλαδή. Μη το πάρεις. Σίγουρα δεν αξίζει. Εμένα με βολεύει γιατί αν ο άλλος είναι στη Κίνα ή στην Αμερική και εχεί και αυτός starlink έχω λιγότερο από 10ms latency μαζί του, αλλίως το έχω ως δεύτερη σύνδεση, γιατί συνήθως στο internet με καλύπτει στα πάντα η Ελλάδα και δεν χρησιμοποιό παγκόσμιο ιστό γενικά. Σαν greek firewall ένα πράγμα. Το πανάκριβο είναι σχετικό για τον καθένα,αλλά το καθόλου σταθερό πως προκύπτει;6 μήνες τώρα με 2 mesh TP-link πάνω του είμαι σταθερά στα 300mbps up / 50up.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα