Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρθε πρόσφατα  ένα  SMS email

Αναφορά σε κείμενο

ΠPOΓPAMMA ΠPOΛAMBANΩ AΠO TO YΠOYPΓEIO YΓEIAΣ ΓIA THN ΠPOΛHΨH KAPΔIAΓΓEIAKΩN ΠAΘHΣEΩN ME ΠOPOYΣ AΠO TO TAMEIO ANAKAMΨHΣ : EKΔOΘHKE ΠAPAΠEMΠTIKO ΓIA TON AMKA ***********  ΓIA EKTEΛEΣH ΔΩPEAN **** ξετάσεων  --------------- EΩΣ ******/2025 ΠΛHPOΦOPIEΣ ΣTO .......

σε μέλος  της οικογένειάς μου.

Ποια είναι η διαδικασία  για ασφαλισμένους αλλά και για ανασφάλιστους?

Δημοσ.

πας σε συμβεβλημενο διαγνωστικο κεντρο ανευ ραντεβου και κανεις εξεταση αιματος δωρεαν

παραλαμβανεις τα αποτελεσματα και αν θελεις σε παραπεμπουν σε καρδιολογο

αν υπηρχαν ευρηματα απο τις εξετασεις αιματος παραπεμπεσαι για περαιτερω καρδιολογικες εξετασεις

Δημοσ.

Για ανασφαλιστο, κλείνεις ραντεβού στο αιματολογικο δημοσίου νοσοκομείου, πας και τους αναφέρεις ΑΜΚΑ και αριθμό του παραπεμπτικου στο sms. 

Για ασφαλισμένο, μπορείς και σε ιδιωτικές δομές. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, georgiouu είπε

πας σε συμβεβλημενο διαγνωστικο κεντρο ανευ ραντεβου και κανεις εξεταση αιματος δωρεαν

παραλαμβανεις τα αποτελεσματα και αν θελεις σε παραπεμπουν σε καρδιολογο

αν υπηρχαν ευρηματα απο τις εξετασεις αιματος παραπεμπεσαι για περαιτερω καρδιολογικες εξετασεις

ο καρδιολογος πληρωνεται;

Δημοσ.

Πήγα πριν 2 εβδομάδες και μου είπαν πως δεν τους περνάει ακόμα ο κωδικός για να τις κάνω, ισχύει;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Xvipes είπε

Πήγα πριν 2 εβδομάδες και μου είπαν πως δεν τους περνάει ακόμα ο κωδικός για να τις κάνω, ισχύει;

Για δοκίμασε σε άλλο διαγνωστικο, παρτους τηλ πρώτα για επιβεβαίωση. Έκανε η μάνα μου πριν μια βδομάδα σε διαγνωστικό στο Ίλιον και το δέχτηκαν κανονικά το παραπεμπτικό με το sms.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...